pdp_image_BatteryBacPac_H3Plus_NoHousing_PDP2.gif
البته باید با توجه به حجمه دوربین میزان نگه داری شارژ رو در نظر گرفت که انصافا خوبه
hands-on-gopro-hd-hero-3-black-video-camera-review-6 - Copy.jpg
pdp_image_BatteryBacPac_H3Plus_NoHousing_PDP2.gif
البته باید با توجه به حجمه دوربین میزان نگه داری شارژ رو در نظر گرفت که انصافا خوبه
hands-on-gopro-hd-hero-3-black-video-camera-review-6 - Copy.jpg
ویرایش توسط حامد صفائی : Wednesday 11 June 2014 در ساعت 13:43
من قصد داشتم به عنوان دوربین دوم به ویژه برای تایم لپس، یک D5100-300 با لنز واید تهیه کنم که با این دوربین کمی مردد شدم.
این دو تفاوت های زیادی دارند و اصلاً قابل مقایسه نیستند اما برای کاربرد من با شباهت های اندکشون، کنار هم قرار می گیرند.
بزرگترین ضعف گوپرو در این کاربرد همانا باطریشه که در این مورد SLR برتری داره.
آیا گوپرو امکان کار با اتصال مستقیم (با شارژر یا اداپتور) به برق رو داره؟
کیاوش عزیزز،سلام ببینیدد کاش یکیشو میتونستید حضوری چک کنید،راسش کیفیتش که واسه یه دوربین دوم عالیه ،ببینید توی اینستا یه صفحه دارهه یه سر بزنیید،ببینید نظرتون چیه،توی کیفیت چاپ کم نمیاره خیلتون راحت،اما درباره واید بودن،شاید یکی از حسناشه،یه اکسسوری دارهه،مثه باتوم میمونههاین اکسسوری فقط واسه عکسای تقریبا سلف پرتره و از زاویه رو به رو هست،اینارو چک کن، ببین چقدر خوب پاسخ گوئه به هر نیازی
http://gopro.com/camera-mounts
جناب مقداری خود من علاوه بر d800 یه d300 دمه دستمه اینو بگم که شاید حمل این دوربین خیلی به مراتب راحت تره،پیشنهادی که به کیاوش عزیز دادم به شما هم میکنم،حتما قبل از هر تصمیمی یکیشو داشته تست کنید،شاید اصلا باش حال نکردید)(که بعید میدونم)،شاید این دوربین اون پشت صحنه هایو که ماها از برنامه های عکاسیمون دوس داریم برایه آینده بمونه به خوبی ثبت کنه،
یه چیزه خوبش،با این رابط های شارژر همراه هست،مثلا واسه آیفون(جستجو در گروه پاور بانک (شارژ همراه)) با اونا هم شارژ میشه شما اینو که وصل کنی همزمان میتونی عکس و فیلم بگیری در حین شارژ،پس دقدقه شارژش با این روش حل میشه
channel_home_backlitbeauty.jpg
شاید این فریم ها تا حدی پاسخگوی شما هم باشه،
channel_home_GoPro_SNOWKITE_MEME.jpg
ویرایش توسط Mehdi Rojaie : Thursday 12 June 2014 در ساعت 09:46 دلیل: ادغام پست ها
درود
این رده از دوربین ها داره باب میشه و رشد میکنه، بازیگران زیادی هم در این بخش هستند که شرکت گوپرو مانند شرکت اپل در بازار تلفنهای هوشمند نشان برتر و بازیکن اصلی هستش، ولی بازیکنان دیکه ای هم هستند مانند JVC، Panasonic، Sony، Toshiba، Polaroid، و تعدادی دیگه، کنون و نیکون هنوز وارد این بازار نشده اند و فکر میکنم اگر نیایند یک بازار درحال رشد رو از دست خواهند داد.
اگر جستو جویی در اینتر نت بکنید ویژگیهای رقبا رو هم خواهید دید ، ولی اینجاها رو من پیدا کردم:
البته پکی دااره که همراه با باطریه اظافه به راحتی می توان عکاسی کرد،در زیر آب و شرایط بد
:pdp_image_BatteryBacPac_H3Plus_StandardHousing_PDP1 copy.jpg
و یک نکته دبگه،کلا غواص های خوب هم بیشنتر از یه ساعت زیر آب نمیمونن بمونن
که ما احتیاجه خیلی زیادی به یه پک اظافه پیدا کنیم،مگر در موارد خاص
خوب به سراغ معرفی ابزار های جانبیش میریم که من اینارو از رو وبسایتش بر میدارم:
- هارنس مخصوص نصب دوربین گوپرو بر روی سینه- قابل استفاده در تقریبا تمامی فعالیتهای ورزشی از جمله : اسکی ، چتر بازی ، دوچرخه سواری ، موتور سواری ، اسکیت ، پارکور و بسیاری از موارد دیگر- همراه اتصال زانویی
1.jpg
51bBLpRHUNL.jpg
اینم چندتا عکس که دوس داشتم شما هم تماشا کنید:
10448803_10152337023101919_7393110550457530448_n.jpg
10361342_564897023627267_1316466860111430418_n.jpg
10450352_1396821817273595_903195172624314047_n.jpg