-
? canon 550D یا canon 7D ?
با درود بر همه عزیزان و ضمن عذرخواهی بابت ایجاد تاپیک های مختلف(به علت گیج شدن در میان دریای body ها).
باتوجه به اینکه canon 550D مدل Entry Level دوربین canon 7D است و با چند تفاوت:
بدنه محکمتر و بهتر و البته سنگینتر 7D.
سرعت بالای شاتر.(1/8000 7D در مقابل 1/4000 550D )
سرعت عکسبرداری در واحد زمان(8frame per second in 7D در مقابل 3.7frame per second in 550D )
استفاده از دو پردازشگر در 7D در مقابل یک پردازشگر550D .
3inch lcd (3:2) 1040000 dots in 550D در مقابل 3inch LCD(3:4) 920000 dots in 7D
با توجه به عکسهایی که از 550D دیدم و همچنین کاربرد آماتور خودم هیچ کدام از موارد بالا تقریبا برای من اهمیتی ندارد(تقریبا).ولی یک تفاوت خیلی وحشتناک و فوق العاده حائز اهمیت (حداقل برای من) :
(Optical Pentaprism, 100% coverage, 1x magnification in 7D) در مقابل (Optical Pentamirror, 95% coverage, 0.87x magnification in 550D )
از شما دوستان تقاضا دارم تفاوت بین منشور و 5 تا آیینه که به جای منشور استفاده شده است و تاثیر آنها بر کیفیت و ... بر ویزور را برای من شرح دهید.
آیا این تفاونها خصوصا,خصوصا,خصوصا تفاوت ویزور دو دوربین 750$ می ارزد که 7D بخرم یا اینکه باقیمانده پولم را یک لنز درست حسابی به جای 18-200 با 7D (مثلا 24-105 با 550D ) بخرم؟
من بین این دو بدنه با یک بدنه دیگر(50D) دارم گیج میخورم.
عکاسی مورد علاقه من پرتره و لنز های بعدی من به مرور زمان 100-400 و 10-22 و یک لنز فیکس پرتره+ماکرو است.
یکی از دوستان می گفت که 18-200 باید به عنوان لنز walk around جزء لنزهای یک عکاس باشد ولی یکی دیگر از دوستان مخالف خرید این لنز بود و میگفت از همان اول یک بدنه ارزان(مثل 50D یا 550D ) بخرم و با 24-105 شروع کنم.
راستی Live view در دو بدنه تفاوتی با هم دارند یا نه؟
واقعا من الان نباید سرم رو بکوبم به دیوار؟گیج شدم.
از شما گرامیان تقاضای کمک دارم.
با سپاس فراوان.
فرزام
-
پاسخ: ? canon 550D یا canon 7D ?
:think:;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با درود بر همه عزیزان و ضمن عذرخواهی بابت ایجاد تاپیک های مختلف(به علت گیج شدن در میان دریای body ها).
باتوجه به اینکه canon 550D مدل Entry Level دوربین canon 7D است و با چند تفاوت:
بدنه محکمتر و بهتر و البته سنگینتر 7D.
سرعت بالای شاتر.(1/8000 7D در مقابل 1/4000 550D )
سرعت عکسبرداری در واحد زمان(8frame per second in 7D در مقابل 3.7frame per second in 550D )
استفاده از دو پردازشگر در 7D در مقابل یک پردازشگر550D .
3inch lcd (3:2) 1040000 dots in 550D در مقابل 3inch LCD(3:4) 920000 dots in 7D
با توجه به عکسهایی که از 550D دیدم و همچنین کاربرد آماتور خودم هیچ کدام از موارد بالا تقریبا برای من اهمیتی ندارد(تقریبا).ولی یک تفاوت خیلی وحشتناک و فوق العاده حائز اهمیت (حداقل برای من) :
(Optical Pentaprism, 100% coverage, 1x magnification in 7D) در مقابل (Optical Pentamirror, 95% coverage, 0.87x magnification in 550D )
از شما دوستان تقاضا دارم تفاوت بین منشور و 5 تا آیینه که به جای منشور استفاده شده است و تاثیر آنها بر کیفیت و ... بر ویزور را برای من شرح دهید.
آیا این تفاونها خصوصا,خصوصا,خصوصا تفاوت ویزور دو دوربین 750$ می ارزد که 7D بخرم یا اینکه باقیمانده پولم را یک لنز درست حسابی به جای 18-200 با 7D (مثلا 24-105 با 550D ) بخرم؟
من بین این دو بدنه با یک بدنه دیگر(50D) دارم گیج میخورم.
عکاسی مورد علاقه من پرتره و لنز های بعدی من به مرور زمان 100-400 و 10-22 و یک لنز فیکس پرتره+ماکرو است.
