-
? canon 550D یا canon 50D ?
درود بر همه عزیزان.
با توجه به اینکه در چند روز آینده قصد ورود به دنیای DSLR را دارم و تا به حال با canon analog EOS 3000 عکاسی میکردم(آماتور) , شما گرامیان اگر جای من بودید کدام یک را انتخاب میکردید.
با اشاره به اینکه :
فیلمبرداری برای من اصلا اهمیت ندارد.
سرعت شاتر بالای 50D هم مهم نیست.
عکاسی مورد علاقه من هم پرتره است.
تا مدتها هم از تک لنز 18-200 استفاده میکنم.بعدا هم قصد خرید لنزهای canon 10-22 - canon 24-105 - canon 100-400 و یک لنز فیکس پرتره + ماکرو را به مرور زمان دارم.(البته فعلا در حد آرزو هست.)
با سپاس فراوان.
فرزام.
-
پاسخ: ? canon 550D یا canon 50D ?
سلام
اگر دستان بزرگی دارید و در محیط بیرون زیاد عکاسی میکنید 50D
اگر با وزن تجهیزات مشکل دارید 550D (دقت داشته باشید اگر وزن برای شما مسئله باشد وزن کمتر این بدنه موقعی ازرشمند خواهد بود که تجهیزات دیگر خود را هم بر همین مبنا انتخاب کنید وگرنه این 300 گرم به تنهایی مؤثر نخواهد بود)
در کل چون احساس میکنم دوربین را برای موقعیتهای مختلف میخواهید و با توجه به لنزهایی که فرمودید (نه با تأکید) 50D به نظرم معقولتر است.
دوستان از وضعیت باطری و تعداد شات زده شده با یک بار شارژ کامل گلهمند بودند، بررسی کنید. (شاید به باطری اضافه و یا گریپ هم میبایست فکر کنید)
نگاهی هم به لینک زیر داشته باشید (مقایسه مشخصات دو دوربین):
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_eos50d%2Ccanon_eos550d&show=all
-
باسلام
البته توضیحات کامل را وحید عزیز دادند
شما با توجه به لنزهای خوبی که در آینده میخواهید تهیه کنید بدنه با کیفیت d50 بیشتر مناسبتان خواهد بود
در کل 50d یک کلاس از 550d بالاتر است و جنس بدنه و کیفیت ساخت بالا تری دارد مگر اینکه شما فیلم برداری هم بخواهید که دیگر موضوع فرق میکند .
ولی اگر من بودم و از کنون و سری 50d خوشم می آمد احتمالا سراغ دوربین نازنین 40d میرفتم که واقعا یکی از دوربینهای ماندگار کنون است و حرف و حدیثهایی که در مورد تراکم زیاد فتوسل ها در مورد 50d مطرح است را هم ندارد .
همینطور هم اگر از سری 550dخوشم می آمد و فیلم برداری هم نمیخواستم حتما سراغ دوربین خوب و از لحاظ قیمت مناسب 450d میرفتم که دقیقا این دوربین هم همان مزیت 40d را نسبت به 50d دارد .
البته بنده به شخصه هیچکدام از این راه ها را نرفتم و کلا از بیخ یک راه دیگر را انتخاب کردم :biggrin:
موفق باشید
-
اون چیزی که کاملا مصلمه اینه که هنوز کسی کیفیت عکس های 550 رو در یک مقایسه استاندارد در کنار 50D ندیده اما میشه انتظار داشت که بهتر از 50D نباشه (دوستان این فقط یه حدسه ممکنه چند هفته دیگه خلافش ثابت بشه) یا حد اکثر کیفیت برابری داشته باشن از نظر اسمی هم به جز فیلم برداری و جبران +5 و -5 مزیتی بر 50d نداره
اما در قبالش 50d کیفیت ساخت بدنه، خوش دستی بیشتر، دقت فکوس بالاتر و چند مزیت دیگه رو با خودش داره
در مورد وزن هم باید عرض کنم که تقریبا هیچ کدوم از لنزهای تو برنامه شما سبک محسوب نمیشن پس قضیه وزن هم از رده خارجه
اما یه بحثی شد درمورد اشکالات 50D در برابر 40D
کلا مخالفم میتونید امتحان کنید:
یک لنز با کیفیت تهیه کنید،
با هر دو دوربیسن عکس بگیرید،
هر دو عکس رو توسط نرم افزار به رزولوشن یک اندازه برسونید مثلا هردو رو 3888 در 2592 کنید(10مگاپیکسل) و یا هر دو رو 18مگاپیکسل کنید
حالا مقایسه کنید!!!:::yess:::
در مورد 50D خیلی بی انصافی شد در ایران
-
فکر کنم شما D90 نیکون رو هم در لیستتون قرار بدید بد نباشه.چون هم از لحاظ قیمت و شاید کیفیت به 550D نزدیک تر باشه.البته شاید فیلمبرداریش به پای 550D نرسه.من خودم اگه DSLR بخرم بیشتر بین این 2 گزینه شک دارم.(البته چون فیلمبرداری برام مهمه)
-
با درود و سپاس از دوستانی که محبت کردند و هر یک کمکی با نظراتشون کردند.
اولا که D90 تو لیست من بود ولی 50D حذفش کرد.بین 50D و 7D گیر کرده بودم که 550D اومد و همه کاسه کوزه ما رو بهم ریخت.
حالا چون تقریبا امکانات 550D مثل 7D هستش , موندم چیکار کنم.
عکسهای 550D رو که دیدم به نظرم از 50D بهتر بود.ولی باید تست بشه. هنوز معلوم نیست.ولی به نظرم اگه از 50D بهتر نباشه بدتر نیست.
از طرفی ارگونومی و کیفیت ساخت 50D و کیفیت بدنش منو به شک میندازه.
