دوربین جدید اچ تو دی از هاسلبلاد. مشخصات فنی رو میتونین توی خود سایتشون ببینین
New Gear from Hasselblad! H2D:
http://www.hasselblad.se/Archive/doc...2D_English.pdf
:)
دوربین جدید اچ تو دی از هاسلبلاد. مشخصات فنی رو میتونین توی خود سایتشون ببینین
New Gear from Hasselblad! H2D:
http://www.hasselblad.se/Archive/doc...2D_English.pdf
:)
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
اساتيد فن اکثرا با دوربينهاي Hasselblad آشنايي دارند، خيلي ها اعتقاد دارند که کيفيت محصولات اين شرکت يک چيز ديگه ايه و توي دنيا حرف اول رو ميزنه... آنالوگش رو که خيلي ها ميشناسن، ديجيتالش رو يک پوستر 100در70 ازش ديدم که کيفيت عکسش رو نشون مي داد، حرف نداشت.
مخصوصا اينکه بنده شنيده ام که تمام لنزاش دست سازه...
البته قيمتش هم بالاست ولي بعضي ها ميگن به کيفيتش و طول عمرش مي عرضه.
ویرایش توسط ehsanshirazi : Tuesday 6 September 2005 در ساعت 03:31
Canon EOS 300D
والا 22 مگاپیکسل که چیز جدیدی نیست برای مدیوم فرمتها
اما ضعفهایی که در مورد این دوربین مطرح کردید...
دقت کنید که با یه دوربین 35 یا احیانا Aps روبرو نیستید!
و همونطور که این تفاوتها دقیقا بین دوربین های آنالوگ قطع متوسط و کوچک وجود دارد.
در مورد ضعف این دوربین در سرعت های شاتر بالا.... این اصولا جزو مشخصات فنی اکثر مدیوم فرمتهاست که از شاتر پره ای درون لنزی استفاده میکنن...
محدودیت شاتر بین 400 تا 800 (که این دوربین تا سرعت 800 داره و جزو بهترین هاست) اما ویژگی بزرگ این نوع شاتر همون فلاش سینک در تمام سرعتهای شاتر هستش . و این اصولا نکته خیلی مهمیه و باید به یاد داشته باشیم مدیوم فرمتها اصولا در محیط های آتلیه و با نور کنترل شده استفاده میشن و قراره با فلاش عکاسی کنن.
و اصولا کسی با مدیوم فرمتها از مسابقات شیرجه عکاسی نمیکنه! (البته گاهی میکنن ولی کمتر پیش میاد.)
و مسایل فنی دیگه ای هم وجود داره که مثلا شما 70-200 با F2.8!!!! روی مدیوم فرمتها ندارین! که بخواهین از این کارا باهاش بکنین!
و نکته دیگه اینکه این سری H هسلبلاد جزو خوشدست ترین مدیوم فرمتهاست! من تعجب میکنم همچین چیزی میگین....!
اگر این دوربین رو دست گرفته باشین و با مدلهای شبیه به خودش از کمپانی های دیگه مثل مامیا، پنتاکس و یا برونیکا مقایسه کنید حرف منو تائید میکنید.
نکته دیگه ای رو هم که من اضافه کنم محدودیت ایزو هست که تا 400 بیشتر نیست! همون بحث عکاسی خبریه! که اصولا این دوربین در آتلیه استفاده میشه و کسانی که دنبال اینگونه دوربینها میرن نیازهای خاصی دارن که اصولا این دوربین براورده میکنه...
میتونید حدود 30 یا 40 هزار دلار از حسابتون وردارید تا دوربین که همین روزا پیداش میشه رو خریداری کنید.
اين طور بك ها و دوربين هاي ديجيتال مديوم فورمت سالهاست كه حضور دارند (و حضورشان طبعا به ما زياد دخلي نخواهد داشت) اما دوستان با يافتن خبر ساخته شدت يك مدل جديد، ذوق زده ميشوند و اينجا مطرحش ميكنند.
چون لنزهاي سري اچ سي بغير از يه 50-110 لنز زوم ديگه اي نداره و منم پول ندارم سه چار تا لنز بخرم از خير اين دوربين مي گذرم! :d
M.Behtash
منم چون همه چيزم كنون هستش و در شروف خريد 350دي هستم ديگه از خيرش گذشتم (:
اگه چند وقت پيش اومده بود شايد روش فكر ميكردم ولي حالا دير شده (:
(بهانه ي خوبي بود نه؟)
ولی من حتما میخرمش !!!!!!!!!! :)
محمد امدادی
دوست عزیز، من کاملا اطلاع دارم که من و بیشتر دوستان نه از پس خریدن دوربینهایی در این کلاس کاری و قیمتی بر میآیم و نه بطور کلی به اون احتیاج داریم. ولی این خبر رو مطرح کردم نه برای اینکه بحث بیهوده باز کرده باشم، فقط به دلیل اینکه دوستان از بعد فنی شاهد محصول جدید مطرح ترین شرکت سازنده دوربین جهان باشند.نوشته اصلی توسط Amir A
از این مهم هم مطلع هستم که اساتید محترم این حرفه که اینجا حضور دارند حتما ماهها زودتر از من مطلع شده اند و احتمالا بخاطر مشکلات بازار عکاسی حرفه ای ایران، آنها نیز همچنان باید متاسفانه با دوربینهای زیر ده میلیون تومان عکاسی کنند.
هدف من فقط افزایش اطلاعات فنی خودم و دوستان بود.
با احترام.
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D