یکی از دوستان می گفت که 18-200 باید به عنوان لنز walk around جزء لنزهای یک عکاس باشد ولی یکی دیگر از دوستان مخالف خرید این لنز بود و میگفت از همان اول یک بدنه ارزان(مثل 50D یا 550D ) بخرم و با 24-105 شروع کنم.
راستی Live view در دو بدنه تفاوتی با هم دارند یا نه؟
واقعا من الان نباید سرم رو بکوبم به دیوار؟گیج شدم.
از شما گرامیان تقاضای کمک دارم.
با سپاس فراوان.
فرزام
سلام دوست عزیز
معمولا دو چیز با هم مقایسه میشوند که به هم نزدیک باشند یا قابل مقایسه باشند، 550 دی و 7 دی ؟؟؟:think:;
تفاوت قیمتی این دو دوربین خود خط بطلانی است به مقایسه آنها!
من خودم بعد از ماهها تحقیق به این نتیجه رسیدم که50 دی انتخاب اصلح است !!! :biggrin:
انشا الله 31 نمایشگاه از و از آنجا تهیه میکنم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir reza
:think:;
سلام دوست عزیز
معمولا دو چیز با هم مقایسه میشوند که به هم نزدیک باشند یا قابل مقایسه باشند، 550 دی و 7 دی ؟؟؟:think:;
تفاوت قیمتی این دو دوربین خود خط بطلانی است به مقایسه آنها!
...
البته خیلی هم ربطی ندارد و جهت اطلاعتون باید عرض کنم که بنده هم بعد از فروش 40D بین این دو مرددم.:::blushing:::
از طرفی چون 40D را به دو دلیل عمده فروختم : اول وزن زیادش و دوم اینکه دوست دارم فیلمبرداری HD را با DSLR ها تجربه کنم.
حالا از طرفی دنبال وزن کمتر 550D هستم و از طرفی می ترسم با توجه به عادت به 40D، کار کردن با 550D به ویژه با توجه به نبود LCD بالایی و غربیلک پشتی برایم مشکل باشد وگرنه برای من هم که بیشتر indoor عکس می گیرم و دوربین هایم را لای پر قو نگه می دارم، سیلینگ بهتر و بدنه ی مقاوم تر و سرعت عکاسی پیاپی بالا خیلی در اولویت نیست.
دوستانی که از سری XXXD به XXD کوچ کرده اند و یا هر دو بدنه را دارند در مورد اون سخت تر بودن تنظیمات که عرض کردم نظرشان چیست؟
-
:::happy:::
سلام اقاى حسيني
من هر دو بدنه رو تجربه كردم
البته 400 دي و 50 دي
ولي واقعا 50 دي خيلي خوش دست تر هست خيلي، از لحاظ منوها بنظرم فرقي نداره، شايد كار كردن با 400 دي كمي هم آسونتر باشه.
موفق باشيد
-
منم خیلی علاقه دارم از نظر فیلمبرداری هم یه مقایسه ای بین این دو دوربین بشه
ایا در شرایط یکسان خروجی یکسانی دارند یا نه ؟
-
آیا یک دوربین حرفه ای باید با یک دوربین آماتور مقایسه بشه؟ یعنی 550D در مقابل 7D حرفی برای گفتن داره یا نه؟ اگه آف تاپیک هست ببخشید. اما سوالی بود که برام پیش آمد و امیدوارم به جواب برسم.
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Chik
آیا یک دوربین حرفه ای باید با یک دوربین آماتور مقایسه بشه؟
با سلام.
دوست عزیز 550d یه دوربین اماتور نیست.
ولی این مقایسه به نظر من هم سخته چون 550d یه بدنه از رده اینتری لول و 7d یه بدنه از رده XD کانن که بهترین دوربین کراپدار فعلی کنن هست و یکی از بهترینهای بازار.در ضمن 550d هنوز دوربین جدیدی هست و هنوز امتحانش رو پس نداده بصورت عملی . تمام اطلاعاتی که از این بدنه داریم مربوط به رویو هاست.
ولی کلا این بحث ها دلیل نمی شه که شما از خرید 550d منصرف بشوید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran.fani
بدر ضمن 550d هنوز دوربین جدیدی هست و هنوز امتحانش رو پس نداده بصورت عملی . تمام اطلاعاتی که از این بدنه داریم مربوط به رویو هاست.
.
من هم با شما موافقم . ضمن اینکه در حال حاضر بیش از حد گران هست. ظاهرا با قیمت 1.050.000 تومانی که داره فعلا کسی نمیخره . احتمالا قیمت تا چند ماه آینده به 800 تومان هم خواهد رسید.