فکر کنم فوکوس 550D از 50D بهتر باشه.(خلاف فرموده آقای بهنام ترقی.البته مطمئن نیستم.باقی دوستان لطف کنند نظر بدهند).
این سوال هم توی تاپیک 7D یا 550D ؟ پرسیدم کسی جواب نداد.
توی 550D روبروی ویزور 5 تا آیینه (pentamirror) تا بکار رفته و توی 50D مقابل ویزور منشور 5وجهی (pentaprism).
(Optical Pentamirror, 95% coverage, 0.87x magnification in 550D )
(Optical Pentaprism, 95% coverage, 0.95x magnification in 50D)
تفاوت بین منشور ینج وجهی و 5 تا آیینه که به جای منشور استفاده شده است و تاثیر آنها بر کیفیت و شفافیت و اندازه و ... ویزور چیست؟اکه دوستان شرح بدهند ممنون میشم.
Live view در دو بدنه تفاوتی با هم دارند یا نه؟
کلا دوستان محبت کنند هر کدام نظر شخصیشون رو راجع به این دو بدنه بدهند.
یک دنیا ممنون.
فرزام.
-
جناب فرزام عزیز
دوستان راهنمایی های خوبی کردن
بین دو گزینه 550 دی که هنوز نیومده و 50 دی من 50 دی و اگر توان مالی دارید 7 دی رو انتخاب کنید
حتما میدونید ارگونومی و ....2رقمی ها بهتر از 3 رقمی ها هستند .
البته:
دوستانی که 50 دی دارن بهتر میتونن جواب بدن اما من به شخصه از انتخاب خودم(40 دی) بسیار راضی هستم..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
....
تفاوت بین منشور ینج وجهی و 5 تا آیینه که به جای منشور استفاده شده است و تاثیر آنها بر کیفیت و شفافیت و اندازه و ... ویزور چیست؟اکه دوستان شرح بدهند ممنون میشم.
...
کیفیت منشور (روشنایی، کنتراست و ...) به مراتب از چند آینه بالاتره! سطح پوشش ویزور 50D هم به وضوح بیشتره. (اینکه ربط مستقیمی به آینه یا منشور دارد را نمیدانم)
نقل قول:
pentamirror = cheap to produce...slightly darker...better for auto focus...(instead of manual focus/harder to manual focus)
pentaprism = bulky heavy and more expensive...brighter..easier to manual focus (cuz its brighter)l
کد:
http://www.thephotoforum.com/forum/photography-equipment-products-news-reviews/135434-pentamirror-vs-pentaprism.html
-
منم خودم 50 دي دارم خيلي هم ازش راضيم، قضيه نويز كه صحبتش رو خيلي شنيدم و تو تاپيكهاى زيادى نقل شده كه مشكل نويز هست، من فكر ميكنم (با احترام همه نظرات دوستان) ولي فكر ميكنم دوستان يه مقدار حساسيت زيادي در اين مسأله دارن به خرج ميدن، من يه مشكل كوچولو كه باهاش داشتم، چنتا پيكسل سوخته بود (فكر ميكردم خراب شده باشه سنسورش يا چون ميگا پيكسلش خيلي بالاس اينجوري ميشه) ولي بعدا متوجه شدم كه نه دو سه تا پيكسل سوخته تو نوردهي طولاني خيلي طبيعيه و در اكثر دوربينها ديده ميشه كه خيالمم راحت شد.
از همه لحاظ باهاش مشكلي ندارم، حتى بر خلاف خيلي از دوستان من 18-200 رو انتخاب خيلي خوبي ميدونم، مخصوصا براي كسي كه تو كار تبليغات و اينا كار نميكنه، من حتى با اين لنز هم پرتره گرفتم وخيلي هم از خروجيش راضي بودم.
خلاصه كلامم اينه كه زياد تو بعضي مسائل نبايد حساس باشيم. (اينو البته اول به خودم ميگم چون بعضي موقعها خيلي حساس ميشم بدجور)
اميدوارم انتخاب برتر رو بكنيد و هميشه عكسهاي خوبي داشته باشيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با درود و سپاس از دوستانی که محبت کردند و هر یک کمکی با نظراتشون کردند.
اولا که D90 تو لیست من بود ولی 50D حذفش کرد.بین 50D و 7D گیر کرده بودم که 550D اومد و همه کاسه کوزه ما رو بهم ریخت.
حالا چون تقریبا امکانات 550D مثل 7D هستش , موندم چیکار کنم.
عکسهای 550D رو که دیدم به نظرم از 50D بهتر بود.ولی باید تست بشه. هنوز معلوم نیست.ولی به نظرم اگه از 50D بهتر نباشه بدتر نیست.
از طرفی ارگونومی و کیفیت ساخت 50D و کیفیت بدنش منو به شک میندازه.
فکر کنم فوکوس 550D از 50D بهتر باشه.(خلاف فرموده آقای بهنام ترقی.البته مطمئن نیستم.باقی دوستان لطف کنند نظر بدهند).
این سوال هم توی تاپیک 7D یا 550D ؟ پرسیدم کسی جواب نداد.
توی 550D روبروی ویزور 5 تا آیینه (pentamirror) تا بکار رفته و توی 50D مقابل ویزور منشور 5وجهی (pentaprism).
(Optical Pentamirror, 95% coverage, 0.87x magnification in 550D )
(Optical Pentaprism, 95% coverage, 0.95x magnification in 50D)
Live view در دو بدنه تفاوتی با هم دارند یا نه؟
کلا دوستان محبت کنند هر کدام نظر شخصیشون رو راجع به این دو بدنه بدهند.
یک دنیا ممنون.
فرزام.
سلام
تا اونحایی که من میدونم سرعت و دقت فکوس مربوط به لنز است .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir reza
سلام
تا اونجایی که من میدونم سرعت و دقت فکوس مربوط به لنز است .
