سلام دوستان کسی هست اطلاعات دقیقی از اینکه هر منو در نیکون چه کارهایی انجام میدهد را بداند و مطرح کنه تا کسانی مثل بنده اطلاعات دقیقی از منو ها داشته باشیم .
ممنون
سلام دوستان کسی هست اطلاعات دقیقی از اینکه هر منو در نیکون چه کارهایی انجام میدهد را بداند و مطرح کنه تا کسانی مثل بنده اطلاعات دقیقی از منو ها داشته باشیم .
ممنون
فرید عزیز این لینک در مورد دوربین D7000 توضیحات کاملی رو ارائه داده. فکر میکنم با دانلود و دیدن این مجموعه جواب خیلی از سوالاتتو بگیری.
دانلود آموزش عکاسی با دوربین نیکون d7000 - دانلود رایگان | وطن دانلود
با یک سرچ ساده هم فکر کنم بتونی دفترچه فارسی دوربینی مثل D3100 رو پیدا کنی.
یا حق
سلام امیر عزیز ممنون از شما یک سوال داشتم برای دوربین D600 هم مشترک هست یا در این دوربین منوها کامل تر هستش؟ چون من برای d600 ام می خوام .ممنون
فرید عزیز تا جایی که من اطلاع دارم منو دوربین های نیکون اکثرا مشابه هستند ( نه کامل ) ولی برای اطمینان از این موضوع شما میتونین به:
anoosh-pro ( یکی از مدیران فوق العاده توانا فروم ) ::::::: http://forum.akkasee.com/members/11036.html
یک پیغام بدین ایشون همین دوربینو دارن و در کل تو برند نیکون هر سوالی رو به نظرم بی جواب نمیذارن ( تا الان نشده ببینم دوستی تو این زمینه ها سوالی داشته باشه و ایشون جواب نداشته باشن )
یا حق
سایت های مختلفی هست که اطلاعات کل دوربین رو برای نمایش ارائه میکنه و معروف ترینش سایت Digital Photography Review است
کل منوها رو به انگلیسی توضیح داده در 3 صفحه
منوهای دوربین D600 صفحه اول
آموزش عکاسی با دوربین D3200 رو کسی میتونه برام لینک کنه؟ یا راهنماییم کنه؟
ممنون میشم