در کل اگه دوربین با ارزشی باشه به عنوان دوربین دوم (کراپ دار) در کنار فول فریم دیگه به 7D فکر نمیکنم.
-
سلام دوستان
خوب من دوربین 7D CANON رو دارم و قبل از عید هم یک تست کوچک با 550D انجام دادم و به نسبت اصلا نمیتواند به 7D برسد :::whistling::: و کاملا هم طبیعی است چون 550 از سری XXXD و 7D از سری XD CANON است و خود شرکت سازنده امکانات و کیفیت بیشتر رو مسلما در سری یک رقمی خود قرار میدهد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artnature
سلام دوستان
خوب من دوربین 7D CANON رو دارم و قبل از عید هم یک تست کوچک با 550D انجام دادم و به نسبت اصلا نمیتواند به 7D برسد :::whistling::: و کاملا هم طبیعی است چون 550 از سری XXXD و 7D از سری XD CANON است و خود شرکت سازنده امکانات و کیفیت بیشتر رو مسلما در سری یک رقمی خود قرار میدهد
با درود و سپاس از عزیزانی که در این بحث شرکت کرده و ما را یاری دادند.
آقای مهرداد کیانی عزیز.
اگر محبت نموده و تفاوتهای دو دوربین را در تستی که انجام داده اید به تفصیل شرح دهید ممنون میشم.
بقیه دوستان هم اگر اطلاع یا نظری در این ضمینه دارند خواهشا ما را بی نصیب از نظرات ارزشمندشان نگذارند.
با سپاس بی پایان.
فرزام.
-
سلام؛
بقيه را نمي دانم.
اما براي من فكوس 18 نقطه اي (در مقابل 9 نقطه اي) با قابليت انتخاب نقاط فكوس انعطاف پذيرتر (و احتمالا فكوس سريع تر و دقيق تر) و همچنين عكاسي پياپي بسيار سريعتر، سيلينگ بهتر، اندازه و وزن سنگين تر و LCD بالايي و غربيلك پشتي، خيلي بيشتر از اختلاف قيمت اين دو دوربين مي ارزد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
سلام؛
بقيه را نمي دانم.
اما براي من فكوس 18 نقطه اي (در مقابل 9 نقطه اي) با قابليت انتخاب نقاط فكوس انعطاف پذيرتر (و احتمالا فكوس سريع تر و دقيق تر) و همچنين عكاسي پياپي بسيار سريعتر، سيلينگ بهتر، اندازه و وزن سنگين تر و LCD بالايي و غربيلك پشتي، خيلي بيشتر از اختلاف قيمت اين دو دوربين مي ارزد.
با تشکر از جناب واحدی پور ولی فکر می کنم فوکوس 7 دی 19 نقطه ای هست.
-
سلام به نظر من بهتر است به جای اینکه بین این دو مدل بمونید صبر کنید تا مدل جدید EOS 60D یا EOS 9D را خریداری نمایید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabkhalighy
سلام به نظر من بهتر است به جای اینکه بین این دو مدل بمونید صبر کنید تا مدل جدید EOS 60D یا EOS 9D را خریداری نمایید.
بگذارید حداقل همون شایعش قوت بگیره، به بازار آمدنشان پیش کش، بعد خریدش رو به دوستان توصیه کنید :) تازه اگه همین امروزم معرفی بشن یه مدت طول میکشه تا تو ایران در دسترس قرار بگیره :::happy:::
-
سلام
شايد اين مقايسه هاي غير همسان منطقي نباشه اما بهرحال تا canon و nikon هستند
اين مقايسه هاي داخل برندي و خارج برندي خواهد بود
تو جستجوهام لينك زير رو ديدم گفتم شايد براي دوستمون كه بين اين 2 تا گير كرده مفيد باشه.
http://www.digitalrev.com/en/canon-e...u-5244-article
به نظرم اين كه بگيم كدوم بهتره مناسب نيست بايد بپرسيم كدوم مناسب تره!:think:; براي شما بسته به نيازتون
من با handling سري rebel مشكل زيادي دارم اما وزن xx ها و x ها براي كار من نامناسب هست.
اگر شما مشكلي با جيب نداريد انتخاب ساده تر ميشه.:biggrin:
جناب بهين ناظم هم نكاتي رو در مورد 7d فرموده بودند كه من لينكشو يادم نيست
اين دوست عزيزي هم كه گفتند 60d و 9d بايد بگم 60d اگر همين ماه آپريل هم اگه معرفي بشه چند ماه طول مي كشه تا برسه ايران
چند ماه هم واسه تعادل قيمت. همه اينها هم كه باشه مطمئنا از 7d مشخصات اسمي بهتري نخواهد داشت.