سرعت شاید (بعضی لنزها روی بعضی بدنهها بالاترین سرعت فکوس را دارند، مانند 28-90 روی EOS 300V) اما دقت فکوس به بدنه هم بسیار مرتبط است. برای عکاسی حیات وحش کاری که دوربین 7D انجام میدهد در مقابل دیگر بدنهها مثل 30D و 40D واقعاً کارستان است.
-
با درود
با توجه به قيمت تقريبا يكساني كه اين دو مدل دارند و همچنين قابليت هاي بسيار متفاوت ، گرفتار شدن بين انتخاب اين دو بدنه مي تواند چالش بزرگي براي خريداران باشد.دوستان اگر اين تاپيك را با نظرات خودشان راجع به هر يك از اين دو بدنه، پر بار كنند ميتواند راهنماي خوبي براي خريداران باشد.
550D با 18 مگا پيكسل و امكان فيلمبرداري full hd 30 fps و hd 60 fps و سيستم مترينگ ttl 63-zone همانند 7d و Exposure compen با 5 استاپ،wide LCD 1040،000pixel ، ورودي ميكروفن استريو مزاياي بسيار خوبي بر 50D دارد.
همچنين 50D با سيلينگ بهتر، بدنه محكمتر و به اصطلاح رادست تر (handeling بهتر),AF microadjust با ساپورت 20 لنز يعني فوكوس بهتر،ويزور بزرگتر و منشور در ويزور به جاي آيينه در 550D ، سرعت عكاسي و بافرينگ بالاتر ، غربيلك پشتي و lcd بالايي تفاوت هايي با 550D دارد.
من از هر كسي راهنمايي خواستم همگي گفتند 50D.در جواب چرا هم ميگفتند حرفه اي تره!!
حالا من كه اصلا با D-SLR كار نكرده ام منظور اين عزيزان را نمي فهميدم. ولي به نظرم 550D خيلي بهتره.ولي اصلا تو دستاي من نمي شينه. با دستاي بزرگي كه من دارم 50D خيلي بهتر بود. با توجه به اينكه اگر بخوام امكانات 550D را با بدنه 50D داشته باشم بايد 700 تومان بيشتر بدم و 7D بخرم كه به نظرم اگر اين پول صرف خريد لنز بهتر بشود بسيار بسيار خروجي بهتري به من ميدهد.
حالا واقعا نميدونم بايد چي كار كنم.من حرفه اي تيستم كه 4-5 ميليون خرج دوريبن بكنم. از طرفي ميدونم بهترين خريد ممكن براي APS ها 7D+15-85+700-200f4is ميباشدكه با يك فلاش 4 مليون هزينه بر ميدارد. 18-200 اصلا كيفيتي نيست كه من دنبالشم.ولي nikon D90+18-200vrII با قيمت 1550 خروجي بدي به من نميدهد. ولي علاقه من برند canon ميباشد و مخصوصا لنز EF70-200f4is لنز رويايي من است.خواهشا با نظراتتان مرا ياري كنيد و خواهشا در جواب هم نگيد كه وسواسي نباش و يكي را بخر و از عكاسي لذت ببر.من وسواسيم ولي اينقدر هزينه هم واقعا براي من آماتور غير معقول است.از نظر مالي مشكل زيادي ندارم ولي خوب همانطور كه گفتم غير معقول است.من شنبه براي خريددارم ميرم جمهوري ولي با يك دنيا شك و ترديد.تقريبا 6 ماه هم هست كه مقالات عكاسي را مي خوانم و تحقيق مي كنم.ولي 6 ماه پيش بدون تحقيق راحت تر ميتونستم دوربين بخرم.
چرا همه به من 50D را پيشنهاد ميدهند. من برتري خاصي تسبت به 550D نميبينم.
با سپاس فراوان.
فرزام.
-
دوست عزيز، با توجه به نظرات شما و كليه مطالب گفته شده توسط ديگر دوستان، به نظز مي رسد 50D انتخاب اصلح باشد چرا كه از كار كردن با آن احساس بهتري خواهيد داشت؛ ضمن اين كه فيلمبرداري هم اصلاً برايتان مهم نيست.
-
دوستان عزیز این بحث یکمی آشناستlol. 500D or 40D رو عرض میکنم. اگه یه سری هم به تاپیک 500D or 40D بزنید خالی از لطف نیست.
این صحبتی که خدمتتون عرض میکنم تجربه شخصی است...:::happy:::
بنده در اون بازه زمانی 500D رو انتخاب کردم ولی دیری نپایید (تقریبا 4-5 ماه بعد) که متوجه شدم بسی اشتباه کرده ام و یه کوچولو متضرر شدم.
نهایتا با صحبت های جنابعالی میبینم که روحیاتمان بسیار شبیه به هم است و من 50D رو برای شما پیشنهاد میکنم.
در مورد لنز هم 18-200 رنج خوبی داره ولی اگه بودجتون اجازه میده یه نگاهی هم به 15-85 بندازین. اختلافشون تقریبا 150 تومنه. شک نکنید که پشیمون نمیشید. ایشالا گام بعدی 70-200.
کلام آخر شرمندم که اینو میگم, وسواس به خرج ندین که مایه پشیمانیست. البته تحقیق شرط عقل است...!ولی تحقیق بیش از حد انسان رو دچار وسواس میکنه.
به پیشنهادات اساتید سایت توجه کنید. چون با این خرید شما نه چیزی تو جیب این دوستان میره نه چیزی ازشون کم میشه.
سعی کنید از عکاسی لذت ببرید:::yess:::
-
سلام مجدد آقای فرزام:::happy:::
بی مقدمه بی بهونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
...من برتري خاصي تسبت به 550D نميبينم.
