-
Panasonic FZ35 یا Canon SX20 IS یا Fuji S200EXR
با سلام
Panasonic FZ35 یا Canon SX20 IS یا Fuji S200EXR
دوستان من واقعا بین خرید این سه گزینه موندوم. از یک جهت چرخش LCD کانن برام مهمه اما این امتیاز رو نمی خوام فدای کیفیت کنم. شنیدم کیفیت FZ35 بهتره. اما چقدر؟ محسوسه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
-
پاسخ: Panasonic FZ35 یا Canon SX20 IS یا Fuji S200EXR
-
به این تاپیک مراجعه کنید در مورد SX20 و FZ35 زیاد صحبت شده است:
راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7122
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M. Ali Farajian
محمد جان من اون تاپیک ها رو خوندم که حالا بین این سه گزینه موندم. همانطور که گفتم چرخش LCD کانن برام مهمه اما این امتیاز رو نمی خوام فدای کیفیت کنم. می خوام بدونم کیفیت FZ35 اونقدر بالاتر هست که از کانن بگذرم. یا تو بعضی از تاپیک ها اونقدر از S200 تعریف کردن که آدم اون دو تا رو فراموش می کنه. حالا از HX1 که هیچی نگفتیم.
از نظر بالاترین سرعت که اول فوجی با 4000 بعدش کانن و پانا.
از نظر پایین ترین سرعت که اول پانا بعد کانن و فوجی. ( این سرعت 1 دقیقه پانا خیلی به درد می خوره)
و از نظر دیاف رنج کانن از بقیه بیشتره. آیا بین 4.4 و 5.3 و 5.7 این سه تا میشه تفاوتشون رو احساس کرد؟
در کل من عاشق SLR هستم اما با همچین زومی فعلا امکان مالیش نیست. شاید وقتی دیگر.
اگه ممکنه بیشتر راهنماییم کن. ولی با اون امضات مثله اینکه شما با کانن موافقی؟ نه؟
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
same
محمد جان من اون تاپیک ها رو خوندم که حالا بین این سه گزینه موندم. همانطور که گفتم چرخش LCD کانن برام مهمه اما این امتیاز رو نمی خوام فدای کیفیت کنم. می خوام بدونم کیفیت FZ35 اونقدر بالاتر هست که از کانن بگذرم. یا تو بعضی از تاپیک ها اونقدر از S200 تعریف کردن که آدم اون دو تا رو فراموش می کنه.
از نظر پایین ترین سرعت که اول پانا بعد کانن و فوجی. ( این سرعت 1 دقیقه پانا خیلی به درد می خوره)
و از نظر دیاف رنج کانن از بقیه بیشتره. آیا بین 4.4 و 5.3 و 5.7 تفاوتشون رو احساس کرد؟
اگه ممکنه بیشتر راهنماییم کن. ولی با اون امضات مثله اینکه شما با کانن موافقی؟ نه؟
ممنونم
سلام
با عرض تبريك سال نو
دوست عزيز من با پاناسونيك FZ35 و FujiFilm S200EXR كار كردم و خودم هم SX1 IS دارم كه از لحاظ كيفيت تفاوت چنداني با SX20 نداره، من ميتونم اينو عرض كنم كه اگر كيفيت عكس و حداقل نويز براتون اهميت داره و وزن دوربين هم اگر براتون مساله اي نيست به نظر من فوجي بهتر از دو مدل ديگه هست البته فيلمبرداريش در حد دو مدل ديگه نيست ولي سنسورش از دوتاي ديگه بزرگتره و قيمتي در حدود 440 تومن داره، اگر لنز وايد مد نظرتون هست و همچنين وزن كم دوربين براتون مهمه FZ35 انتخاب مناسبي ميتونه باشه البته كفشك فلاش نداره و قيمتش هم از دو مدل ديگه گرونتره در حدود 465، اگر زوم بيشتر و LCD چرخان در اولويت خواسته هاتون قرار داره SX20 انتخاب نسبتا خوبيه البته از فرمت RAW پشتيباني نميكنه و قيمتش هم حدود 420 تومن هست. البته تفاوتهاي جزيي ديگري هم باهم دارن ولي خوب مهمترينشون به نظرم همينهاست. در آخر اينو ميتونم عرض كنم كه اگر فيلمبرداري HD براتون اهميت زيادي نداره و تاكيدتون بيشتر بر كيفيت عكس هست، فوجي به نظرم از دو مدل ديگه سر تره و يك حسن ديگه اي هم كه داره اينه كه رينگ زوم و فوكوس دستي داره كه اين امكان براي خود من خيلي مهمه. چيزي كه مهمه اينه كه انتخاب نهايي با خود شماست و اميدوارم هر كدوم رو كه انتخاب كرديد لحظات خوشي رو باهاش ثبت كنيد.:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
same
محمد جان من اون تاپیک ها رو خوندم که حالا بین این سه گزینه موندم. همانطور که گفتم چرخش LCD کانن برام مهمه اما این امتیاز رو نمی خوام فدای کیفیت کنم. می خوام بدونم کیفیت FZ35 اونقدر بالاتر هست که از کانن بگذرم. یا تو بعضی از تاپیک ها اونقدر از S200 تعریف کردن که آدم اون دو تا رو فراموش می کنه. حالا از HX1 که هیچی نگفتیم.
و از نظر دیاف رنج کانن از بقیه بیشتره. آیا بین 4.4 و 5.3 و 5.7 این سه تا میشه تفاوتشون رو احساس کرد؟
در کل من عاشق SLR هستم اما با همچین زومی فعلا امکان مالیش نیست. شاید وقتی دیگر.
ممنونم
سلام
مهمترین مسئله در خرید دوربین سایز سنسوره که باعث تفاوت چشمگیر در کیفیت عکس می شود و در بسیاری از دوربین های کامپکت این سایز یکی است. پس زیاد در مورد تفاوت نویز در یک سایز سنسور سخت نگیر چون تفاوت آنقدر نیست که نظرت رو جلب کنه و اگر تفاوتی هم هست معمولا به علت پردازش هایی است که پس از عکس برداری خود دوربین انجام می دهد. این پردازش رو شما هم می تونی پس از عکس برداری انجام بدهید. از این بابت سایز سنسور SX20 و fz35 یکی است و فقط فوجی سنسور بزرگتری داره.
اگر دنبال کیفیت متفاوت هستی باید در سایز بزرگتر سنسور دنبال آن باشی و گرنه FZ35 و SX20 تفاوت کیفیتی خاصی با هم ندارند. در مورد SX20 نوشته شده که اشباع رنگی کمی نسبت به FZ35 داره. تنظیمات رنگی در هر دوربینی وجود داره و SX20 هم مستثنا نیست و با یک تنظیم کوچیک حل می شه. تازه این موضع اصلا در عکاسی با این دوربین عمومیت نداره.
من خودم SX20 دارم و در ضمن به مارک کانن هم علاقه بیشتری دارم و دلایلی که این دوربین رو انتخاب کردم این سه مورد بود : زوم 20 برابر، فیلمبرداری HD ، مونیتور چرخون (من که از مونیتور چرخون این دوربین واقعا خوشحالم بعضی از اوقات واقعا به درد می خوره)
------------------------------------
اما نقاط ضعف SX20 :
حتما این مقایسه رو دیدی :
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca..._results.shtml
CA (حاشیه های رنگی در عکس) در عکس های SX20 بیشتره البته این مشکل به صورت نرم افزاری تا حدودی قابل اصلاح است گاهی اوقات هم کاملا اصلاح می شود. البته این موضوع فقط وقتی که عکسو فول سایز باز کنی دیده می شه مثل کراپ های لینک قبلی.
عکاسی با فلاش این دوربین خیلی راحت نیست و احتیاج به تنظمیات دستی داره تا رنگ ها طبیعی شوند.
فرمت Raw رو پشتیبانی نمی کنه نمی دونم چقدر بهش احتیاج داری و چقدر با ادیت عکس ها آشنایی داری؟ من که در حد خودم همین عکس های jpg رو ادیت می کنم و مشکلی ندارم. البته من آماتورم.