9d همراه با پست 3567 بنده معرفي خواهد شد. پس انتظار زيادي نداشته باشيد.
-
فکر میکنم بهتره با توجه به سطح کلاس دوربین بادی ها رو مقایسه کنیم:::angry:::....چون وضوح واضحات که کدوم ارزش بیشتری داره ... بابت اف تاپیک شرمنده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با درود و سپاس از عزیزانی که در این بحث شرکت کرده و ما را یاری دادند.
آقای مهرداد کیانی عزیز.
اگر محبت نموده و تفاوتهای دو دوربین را در تستی که انجام داده اید به تفصیل شرح دهید ممنون میشم.
بقیه دوستان هم اگر اطلاع یا نظری در این ضمینه دارند خواهشا ما را بی نصیب از نظرات ارزشمندشان نگذارند.
با سپاس بی پایان.
فرزام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artnature
سلام دوستان
سلام
به هر حال بهتر است بین سری سه رقمی و یک رقمی مقایسه نکنیم چون سری یک رقمی به نام حرفه ای تولید میشوند و کاملا برتری با آنها است
اما کیفیت بسیار بالا در ویزور به نسبت در 550
کیفیت LCD بهتر در 7D
ویزور 100 در صد در 7D ( واقعا لازم است )
چشمی بزرگتر در 7D
MASTER فلاش در 7D
کیفیت عکس بهتر در 7D و کیفیت سنسور ( باید بیشتر بررسی شود ) اما فکر کنم باز هم برتری با 7D خواهد بود
سیستم فکوس پیشرفته در 7D به نسبت 550
-
پاسخ: Canon EOS 7D
با سلام خدمت اساتید محترم یه سوالی رو اینجا مطرح میکنم که فکر میکنم جای مناسبی براش باشه و برای کسایی که مطالب این تاپیک رو مطالعه میکنن مفید باشه اونم اینکه من امروز ریویوی دوربین جدید کانن 550 دی رو که سایت dcresource امروز داده بود رو بررسی میکردم وقتی چند تا سمپل مشابه با 7 دی رو از این سایت در شرایط و تنظیمات یکسان دیدم به نظرم 550 دی رو از لحاظ رنگ و کنترل نویز بهتر دیدم میخواستم اساتید لطف کنن و اگه اون سمپل ها رو دیدن نظر مقایسه ای شونو حتما بدون تعصب اینکه این بدنه اصلا از 7 دی پایین تره یا اینکه یه قرید از 550 دی بالاتره رو فقط در مورد خروجیه عکس این دو بدنه بگن چون فکر میکنم اگه نظر من درست باشه کسایی که کیفیت ساخت براشون در درجه دوم اهمیت قرار داره و با یه قیمت پایین تر میتونن خروجیه عکس بهتر وامکانات مساوی رو داشته باشن خیلی مفید باشه . ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rima
با سلام خدمت اساتید محترم یه سوالی رو اینجا مطرح میکنم که فکر میکنم جای مناسبی براش باشه و برای کسایی که مطالب این تاپیک رو مطالعه میکنن مفید باشه اونم اینکه من امروز ریویوی دوربین جدید کانن 550 دی رو که سایت dcresource امروز داده بود رو بررسی میکردم وقتی چند تا سمپل مشابه با 7 دی رو از این سایت در شرایط و تنظیمات یکسان دیدم به نظرم 550 دی رو از لحاظ رنگ و کنترل نویز بهتر دیدم میخواستم اساتید لطف کنن و اگه اون سمپل ها رو دیدن نظر مقایسه ای شونو حتما بدون تعصب اینکه این بدنه اصلا از 7 دی پایین تره یا اینکه یه قرید از 550 دی بالاتره رو فقط در مورد خروجیه عکس این دو بدنه بگن چون فکر میکنم اگه نظر من درست باشه کسایی که کیفیت ساخت براشون در درجه دوم اهمیت قرار داره و با یه قیمت پایین تر میتونن خروجیه عکس بهتر وامکانات مساوی رو داشته باشن خیلی مفید باشه . ممنون
دوست عزیز
سلام
تا اساتید بیایند و جواب دهند یک سئوال کوچک
خروجی مستقیم Jpeg و یا Raw پردازش شده.
در مورد Jpeg که ....
در مورد RAW هم با چه سیستمی ، چه نرم افزاری با چه پروفایلی توسط چه کسی پردازش شده است ؟
همه این موارد باعث می شود نتوانیم راجع به خروجی مستقیم دو دوربین و تفاوت های آنها به راحتی بحث کنیم
پایدار باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
دوست عزیز
سلام
در مورد Jpeg که ....