پس بیشتر معطل نکن و بخرش:::yess:::
نقل قول:
به نظرم 550D خيلي بهتره.ولي اصلا تو دستاي من نمي شينه. با دستاي بزرگي كه من دارم 50D خيلي بهتر بود
این مشکل میتونه با اضافه شدن گریپ باطری به 550 کمی برطرف بشه، امتحان کنید. (حتی در این صورت هم ارزونتر از 50D تموم میشه)
نقل قول:
من حرفه اي تيستم
پس احتمالا بدنه ی منیزیومی و سیلینگ 50d براتون عایدی نداره در مقابل برتری هایی که در 550D براتون مهمه.
این جور ویژگی ها واسه حفاظت بیشتر دوربین تو شرایط سخته که معمولا کسانی که کارشون عکاسی در زمینه های خاصه باهاش مواجه میشن و در موارد نادر واسه عکاس غیر حرفه ای علاقه مند به عکاسی پیش میاد پس پولتون رو خرجش نکنین اگر بهش نیاز ندارین
نقل قول:
اگر بخوام امكانات 550D را با بدنه 50D داشته باشم بايد 700 تومان بيشتر بدم و 7D بخرم كه به نظرم اگر اين پول صرف خريد لنز بهتر بشود بسيار بسيار خروجي بهتري به من ميدهد.
حرف حساب جواب نداره:biggrin:
یک پیشنهاد دوستانه دارم: پولتون رو خرج نیازتون بکنید نه مارک ها و واژه ها (هر چی میکشیم ازین واژه ی حرفه ای میکشیم!)
بی معنی تر ازین جمله فکر نکنم وجود داشته باشه: که یک چیزی از یک چیز دیگه حرفه ای تره:::angry:::
-
دوست عزيزجناب ali_farzam به نظر من با دوربين DSLR نميتوان به آساني دوربين فيلم برداري كار فيلمبرداري انجام داد.
اغلب كساني كه دوربين عكاسي DSLR مي خرند هدفشان عكاسي با امكانات حرفه اي تر است.
اگر هدف اصلي شما از خريد دوربين، عكاسي است 50D ميتواند نسبت به 550D گزينه بهتري باشد به دلايل زير:
1-تراكم كمتر پيكسل ها در سنسورهايي هم اندازه كه منجر به نويز كمتر ميشود.
2-Viewfinder با اندازه تصوير واقعي تر - 95% درمقايسه با 87% 550D
3-چشمي Viewfinder شفافتر وروشنتر بدليل استفاده از Pentaprism بجاي Pentamirror
4- سرعت بيشتر عكاسي بدليل تاخير كمتر بازوبسته شدن شاتر - 59 ميلي ثانيه دربرابر 90 ميلي ثانيه در 550D
5- كنترل بهتر سوژه عكاسي بدليل مدت زمان كوتاه تر مسدود شدن تصوير هنگام بالا وپائين رفتن آينه - 100 ميلي ثانيه دربرابر 130 ميلي ثانيه در 550D
6-امكان عكاسي با سرعت بالا تا 1/8000 ثانيه - دربرابر 1/4000 در 550D
7-تعداد 25 Custom Function در منوي 50D دربرابر 13 عدد در 550D
8- امكان تصحيح خطاي فوكوس لنز Micro adjustment
9-امكان عكاسي 16 عكس با فرمت RAW درمقايسه با 6 عكس در 550D
10- فوكوس سريعتر با استفاده از تكنولوژي تشخيص فاز توام با تكنولوژي تشخيص كنتراست، مناسب براي عكاسي اكشن
11-توان عكاسي مسلسل وار 6.3 فريم در ثانيه دربرابر 3.7 فريم درثانيه
12-خودتان هم كه با بدنه 50D احساس بهتري داريد!
و چندين تفاوت ظريف ديگر كه بعد از مدتي عكاسي با دوربين DSLR ، آنها را بهتر لمس خواهيد كرد.
البته دوربين 550D هم چند مزيت دارد.ازجمله نورسنجي پيشرفته تر،مانيتور شفافتر(داراي 1040000 پيكسل درمقابل 920000 پيكسل 50D ) و امكانات فيلمبرداري HD.
عرض بنده اينست كه شما احتمالا به ندرت با يك دوربين DSLR فيلمبرداري خواهيد كرد.(اين تجربه شخصي بنده است، ميبينيد كه دوربين من هم 500D است!)
و در آخر:صلاح كار خويش خسروان دانند!
منتظر عكسهاي شما دراين فروم هستيم!
موفق باشيد!
-
نقل قول:
این مشکل میتونه با اضافه شدن گریپ باطری به 550 کمی برطرف بشه، امتحان کنید. (حتی در این صورت هم ارزونتر از 50D تموم میشه)
اولا توجه داشته باشيد كه گريپ 550D جديده و هنوز وارد ايران نشده. دوم اينكه من خودم مشكلم با عرض كم بدنه هاي XXXD كنن هست تا ارتفاعشون. يعني گريپ هم كه اضافه بشه انگشت سبابه ام براي اينكه روي دكمه ي اصلي (Shutter Releaser) بره مجبوره خيلي خم بشه و با گريپ حل نمي شه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با درود
با توجه به قيمت تقريبا يكساني كه اين دو مدل دارند و همچنين قابليت هاي بسيار متفاوت ، گرفتار شدن بين انتخاب اين دو بدنه مي تواند چالش بزرگي براي خريداران باشد.دوستان اگر اين تاپيك را با نظرات خودشان راجع به هر يك از اين دو بدنه، پر بار كنند ميتواند راهنماي خوبي براي خريداران باشد.