---------------------------------
در مورد رنج دیاف که نوشته بودی این دو عدی که در دوربین ها می بینی در واقع بازترین دیاف ممکن در کمترین و بیشترین فاصله کانونی است. مثلا برای SX20 داریم 2.8-5.7 یعنی در زوم 20 برابر بازترین دیاف ممکن 5.7 است و اگر هم زوم نکنی 2.8 است رنج دیاف در این دوربین 2.8-8 است. زوم کردن دیاف رو محدود می کنه که در دوربین های مختلف کمی متفاوت است. عدد دیاف هر چه کمتر باشه دیاف باز تره و نور بیشتری به سنسور می رسه یعنی با سرعت شاتر بیشتری می شه عکاسی کرد و هرچه این عدد کمتر باشه می گویند لنز سریعتر است. پس می شه گفت لنز پاناسونیک از همه سریعتره!! ولی خوب نسبت به SX20 زوم کمتری هم داره و این سه دوربین زوم های یکسانی ندارند.
هیچ دوربینی کامل نیست و شما مجبوری بعضی از امکانات رو فدای بقیه بکنی پس بر اساس نیاز های اساسی خودت، تصمیم بگیر.
شما خودت تفاوت های این سه دوربین بهتر از بقیه می دونی فقط باید اولویت های اصلی رو مشخص کنی تا به انتخاب درست برسی
موفق باشید
-
واقعا نمی دونم چه جوری محبتهای محمد و ابراهیم عزیز رو جبران کنم. فقط ممنونم :::love2:::
اما چند مورد
ابراهیم جان مگه واید بودن لنز FZ35 اینقدر محسوس بود که بهش اشاره کردی؟ همچنین اگه ممکنه یه کم بیشتر در مورد رينگ زوم و فوكوس دستي S200 توضیح بده ، آیا مثله فوکوس SLR است؟ فوکوس اتوماتیکش چطور بود؟ یک دفعه منو به S200 علاقه مند کردی.
محمد جان خیلی قشنگ گفتی واقعا متاسفانه هیچ دوربینی کامل نیست منم مثل شما متحرک بودن ال سی دی برام مهمه چون دیگه لازم نیست برای برخی زوایا خودتو درب و داغون کنی :::happy::: مثلا اگه فوجی همین ال سی دی S200 خودشو مثله مدل قبلیش S100 متحرک می کرد دیگه لازم نبود اینقدر مزاحم شما بشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
same
واقعا نمی دونم چه جوری محبتهای محمد و ابراهیم عزیز رو جبران کنم. فقط ممنونم :::love2:::
اما چند مورد
ابراهیم جان مگه واید بودن لنز FZ35 اینقدر محسوس بود که بهش اشاره کردی؟ همچنین اگه ممکنه یه کم بیشتر در مورد رينگ زوم و فوكوس دستي S200 توضیح بده ، آیا مثله فوکوس SLR است؟ فوکوس اتوماتیکش چطور بود؟ یک دفعه منو به S200 علاقه مند کردی.
دوست عزيز شايد 1 ميليمتر براي خيلي ها مهم نباشه ولي بعضي ها هم هستن كه وايد بودن لنز حتي 1 ميليمتر بيشتر براشون قابل اهميته. بنده از اونجايي كه يكي از دوربينهام SX1 هست موقع فيلمبرداري و وقتي ميخوام زوم كنم صداي موتور زوم روي فيلم ميافته در ضمن چون فوكوس دستي اين دوربين و SX20 بوسيله Jog Dial در پشت دوربين انجام ميشه عملا زياد كاربردي نيست (البته اين نظر شخصي منه) ولي چون زوم در دوربين فوجي بصورت رينگ هست و موتوري براي اين كار وجود نداره در نتيجه در مواقع فيلمبرداري صدايي ناشي از زوم كردن توليد نخواهد شد و در مورد فوكوس بوسيله رينگ فقط ميتونم اينو بگم كه بنده بعد از خريدن دوربين (SLR (Canon 50D فهميدم كه فوكوس دستي به معناي واقعي يعني چه. بنده با اين دوربين(فوجي) مدتي كار كردم و ميتونم بگم كه نسبت به قيمتش واقعا عاليه و فوكوس دستي و كيفيت عكسهاش از دو مدل ديگه بوضوح بهتره.
-
با کمک دوستان گلم Fuji S200EXR رو انتخاب کردم یا بعد تعطیلات می گیرمش یا اگه تونستم تا آخر بهار تحمل کنم Fujifilm HS10 می گیرم بالاخره این ابراهیم عزیز منو معتاد فوجی کرد :::happy::: راستی محمد جان این Fujifilm HS10 مثل اینکه ال سی دیش هم متحرکه ، شاید یه مثال نقضی برای اون جمله " .... کامل نیست" گیر آورده باشیم. البته باید دید.
http://www.dpreview.com/reviews/spec...ifilm_hs10.asp
اگه دوستان تا اون موقع نظرات دیگه ایی دارن بفرمایند.
خیلی ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
same
با کمک دوستان گلم Fuji S200EXR رو انتخاب کردم یا بعد تعطیلات می گیرمش یا اگه تونستم تا آخر بهار تحمل کنم Fujifilm HS10 می گیرم بالاخره این ابراهیم عزیز منو معتاد فوجی کرد :::happy::: راستی محمد جان این Fujifilm HS10 مثل اینکه ال سی دیش هم متحرکه ، شاید یه مثال نقضی برای اون جمله " .... کامل نیست" گیر آورده باشیم. البته باید دید.
http://www.dpreview.com/reviews/spec...ifilm_hs10.asp
اگه دوستان تا اون موقع نظرات دیگه ایی دارن بفرمایند.
خیلی ممنون.
این HS10 که باز سنسورش کوچیکه!!!!!!!!:biggrin:
من عکس های HS10 رو نگاه کردم LCD ظاهرا فقط به بالا باز می شه (البته فقط حدس می زنم) یعنی عکاسی از خودت کمی سخت می شه و از بالا سر بقیه به راحتی نمیشه عکاسی کرد به هر حال از هیچی بهتره (چرخش کامل مونیتور SX20 علاوه بر محاسن دیگرش، باعث محافظت از آن می شود)
اما نقاط ضعف Fuji S200EXR:
- عدم فیلمبرداری HD
- وزن زیاد (835 گرم بدون باتری)
- حداکثر تا 10 سانتی متر میشه به سوژه نزدیک شد (حالت ماکرو) باید حداقل تا یک سانت رو می داشت.
- لنزش 30.5 م م است
- زوم 14.5 برابر (وقتی بخوای از یک پرنده که نمیشه بهش نزدیک شد عکاسی کنی کمبودش بیشتر احساس می شه. برای من 20 برابر هم کم است بستگی به خودت داره و هدفت از عکاسی)
راستی نمونه عکس های هر دوربین رو حتما نگاه کن و به یک منبع هم اکتفا نکن
موفق باشید
-
سلام
البته يكي از نقاط ضعف ديگر HS10 اينه كه لرزش گير دست در اون بصورت Sensor-Shift هست كه زياد نميشه روش حساب كرد ولي در S200EXR لرزش گير در لنز دوربين هست. يكي ديگر از نقاط ضعف HS10 در برابر S200EXR باطري اونه، كه 4 تا باطري قلمي ميخوره در اين صورت هم شارژر همراه دوربين نيست ولي به نظر من باطري ليتيومي ارجهتر از باطري قلميه كه در S200EXR باطري از نوع ليتيومي هست و شارژر هم همراه دوربين عرضه ميشه.
موفق باشيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M. Ali Farajian
این HS10 که باز سنسورش کوچیکه!!!!!!!!:biggrin:
محمد عزیز
HS10 درسته که سنسورش کوچیکه اما مثله دوربین خودت CMOS هست. در حال حاضر به نظرم هر وقت به بازار ما بیاد تنها مشکلش قیمت بالاش بشه.
با نظر ابراهیم عزیز هم در مورد لرزش گیر موافقم. در مورد باطری هم من به شخصه از قلمی به جز وزنش بیشتر خوشم میاد قیمتش مناسبه و راحت میشه چند سری یدک داشت یا در صورت مشکل عوض کرد بدون اینکه دلت بسوزه.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
same
محمد عزیز
HS10 درسته که سنسورش کوچیکه اما مثله دوربین خودت CMOS هست. در حال حاضر به نظرم هر وقت به بازار ما بیاد تنها مشکلش قیمت بالاش بشه.
با نظر ابراهیم عزیز هم در مورد لرزش گیر موافقم. در مورد باطری هم من به شخصه از قلمی به جز وزنش بیشتر خوشم میاد قیمتش مناسبه و راحت میشه چند سری یدک داشت یا در صورت مشکل عوض کرد بدون اینکه دلت بسوزه.
ممنون
دوربین من CMOS نیست توی این سری فقط SX1 که CMOS است ولی اونجور که همه توقع داشتند در نیومد و نویزش بیشتر از CCD شد و ولی این سنسور ها به علت سرعت بالایی که دارند برای عکاسی پیاپی بسیار مناسب هستند.
