پاناسونيك fz20 نسبت به نيكون 5700 ( بدون در نظر كرفتن مگا پيكسل و مقدار زوم و قيمت ) چگونه است .
اگر دوربين مناسب تري سراغ داريد لطفا معرفي كنيد ( سقف قيمت 600000 )
پاناسونيك fz20 نسبت به نيكون 5700 ( بدون در نظر كرفتن مگا پيكسل و مقدار زوم و قيمت ) چگونه است .
اگر دوربين مناسب تري سراغ داريد لطفا معرفي كنيد ( سقف قيمت 600000 )
دوست عزیز بدون در نظر گرفتن زوم و رزولوشن و قیمت چیز زیادی برای مقایسه بین دوربینها باقی نمی ماند. اگر کیفیت تصویر از لحاظ رنگ و لنز و دقت منظورتان هست نیکون بهتر است و اساسا تصاویر شفافتر و بدون نویزتری ایجاد می کند.
منظور من از نظر گستردگي منوها مي باشد و امكاناتي نظير white balance و كمي نويز و .. است
همچنين به غير از اين دوربين لطفا دوربين هاي خوب زير سقف قيمت 600000 تومتن را نيز معرفي كنيد
لطفا از معرفي مدام سايت www.dpreview.com نيز خودداري فرماييد زيرا نزديك به يك سال است كه با آن در ارتباط هستم
فکر میکنم به جای نیکون 5700 با اون قیمت بالاش یک canon g6 با قیمتی پایین تر و رزولوشن 7 مگاپیکسل انتخاب بسیار مناسبتری میتونه باشه . . . آخه یکی نیست بگه این نیکون رو چه منطقی این قیمتهای نجومی رو برای دوربینهاش تعیین میکنه؟! البته این مشکل بیشتر در دوربینهای Dslrش به چشم میخوره . . .
ویرایش توسط Farshad.M : Saturday 14 May 2005 در ساعت 15:46
حدود 600 من این دوربینها را پیشنهاد میکنم (البته با 50-60 تومان بالا پایین):
به ترتیب کیفیت و برتری:
Nikon Coolpix 8400
Canon Powershot G6
Olympus C7070
Olympus C7000
Panasonic FZ20
Panasonic FZ5
البته چند مدل مثل H1 سونی و S2 IS کانن هم در راهند که مشخصاتشان عالی است تا ببینیم خودشان چه باشند.
نياز من به زوم بالا تر از 8 جنبه حياتي دارد و مگاپيكسل نيز نهايتاٌ 5 باشد براي من كافي است در مورد h1 و s2is نيز تحقيق زيادي كرده ام اما خيلي مايلم بدانم قيمت حدودي آنها چند تومان است در ضمن سنسور ضد لرزش كدام شركت قوي تر و كارامد تر است
ویرایش توسط msh2200 : Monday 16 May 2005 در ساعت 15:42
علاوه بر دوربين هاي فوق، فراموش نكنيد 828 را كه اگر خوب بگرديد، با 680 هزار ميشود خريد، و يك سر و گردن از دوربين هاي فوق بالاتر ميباشد.
دوست عزیز فکر نمیکنم برای سنسور ضد لرزش این همه پول خرج کردن صلاح باشه چون با یه سه پایه این مشکل رفع میشه.
در ضمن من خودم نیکون 5700 دارم و خیلی ازش راضیم چون خیلی از قابلیتهای دوربینهای حرفه ای رو داره مثل تنظیم دستی white balance و Bracketing و فوکوس دستی و سرعت بالای شاتر و Bulb پنج دقیقه ای و .....
در ضمن کیفیت عکسهاش واقعا عالیه و فکر نکنم ماکرو هیچ دوربینی به این خوبی کار کنه ( تو سایت dpreview ) هم این مقایسه انجام شده.
ولی حقیقتش اینه که D70s یه چیز دیگس.
باتوجه به قيمت بالاي نيكن 5700 خيلي از دوستان به من پيشنهاد خريد نيكون 8700 رو كرده اند اگر قيمت اين دو را داريد لطفا بيان كنيد تا بتوانم مقايسه كنم .
در ضمن از نظر سنسور ccd كانن قوي تر است يا نيكون
در مورد 8700 من نشنيدم ديگه توليد نميشه و 8800 سبک جديد اونه ولي 8700 حدود 800-780 هستش و 8800 هم 800-850 يا بيشتر...نوشته اصلی توسط msh2200
درمورد سنسور هم من اطلاعي ندارم ولي فکر ميکنم نيکون سنسورهاي سوني رو استفاده ميکنه...