550D با 18 مگا پيكسل و امكان فيلمبرداري full hd 30 fps و hd 60 fps و سيستم مترينگ ttl 63-zone همانند 7d و Exposure compen با 5 استاپ،wide LCD 1040،000pixel ، ورودي ميكروفن استريو مزاياي بسيار خوبي بر 50D دارد.
همچنين 50D با سيلينگ بهتر، بدنه محكمتر و به اصطلاح رادست تر (handeling بهتر),AF microadjust با ساپورت 20 لنز يعني فوكوس بهتر،ويزور بزرگتر و منشور در ويزور به جاي آيينه در 550D ، سرعت عكاسي و بافرينگ بالاتر ، غربيلك پشتي و lcd بالايي تفاوت هايي با 550D دارد.
من از هر كسي راهنمايي خواستم همگي گفتند 50D.در جواب چرا هم ميگفتند حرفه اي تره!!
حالا من كه اصلا با D-SLR كار نكرده ام منظور اين عزيزان را نمي فهميدم. ولي به نظرم 550D خيلي بهتره.ولي اصلا تو دستاي من نمي شينه. با دستاي بزرگي كه من دارم 50D خيلي بهتر بود. با توجه به اينكه اگر بخوام امكانات 550D را با بدنه 50D داشته باشم بايد 700 تومان بيشتر بدم و 7D بخرم كه به نظرم اگر اين پول صرف خريد لنز بهتر بشود بسيار بسيار خروجي بهتري به من ميدهد.
حالا واقعا نميدونم بايد چي كار كنم.من حرفه اي تيستم كه 4-5 ميليون خرج دوريبن بكنم. از طرفي ميدونم بهترين خريد ممكن براي APS ها 7D+15-85+700-200f4is ميباشدكه با يك فلاش 4 مليون هزينه بر ميدارد. 18-200 اصلا كيفيتي نيست كه من دنبالشم.ولي nikon D90+18-200vrII با قيمت 1550 خروجي بدي به من نميدهد. ولي علاقه من برند canon ميباشد و مخصوصا لنز EF70-200f4is لنز رويايي من است.خواهشا با نظراتتان مرا ياري كنيد و خواهشا در جواب هم نگيد كه وسواسي نباش و يكي را بخر و از عكاسي لذت ببر.من وسواسيم ولي اينقدر هزينه هم واقعا براي من آماتور غير معقول است.از نظر مالي مشكل زيادي ندارم ولي خوب همانطور كه گفتم غير معقول است.من شنبه براي خريددارم ميرم جمهوري ولي با يك دنيا شك و ترديد.تقريبا 6 ماه هم هست كه مقالات عكاسي را مي خوانم و تحقيق مي كنم.ولي 6 ماه پيش بدون تحقيق راحت تر ميتونستم دوربين بخرم.
چرا همه به من 50D را پيشنهاد ميدهند. من برتري خاصي تسبت به 550D نميبينم.
با سپاس فراوان.
فرزام.
سلام دوست من...چون به اندازه كافي بحث فني در مورد توانايي هريك از اين دو دوربين شده مساله رو يه جور ديگه ببينيم:
يكي از مهمترين پارامترهاي انتخاب هر تجهيزي كه با ابعاد فيزيكي اندام انسان رابطه مستقيم دارد ارگونومي اون تجهيزه و مهندسي فاكتورهاي انساني مياد روي اين مساله زوم ميكنه كه چگونه يك وسيله اي طراحي بشه تا احساس راحتي بيشتري به اپراتور در حين كار بده و لو اينكه اين راحتي باعث بالا رفتن هزينه و قيمت اون تجهيز بشه چرا كه نتيجه اون چيزي جز بالا رفتن راندمان و كيفيت كار و برگشت سرمايه نيست...
حالا اگه اون كارو عكاسي و اون وسيله رو دوربين در نظر بگيريد همين مساله صادقه.شما وقتي مشكلي بابت اختلاف قيمت 50D و 550D نداريد چرا بايد خودتونو درگير مساله ارگونومي نامناسب بكنيد...
اگر درد ارگونومي كشيده باشيد :biggrin: ميدونيد من چي ميگم...تا حالا تو چشميهاي منشوري و آينه اي نگاه كرديد تا ببينيد كه چقدر چشم در حالت منشوري احساس راحتي ميكنه؟..ميتونيد تصور كنيد كه كار كردن با دكمه هاي فيزيكي چقدر راحتر و سريعتر و كم مصرف تر از منوهاي نرم افزاريست؟
دو هفته پيش تو نمايشگاه مصلي 500d و 50d را در كنار هم در غرفه اي گذاشته بودند و ميشد دست بگيري.اول 500d رو برداشتم و بعد 50d . با برداشتن 50d تو دلم گفتم: " آها.....به اين ميگن دوربين" .
خلاصه اينكه وقتي پولشو داريد وقتتونو تلف نكنيد و به اين دوربين هاي بد دست و غير استاندارد و كوچولو سه رقمي كنون فكر نكنيد. 50d بخريد يا اگه ميتونيد 7D .( نظر شخصي من! )
مگه اينكه بگيد ..... 50d سنيگنه برام كه اون وقت باز مساله ارگونومي پيش مياد...:::happy:::
-
با درود.
بسیار بسیار عالی. با راهنماییهای نهایی شما گرامیان واقعا تمامی شک و تردیدم در مورد نخریدن 550D بر طرف شد.
انتخاب 50D گزینه بسیار مناسبی برای من می باشد. تنها شک من فقط 7D است که با توجه به تفاوت قیمت وحشتناک،اگر واقعا تفاوت زیادی برای من آماتور نداشته باشد,خرید 50D صد درصد میشود. میدونم که در این تاپیک جای مقایسه این دو نیست.در صورت لزوم یا طولانی شدن بحث،زحمت ایجاد تاپیک 50D یا 7D و منتقل کردن پست ها را به گردن مدیر محترم فروم می اندازم.
