نوشته اصلی توسط
abidar
بنده اطلاعات فنی چشمگیری ندارم اما آنطور که متوجه شدم سیستم فوکوس متفاوتی در A7 و A7R بود یکی با ۲۴ نقطه فوکوس و دیگری با سیستم فوکوس پیشرفت ترکیبی ۱۱۹ نقطهی . آنطور که من تست کردم سرعت و دقت فوکوس بیش از انتظار من و کاملا پاسخگوی نیاز یک عکاس آماتور بود البته امکان به چالش کشیدن آن در شرایط نوری سخت یا قفل کردن روی سوژه در ازدحام را نداشتم . چند سال قبل بود که سونی در چشمیهای الکترونیکی انقلابی کرد و اکنون شاهد ۲.۴ میلیون پیکسل در آن هستیم و احتمالا سال آینده به ۵ میلیون برسد . در هر حال چشمیهای الکترونیکی مزایایی دارند اما معایبشان بیشتر است . شما میتوانید تصور کنید که شیشه جلو خودرو شما را با مرغوبترین صفحه نمایش تعویض کنند . در بهترین حالت ممکن شما دید اپتیکی و واقعی را از دست دادهاید و تصویری مجازی و پردازش شده را میبینید . بیشترین مشکل رو هنگام کار در نور کم یا آسمان شب و نجوم خواهید داشت . ضمن آنکه مصرف باطری و عمر مفید آنرا هم مدّ نظر باید داشت .اگر برای بار اول در چشمی جدید سونی نگاه کنید تصویری خیر کننده و متفاوت با تجربههای قبلی است . امکان نمایش اطلاعات و قابلیتهای گوناگون نیز وجود داره . پوشش مناظر یاب ۱۰۰% و ضریب بزرگ نامای ۰.۷۱x است .در نوشته شما ترکیبی از سوال و اظهار نظر شخصی وجود داره که کمی خواننده رو گیج میکنه . به زودی سایتهای معتبر این بدنه رو برسی میکنند اما این همه انتظاری که شما از این طفلک دارید دور از واقعیت است . در این شکی نیست که با محصولی مرغوب رو به رو هستیم که دارای سنسوری پیشرفته با نویز کم و وضوح بالا و دینامیک رینج خوب میباشد ۵ فریم در ثانیه نشان دهنده پروسسور توانمند آن هست . منظره یاب آن بسیار شفاف و خیر کننده هست . تا نیاز شما چه باشد . شناسایی نیازها و استایل عکاسی خودمان مهمترین بخش در انتخاب دوربین مناسب میان انبوه محصولات با ارزش امروزی است . به شخصه گاهی پیش میاد که چند ماه را با نیکون د۸۰ میگذرانم و هیچ تغییری کمی یا کیفی محسوسی در عکاسی خود نمیبینم . واقعا هنر و تخصّص میخواهد که با سونی a7r به جای رسید که احساس نیاز بیشتری کرد !
البته اینها نظرات شخصی بنده هست و شاید اشتباه یا برای دیگری غیر از اینها صدق کند .