سلام به همه دوستان.
کسی می دونه که چه جوری میشه روی لنز کونیکا مینولتا Z3 فیلتر یا لنز اضافه گذاشت؟ من رفتم یه مغازه رینگ هم سایزش رو گذاشت ولی نپیچید توش. راه حلی وجود داره؟
سلام به همه دوستان.
کسی می دونه که چه جوری میشه روی لنز کونیکا مینولتا Z3 فیلتر یا لنز اضافه گذاشت؟ من رفتم یه مغازه رینگ هم سایزش رو گذاشت ولی نپیچید توش. راه حلی وجود داره؟
بعد از خريد اين وسيله(اگه گير بياوريد) از فيلترهاي 52 ميلي متر ميتونيد استفاده كنيد
اما اگه دنبالش باشيد حتما راه دومي هم وجود داره، اصولا توي اين مواقع كار نشد نداره.با يه كم صبر و حوصله و تحمل و بررسي، خودتون مطمئنا راهي براش پيدا ميكنيد.:
Konica Minolta ZCA-300 Adapter Ring
ویرایش توسط Amir Mohebi : Thursday 17 February 2005 در ساعت 18:11
اينم آداپتور وايد انگل اين دوربين كه به آداپتور قبلي پيچ شده:
Konica Minolta ZCW-300 52mm 0.75x Wide Angle Converter Lens for DiMAGE Z3 Digital Camera
آقا اینایی که می گی قیمتش چنده؟ از کجا می شه تهیه کرد؟ اون رینگ رو که وصل کنم فقط این wide-angel convertor رو می تونم بهش وصل کنم یا لنز های دیگه هم می خوره بهش؟نوشته اصلی توسط Amir A
ببنید اون رینگ یه آداپتور که اتصال بین لنزهای مختلف و فیلترهای مختلف و هود و هرچیزی که به لنز وصل میش رو روی اون وصل کنیم و از نمایندگی کونیکا مینولتا دنا تصویر میتونید بپرسید که کجا میشه تهیه کرد... فکر کنم خودشون داشته باشن.نوشته اصلی توسط donvito
نوشته اصلی توسط Amir A
به خدا قبلا توضيح داده بودم، نداده بودم؟