اولین سوال اینکه آیا این موضوع صحت دارد که گفته می شود در دفترچه راهتمای کانن نوشته که از آپشن فیلمبرداری کمتر استفاده شود؟ آیا بحثی که بر سر ضرر فیلمبرداری برای سنسور به دلیل نوردهی طولانی مدت سنسور مطرح است،واقعیت دارد؟
آیا تفاوت های 7D و 50D واقعا 650 هزار تومان می ارزد؟ 3 مگاپیکسل بیشتر،اندکی کیفیت بهتر در هر دو خروجی RAW و JPEG ،سیلینگ بهتر،قابلیت فلش وایرلس،ویزور 100%در مقابل 95%،فوکوس 19 نقطه ای،8fps عکاسی مسلسل وار در مقابل 6.3fps ،سیستم مترینگ 63 zone در مقابل 35 zone ،قابلیت فیلمبرداری، Exposure compensation +/-5.0 EV ، عمر مفید شاتر 150 هزار شات در مقابل 100 هزار و DUAL IMAGE PROCESSOR. آیا این تفاوت ها برای من آماتور واقعا کاربرد دارد؟(بجز بحث فیلمبرداری که در سوال اول جوابم رو می گیرم) و معقولانه است که بابت اینها 650 هزار تومان بیشتر هزینه کنم؟ برای یک حرفه ای چطور؟
سوال سوم و آخرم اینکه به جز تفاوت هایی که ذکر شد که من میدانم،آیا تفاوت دیگری هست که من مطلع نباشم؟ یا اینکه تفاوت های مذکور خیلی مهم هستند و من از آنها غافلم؟
با سپاس فراوان.
فرزام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
آیا بحثی که بر سر ضرر فیلمبرداری برای سنسور به دلیل نوردهی طولانی مدت سنسور مطرح است،واقعیت دارد؟
درود
یکی از عوامل کاهش عمر قطعات الکترونیکی افزایش دما و باقی ماندن در این دما هست
نوردهی طولانی مدت به علت افزایش دمای سطح سنسور قطعا باعث کاهش عمر سنسور شده و احتمال سوختگی ترانزیستور ها رو افزایش میده
اگر به دوربین های P&S دقت کرده باشید ، حتما به این موضوع برخوردین که سنسورشون پس از مدتی دچار افت میشن که دلیل مستقیمش اینه که این نوع دوربین ها شاتر مکانیکی ندارن و به صورت الکترونیکی عمل میکنن، پس سنسورشون همیشه در حال نور دیدنه که باعث کاهش عمرشون میشه
سنسور دوربین های عکاسی ساختار متفاوتی با دوربین های فیلم برداری از نظر کارکردی دارن و اختصاصا برای ثبت شات با نوردهی در حد ثانیه طراحی شدن نه ثبت حرکت
در SLR هایی که امکان فیلمبرداری دارن اصلاحاتی روی سنسور انجام شده اما باز نباید فراموش کنیم که سنسور برای عکاسی ساخته شده و در نهایت همون حساسیت و ظرافت رو در عملکرد داره.
به نظرم این ایده ی فیلم برداری SLR ها بیشتر ایده ی بخش بازاریابی و فروش کمپانی هاست تا بخش طراحی وتوسعه شون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.R.Mir
درود
به نظرم این ایده ی فیلم برداری SLR ها بیشتر ایده ی بخش بازاریابی و فروش کمپانی هاست تا بخش طراحی وتوسعه شون.
سلام:
پیشنهاد میدهم کارهایی که با دوربین 5DII انجام شده است ببینید. اگر نظرتان عوض نشد به احتمال زیاد تعدیل خواهد شد. این روندی که شروع شده به احتمال بسیار زیاد چشم اندازی فرا تر از بازاریابی و فروش کمپانی هاست.
البته کار با فیلمبرداری دوربین های Slr قطعا یک کار ساده نیست و جهت رسیدن به نتیجه ای ایده آل نیاز به تمهیدات خاص خود دارد از کارگردانی و صدابرداری و ... تا ابزار خاص دیگری که این میان نیاز خواهد بود
موفق باشید
-
دوستان
بنده در باره فيلم برداري با 5D نظر جناب قشقايي رادرباره كيفيت فيلم هايي كه با اين دوربينها ساخته ميشود قبول دارم.
كافيست سري به سايت VIMEO بزنيد و فيلم هاي گرفته شده با اين دوربين را كه بعضاً با كيفيت HD قابل دانلود هستند ، مشاهده كنيد.
ولي قبول كنيد كه فيلم برداري با اين دوربين ها خيلي سخت و پيچيده است.
و فراموش نكنيم كه دوست ما دردرجه اول براي عكاسي دوربين مي خرند نه فيلم برداري!
فرزام عزيز ،
همان 50D فكر ميكنم انتخاب بهينه براي شما باشد.
شك و وسواس بيشتر را بگذاريد براي وقتي كه خواستيد دوربين فول فريم بخريد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با درود.
بسیار بسیار عالی. با راهنماییهای نهایی شما گرامیان واقعا تمامی شک و تردیدم در مورد نخریدن 550D بر طرف شد.
انتخاب 50D گزینه بسیار مناسبی برای من می باشد. تنها شک من فقط 7D است که با توجه به تفاوت قیمت وحشتناک،اگر واقعا تفاوت زیادی برای من آماتور نداشته باشد,خرید 50D صد درصد میشود. میدونم که در این تاپیک جای مقایسه این دو نیست.در صورت لزوم یا طولانی شدن بحث،زحمت ایجاد تاپیک 50D یا 7D و منتقل کردن پست ها را به گردن مدیر محترم فروم می اندازم.
