سلام و درود
این که در مورد 7200 گفته میشه احتمال خطای مویر داره درسته؟
توضیحی هم در مورد این خطا بدید
سپاس
سلام و درود
این که در مورد 7200 گفته میشه احتمال خطای مویر داره درسته؟
توضیحی هم در مورد این خطا بدید
سپاس
ویرایش توسط N.Sayah : Wednesday 24 May 2017 در ساعت 14:27
« حامد محمدی »
اینستاگرام
این درسته که اگه دوربین مگاپیکسل بیشتری داشته باشه این خطا روی نمیده؟یعنی اگه همین 7200 مثلا دارای 36 مگاپیکسل بود این خطا برطرف میشد؟
و اینکه آیا میشه برای این دوربین این خطا رو یک نقطه ضعف به حساب آورد؟
سپاس از شما
راجع به سوال اول اطلاعی ندارم.
اول اینکه خطا مویره در شرایط خاص و بعضی عکسها که شرایطش رو داشته باشن به وجود میاد و دوم اینکه با نرم افزارهای ادیت عکس به راحتی بر طرف میشه و سوم اینکه اگر مشکلحادی بود مطمینا شرکتهای سازنده این فیلتر رو حذف نمی کردن و باید بگم اصلا مشکلی نیست که شما اینطور پیگیرش هستید
سلام دوستان عزیز , تفاوت سنسور نورسنجی 2016 RGB با سنسور 180.000 RGB در چیه ؟ برای نمونه نیکون 7200 با سنسور 2016 RGB ارائه شده و نیکون D500 با سنسور 180.000 RGB ارائه شده , توی نت هر چی گشتم تفاوت این دو رو پیدا نکردم , ناگفته نماند میدونم نقش تنظیم سرعت شاتر و تنظیم روشنایی رو بعهده داره اما چه تفاوتی با هم دارن ؟
با سلام خدمت دوستان اهل فن....
من تازه به عکاسی علاقه مند شدم و قصد دارم یه دوربین خوب بگیرم، و روی 7200 نیکون نظر دارم، ولی نمیدونم چرا همه میگند کار کردن با 7200 نیکون سخته و دلیل این گفته را هم پیشرفته بودن دوربین 7200 نیکون میدونند، میگند با دوربین 70d کنون کار راحت تر هست، آیا این گفته درسته؟؟؟
دوستانی که با 7200 نیکون کار کردند، آیا این گفته درسته؟؟؟
درود
چند نکته را باید توجه داشته باشید
1- این اولین دوربین شماست؟
2- قبلا تجربه کار با برند خاصی را داشتید؟
ببنید جواب سوال اول، می توانید کلیاتی در خصوص تسلط شما روی دوربین را بازگو کند و اینکه چقدر با تنظیمات و منوها آشنا هستید!
بدون شک تفاوت زیادی بین یک بدنه DSLR حالا می خواهد 7200 باشد یا 70D و یا بدنه های ارزانتر با بدنه های آماتور و گوشی موبایل وجود دارد.
اما سوال دوم، اگر قبلا تجربه کار با یک برند و یک مدل خاص از برند را داشتید، مثلا شما بدنه 750D کنون داشتید، در این صورت ممکنه در ابتدا با D7200 مشکلاتی داشته باشید. ولی در بلند مدت به تنظیمات عادت خواهید کرد. این مسئله هم بخاطر تفاوت بین محل قرار گیری دکمه های بدنه دو برند و منوی تنظیمات آنهاست.
در نهایت، بدنه D7200 یک بدنه با تنظیمات و کاربری حرفه ای می باشد. بنابراین، شما اگر پیشتر با چنین بدنه هایی کار نکرده باشید بدون شک در ابتدا برای عکاسی مجبور به استفاده از مود اتوماتیک هستید خواهید شد. ولی با مطالعه و تمرین نهایتا ظرف مدت 3 الی 6 ماه به کل تنظیمات و خواص بدنه مسلط خواهید شد و هیچ فرقی هم نداره که بدنه شما D7200 باشه یا 70D
ارادتمند
من خودم با d7200 شروع کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم . از ابتدا هم روی مود M بودم . البته از قبل با تنظیمات و نورشناسی و اصول اولیه عکاسی آشنایی داشتم . اما برای عکاسی اصلا دوربین سختی نیست. اگه قبلا با کنون کار نکردید خیلی راحت باهاش عادت می کنید . البته کاربرد این دوربین از سطح یک کاربر عادی و عکاسی خانوادگی بالاتره و برای اون کار من پیشنهاد می کنم دوربینهای ارزانتری بخرید . اما برای کسی که عکاسی را دوست دارد دوربین 7200 انتخاب خوبی است .