منم باتری قلمی رو ترجیح می دم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
same
اما چند مورد
محمد جان خیلی قشنگ گفتی واقعا متاسفانه هیچ دوربینی کامل نیست منم مثل شما متحرک بودن ال سی دی برام مهمه چون دیگه لازم نیست برای برخی زوایا خودتو درب و داغون کنی :::happy::: مثلا اگه فوجی همین ال سی دی S200 خودشو مثله مدل قبلیش S100 متحرک می کرد دیگه لازم نبود اینقدر مزاحم شما بشم.
سلام...
آقا اگه مي خواي مثله من پشيمون نشي يه فوجي اس200 اي ايك آر بردار
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
سلام...
آقا اگه مي خواي مثله من پشيمون نشي يه فوجي اس200 اي ايك آر بردار
دوست عزیز چی گرفتی که پشیمون شدی؟ و تجربه فوجی رو چطوری داری؟
-
با سلام
دوست عزیز من با hs10 کار نکرده ام اما با دوربینهای sx10 کنون و s100fs فوجی به مدت زیاد کار کرده ام که مشابه sx20 و s200exr هستند که ممکن است یکی از انتخابهای شما باشند .
بطور حتم و از هر لحاظ دوربین فوجی با کیفیت تر بود و اگر من در چنین شرایطی قرار بگیرم حتما فوجی را انتخاب میکنم تنها مقداری زوم بیشتر و فیلم برداری hd را ندارد ولی به جایش عکسهای با کیفیتی با این دوربین ثبت خواهید کرد من با g10 هم عکاسی کرده ام و تنها دوربین غیر حرفه ای که عکسهایش در حد s100fs بود تنها همین g10 بود که خوب البته g11 هم به بازار آمده است که من با آن عکاسی نکرده ام
s100fs که عالی بود حالا این s200exr مقداری اشکالات آن مثل ال سی دی کوچک (البته گردان بودن ال سی دی خودش جزء محاسن s100fs بود )را بر طرف کرده و به نظر من بهترین انتخاب به همراه g11 در بین تمام slr likeهاست
موفق و پیروز باشید
شناسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
same
دوست عزیز چی گرفتی که پشیمون شدی؟ و تجربه فوجی رو چطوری داری؟
اس ايكس بيست..
البته دوربين فوق العاده اي هست اما سايز سنوسرش منو دل زده كرده..
سايز سنسور اس200 خيلي بزرگتر و كيفيت عكساش مي تونم بگم 2 تا 3 برابر اس ايكس20 هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
same
محمد عزیز
ممنون
دوست من ، ممنونم که ازم خواستی که تو این بحث شرکت کنم. در مورد دوربین همانطور که بقیه دوستان هم کم و بیش گفته اند امکان ندارد که چیزی بخری و هیچوقت پشیمان نشی. همه ما دوست داریم دوربین بهتری داشته باشیم و این یعنی به نوعی از خریدمان پشیمانیم. البته نمیگویم همه از دوربینشان ناراضی هستند. ولی احساس پشیمانی در ته دل همه سوسو میزند. اگر پول بیشتری داشتم فلان دوربین را میخریدم. در مورد فوجی باید بهت بگم من از خرید فوجی S200EXR ناراضی نیستم با توجه به خواسته هام و بودجه ام بنظرم بهترین انتخاب بود. البته با دوربین کانن 450D قابل قیاس نیست حتی به 1000D هم نزدیک نیست اگرچه قیمتش حدود 100 تومن فرق داره اما با توجه به لنزی که روشه حتماً قیمتش می ارزه. چون برای کانن این لنز حدود 1800000تومان قیمت داره. همه دوربینها ضعفهایی دارند. باید ببینی کدوم ضعف برات مهمتره. همینطور از نقاط قوت دوربینها مطلع هستی. باید خواسته خودت رو درنظر بگیری. دوربین کامل حداقل با این قیمتها .... نمیدونم اما درمورد HS10 من هرگز با ریووها دوربینمو با HS10 عوض نمیکنم. مگر اینکه کاملاً مطمئن بشم که بهتره. درین مورد مطالب تاپیک زیر رو ببین.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=11435
مسئله LCD گردان را هم میتونی حل کنی در تاپیک زیر یک LCD متحرک معرفی شده.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9671
بنظرم چرخش LCD اینقدر مهم نیست که دوربینی با سنسور ریزتر بگیری و دیگر مسایل مربوط به آن. تازه ضعفهای دیگری هم دارد که حتماً از آن مطلع هستی. مثلاً LCD از 2.7 به 3 اینچ رسیده اما رزولوشن آن ثابت است.230000 و ...... در هرصورت امیدوارم از خریدت راضی باشی و نتایج آن را به دوستان دیگر هم اطلاع بدی. من یک دوربین SLR کانن 350D داشتم و بخاطر نداشتن لنز مورد نظرم که خیلی گران بود مجبور شدم با یک SLR-Like عوض کنم. البته عکسهای آن کمی فلو بود. اما نویزش بسیار کم بود. فکر میکنم اگر کیفیت عکس برایت از هر چیزی مهمتر است باید کمی جیبهایت را بیشتر بتکانی و SLR مناسب بخری. فکر کنم 1000D کانن مناسبترین حالت باشد. و البته حتماً تو فکر لنز مثلاً 70-300 باش. موفق باشی.
راستی درجایی دیدم از واید زیاد تعاریفی شده خواستم به اطلاعتان برسانم با توجه به دفرمه کردن لنزهای واید شاید این یک گزینه ایده آل نباشد من از عکسهایی که با لنز 18-55 وبا واید 18 گرفتم اصلا راضی نیستم. اشکالات لنزها را در کتاب بررسی فنی عکاسی نوشته دکترداریوش گل گلاب مطالعه کن. در یک حالت کلی وقتی لنز از نرمال به سمت واید پیش میرود اشکالات دفرمه شدن حواشی عکس بیشتر میشود اما از واید 30 به پایین کاملاً مشهود است.
-
با سلام دوست عزیز خیالت را راحت کنم اگر slr گرفتی که هیچ و صحبتی در آن نیست و هر مدلی بگیری کیفیت عکس خوبی خواهی داشت
اما اگر میخواهی slr like بگیری به نظر من از بین مدلهای فوجی مخصوصا s100 , s200 یکی را بگیر که در آینده هم اگر با هر لایکی عکسهایت را مقایسه کنی کلی کیف میکنی lol و به هیچ عنوان از خریدت پشیمان نمیشوی
ارادتمند شما
شناسی
-
سلام دوستان یکی بداد ما برسه...:::angry::::::angry:::
من تو خرید fz35 و SX20 IS موندم.....
چون من زیاد از عکاسی ماکرو استفاده می کنم SX20 انتخاب کردم.آخه با FZ35 تا یک سانتیمتر می شه به سوژه نزدیک شد اما در SX20 می تونی تقریبا به سوژه بچسبی!!! به نظرم اسم این قابلیت سوپز ماکروست .. من فکر می کنم که این نسبت به 1 سانت خیلی بهتره(اگه دوستان اینطور فکر نمی کنن حتما بگن...) تا اونجایی که من می دونم این حالت ماکروی SX مثل ذره بین قوی (خیلی قوی) عمل می کنه. برای مثال اگر با این قابلیت لنز به یه شلوار لی تقریبا بچسبونی می تونی از تار و پودش به خوبی عکس بگیری..... اما فکر نکنم که توی FZ35 اینطور باشه..(اگه هست لطفا منو بی خبر نذارید)(توی حالت ماکرو کدوم بهتره؟)
دوستان اگر این قابلیت رو نداشت حتما می رفتم سراغ FZ35 . اگه FZ35 به همین مقدار قوی بگید که من برم همینو بخرم.....
