سلام. من در حال حاضر D200 دارم.به نظر شما با توجه به: ( کارم که بیشتر داخل استودیو هست.قیمت,کارایی و کیفیت عکسبرداری. ) D300 دست دوم انتخاب بهتری هست.یا D90 نو؟ از راهنمائیتون ممنونم.
سلام. من در حال حاضر D200 دارم.به نظر شما با توجه به: ( کارم که بیشتر داخل استودیو هست.قیمت,کارایی و کیفیت عکسبرداری. ) D300 دست دوم انتخاب بهتری هست.یا D90 نو؟ از راهنمائیتون ممنونم.
اگه d300 دست دو رو کامل میشناسی یعنی اینکه مال آشناست و از نحوه کارکردش اطلاع داری خریدش توصیه میشه ولی اگه نه میخوای از بازار بخری که معلوم نیست چه جنسی بهت بندازن انتخاب عاقلانه با d90 نو هستش ضمن اینکه کار شما هم بیشتر داخل استودیو هستش و نیازی به بدنه فلزی d300 نداری ;)
d300 بیشتر برای اونایی خوبه که در شرایط سخت میخوان عکاسی کنن مثلا در هوای بارونی و ...
با سلام
دوست عزیز چه مشخصه ای در دی300 وجود دارد که در آتلیه کاربرد داشته باشد ؟
به نظر بنده هیچ برتری در آتلیه در برابر دی 90 که تاثیری در روند کار داشته باشد به نظر بنده بین این دو بدنه وجود ندارد و شما با خیال راحت بدنه دی 90 رو می توانید انتخاب کنید مگر اینکه غیر از آتلیه بخواهید از این بدنه استفاده داشته باشید که این مسئله متفاوت است
خیلی خیلی متشکرم از کمکتون.نمیدونم چرا برام سخته بادی D90 دستم بگیرم بجای D200+grip ! شاید فقط 1 احساس که برطرف بشه
ممنون از راهنمائی و توجهتون.مشکل من فکنم بیشتر بادی کوچیکه D90 در مقایسه باD200+gripباشه!