پاسخ: Sony Cyber-Shot DSC-H50
قریب به 1 هفته میشه که دارم با h50 کار میکنم من که خیلی راضی هستم... اگه بتونم عکسهای ریسایز شده میگذارم...
سیوال1) برای پرسیدن نکات هنری عکاسی باید کجا مطرح کنم؟
2 ) در مورد مشکلاتی که هنگام کار داشتم با h50 میتونم اینجا سیوال کنم؟
مثلا هنگام تصویر گرفتن در شب در حالت تنظییم اتوماتیک عکس من مثل شبح بر روی پشت زمینه میافته چرا؟!!!!
1 فایل پیوست
سلام
دوستان همونطورکه خواسته بودین من یک نمونه از عکس هایی رو که با این دوربین گرفتم براتون میزارم تا ببینین و نظرتون رو در مورد اون بگین
من قبل از اینکه این دوربینو بخرم تو همین فروم و جاهای دیگه خونده بودم که این دوربین نویز کمتری نسبت به سایر هم رده های خودش داره ولی تو این چند وقت که باش عکس گرفتم،متوجه شدم که اکثر عکس ها نویز دار هستن،البته من یه آماتور هستم و ممکنه تو تنظیماتش اشتباه کرده باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JIMI
سلام
دوستان همونطورکه خواسته بودین من یک نمونه از عکس هایی رو که با این دوربین گرفتم براتون میزارم تا ببینین و نظرتون رو در مورد اون بگین
من قبل از اینکه این دوربینو بخرم تو همین فروم و جاهای دیگه خونده بودم که این دوربین نویز کمتری نسبت به سایر هم رده های خودش داره ولی تو این چند وقت که باش عکس گرفتم،متوجه شدم که اکثر عکس ها نویز دار هستن،البته من یه آماتور هستم و ممکنه تو تنظیماتش اشتباه کرده باشم
سلام
دوربين در اين عكس تكان خورده و اصلا" عكس واضح نيست! به دليل شرايط نوري محيط هم نويزي ديده نميشود، بهتر است براي معلوم شدن نويز، عكسهايي از محيطهاي كم نور يا در سايه بذاريد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
دوربين در اين عكس تكان خورده و اصلا" عكس واضح نيست! به دليل شرايط نوري محيط هم نويزي ديده نميشود، بهتر است براي معلوم شدن نويز، عكسهايي از محيطهاي كم نور يا در سايه بذاريد.
دوست عزیز اگه ممکنه در مورد عکسی که مد نظرتون هست یکم بیشتر منو راهنمایی بفرمایین،چون همونطور که قبلا گفتم من یه تازه کار هست
منظور شما از محیط های کم نور indoor میباشد یا outdoor؟اگر لازم باشه میتونم از فلش استفاده کنم یا خیر؟
عکس رو در حالی که زوم کردم بگیرم یا مهم نیست تحت چه شرایطی باشه؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JIMI
سلام
همانطور که وحید عزیز گفته عکس مناسبی ارسال نکرده اید و البته اگزیف هم ندارد. اما چیزی که دیده می شود این است که شما موفق به فوکوس کردن نشده اید. در نمونه بعدی حتماً اگزیف را هم همراه عکس ارسال کنید
درود بر همه ی دوستان، میخوام بدونم میون دوربینهای Sony H50 و Panasonic TZ5 کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ مخصوصاً از آقا وحید می پرسم که خیلی فعالند و من همیشه از نظراتش استفاده کردم... البته می دونم شاید مقایسه ی خوبی نباشه ولی میخوام از بچه هایی که از هر دو استفاده کردند و عملاً با هر دو کار کردند، تجرب شون رو در اختیار بذارن. با سپاس:redface:
4 فایل پیوست
چند نمونه از عکسهای اماتوری بنده و ریسایز شده که با h50 گرفتم
باسلام
دیروز تاسف خوردم از اینکه نتونست 1 صحنه زیبا رو به تصویر بکشم.... ممنون میشم بفرمایید برای عکس گرفتن از نوری که از یک پنچره در محیط تاریک وارد میشه مثل کلیسا یا مسجدهای قدیمی چه کار باید کرد که شعاعهای نور کامل و واضح در عکس دیده شوند باتشکر ....