در مورد RAW هم با چه سیستمی ، چه نرم افزاری با چه پروفایلی توسط چه کسی پردازش شده است ؟
همه این موارد باعث می شود نتوانیم راجع به خروجی مستقیم دو دوربین و تفاوت های آنها به راحتی بحث کنیم
پایدار باشید.
تمامی موارد بالا توسط یک سایت و در شرایط یکسان و سوژه یکسان و به احتمال قوی یک شخص وابسته به سایت dcresource با تنظیمات برابر که از exif عکسها میشه بهش پی برد انجام شده واسه همین هست که میگم مقایسه کنن در ضمن این مورد شما به نظرم در صورتی صدق میکرد که ما از دو عکس متفاوت که با تنظیمات نا برابر و در شرایط نامساوی و توسط دو شخص مختلف و اماتور گرفته شده باشه صحبت کنیم . و در ضمن اگه فرمایش شما رو در نظر بگیریم دیگه اصلا نمیشه هیچ دوربینی رو با هم مقایسه کرد مثلا دیگه نمیشه گفت طبق نمونه عکسهای گرفته شده با 5 دی و د7ی نویز 5 دی از 7 دی کمتره !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rima
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
دوست عزیز
سلام
در مورد Jpeg که ....
پایدار باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rima
تمامی موارد بالا توسط یک سایت و در شرایط یکسان و سوژه یکسان و به احتمال قوی یک شخص وابسته به سایت dcresource با تنظیمات برابر که از exif عکسها میشه بهش پی برد انجام شده واسه همین هست که میگم مقایسه کنن در ضمن این مورد شما به نظرم در صورتی صدق میکرد که ما از دو عکس متفاوت که با تنظیمات نا برابر و در شرایط نامساوی و توسط دو شخص مختلف و اماتور گرفته شده باشه صحبت کنیم . و در ضمن اگه فرمایش شما رو در نظر بگیریم دیگه اصلا نمیشه هیچ دوربینی رو با هم مقایسه کرد مثلا دیگه نمیشه گفت طبق نمونه عکسهای گرفته شده با 5 دی و د7ی نویز 5 دی از 7 دی کمتره !
دوست عزیز
سلام
با اینکه هنوز به حرفی که زدم معتقدم اما به سایت dcresourceهم نگاهی انداختم !
اولا کدام شرایط برابر عکاسی !! :::waw:::
مثلا
http://www.dcresource.com/sites/defa...y/IMG_0634.JPG
و
http://www.dcresource.com/sites/defa...y/IMG_0097.JPG
ثانیا دقیقا درج شده است که عکس دوم با 0.3+ برداشت شده است !
از همه مهمتر ! دوربین در فرمت Jpeg بوده است !! :cool:
نقل قول:
Unless otherwise noted, photos are taken at ISO 100 with the image quality set to the highest level. All other settings are at their default values.
I used the Landscape Picture Style for all of these.
شما ظاهرا پست من را فقط خوانده اید ! ولی نگاهی دوباره به مرجع خود نیانداخته اید.
ولی منظور اصلی پست من این بود که
خودتان را خیلی درگیر این گونه بررسی های بسیار ریز نکنید.
از نظر من هر دو این دوربین ها بسیار عالی هستند !
کلا به نظرم مقایسه این دو دوربین زیاد درست نیست چون فرق های زیادی با هم دارند ، گروه های هدف متفاوتی را Target کرده اند و اختلاف قیمت بسیار زیادی دارند و ....
اگر بصورت جدی عکاسی میکنید، زیاد به سفر و دشت و صحرا میروید، از پرندگان عکاسی میکنید و یا علاقه به عکاسی از ورزش و صحنه های پر تحرک دارید، علاقه به عکاسی Off Camera در حالت TLL با دوربین های Canon دارید ، مچ و دست ورزیده دارید و ... احتمالا 7D گزینه مناسب تری است.
اما اگر اولین دوربین شما است ، به دوربین کوچک و جمع و جور احتیاج دارید ، فیلمبرداری برای شما اهمیت دارد و .... Canon EOS 550D گزینه مناسبی است.
پایدار باشید.
-
سلام.
پیشنهاد من اینه که همون 550 دی رو خریداری کنید و با مبلغی که روی بدنه صرفه جویی میکنید روی لنزهای بهتر سرمایه گذاری کنید.
باقی مطالب رو آقای حسینیان به روشنی بیان کردن.