اگه اینطور نیست دوستان دیگه منو دودل نکنید. اگر فکر می/نمی کنید SX20 نسبت به پولی که در قبالش میدم خوبه حتما یه OK یا NO خشک و خالی برام بذارید. واقعا ممنون می شم.(آخه من یه جورایی SX20 سفارش دادم/ البته امکان لغوش هم هست)
خیلی خیلی ممنون میشم منو از این دودلی نجات بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanrobo
چون من زیاد از عکاسی ماکرو استفاده می کنم SX20 انتخاب کردم.آخه با FZ35 تا یک سانتیمتر می شه به سوژه نزدیک شد اما در SX20 می تونی تقریبا به سوژه بچسبی!!! به نظرم اسم این قابلیت سوپز ماکروست .. من فکر می کنم که این نسبت به 1 سانت خیلی بهتره(اگه دوستان اینطور فکر نمی کنن حتما بگن...) تا اونجایی که من می دونم این حالت ماکروی SX مثل ذره بین قوی (خیلی قوی) عمل می کنه. برای مثال اگر با این قابلیت لنز به یه شلوار لی تقریبا بچسبونی می تونی از تار و پودش به خوبی عکس بگیری..... اما فکر نکنم که توی FZ35 اینطور باشه..(اگه هست لطفا منو بی خبر نذارید)(توی حالت ماکرو کدوم بهتره؟)
دوستان اگر این قابلیت رو نداشت حتما می رفتم سراغ FZ35 . اگه FZ35 به همین مقدار قوی بگید که من برم همینو بخرم.....
اگه اینطور نیست دوستان دیگه منو دودل نکنید. اگر فکر می/نمی کنید SX20 نسبت به پولی که در قبالش میدم خوبه حتما یه OK یا NO خشک و خالی برام بذارید. واقعا ممنون می شم.(آخه من یه جورایی SX20 سفارش دادم/ البته امکان لغوش هم هست)
سلام
دوست عزیز سخت نگیرید 1سانتی متر آنقدری نیست که تاثیر خیلی بهتری روی عکس داشته باشه و شما عملا در فواصل کمتر از یک سانتی متر به خاطر کمبود نور قادر به ثبت عکس مناسبی نخواهید بود . مگر اینکه شی رو بروی لنز قرار بدین و یا به طریقی کمبود نور را جبران کنید . اما در مورد کیفیت تفاوت خاصی وجود ندارد. در مورد موجودات جان دار مانند حشرات عملا نزدیک شدن تا این فاصله بسیار سخت و نتیجه کار هم چندان با فاصله 1 سانتی فرقی نخواهد داشت. شما با fz35 هم در فاصله 1سانتی متری به راحتی تار رو پود شلوار لی رو میتوانید مشاهده کنید و کمتر از این فاصله دیگه نوری وجود ندارد که بخواهد تارو پود شلوار را ثبت کند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanrobo
چون من زیاد از عکاسی ماکرو استفاده می کنم SX20 انتخاب کردم.آخه با FZ35 تا یک سانتیمتر می شه به سوژه نزدیک شد اما در SX20 می تونی تقریبا به سوژه بچسبی!!! به نظرم اسم این قابلیت سوپز ماکروست
.........
دوست عزیز ظاهرا مشکل شما فقط مورد سوپر ماکرو است ..... همانطور که آقای مهجوری گفتند خیلی کم پیش میاد که بخواین چسپیده به سوژه عکس بگیرید ( به خاطر کم بودن نور) و اینو هم بدونید که در مود سوپر ماکرو شما زوم نمی تونید بکنید(sx20)
در مود ماکرو شما زوم تا 100mm هم می تونید ولی حداقل فاصله فوکوس 10cm هست یعنی نزدیک تر از اون فوکوس نمیشه..... که در همین حالت هم بتونید عکس بگیرین بعد با کراپ میشه عکس زیبای ماکرو داشته باشین
اینا موارد canon sx20 بود و در مورد fz35 هم اطلاعی ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryadprs
دوست عزیز ظاهرا مشکل شما فقط مورد سوپر ماکرو است ..... همانطور که آقای مهجوری گفتند خیلی کم پیش میاد که بخواین چسپیده به سوژه عکس بگیرید ( به خاطر کم بودن نور) و اینو هم بدونید که در مود سوپر ماکرو شما زوم نمی تونید بکنید(sx20)
در مود ماکرو شما زوم تا 100mm هم می تونید ولی حداقل فاصله فوکوس 10cm هست یعنی نزدیک تر از اون فوکوس نمیشه..... که در همین حالت هم بتونید عکس بگیرین بعد با کراپ میشه عکس زیبای ماکرو داشته باشین
اینا موارد canon sx20 بود و در مورد fz35 هم اطلاعی ندارم
سلام و ممنون
منظورتون از اینکه در حالت ماکرو نمشیه زوم کرد چیه؟ مگه میشه؟ به نظر شما حالت ماکرو ی sx20 (نسبت به بقیه ی دوربینایی که داشتید..:mad:)چطوره؟
حالا در کل یعنی که من sx20 رو بخرم یا fx35 ؟
تشکر....:::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanrobo
سلام و ممنون
منظورتون از اینکه در حالت ماکرو نمشیه زوم کرد چیه؟ مگه میشه؟ به نظر شما حالت ماکرو ی sx20 (نسبت به بقیه ی دوربینایی که داشتید..:mad:)چطوره؟
بنده تجربه خوبی در زمینه کاکرو گرافی با دوربین FZ28 که یک مدل از FZ35پایین تر است داشتم . نمونه عکس هایی که با این دوربین گرفتم را در تاپیک ماکرو گرافی قرار دادم. بنظرم برای تجربه و ورود به دنیای ماکرو گرافی دوربین ایده عالی باشد. کمتر هم پیش آمده تا فاصله 1cm به سوژه نزدیک بشم
اما در مورد SX20 و عملکرد آن اطلاعی ندارم
موفق باشید
-
سلام دوستان
دوستان من fz35 رو انتخاب کردم....
1.فقط میمونه از کجا بخرمش؟(تهرون)
2.با چه گارانتیی؟
3.کیف تا 20 تومن براش چی خوبه؟
4.مموری 8-16 چی براش خوبه؟ قیمت دقیق؟(سرم کلا نره)
5.خودش با گارانتی "افومار" دقیقا چنده؟(سرم کلا نره)
6.لنز uv می خواد؟ چنده؟
A Very Warm Tanx
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanrobo
سلام دوستان
دوستان من fz35 رو انتخاب کردم....
1.فقط میمونه از کجا بخرمش؟(تهرون)
2.با چه گارانتیی؟
3.کیف تا 20 تومن براش چی خوبه؟
4.مموری 8-16 چی براش خوبه؟ قیمت دقیق؟(سرم کلا نره)
5.خودش با گارانتی "افومار" دقیقا چنده؟(سرم کلا نره)
6.لنز uv می خواد؟ چنده؟
A Very Warm Tanx
من پيشناهد مي كنم كيف و مموري و سه پايه و فيلتر رو از همون مغازه اي كه دوربين رو مي خريد نخريد چون كلا سرتون ميره...
گارانتي آفومار كه نداره..آفومار ماله كاننه...
گارانتي بانيان الكتريك ما پاناسونيكه...
يو وي سايز 46 مارك كنكو حدود 5 تومنه
-
سلام
تا جايي كه مي دونم اغلب دوربيناي پاناسونيك كيف اصلي روشون مي دن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanrobo
سلام و ممنون
یه خورده دیر دارم جواب میدم چون شما دیگه تصمیمت رو گرفتی
ولی من نگفتم شما در حالت ماکرو نمی تونید زوم کنید ، بلکه گفتم در حالت سوپر ماکرو (اونیکه شما عاشقش بودین) نمیتونید زوم کنید و باید تا فاصله کمتر از 10cm دوربین رو به سوژه نزدیک کنید
اگه دوربین جدیدت خریدی مبارکت باشه
-
سلام دوستان
من تو این چند روزه به دلایلی نتونستم fz35 رو بگیرم.
فقط یه سوال داشتم و اون این که
با گارانتی بانیان بگیرم یا با دیجی کالا؟
چون تقریبا 70 تومن اضافه تر باید بدم و هر دو فروشگاه اینو گارانتی می کنن.
ممنون....