اولین سوال اینکه آیا این موضوع صحت دارد که گفته می شود در دفترچه راهتمای کانن نوشته که از آپشن فیلمبرداری کمتر استفاده شود؟ آیا بحثی که بر سر ضرر فیلمبرداری برای سنسور به دلیل نوردهی طولانی مدت سنسور مطرح است،واقعیت دارد؟
آیا تفاوت های 7D و 50D واقعا 650 هزار تومان می ارزد؟ 3 مگاپیکسل بیشتر،اندکی کیفیت بهتر در هر دو خروجی RAW و JPEG ،سیلینگ بهتر،قابلیت فلش وایرلس،ویزور 100%در مقابل 95%،فوکوس 19 نقطه ای،8fps عکاسی مسلسل وار در مقابل 6.3fps ،سیستم مترینگ 63 zone در مقابل 35 zone ،قابلیت فیلمبرداری، Exposure compensation +/-5.0 EV ، عمر مفید شاتر 150 هزار شات در مقابل 100 هزار و DUAL IMAGE PROCESSOR. آیا این تفاوت ها برای من آماتور واقعا کاربرد دارد؟(بجز بحث فیلمبرداری که در سوال اول جوابم رو می گیرم) و معقولانه است که بابت اینها 650 هزار تومان بیشتر هزینه کنم؟ برای یک حرفه ای چطور؟
سوال سوم و آخرم اینکه به جز تفاوت هایی که ذکر شد که من میدانم،آیا تفاوت دیگری هست که من مطلع نباشم؟ یا اینکه تفاوت های مذکور خیلی مهم هستند و من از آنها غافلم؟
با سپاس فراوان.
فرزام.
سلام دوست عزیز
شما در حال مقایسه سه دسته مختلف دوربین با هم هستید که هر کدام برای هدفی خاص و گروهی خاص طراحی شده اند.
بارها این نوع مقایسه ها و نتیجه گیری ها در تاپیک های مختلف انجام گرفته است.
در مورد مقایسه 7D , 50D
شما برخی از تفاوت های این دو بدنه را با هم ذکر کردید.
- 3 مگاپیکسل بیشتر،
- اندکی کیفیت بهتر در هر دو خروجی RAW و JPEG ،
- سیلینگ بهتر،
- قابلیت فلش وایرلس،
- ویزور 100%در مقابل 95%،
- فوکوس 19 نقطه ای،
- 8fps عکاسی مسلسل وار در مقابل 6.3fps
- سیستم مترینگ 63 zone در مقابل 35 zone ،
- قابلیت فیلمبرداری
- Exposure compensation +/-5.0 EV ،
- عمر مفید شاتر 150 هزار شات در مقابل 100 هزار
- و DUAL IMAGE PROCESSOR.
نقل قول:
آیا تفاوت های 7D و 50D واقعا 650 هزار تومان می ارزد؟
این تفاوت ها اصلا کم نیست ! به نظرم حتی بیشتر از 650 هزار تومان ارزش دارد .:::happy::: ولی اینکه مثلا شخصی مثل من حاضر به پرداخت این مبلغ برای خرید باشد به احتیاجات من و خواسته ام از دوربین بر می گردد.
نقل قول:
آیا این تفاوت ها برای من آماتور واقعا کاربرد دارد؟(بجز بحث فیلمبرداری که در سوال اول جوابم رو می گیرم) و معقولانه است که بابت اینها 650 هزار تومان بیشتر هزینه کنم؟ برای یک حرفه ای چطور؟
در مورد یک عکاس حرفه ای فرضی با توجه به اینکه ایشان هم نیاز های خودشون را می شناسند و هم اشراف کاملی به ابزار دارند به نظرم در صورت نیاز به چنین ابزاری حتما ابزار مورد نیاز خودشان را تهیه خواهند کرد.
اگر به عکاسی با فلاش های Off Camera در مد TTL علاقه مند باشید ، اگر به عکاسی حیات وحش ، عکاسی ورزش علاقه مند باشید، اگر بیشتر به کوه و دشت و جنگل و صحرا می روید و به یک سیلینگ خوب نیازمندید و .... 7D برای این مقاصد دوربین مناسب تری است.
Canon EOS 7D دوربین ارزشمندی است.ولی مثلا وزن و حجمش خیلی کم و کوچک نیست و یا مانند دوربین های XXX خیلی ساده نیست و شاید برای یک آمانور به عنوان اولین دوربین خیلی مناسب نباشد.(البته شما قبلا دوربین SLR داشته اید.)
پایدار باشید
-
با درود.
فردا دارم میرم واسه خرید.هنوز بین 7D و 50D تردید دارم.دوستان دیگر هم لطف کنند راهنمایی کنند و به سوالات پست قبلی من پاسخ بدهند.
آیا امکانات بیشتر 7D برای من که اولین دوربین D-SLR زندگیمو دارم می خرم ، ارزش پرداخت 650 تومان بیشتر را دارد و در آینده به دردم می خورد؟ یا این که من تا بیام با توانایی های D-SLR ها آشنا بشم چند سالی طول می کشه و تو این چند سال نه تنها از آپشن های 7D استفاده نکردم،بلکه تا آن زمان بدنه های جدیدی آمده و آپشن های جدیدی و باید به فکر تعویض بدنه بود؟ به عبارت دیگه آیا آپشن های 7D در همان 1 سال اول به درد من می خورد؟
دوستان نظرات متفاوتی در مورد فیلمبرداری دارند و من بالاخره نفهمیدم که کارایی دارد و به سنسور ضرر نمیزند یا نه؟اگه ضرر میزند و سنسور را ضعیف می کند و باعث بوجود آمدن پیکسل سوخته می گردد، بنابراین استفاده از LIVE VIEW هم همین ضرر ها را دارد.این سوال آخر را در تاپیک آقای قاسمی هم می پرسم.
