سلام
من s3id كنون داشتم و الان ميخوام نيكون بخرم. چه دوربيني رو با 500 تا 700 هزار تومان پيشنهاد ميكنيد ؟ ممنون ميشم كامل راهنماييم كنين.
راستي من گشتم تو فروم و نمونه ي اين سوال رو نديدم ! !
احساس خوب داشته باشيم.
سلام
من s3id كنون داشتم و الان ميخوام نيكون بخرم. چه دوربيني رو با 500 تا 700 هزار تومان پيشنهاد ميكنيد ؟ ممنون ميشم كامل راهنماييم كنين.
راستي من گشتم تو فروم و نمونه ي اين سوال رو نديدم ! !
احساس خوب داشته باشيم.
s3iss3id
سلام
فكر كنم اگر در بخش قیمت دوربین ها بگردید بهتر باشه
بهر حال فكر میكنم به زودی بسته شه
من s3id كنون داشتم و الان ميخوام نيكون بخرم. چه دوربيني رو با 500 تا 700 هزار تومان پيشنهاد ميكنيد ؟
اگر اس ال ار میخواهید میتونید نیکون دی 40 بگیرید با لنز 55-18 که فکر کنم حدود 500 و خرده ای باشه و اگر یک لنز تله اضافه هم بخواهید میتونید 200-55 نیکون را بخرید به قیمت حدود 200 هزار تومان.
در هر صورت اول باید نیازتان را مشخص کنید شاید اصلا اس ال ار نیاز نداشته باشید. دوربین را برای چه کاری نیاز دارید؟ عکاسی را تا چه اندازه ای میخواهید دنبال کنید؟ و....
سلام. با بودجه شما با قطعيت مي توان گفت که d40x مثل خود خودش است.
من اگه جاي شما بودم .تا چند ماه ديگه رو هم با همون اس 3 ميگذروندم به سه دليل :
دليل اول : تو اين چها پنج ماه پولهام رو جمع ميكردم تا بشه حدود 900 الي يك ميليون .
دليل دوم : تا اوون موقع nikon d60 مياد تو ايران و تا حدودي هم قيمتش افت ميكنه و شما با اين بودجه صاحب يه دوربين عالي با لنز كيت مناسب خواهيد بود .
دليل سوم : علاوه بر دوربين شما يه چيز بسيار باارزشتر بدست خواهيد آورد و اوون دوستي با شخصي بنام مشهدي وحيد خواهد بود
سلام ..
خوب اگر الان کسی بخواهد دوربینی تا سقف 600 تومان بگیرد، هنوز D60 مناسبه ؟
و لازم به انتظار برای ورود مدل جدید تری و افت بیشتر قیمت ها نیست ؟