-
شاید این مقایسه بین دو دوربین کمک کنه
در کل نویسنده امتیاز خاصی به 7d نداده
http://www.digitalrev.com/en/canon-e...u-5244-article
-
500D vs 7D
من 500D کنون دارم
بنظر دوستان صاحب نظر من لنز 200-70 f4 IS + لنز 85-15 کنون بگیرم بهتره یا
دوربینم رو رد کنم و 7D+لنز15-85 بگیرم
بیشتر کارم هم در زمینه عکاسی از طبیعت و پرتره هست
کیفیت عکس هم برام خیلی مهمه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farid_nasiri
سلام
تفاوت این دو دوربین در چنین تستی قطعا مشخص نخواهد شد!
کدام یک از برتریها 7دی (مثل سرعت عکاسی پیاپی بالاتر،سیلینگ بهتر،سیستم کنترل فلاش،سیستم فکوس بسیار بهتر و ....) مورد مقایسه قرار گرفته است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Mobin
سلام
تفاوت این دو دوربین در چنین تستی قطعا مشخص نخواهد شد!
کدام یک از برتریها 7دی (مثل سرعت عکاسی پیاپی بالاتر،سیلینگ بهتر،سیستم کنترل فلاش،سیستم فکوس بسیار بهتر و ....) مورد مقایسه قرار گرفته است؟
هدف از تست فوق مقایسه کیفیت عمومی تصاویر است نه سایر آیتمها . وگرنه بر همگان واضح و مبرهن است که 7d ویژگیهای کامل تری دارد
-
هدف تست درست نیست!
این تاپیک هم با روند کنونی داره به سمت تاپیک مقایسه 5D ii و 7D حرکت میکنه!
-
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Mobin
هدف تست درست نیست!
این تاپیک هم با روند کنونی داره به سمت تاپیک مقایسه 5D ii و 7D حرکت میکنه!
با سلام به نظر من اصلا این طور نیست چون کانن تو اوایل کار 7 دی اومده و دوربینی رو معرفی کرده که با اینکه در یک سطح پایین تر از 7 دی قرار داره ولی عملکردی بهتر از خودش به نمایش گذاشته (از لحاظ خروجیه عکس ) و 7دی رو به چالش گشونده .
به نظر من همین تاپیک میتونه با بررسی عملکرد 7دی و با در نظر گرفتن مقایسه گونه این نورسیده بهتر برای افراد مفید باشه در ضمن دوستمون navid 7h هم که یه نمونه از عکس سایت dcresource رو روش تاکید دارن که روشنایی روز متفاوتی هست من از ایشون میخوام نظرشونو در مورد این دو عکس پایین هم بفرمایند که در 98 % موارد شرایط یکسانه در حالی که به وضوح البته به نظر بنده حقیر 550 دی از لحاظ رفتار نویزی و طیف رنگ از 7دی بهتره.
و روشنتر از همه تا حالا اکثر سایت های معتبر مثل cameralab به کیفیت عکس 550 دی امتیاز بهتری دادن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_911turbo
من 500D کنون دارم
بنظر دوستان صاحب نظر من لنز 200-70 f4 IS + لنز 85-15 کنون بگیرم بهتره یا
دوربینم رو رد کنم و 7D+لنز15-85 بگیرم
بیشتر کارم هم در زمینه عکاسی از طبیعت و پرتره هست
کیفیت عکس هم برام خیلی مهمه
البته اگر انتخاب بهتری هم هست بگین
-
دوربین های شارپ؟
با سلام
یکی از جنبه های مقایسه این است که وجه مشترک اصلا قابل قیاس باشد.اما من می خواهم سوالی کنم که شاید در دید اول کمی نامتعارف به نظر برسد.احتمالا اینجا دوستانی هستند که Canon 40D داشته اند و دوربین های دیگری هم تجربه کرده باشند.گرچه عقیده بر این است که عکس را لنز میگیرد اما بدنه هم در کیفیت خروجی تاثیر به سزایی دارد.مثلا نویز مخصوصا در ایزوهای بالاتر و البته امکان سرعت بالاتر شاتر . . .
