پاسخ: Sony Cyber-Shot DSC-H50
سلام
خوب من ديدم براي شما موضوع خيلي مهم شده رفتم User's Manual دوربينتون رو داونلود كردم.
حالت هاي Fine و Standard و Small فقط مربوط به مود فيلمبرداري دوربينتان است. به صفحات 12 و 64 منوال دوربين مراجعه فرماييد ( Shooting Menu) .
در عوض در مود عكس مي توانيد از 9 مگاپيكسل، 5 مگا، 3 مگا و VGA استفاده كنيد.
سلام
اونطور که من در این دوربین دیدم و با توجه به فایل راهنمای ضمیمه دوربین، در حالت عکس برداری فقط با تغییر حجم می شه کیفیت رو هم تغییر داد.
ولی اون حالت fine و استاندارد ذکر شده، فقط در حالت فیلم برداری فعال می شه. شاید منظور سایت ها از عنوان Quality Levels این بوده و برای فیلم برداری گفتن.
با احترام
p.s : من پاسخ مشابه آقای فرهاد رو بعد از ارسال پاسخ خودم دیدم. با ایشون موافقم بهر حال!
پاسخ: تغيير Quality Levels و PPI در دوربين Sony H50
سلام
دوستان درست مي گن ، اين دوربين فاقد گزينه تغيير Quality Levels بصورت مستقيم مي باشد و فقط مي توان سايز عكس را تغيير داد و در سايت dpreview به اشتباه اعلام شده ، و معمولا بقيه سايتها از اطلاعات اين سايت استفاده مي كنند
باز هم از همه دوستان متشكرم
1 فایل پیوست
نقل قول:
سلام
دوستان درست مي گن ، اين دوربين فاقد گزينه تغيير Quality Levels بصورت مستقيم مي باشد و فقط مي توان سايز عكس را تغيير داد و در سايت dpreview به اشتباه اعلام شده ، و معمولا بقيه سايتها از اطلاعات اين سايت استفاده مي كنند
باز هم از همه دوستان متشكرم
سلام
ممنون که باعث روشن شدن این نکته شدید
خیلی دور از ذهن بود که سونی اینقدر کج سلیقگی به خرج بده و این آپشن رو حذف کنه
من که سر در نمیارم دلیل این کار چی می تونه باشه ؟ توی H50 نمایش پارامتر ها در صفحه منظم تر و زیباتر شده اما جای Image Quality خالی مونده
فایل پیوست 5292
دوستان چرا اینجا انقدر سوتو کور شده؟!!!!
پس حالا که هیچکس هسچ سیوالی نداره بنده را راهنمایی فرمایید:
1- هنگام عکاسی از طریق تایمر عمل فوکوس که بصورت دستی تا نیمه شاتر فشار میدهیم به چه صورت کار میکنه؟
2- سیوال بالا در مورد عکاسی با ریموت کنترل هم لطفا بفرمایید....
3- ایا شارژ نگه داشتن باطری برای طولانی مدت مضر میباشد؟ بهتر همیشه دشارژ باشه ؟!!
4- برای خرید لنز واید چه لنزی پیشنهاد میدهید؟
5- با تمام منو ها کار کردم ولی از p واقعا سردر نیاوردم فرق p با اتواتیک چی است؟
6- فرق easy با اتوماتیک چیست؟
ممنون از توجه دوستان....
سلام من فقط این یکی رو می دونم
[QUOTE=mani25;99107]
3- ایا شارژ نگه داشتن باطری برای طولانی مدت مضر میباشد؟ بهتر همیشه دشارژ باشه ؟!!
QUOTE]
داره باطری های شارژی از ترکیب پودر قلع خمیر قلع روغن مخصوص و یک ماده شیمیایی دیگه هستن اگه اونها رو به صورت داعم شارژ نگه دارید مواد داخل اکسید می شن و برای شارژ از منبع تغذیه های معمولی استفاده نکنید چون روش شارژ بدین صورت می باشه که چند خازن ولتاژی رو در باطری دشارژ می کنن(ولتاژ داخل خودشون رو به صورت یک جا در باطری شک می دن ) که باعث تحریک ماده شیمیایی و فعالیت اتمی اون می شه
به همین خاطر در باطری هایی مثل موبایل و باطری های شبیه به اون از یک مدار برای دشارژ تدریجی استفاده می کنن تقریبن اکثر باطری ها غیر از قلمی(AA.AAA) این قابلیت رو دارن
سلام
کسانی که از این دوربین استفاده می کنید! به نظر شما برای عکس یادگاری دست جمعی ( مثل عروسی ها ) از کدام تنظیمات این دوربین استفاده کنیم عکس بهتری می شه؟!
قیمت کارت حافظه و باتری رو هم اگر می دونید لطفا بفرمایید.
با احترام
فیلتر پلاریزه VF-74CP به قیمت 87000 تومان
دو کارت حافظه 4 گیگابایتی MSX-M4GS هر عدد به قیمت 50 هزار تومان
سه پایه VCT-R640 به قیمت 42000 تومان (متاسفانه پیچ سه پایه من بلندتر از 5.5 میلیمتر بود)
تله کانورتور VCL-DH1774 به قیمت 57000 تومان
واید کانورتور VCL-DH0774 به قیمت 57000 تومان
دو عدد باطری اینفولیتیوم NP-FG1 هر کدام به قیمت 27000 تومان
شارژر BC-TRG به قیمت 40 هزار تومان.
-=========================================-
سلام دوست من
با تشکر از لطف شما بابت قرار دادن لیست و قیمت ها
اما شما که اینقدر هزینه کردید، پس چرا SLR نخریدید؟؟ و یا چرا دوربین بدون گارانتی از دوبی؟؟
ضمنا سه پایه را خیلی گران خریدید! من برج بهار کسی را می شناسم که سه پایه یک و نیم متری را 13000 تومان می دهد!
ضمنا خرید باطری بی مورد بود! مگر باطری و شارژر نبود تو پکش؟؟؟
آقا این فیلتر پلاریزه برای گرفتن انعکاس آّب و شیشه استفاده می شود؟؟؟
متشکرم
کاویان