با سپاس.
فرزام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با درود.
فردا دارم میرم واسه خرید.هنوز بین 7D و 50D تردید دارم.دوستان دیگر هم لطف کنند راهنمایی کنند و به سوالات پست قبلی من پاسخ بدهند.
آیا امکانات بیشتر 7D برای من که اولین دوربین D-SLR زندگیمو دارم می خرم ، ارزش پرداخت 650 تومان بیشتر را دارد و در آینده به دردم می خورد؟ یا این که من تا بیام با توانایی های D-SLR ها آشنا بشم چند سالی طول می کشه و تو این چند سال نه تنها از آپشن های 7D استفاده نکردم،بلکه تا آن زمان بدنه های جدیدی آمده و آپشن های جدیدی و باید به فکر تعویض بدنه بود؟ به عبارت دیگه آیا آپشن های 7D در همان 1 سال اول به درد من می خورد؟
دوستان نظرات متفاوتی در مورد فیلمبرداری دارند و من بالاخره نفهمیدم که کارایی دارد و به سنسور ضرر نمیزند یا نه؟اگه ضرر میزند و سنسور را ضعیف می کند و باعث بوجود آمدن پیکسل سوخته می گردد، بنابراین استفاده از LIVE VIEW هم همین ضرر ها را دارد.این سوال آخر را در تاپیک آقای قاسمی هم می پرسم.
با سپاس.
فرزام.
سلام:
من فکر میکنم تا الان میباید جواب سوال ها را میگرفتید اما ظاهرا اینگونه نیست؟!
اگر بودجه مورد نیاز هست و مشکل مالی در تفاوت پرداخت حدود 650 هزار تومان ندارید 7D دوربین خوبیست. و مسلما ارزشمند تر است.
حتما به فکر خرید لنز هستید درسته؟ یعنی میدانید چه 50D بخرید چه 7D هزینه پرداخت لنز و لوازم جانبی داستانی دیگر است..
لایو ویو اگر در راستای کاربرد آن استفاده شود هیچ ضرری برای سنسور ندارد، دفترچه را مرور کنید، خیلی توصیه نمیشود که نور مستقیم آفتاب روی سنسور باشد. و نکات ریز دیگر
همین الان در همین تاپیک به شما تاکید میکنم استفاده از فیلمبرداری دوربین های Slr به این نکته بستگی دارد انتظار شما از فیلمبرداری چیست؟ قابلیت فیلمبرداری روی دوربین های Slr در اصل یک پتانسیل بالایی جهت ..... در اختیار فردی میگذارد که با اصول فیلمبرداری کارگردانی و مواردی از این دست آشناست اگر معیار بهره برداری درست از آن باشد وگرنه به راحتی میتوان فیلمبرداری کرد ولی ممکن است انتظارات شما بر آورده نشود.
بقول معروف کار هر ... نیست خرمن کوفتن- گاو نر میخواهد و مرد کهن
من اگر باشم و بقول دوستان قدیمی فروم فلوس هم موجود باشد بی شک 7D میخرم.
اگر فلوس موجود نباشد ممکن است سراغ 550D بروم (هر چند این قابلیت میکرو اجسمنت ( 7D هم دارد ) 50D یک قابلیت چشمگیری است با دقت به آنکه ورود لنزها به ایران معلوم نیست از کدام کوچه پس کوچه است یا حتی خدمات پس از فروش. این قابلیت ممکن است حداقل در کشورمان پررنگ تر باشد )
امیدوارم هر چه میخرید یک خریدی باشد که از آن رضایت داشته باشید مهم رضایت شما از خریدی است که انجام میدهید. دوستان فروم مطالبی به ذهن آنها میرسد میگویند با تجربه هایی که هست ولی نهایت در این ماجرای خرید تصمیم گیرنده شمایید
امیدوارم پست بعدی شما این باشد
بلاخره من هم دوربین D .... خریدم ( هر شماره ای قبل از D میتوانید بگذارید شاید هم بعد از D :)
موفق باشید
-
مقایسه بین 550D و 50D
سلام
من میخواهم بادی خودم را (1000D) طی 2 ماه آینده ارتقا بدم
بودجه ام در حدود 550D و 50D است
بغیر از 18MP بودن 550D و 15MP بودن 50D و امکان فیلم برداری ویدیویی HD در 550D d یک مقایسه ایی بزرگان و صاحبان این دونوع دوربین داشته باشند ممنون میشم (دو مورد مذکور برایم مهم نیست)
البته در Review های مختلف جزئیات هرکدوم و نمونه عکسهاشون رو دیدم
ولی خوب نظر دوستان بسیار راه گشاست
موارد مد نظر من: کیفیت تصاویر، شارپنس، راندمان در نور کم، ISO های بالا و کیفیت فوکوس و آرگونومی و جنس بدنه است
در پایان از مدیران عزیز عذر خواهی میکنم (بابت ایجاد تاپیک جدید)
با سپاس
-
پاسخ : مقایسه بین 550D و 50D
سلام
من پست قبلی رو جای دیگه ایجاد کرده بودم که با نظارت مدیران محترم به اینجا منتقل شد و پاسخ خود را از فرمایشات بزرگواران گرفتم و بدینوسیله سپاسگزاری مینمایم
راستی شاید تا زمان خرید من 60D آمد که انشاءالله اونو انتخاب میکنم
-
پاسخ : پاسخ: ? canon 550D یا canon 50D ?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
translator
2-Viewfinder با اندازه تصوير واقعي تر - 95% درمقايسه با 87% 550D
موفق باشيد!
سلام
لازم دیده شد برای به اشتباه کشیده نشدن دوستانی که این تاپیک را مطالعه می کنند
مطلب بالا اصلاح گردد که Viewfinder در 550دی 95 درصد است