اگر فرض را بر استفاده از یک لنز ثابت بگذاریم(مثلا سری L کنون و رنج نرمال مثله 24-105)
اما سوال:
از نظر من 40D و 7D دوربین های شارپی هستند.اما 50D را نپسندیدم شاید بخاطره نویزش بنظرم رسید شارپ نیست.اشکال اینجا بود که 7D برایم گزینه خوبی محسوب نمیشود چون نوع عکس هایی که میگیرم برتری های 7D را شامل نمیشود والبته فیلمبرداری هم مهم محسوب نمیشود و از طرفی قیمتش کمی بالاتر از دیگران است.و 40D هم دسته دوم است با اینکه گاهی دوستانی در همین فروم انرا برای فروش میگذارند اما در هر حال من آدمه وسواسی هستم و نو را ترجیح می دهم.متاسفانه 50D نتوانست نظرم را جلب کند اما چند روزه پیش جایی خواندم(در همین فروم اما الان نتوانستن پیدایش کنم)خروجی 550D بسیار شفاف و در حد 7D است(از نظر شفافیت با لنز ثابت برای هر دو دوربین) البته با تاکید بر اینکه این دوربین ها در یک کلاس نیستند می خواستم بدانم تا چه حدی این موضوع تایید میشود آیا کسی 550D و مثلا 7D یا 40D داشته تا بتواند قیاسی از این نظر(فقط) بکند؟
:::love2:::
-
پاسخ: دوربین های شارپ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
-shahram
با سلام
یکی از جنبه های مقایسه این است که وجه مشترک اصلا قابل قیاس باشد.اما من می خواهم سوالی کنم که شاید در دید اول کمی نامتعارف به نظر برسد.احتمالا اینجا دوستانی هستند که Canon 40D داشته اند و دوربین های دیگری هم تجربه کرده باشند.گرچه عقیده بر این است که عکس را لنز میگیرد اما بدنه هم در کیفیت خروجی تاثیر به سزایی دارد.مثلا نویز مخصوصا در ایزوهای بالاتر و البته امکان سرعت بالاتر شاتر . . .
اگر فرض را بر استفاده از یک لنز ثابت بگذاریم(مثلا سری L کنون و رنج نرمال مثله 24-105)
اما سوال:
از نظر من 40D و 7D دوربین های شارپی هستند.اما 50D را نپسندیدم شاید بخاطره نویزش بنظرم رسید شارپ نیست.اشکال اینجا بود که 7D برایم گزینه خوبی محسوب نمیشود چون نوع عکس هایی که میگیرم برتری های 7D را شامل نمیشود والبته فیلمبرداری هم مهم محسوب نمیشود و از طرفی قیمتش کمی بالاتر از دیگران است.و 40D هم دسته دوم است با اینکه گاهی دوستانی در همین فروم انرا برای فروش میگذارند اما در هر حال من آدمه وسواسی هستم و نو را ترجیح می دهم.متاسفانه 50D نتوانست نظرم را جلب کند اما چند روزه پیش جایی خواندم(در همین فروم اما الان نتوانستن پیدایش کنم)خروجی 550D بسیار شفاف و در حد 7D است(از نظر شفافیت با لنز ثابت برای هر دو دوربین) البته با تاکید بر اینکه این دوربین ها در یک کلاس نیستند می خواستم بدانم تا چه حدی این موضوع تایید میشود آیا کسی 550D و مثلا 7D یا 40D داشته تا بتواند قیاسی از این نظر(فقط) بکند؟
:::love2:::
با سلام دوست عزیز من خودم در همین مورد در یه پست پایین تر که نمونه عکس از هر دو دوربین 7دی و 550 دی گذاشتم وهم در چند پست قبل به همین موضوع اشاره کردم و البته از دوستان در همین مورد در خواست نظر کردم .
من تا اون حدی میتونم بهتون در مورد این دو دوربین بگم که اگه طبق گفته شما برتری های سخت افزاری 7 دی مثل جنس بدنه بهتر یا عمر شاتر بالاتر و سرعت شاتر بیشتر زیاد براتون مهم نیست با بررسی هایی که من از سایت های دیگه و هم چنین سمپل هایی که به عنوان نمونه اون تصویر کلیسای من در پست قبلی گذاشتم به وضوح سنسور 550 دی و خروجی 550دی از 7دی بهتر و کم نویز تره و این در حالیه که برای 550دی از لنز کیت 18-55 استفاده شده.
(البته تمامیه این مطالبی که عرض کردم نظرات شخصیمه و میتونه اشتباه باشه)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rima
با سلام دوست عزیز من خودم در همین مورد در یه پست پایین تر که نمونه عکس از هر دو دوربین 7دی و 550 دی گذاشتم وهم در چند پست قبل به همین موضوع اشاره کردم و البته از دوستان در همین مورد در خواست نظر کردم .
من تا اون حدی میتونم بهتون در مورد این دو دوربین بگم که اگه طبق گفته شما برتری های سخت افزاری 7 دی مثل جنس بدنه بهتر یا عمر شاتر بالاتر و سرعت شاتر بیشتر زیاد براتون مهم نیست با بررسی هایی که من از سایت های دیگه و هم چنین سمپل هایی که به عنوان نمونه اون تصویر کلیسای من در پست قبلی گذاشتم به وضوح سنسور 550 دی و خروجی 550دی از 7دی بهتر و کم نویز تره و این در حالیه که برای 550دی از لنز کیت 18-55 استفاده شده.