-
كدوم بهترينه fuji s200 exr - sony hx1 - canon sx20
سلام
دوستان و عزيزان متخصص و باتجربه كه با اين دوربين ها كار كرده اند لطفا بين اين سه مدل به يكي راي بدين
از لحاظ كلي مد نظر قرار دهيد مثلا كيفيت - زوم - امكانات
-
پاسخ: كدوم بهترينه fuji s200 exr - sony hx1 - canon sx20
سلام به دوستان.من ديروز يه سر رفتم جمهوري و نگاهي به دوربينها انداختم.من خودم خيلي مشتاق بودم hs10 رو ببينم که چطوره چون از مشخصاتش رو کاغذ خيلي خوشم اومده بود اما وقتي ديدم اصلا حال نکردم.اصلا قابل قياس با s200 نبود.s200 دقيقا مثل دوربينهاي slr ميمونه اما hs10 لنزش کوچيکتر شده و بيشتر شبيه همين sx20 و اين چيزاست.خلاصه فقط 2 تا مشکل دارم براي گرفتن s200 يکي اينه که لنز ش که وايد نيست محدوديتي براي عکاسي منظره و طبيعت و خانوادگي و ماکرو ايجاد نميکنه ؟و دوم اينکه فيلمبرداريش که hd نيست کيفيتش در چه حديه؟چقدر از همينمثلا sx20 کمتره؟
-
امروز دوربين sx20 يکي از رفقا رو تو محيط کار تست کرديم.تو نور داخل واقعا به نظرم ضعيفبود.يعني قابل قياس با g10 نبود.ميخواستم ببينم که s200 exr fuji هم کيفيتش مثل همينه يا بهتره؟و به g10 ميرسه؟
دوستان يه جوابي هم به ما بدين ثواب دنيا و آخرت رو بردين
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_marcopolo
امروز دوربين sx20 يکي از رفقا رو تو محيط کار تست کرديم.تو نور داخل واقعا به نظرم ضعيفبود.يعني قابل قياس با g10 نبود.ميخواستم ببينم که s200 exr fuji هم کيفيتش مثل همينه يا بهتره؟و به g10 ميرسه؟
G10 رو نمی دونم ولی از G11 ضعیف تره.
SX20 ای هم که شما میگی در محیط بسته ضعیفه ( که من هم موافقم) تو رده دوربین های SLR-like جزء بهترین هاست، یعنی بقیه هم عموما در این حد هستند مگر دوربین هایی مثل G11 و S90 و اتفاقا به همین دلیل هست که من در مورد این SLR-like ها به دوستان توصیه می کنم همین SX20 رو بگیرند، چون امکان اتصال فلاش خارجی TTL داره، و دوربینی مثل S200 هرچقدر هم خوب باشه باز در محیط بسته کیفیتش در حد SX20 همراه با یک فلاش خارجی نخوهد شد.
توصیه می کنم اگه SX20 هنوز دستتون هست ، با فلاش خودش هم چند تا عکس بگیرید، البته عکاسی با فلاش سرخود دوربین اصلا چیز جالبی نمیشه، فقط برای مقایسه تفاوت کیفیت عکس می گم، حالا اگه یک فلاش خارجی داشته باشید که هم قدرتش زیاد باشه که مشکلات ضعیف بودن فلاش سر خود دوربین رو نداشته باشه که باعث میشه پس زمینه تیره و پیش زمینه روشن بشه، و هم امکان نصب سافت باکس و ... یا تابش غیر مستقیم نور که در فلاش سرخود باعث ایجاد سایه ها و روشنائی های شدید میشه ، میشه عکسی با کیفیتی مشابه عکس در محیط باز و نور روز گرفت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delagah
G10 رو نمی دونم ولی از G11 ضعیف تره.
SX20 ای هم که شما میگی در محیط بسته ضعیفه ( که من هم موافقم) تو رده دوربین های SLR-like جزء بهترین هاست، یعنی بقیه هم عموما در این حد هستند مگر دوربین هایی مثل G11 و S90 و اتفاقا به همین دلیل هست که من در مورد این SLR-like ها به دوستان توصیه می کنم همین SX20 رو بگیرند، چون امکان اتصال فلاش خارجی TTL داره، و دوربینی مثل S200 هرچقدر هم خوب باشه باز در محیط بسته کیفیتش در حد SX20 همراه با یک فلاش خارجی نخوهد شد.
توصیه می کنم اگه SX20 هنوز دستتون هست ، با فلاش خودش هم چند تا عکس بگیرید، البته عکاسی با فلاش سرخود دوربین اصلا چیز جالبی نمیشه، فقط برای مقایسه تفاوت کیفیت عکس می گم، حالا اگه یک فلاش خارجی داشته باشید که هم قدرتش زیاد باشه که مشکلات ضعیف بودن فلاش سر خود دوربین رو نداشته باشه که باعث میشه پس زمینه تیره و پیش زمینه روشن بشه، و هم امکان نصب سافت باکس و ... یا تابش غیر مستقیم نور که در فلاش سرخود باعث ایجاد سایه ها و روشنائی های شدید میشه ، میشه عکسی با کیفیتی مشابه عکس در محیط باز و نور روز گرفت.
ممنون شما چه فلاشی توصیه میکنین و در مورد سافت باکس در این مورد میشه لطفا توضیح بیشتری بفرمایین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madjidm
ممنون شما چه فلاشی توصیه میکنین و در مورد سافت باکس در این مورد میشه لطفا توضیح بیشتری بفرمایین
خوب بستگی به مبلغی که میخواهید هزینه کنید داره، اگه به لحاظ مالی مسئله ای نباشه که فلاش های TTL خود کنون هست،اما از اونجا که کاربران این رده دوربین ها قاعدتا تمایل دارند هزینه کمتری رو برای فلاش بپردازند ، برای این کاربران فلاش های TTL ای مثل NISSIN یا Vivitar یا Sigma هست که قیمت خیلی کمتری دارند. توصیه میکنم برای اینکه پاسخ دقیق تر و بهتری بگیرید به بخش فلاش سری بزنید و همچنین در اونجا از دوستانی که بیشتر با فلاش کار کردند مشاوره بگیرید.
در مورد سافت باکس هم این مقاله رو بخونید:
http://www.akkasee.com/articles/7245/
-
از لحاظ فيلمبرداري چطور؟فيلمبرداريه s200exr از g10و g11 بالاتره يا نه؟چون ميدونم از sx20 پايين تره.و اگه نخواهيم از فلاش غير دوربين استفاده کنيم s200 کيفيت خوبي تو محيط بسته نميده؟درنور بيرون چطور؟از sx20 بهتر نيست؟
-
آیا کسی هست که fuji s200 رو عملا در برابر sx20 تست کرده باشه؟ چطور یه دوربین با این سنسور سایز بزرگ که با وجود یه لنز با زوم زیاد و امکانات پیشرفته ای که داره قیمتش از بقیه رقیبهاش که سنسور کوچیکی دارن ارزونتره؟ یعنی فوجی در برابر برندهای معروف دیگه اینقدر ضعیفه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
آیا کسی هست که fuji s200 رو عملا در برابر sx20 تست کرده باشه؟ چطور یه دوربین با این سنسور سایز بزرگ که با وجود یه لنز با زوم زیاد و امکانات پیشرفته ای که داره قیمتش از بقیه رقیبهاش که سنسور کوچیکی دارن ارزونتره؟ یعنی فوجی در برابر برندهای معروف دیگه اینقدر ضعیفه
من عملا كار كردم .... باه هردوش.....
اس ايكس 20 رو هم 1 ماه دستم بود.... فوجي هم يه 2 هفته اي دستم بود....
كيفيت عكس فوجي واقعا به مراتب بيش تر است...
اما فيلم برداري ضعيفي دارد...
فيلم برداري اس ايكس 20 اچ دي است....
سهولت استفاده از اس ايكس 20 هم بيشتر است...
كار با فوجي يه كم پيچيدگي دارد...
اما لذت استفاده از اس200 بسيار زياد است
ولي وزن فوجي خيلي بيش تر است...
وايد خوبي ندارد (35 م.م)
فرمتraw اون تقريبا بلا استفاده است...
ماكروي اون 10 س.م است...
اما sx20 صفر س.م است.
زوم فوجي 14x برابر 436 م.م است اما sx20 560 م.م و در ضمن اولترا سونيك هم هست...
فوجي رينگ فوكوس دستي دارد كه واقعا بسيار لازم است براي عكاسي اما مود فوكوس دساي sx20 كه با جويستيك پشت دوربين انجام ميگره تقريبا بلا استفاده است...
من بودم فوجي رو بر مي داشتم.. چون كيفيت بيشتر برام مهم بود...البته لنز فوجي يك لنز پين شارپ هست...
-
فيلمبرداريش ضعيفه يعني تا چه حد؟يعني مثلا از g10 هم پايين تره؟زوم اپتيکال تو فيلمبرداري داره؟وايد نبودنش چقد آزار دهنده است؟باهاش نميشه عکاسي ماکرو کار کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_marcopolo
فيلمبرداريش ضعيفه يعني تا چه حد؟يعني مثلا از g10 هم پايين تره؟زوم اپتيکال تو فيلمبرداري داره؟وايد نبودنش چقد آزار دهنده است؟باهاش نميشه عکاسي ماکرو کار کرد؟
گفتم فيلم برداريش از sx20 ضعيف تره... ولي در حد جي11 است و يا حتي بهتر...
