نقل قول:
والا من یخورده با سیاست شرکت نیکون مشکل دارم. نمی دونم چرا مدت زمان قابل توجهی طول می کشه تا بخواد دوربینی مشابه رقیبش کنون بده. مثل اینکه شک داره و سعی میکنه قدم اشتباهی بر نداره پس منتظر جواب میمونه.
نیکون اصلا صاحب چنین تکنولوژی نبوده که بخواد دوربینی در این رده تولید کنه.
البته سیاست نیکون در طول این سالها سیاست آهسته و پیوسته بوده و رشد قابل توجهی داشته و سهم بازارش رو به شدت افزایش داده.
نقل قول:
به شخصه فکر میکنم اگه قیمت این دوربین 1000 تا 2000 دلار کمتر بود خیلی جذابتر بود.
این اتفاق خواهد افتاد. این قیمت چیزی شبیه به یک پیش بینی بازار است. علت خاصی هم داره... اونهم اینکه کمپانی بتواند در کوتاه مدت تقاضای بازار رو پاسخ بده.
نقل قول:
بنظر من نباید قیمت 1Ds M3 که مال 1سال و 3ماه پیش هست رو ملاک قیمت این دوربین دونست , درسته که شاید کسانی باشند که هنوز 1dsm3 بخرند ولی با اومدن 5D ii شاید دیگه وقت اون رسیده که کنون هم 1DS رو آپدیت کنه
بنظر من (الان) قیمت این دوربین با 5D II و A900 مقایسه میشه نه با 1DsM3 چون 1DsM3 فروش خودش رو کرده و دیگه مشکلی نیست که 5D II رو انتخاب کنن و سراغ اون نرن .
من اصلا متوجه نمیشم.
برای چی باید این دوربین رو با دوربینهای کلاس پایین تر مقایسه کرد؟
۱ دی اس یک سال پیش ۶ هزار دلار نبوده بلکه با قیمت بسیار بیشتری به بازار عرضه شده و امروز با این قیمت به فروش میرسه.
دوربین نیکون هم در کلاس ۱ دی اس هست. (روی کاغذ مشخصات به روز تر و بهتری هم دارد) و تعداد بسیاری مشتری چشم انتظار در برند نیکون. پس چنین قیمت گذاری اصلا عجیب نیست.
هر وقت هم نسخه جدید ۱دی اس بیاد لابد نیکون فکری به حال خودش میکنه! اگر هم نکنه ضررش رو میکنه!
نقل قول:
اما این دوربین نیکون دارای رقیبانی جدی با قیمتی کمتر است
شاید به ظاهر در یک رده نباشند اما اگر هدف این نوع دوربین ها رو عکاسان مد یا منظره بدونیم اتفاقا من سخت معنقدم دوربینهایی مثل 5D mark II رقیبی نه تنها جدی بلکه گاهی رقیبی برتر خواهد بود ( معماری خاص کنون که از کاهش داینامیک رنج جلوگیری میکنه که حتی خود کنون هم اذعان کرد که این سطح کیفیت عکس , بالاترین سطح کیفیتی است که در تمام تاریخ DSLR های کنون وجود داشته یعنی حتی بالاتر از دوربین های 1D و 1Ds)
خوب!
پس چرا کانن قیمت ۱دی اس ۳ رو نمیکنه ۴ هزار دلار؟ اگر ۵ دی خیلی بهتره و رقیبانی مثل سونی و ۵ دی در رقابت با ۱دی اس هستند؟ چرا کانن این کار رو نمیکنه؟
پس چطور انتظار دارید نیکونی که دوربینی جدید معرفی کرده و کلی مشتری در برند خودش داره رو با تخفیف مورد نظر شما عرضه کنه؟
خلاصه بحث از نظر من اینه که نیکون شب نخوابیده و صبح بلند شه روی این دوربین قیمت بگذاره.
خریدار هم پولش رو از سر راه نیاورده که مفت بده دست نیکون ویا هر شرکت دیگری.
کسی که پول مفت داره که میخواد جنس خاصی رو بخره؟ صحبتش به فروم ما ربطی نداره.
عکاس حرفهای که چنین دوربینی رو میخره؟ هم با توجه به نیاز خودش این دوربین رو تهیه میکنه.