کد:
- خوب اگر SLR Like باشد كه نقض غرض است ! از نظر وزن و حجم و .... عرض می كنم.
2- این اصطلاح عجیبی كه به كار بردید رو من نفهمیدم یعنی چی ؟ كی كیو پر كرده ؟ ( پر به ضم پ است ؟ یعنی چی ؟ )
3- متاسفانه نیكن هیچ گاه كامپكت های خوبی نداشته است. بیشتر كامپكت های نیكن سرعت پروسس و رایت بسیار پایینی دارند. تا بیایید عكس بگیرید سوژه رفته !
4- من از اینCanon PowerShot A650 IS خیلی خوشم اومده ولي ظاهرا هنوز به بازار نيومده.سنسور 1.7/1 و ....
فرهاد جان این مشکل سن من و توئه که الان ادبیات رایج جوانان را متوجه نمیشیم راستش من اصلا نفهمیدم ولی الان که پست شما را خوند فهمیدم یعنی چی. کلاغ پر گنجشک پر تا حالا بازی کردی این هم یعنی اینکه با اومدن 5100 دوربین جی9 بازار را از دست داده (کاری به صحت و سقمش ندارم).
PowerShot A650 IS هم به نظرم توی پایتخت دیدم. اما دوربینی که به نظرم بد نیامد و دو روز قبل برای یکی از دوستان خریدم 720 ای است که لرزه گیر هم دارد. قیمت انهم 285 تومن.
برای استفاده معمول به نظرم تکنولوژی کامپکتها به جایی رسیده که اکثرا خوب هستند من هم که میدونی علاقه مند به فوجی و انصافا از 550 خیلی راضیم و این چند وقت اکثر جاها به جای دی70 همراه خودم میبرم.
جی 9 دوربین بدی نیست اما قیمت بی منطق ان اصلا چنگی به دل نمیزند یعنی قیمت یک دی40 نیکون را بدهید برای این دوربین. بیشتر خریداران این دوربین انطور که من دیدم در بحث بازاریابی به عنوان Unconscious Buyer دسته بندی میشن یعنی کسانی اطلاعاتشان از عکاسی و دوربین کم است و تنها برای خرید یک دوربین به بازار می روند در ضمن چندان Price sensitive یا حساس به قسمت هم نیستند.