وايد بودنش زياد آزار دهنده نيست... تقريبا نرمال هست.... تفاوتش با 28م.م خيلي توي اين دوربين ها محسوس نيست...
ماكرو ميشه گرفت.... البته در وايد ترين حالت فكر نكنم كسي ماكرو بگيره... اما در حالت زوم (436 م.م ) كمترين فاصله 30 س.م است كه فكر كنم حتما از ماكروي sx20 در حالت 560 كه 1 متر است...خيلي بهتره...
يعني اين دوربين هنگامي به ما بهترين ماكرو رو ميده كه در حالت 14x زوم كنيم و 30 س.م عكاسي كنيم كه خيلي تصوير بزرگ ميشه ....پس توي اين مورداز sx20 خيلي سرتره... چون فاصله ي 1متر كجا و 30.س.م كجا....
اما مهمترين چيزي كه اين دو دوربين رو متمايز مي كنه...سايز سنسور... سرعت شاتر( سرعت شاتر فوجي 30-1/4000 و سرعت اس ايكس20 15-1/2000 هست.).. ديافراگم( دياف فوجي از2.8 تا 11 ولي اس ايكس 20 از 2.8 تا 8 است.)
محدوده ي ايزو (فوجي 100 تا 3200 تا 6400 در برخي از حالت ها ولي اس ايكس 20 از 80 تا 1600)... رينگ فوكوس و زوم (فوجي دستي...اس ايكس 20 ؟) لرزشگير دوگانه فوجي در برابر لرزشگير تك مرحله اي اس ايكس 20....باتري ليتيوم در برابر باتري قلمي....از همه مهم تر لنز پين شارپ فوجي است....
-
خيلي ممنون.فقط نگفتين زوم اپتيکالم تو فيلمبرداري داره يا نه؟و صدارواستريو ضبط ميکنه؟
در کل من خيلي از اين دوربين خوشم اومده .مخصوصا ظاهرش که عين slr ميمونه و از اين جهت به نظرم از hs10 هم جلوتره .فکر ميکنم منم همينو بگيرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_marcopolo
خيلي ممنون.فقط نگفتين زوم اپتيکالم تو فيلمبرداري داره يا نه؟و صدارواستريو ضبط ميکنه؟
در کل من خيلي از اين دوربين خوشم اومده .مخصوصا ظاهرش که عين slr ميمونه و از اين جهت به نظرم از hs10 هم جلوتره .فکر ميکنم منم همينو بگيرم.
سلام....
من اين همه روضه خوندم شما ميگي توي فيلم برداري زوم اپتيكال داره يانه؟
بابا زومش دستي ، روي لنز رينگ فوكوس دستي داره!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_marcopolo
من امروز نمونه عکسهای G10 و F200EXR ( که به نظر میاد سنسور مشابه S200EXR داره) رو از سایت Imaging-resource چک می کردم ،در ایزو 1600 تقریبا در یک سطحند ، در ایزو 3200 ، G10 گویا با 2 مگاپیکسل عکس میگیره به همین دلیل کیفیت عکس به طور مشهودی بهتره ولی ابعاد عکس هم کوچکتره :
(برش هایی از کراپ 100 درصد این دو دوربین)
فوجی ایزو 1600:
http://delagah.persiangig.com/image/...01600-crop.jpg
جی 10 ایزو 1600:
http://delagah.persiangig.com/image/...I1600-crop.jpg
اما این دو در مقابل G11 تقریبا حرفی برای گفتن ندارند ( همه عکسهای زیر در ایزوی 1600 و همگی برش ها از کراپ صد در صد بوده و تفاوت بزرگنمایی در عکسها به دلیل تفاوت مگاپیکسل دوربین هاست):
فوجی:
http://delagah.persiangig.com/image/...01600-crop.jpg
جی 10:
جی 11:
اس ایکس 20:
ولی با کمال تعجب، تو این نمونه ای که سایت Imaging-resource گذاشته ، عملکرد SX20 بهتر از G10 و F200 هست، البته نمونه عکس Indoor مربوط به SX20 رو چک نکردم ببینم در مقابل G10 و F200 چه شرایطی داره ولی به هر حال در این عکس هم ایزو 1600 هست.
-
از زحمت شما ممنون.اما فکر نميکنم کيفيت عکس s200 شبيه f200 باشه.جايي هست که بشه نمونه عکس و همينطور فيلم s200exr رو ديد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_marcopolo
از زحمت شما ممنون.اما فکر نميکنم کيفيت عکس s200 شبيه f200 باشه.جايي هست که بشه نمونه عکس و همينطور فيلم s200exr رو ديد؟
من جستجو نکردم، مطمئنا یه سرچ کنید میتونید پیدا کنید، تو vimeo هم احتمالا حتما می تونید نمونه فیلمش رو پیدا کنید. ولی خود سایت فوجی مطمئنا هم نمونه عکس و هم فیلمش رو داره، تو گوگل یه سرچ کنید منابع زیادی رو احتمالا پیدا می کنید.
من از این نظر Imaging-resource رو انتخاب کردم که اولا سایت نسبتا معتبری است و عکس ها از سوژه های یکسان و سعی شده تا حد امکان در شرایط یکسان گرفته بشه که بشه دوربین های مختلف رو با هم مقایسه کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_marcopolo
این دو لینک را ببینید:
http://www.photographyblog.com/revie...image_quality/
http://www.photographyblog.com/revie...sample_images/
Fuji S200EXR دوربین بسیار خوبی است و امتحانش را هم پس داده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
من عملا كار كردم .... باه هردوش.....
اس ايكس 20 رو هم 1 ماه دستم بود.... فوجي هم يه 2 هفته اي دستم بود....
كيفيت عكس فوجي واقعا به مراتب بيش تر است...
اما فيلم برداري ضعيفي دارد...
فيلم برداري اس ايكس 20 اچ دي است....
سهولت استفاده از اس ايكس 20 هم بيشتر است...
كار با فوجي يه كم پيچيدگي دارد...
اما لذت استفاده از اس200 بسيار زياد است
ولي وزن فوجي خيلي بيش تر است...
وايد خوبي ندارد (35 م.م)
فرمتraw اون تقريبا بلا استفاده است...
ماكروي اون 10 س.م است...
اما sx20 صفر س.م است.
زوم فوجي 14x برابر 436 م.م است اما sx20 560 م.م و در ضمن اولترا سونيك هم هست...
فوجي رينگ فوكوس دستي دارد كه واقعا بسيار لازم است براي عكاسي اما مود فوكوس دساي sx20 كه با جويستيك پشت دوربين انجام ميگره تقريبا بلا استفاده است...
من بودم فوجي رو بر مي داشتم.. چون كيفيت بيشتر برام مهم بود...البته لنز فوجي يك لنز پين شارپ هست...
دوست عزيز فرمت raw آن بلا استفاده است يعني چي ؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
دوست عزيز فرمت raw آن بلا استفاده است يعني چي ؟؟؟؟؟
اين دوست عزيزي كه ازشون سوال پرسيديد نمي تونن جواب بدن، ولي علتش اينه كه اين فايل دوربين فوجي تقريبا با هيچ نرم افزاري باز نميشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
اين دوست عزيزي كه ازشون سوال پرسيديد نمي تونن جواب بدن، ولي علتش اينه كه اين فايل دوربين فوجي تقريبا با هيچ نرم افزاري باز نميشه!
يعني واقعا نرم افزاري نيست كه بتونه فرمت raw فوجي رو باز كنه ؟!
-
سلام همه ی دوستان عزیز و گلم
بریم سر وقت پیشنهاد:
کیفیت واید:
Look
1. G11 & S200EXR
2. FZ35
3.SX20IS
کیفیت تله:
1. S200EXR
2. FZ35 & SX20IS
3. G11
ماکرو اشیا:
1. G11
2. FZ35 & SX20IS
3. S200EXR
ماکرو موجودات:
1. S200EXR & G11
2. FZ35 & SX20IS
شیرین کاری:
1. FZ35
2. بقیه همه یه جورن
کیفیت در نور کم:
1. S200EXR
2. G11
3. FZ35 & SX20IS
فیلمبراری:
(یه بار نظز دادم در مورد بد بودن فوکوس SX20IS در فیلمبراری همه ریختن روی سرم پس فقط یه پیشنهاد میدم)
1. اگه کیفیت می خوای و پیکسل مهم نیست G11
2. اگه پیکسل فیلم مهمتره FZ35
فرمت های ذخیره سازی
1. G11
2. Fz35
3. S200EXR
4. SX20IS
باتری:(این نظر کاملا شخصی است؛ قلمی (شارژی) بهتر از لیتیوم است)
1. SX20IS
2.بقیه با هم
تله بالاتر:
1. SX20IS
2. FZ35
3. S200EXR
4. G11
در حالت کلی اگه بخوام امتیاز بدم به کیفیت:
G11 = 95
S200EXR = 93
FZ35 = 88
SX20IS = 85
اگه به امکانات بدم:
FZ35 = 95
S200EXR = 95
SX20IS = 92
G11 = 90
در حالت کلی بخوام امتیاز بدم:
S200EXR = 94
G11 = 93
FZ35 = 91
SX20IS = 89
من میرم بخوابم
-
یادم رفت برای یه تازه کار که میخواد با عکاسی آشنا شه نمره بدم:
S200EXR = 100
بقیه همه با هم نمره 94
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
يعني واقعا نرم افزاري نيست كه بتونه فرمت raw فوجي رو باز كنه ؟!
