سلام
به عرض دوستان برسونم بالاخره من هم اس ال ار دار شدم . دی 50 خریدم منتظر راهنمایی های دوستانی هستم كه دی 50 دارند. ممنون
سلام
به عرض دوستان برسونم بالاخره من هم اس ال ار دار شدم . دی 50 خریدم منتظر راهنمایی های دوستانی هستم كه دی 50 دارند. ممنون
سلام دوست عزیز مبارك باشه:
فقط یه سوال این دوربین نازنینو چند خریدی و ایا هنوز نو هم پیدا میشه چون من چند وقت پیش زد به سرم, این دوربینو با دو تا لنز ردش كنم ولی به دلایلی منصرف شدم.
در مورد این دوریین به قول بچه ها میگن هر 10 تا انگشت ادم برای تنظیم كار میكنه :::big grin:::چیز خواصی با دوربینهای دیگه نداره من كه ازش راضی هستم فقط بعضی وقتها یه چیزی میره تو پوستم كه این دوربین نازنینو عوض كنم بهر حال با امدن دی300 نیكون بیخیال شدم تا انشاا.. سال دیگه این جیگر جدیدو بخرم تا ماهم به جمع دو بدنه ها بپیوندیم.
مبارک باشه دوست عزیز،
این سوال من هم هست. چند خریدید و از کجا؟ و آیا نو؟فقط یه سوال این دوربین نازنینو چند خریدی و ایا هنوز نو هم پیدا میشه
بعد از كلی جستجو خریدم 660000 تومن اما خیلی گرون خریدم چون دیگه پیدا نمیشه اما چون از این دوربین خوشم اومده بود به این قیمت رضایت دادم. والا یكی از دوستام از اصفهان فروشگاه ارس برام خرید.
در مورد D 50 که در اگزیف عکس ها iso نوشته نمیشه ، چطوری باید فهمید که عکس با چه iso گرفته شده ؟
وحید همتیان
Nikon D50 | Nikon AF-S 18 - 105 mm VR | Lowepro Nova Mini
سلام
تو نرم افزار PICTURE PROJECT وقتی که عکس رو باز می کنین سمت راست در قسمت information اطلاعات عکس رو نشون میده Sensitivity رو هم میتو نید ببینید.