هست هست هست :::angry:::
http://www.geocities.co.jp/SiliconVa...919/s7raw.html
بدون هیچ مشکلی در XP عکسهای فوجی با فرمت RAF را ادیت،تبدیل و... میکند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
آقای منصوریان عزیز خودتون این برنامه رو به من معرفی کردین :eek:
http://www.akkasee.com/forum/showpos...0&postcount=21
-
نقل قول:
آقای منصوریان عزیز خودتون این برنامه رو به من معرفی کردین
2تا اتفاق افتاد، اولا اينكه من اون برنامه رو اجرا نكرده بودم دوم اينكه اون پست رو پيدا نكردم. lol
ممنون، ظاهرا بنده احتياج به تمركز بيشتري دارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
2تا اتفاق افتاد، اولا اينكه من اون برنامه رو اجرا نكرده بودم دوم اينكه اون پست رو پيدا نكردم. lol
ممنون، ظاهرا بنده احتياج به تمركز بيشتري دارم.
آقا مهدی امیدوارم سوءتفاهم نشده باشه یه وقتا :::happy:::، منم همین حدس رو زدم که چون شما فوجی نداشتید احتمالا" این برنامه رو نتونستید امتحان کنید و شایدم واسه همین از کلمه تقریبا" استفاده کردین. من که هروقت این برنامه رو اجرا میکنم اول شما رو دعا میکنم بعد اهالی محترم این سایت رو (خودشیرینی :biggrin:)
در مورد وزن زیاده s200 : من تاحالا slr رو با یک لنز سنگین در دست نگرفتم ولی گمان نمیکنم کمتر وزن از S200 باشه.
صحبت عزیزمون yas.0917 رو کاملا" قبول دارم برای یه تازه کار که میخواد با عکاسی آشنا شه نمره S200EXR = 100
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas.0917
سلام همه ی دوستان عزیز و گلم
بریم سر وقت پیشنهاد:
کیفیت واید:
Look
1. G11 & S200EXR
2. FZ35
3.SX20IS
کیفیت تله:
1. S200EXR
2. FZ35 & SX20IS
3. G11
ماکرو اشیا:
1. G11
2. FZ35 & SX20IS
3. S200EXR
ماکرو موجودات:
1. S200EXR & G11
2. FZ35 & SX20IS
شیرین کاری:
1. FZ35
2. بقیه همه یه جورن
کیفیت در نور کم:
1. S200EXR
2. G11
3. FZ35 & SX20IS
فیلمبراری:
(یه بار نظز دادم در مورد بد بودن فوکوس SX20IS در فیلمبراری همه ریختن روی سرم پس فقط یه پیشنهاد میدم)
1. اگه کیفیت می خوای و پیکسل مهم نیست G11
2. اگه پیکسل فیلم مهمتره FZ35
فرمت های ذخیره سازی
1. G11
2. Fz35
3. S200EXR
4. SX20IS
باتری:(این نظر کاملا شخصی است؛ قلمی (شارژی) بهتر از لیتیوم است)
1. SX20IS
2.بقیه با هم
تله بالاتر:
1. SX20IS
2. FZ35
3. S200EXR
4. G11
در حالت کلی اگه بخوام امتیاز بدم به کیفیت:
G11 = 95
S200EXR = 93
FZ35 = 88
SX20IS = 85
اگه به امکانات بدم:
FZ35 = 95
S200EXR = 95
SX20IS = 92
G11 = 90
در حالت کلی بخوام امتیاز بدم:
S200EXR = 94
G11 = 93
FZ35 = 91
SX20IS = 89
من میرم بخوابم
سلام نظر شما دوست عزيز كاملا براي ما محترم و در بعضي مورد ها قابل قبوله فقط ميخواستم ببينم ساير عزيزاني كه سابقه بيشتري در اين سايت و عكس و عكاسي دارند هم با اين رتبه بندي موافقند يا نه بخاطر اين كه بتونيم جمع بندي بهتري داشته باشيم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
159
سلام نظر شما دوست عزيز كاملا براي ما محترم و در بعضي مورد ها قابل قبوله فقط ميخواستم ببينم ساير عزيزاني كه سابقه بيشتري در اين سايت و عكس و عكاسي دارند هم با اين رتبه بندي موافقند يا نه بخاطر اين كه بتونيم جمع بندي بهتري داشته باشيم
يعني همه عزيزان و با نظر دوستمون جناب ياس موافقند ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
159
يعني همه عزيزان و با نظر دوستمون جناب ياس موافقند ؟!
تا اونجا که متوجه شدم ایشون از نوع مقایسه نموداری و ریاضی استفاده کردن مثلا عدد واید چند دوربین رو باهم و تله ها رو باهم و .....
جناب یاس نظر خودشون رو گفتن که شاید در برخی موارد دوستان موافق ایشون و در برخی موارد مخالف ایشون باشند.
برای طور مثال باتری های قلمی رو برای دوربین ها ارزون در حد 200 تومن شاید خوب باشه ولی برای دوربین های سوپرزوم اصلا توصیه نمیشه چون به سرعت ظرفیت آنها تمام میشه و شما می بینید با 30- 40 عکس باید یا آنها رو شارژ کنین یا باتری جدید تهیه کنید..
نکته بعدی اینه که بر مبنای " هر کسی را بهر کاری ساختن" در مورد دوربین ها هم صدق می کنه. یعنی دو نفر با یک بودجه برابر می خوان دور بین تهیه کنند ولی هر کدوم یک خواسته ای دارند که با توجه به شرایطشون دوربینی بهشون پیشنهاد میشه. بنا براین فکر کنم برای کسی که می خواهد دوربین بخره تجربه اساتید اینجا کارگشاتر باشه تا جداول ارائه شده توسط کاخانه های سازنده ، گرچه نه تجربه نه جداول امکانات دوربین ها الزاما نافی هم نیستند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radioheadz
تا اونجا که متوجه شدم ایشون از نوع مقایسه نموداری و ریاضی استفاده کردن مثلا عدد واید چند دوربین رو باهم و تله ها رو باهم و .....
جناب یاس نظر خودشون رو گفتن که شاید در برخی موارد دوستان موافق ایشون و در برخی موارد مخالف ایشون باشند.
برای طور مثال باتری های قلمی رو برای دوربین ها ارزون در حد 200 تومن شاید خوب باشه ولی برای دوربین های سوپرزوم اصلا توصیه نمیشه چون به سرعت ظرفیت آنها تمام میشه و شما می بینید با 30- 40 عکس باید یا آنها رو شارژ کنین یا باتری جدید تهیه کنید..
نکته بعدی اینه که بر مبنای " هر کسی را بهر کاری ساختن" در مورد دوربین ها هم صدق می کنه. یعنی دو نفر با یک بودجه برابر می خوان دور بین تهیه کنند ولی هر کدوم یک خواسته ای دارند که با توجه به شرایطشون دوربینی بهشون پیشنهاد میشه. بنا براین فکر کنم برای کسی که می خواهد دوربین بخره تجربه اساتید اینجا کارگشاتر باشه تا جداول ارائه شده توسط کاخانه های سازنده ، گرچه نه تجربه نه جداول امکانات دوربین ها الزاما نافی هم نیستند
سلام دوستان باز هم من برگشتم
من یکی از اینها رو تا 1 ماه پیش می خواستم بخرم
بعد به Pentax K-x تغییر عقیده دادم
اکثرش رو شخصا تست کردم از بین (sx1is sx20is g11 sx200exr hx1 hs10)
و اصلا به کارخانه سازنده کاری نداشتم
فقط نتایج تست خودم و بقیه دوستان بود
چون من اول نظرم روی hs10 بود بعد به s200 تغییر یافت در نهایت هم به Pentax k-x
در هر صورت شما برو دوربین رو توی دستت بگیر اون موقع می فهمی چی میخوای
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
159
100% حرف شما صحیحه
چون خود من به شخصه حرفه ای نیستم
و دوستانی نظیر Anoosh-Pro و mreza1001 و ... که الان اسمشون رو یادم نمیاد نظرات بهتری می دن
در هر صورت دوربین جدید مبارک :::bliss::::::bliss:::
-
ياس عزيز
ميشه يه توضيح بدي چي شد كه نظرت 180درجه تغيير كرد و رفتي روي يه برند ديگه كه اصلا دنبالش نبودي ؟؟؟!!!!
Pentax k-x
-
پاسخ : پاسخ: Panasonic FZ35 یا Canon SX20 IS یا Fuji S200EXR
سلام، من می خوام یه Panasonic FZ35 بخرم. می خواستم بدونم توی بازار موجود هست؟
-
بله هست، اين دوربين فعلا آخرين لايك پاناسونيك هست.
-
چرا کسی در مورد HS10 نمی نویسه؟ آیا نسبت به قیمتش ارزش خریدن رو داره؟
ممنونم
-
پاسخ : Panasonic FZ35 یا Canon SX20 IS یا Fuji S200EXR
سلام این دوربین HS10 برای اینکه زوم اش به 30 برسه از حسگر کوچک 1-2.4 استفاده کردن که نسبت به مدل S200EXR یک پسرفت به حساب میاد . تنها مزیتی که من در این مدل دیدم فیلم برداری با 1000 فریم در ثانیه بود که فکر نکنم زیاد به کار کسی بیاد . البته نمیشه از زوم 30 اپتیکال اش هم گذشت .
این 2 عکس رو هم ببینید :
S200EXR
http://files.fotopolis.pl/download/DSCF4292.JPG
HS10
http://files.fotopolis.pl/download/DSCF1055.JPG
-
ممنون.
البته بجز زوم نمیشه از واید بودن بیشتر لنزش ، سرعت بالایه شاترش و همچنین ال سی دی متحرکش گذشت. به نظرم با 60 تومن اختلاف ارزش خریدن رو داره ، نه؟
-
lcd متحرک زیاد نمی تونه گزینه مناسبی برای انتخاب باشه .همونطور که می دونید این ال سی دی زمانی کارایی واقعی خودش رو داره که شما به گونه ای می خواهید عکس بندازید که قادر به رفتن پشت دوربین نیستید که خیلی کم پیش میاد. واید بودن لنز اش هم اونقدری زیاد نیست که بخواد ملاکی برای انتخاب بین این 2 باشه . سرعت شاتر هردو شون هم یکیه ( 1 به 4000 ثانيه ) .
s200 ویژه گی هایی که داره مثل تکنولوژی EXR جهت کاهش نویز ، حسگر بزرگتر ( بازم کمتر کردن نویز )،
HS10 ویژه گی های برتری که داره زوم 2 برابر، فیلم برداری HD هست .
نظر شخصی : اگر عکاسی صرف مد نظر شماست S200EXR بهتره مخصوصا اینکه تفاوت قیمت هاشون 100 تومان هست ( S200 حدود 430 و HS10 حدود 530 )
اما اگر نه به امکانات جانبی یک دوربین عکاسی مثل فیلمبرداری و ... هم اهمیت میدید می تونه HS10 برتر باشه .
البته اینم بگم من خودم هنوز بین خرید این 2 تا موندم :)) اما به احتمال زیاد میرم سراغ S200 .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
159
ياس عزيز
ميشه يه توضيح بدي چي شد كه نظرت 180درجه تغيير كرد و رفتي روي يه برند ديگه كه اصلا دنبالش نبودي ؟؟؟!!!!
Pentax k-x
آخه به طرف SLR رفتم
K-x هم که خیلی خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sayrex
lcd متحرک زیاد نمی تونه گزینه مناسبی برای انتخاب باشه .همونطور که می دونید این ال سی دی زمانی کارایی واقعی خودش رو داره که شما به گونه ای می خواهید عکس بندازید که قادر به رفتن پشت دوربین نیستید که خیلی کم پیش میاد. واید بودن لنز اش هم اونقدری زیاد نیست که بخواد ملاکی برای انتخاب بین این 2 باشه . سرعت شاتر هردو شون هم یکیه ( 1 به 4000 ثانيه ) .
s200 ویژه گی هایی که داره مثل تکنولوژی EXR جهت کاهش نویز ، حسگر بزرگتر ( بازم کمتر کردن نویز )،
HS10 ویژه گی های برتری که داره زوم 2 برابر، فیلم برداری HD هست .
نظر شخصی : اگر عکاسی صرف مد نظر شماست S200EXR بهتره مخصوصا اینکه تفاوت قیمت هاشون 100 تومان هست ( S200 حدود 430 و HS10 حدود 530 )
اما اگر نه به امکانات جانبی یک دوربین عکاسی مثل فیلمبرداری و ... هم اهمیت میدید می تونه HS10 برتر باشه .
البته اینم بگم من خودم هنوز بین خرید این 2 تا موندم :)) اما به احتمال زیاد میرم سراغ S200 .
ممنونم.
متحرک بودن ال سی دی تنها دلیل انتخابم نیست اما یکی از فاکتورهایه مهمه منه. نمی دونم دوست عزیز اون عکس ماکرویی که عکاس می خواد از یه بچه قورباغه بگیره و تا گردن تو آب فرو میره رو دیدی واقعا که چه حالی داره عکاس و چقدر براش لذت بخشه اما برای من اوووووف ! شاید اگه S200 هم ال سی دیش متحرک بود تا حالا می گرفتمش.
اما در مورد گزینه هایه دیگه ایی که منو بیشتر به HS10 نزدیک کرده ، اشتباهی سرعت بالاش رو گفتم اما تفاوت سرعت پایینشون بود که 8 به 30 ثانیه است. وایدشون ، زومشون ، وزنشون ، یه ذره ماکرو و حتی باطری که من تو این دوربینا با قلمی بیشتر موافقم.
اما دلایلی که باعث شده تا الان نگیرم اینکه می خوام بدونم اشکال اساسی نداره و خوب جواب داده آیا لرزش گیرش که همراه سنسورشه مشکلی نداره ، نویزش نسبت به S200 اونقدرها بالا نباشه؟ و سر آخر قیمتش!
راستی مثل اینکه فوجی Frimware اونو آپدیت کرده و تو سایتش گذاشته.
بازم ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
same
ممنونم.
متحرک بودن ال سی دی تنها دلیل انتخابم نیست اما یکی از فاکتورهایه مهمه منه. نمی دونم دوست عزیز اون عکس ماکرویی که عکاس می خواد از یه بچه قورباغه بگیره و تا گردن تو آب فرو میره رو دیدی واقعا که چه حالی داره عکاس و چقدر براش لذت بخشه اما برای من اوووووف ! شاید اگه S200 هم ال سی دیش متحرک بود تا حالا می گرفتمش.
اما در مورد گزینه هایه دیگه ایی که منو بیشتر به HS10 نزدیک کرده ، اشتباهی سرعت بالاش رو گفتم اما تفاوت سرعت پایینشون بود که 8 به 30 ثانیه است. وایدشون ، زومشون ، وزنشون ، یه ذره ماکرو و حتی باطری که من تو این دوربینا با قلمی بیشتر موافقم.
اما دلایلی که باعث شده تا الان نگیرم اینکه می خوام بدونم اشکال اساسی نداره و خوب جواب داده آیا لرزش گیرش که همراه سنسورشه مشکلی نداره ، نویزش نسبت به S200 اونقدرها بالا نباشه؟ و سر آخر قیمتش!
راستی مثل اینکه فوجی Frimware اونو آپدیت کرده و تو سایتش گذاشته.
بازم ممنون.
سلام دوست عزیز
در مورد HS10 اینجا اطلاعات کمه چون کسی نداره
اما از سایت های خارجی میتونی فیدبک کاربران رو ببینی
اگه فیلمبرداری Full HD برات زیاد مهم نیست همون S200Exr رو بگیر
در کل عکاس خیلی مهمتر از دوربینه
و مهمتر از همه اینکه تو باید دوربینی بگیری که مهم تر از کیفیتش خودت ازش خوشت بیاد
برو دوربین ها رو توی دست بگیر هر کدومو حال کردی بردار