دوست عزیز
نظر شخصی شما وقتی می تواند قابل ارائه باشد که شما با داشتن علم کافی به تست،با هر دو بدنه کار کرده و نتایج علمی از آن برداشت کرده باشید که فکر نمیکنم این مورد صادق بوده باشد.
در غیر این صورت نیز باید از منابع معتبر نقل قول بفرمایید که در مورد منابعی که شما نام بردید چنین گمانی نمی رود!
در این صورت بهتر است از راهنمایی دیگرانی که به این فروم و اعضای آن به چشم کسانی که آگاهی کامل دارند مینگرند خود داری فرمایید تا ناخواسته از به اشتباه انداختن دیگران اجتناب کرده باشید.(همانگونه که دوستی امروز صحبتهای شما را نقل قول کرده بود)
صحبتهای شما در هیچ منبع قابل اعتمادی مثل dpreview و یا the-digital-picture و ... تکرار نشده است که باعث می شود به اعتبار آنها شک نمود.
در صورت مقایسه دو دوربین هم فکر میکنم مصرف کنندگان این بدنه ها در دو گروه متفاوت قرار میگیرند!
واضح است که کسانی که سیلینگ بهتر،گریپ بهتر،سرعت عکاسی پیاپی بالاتر،سرعت شاتر بالاتر،سیستم فکوس سریعتر و دقیقتر،سیستم کنترل فلاش و .. برایش مهم نباشد نباید به سراغ خرید دوربینی برود که به خاطر مواردی که برای او مورد استفاده ندارد،گرانتر است!
البته این به معنای آن نیست که مثلا 550 دی نمی توان عکاسی حیات وحش کرد و یا سیلینگ ندارد!!
بسیاری از مصرف کنندگان دوربینهای انتری لول کسانی هستند که به تازگی با عکاسی با SLR روی آورده اند و اگر در طولانی مدت تصمیم به ادامه این راه به صورت جدی تر بگیرند با موارد مورد نیاز خود بیشتر آشنا خواهند شد و در آن صورت خود بهتر از هر کس دیگر دست به انتخاب یک بدنه از رده بالاتر خواهند زد!
دوستان بسیاری در فروم هستند که ابتدا با یک بدنه xxxD کنون شروع و بعد از مدتی حدود یک یا دو سال به بدنه حرفه ای تر روی آورده اند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rima
تمامی موارد بالا توسط یک سایت و در شرایط یکسان و سوژه یکسان و به احتمال قوی یک شخص وابسته به سایت dcresource با تنظیمات برابر که از exif عکسها میشه بهش پی برد انجام شدهواسه همین هست که میگم مقایسه کنن در ضمن این مورد شما به نظرم در صورتی صدق میکرد که ما از دو عکس متفاوت که با تنظیمات نا برابر و در شرایط نامساوی و توسط دو شخص مختلف و اماتور گرفته شده باشه صحبت کنیم . و در ضمن اگه فرمایش شما رو در نظر بگیریم دیگه اصلا نمیشه هیچ دوربینی رو با هم مقایسه کرد مثلا دیگه نمیشه گفت طبق نمونه عکسهای گرفته شده با 5 دی و د7ی نویز 5 دی از 7 دی کمتره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rima
با سلام به نظر من اصلا این طور نیست چون کانن تو اوایل کار 7 دی اومده و دوربینی رو معرفی کرده که با اینکه در یک سطح پایین تر از 7 دی قرار داره ولی عملکردی بهتر از خودش به نمایش گذاشته (از لحاظ خروجیه عکس ) و 7دی رو به چالش گشونده .
به نظر من همین تاپیک میتونه با بررسی عملکرد 7دی و با در نظر گرفتن مقایسه گونه این نورسیده بهتر برای افراد مفید باشه در ضمن دوستمون navid 7h هم که یه نمونه از عکس سایت dcresource رو روش تاکید دارن که روشنایی روز متفاوتی هست من از ایشون میخوام نظرشونو در مورد این دو عکس پایین هم بفرمایند که در 98 % موارد شرایط یکسانه در حالی که به وضوح البته به نظر بنده حقیر 550 دی از لحاظ رفتار نویزی و طیف رنگ از 7دی بهتره.
و روشنتر از همه تا حالا اکثر سایت های معتبر مثل cameralab به کیفیت عکس 550 دی امتیاز بهتری دادن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rima
جناب آقا / سرکار خانم rima
سلام
در چند پست قبل نوشته بودم:
نقل قول:
شما ظاهرا پست من را فقط خوانده اید ! ولی نگاهی دوباره به مرجع خود نیانداخته اید.
ولی نوشته ام را تصیحیح می کنم ! ;)
شما ظاهرا نه پست های بنده را میخوانید و نه به آن نگاه می اندازید !
فرموده بودید :
نقل قول:
تمامی موارد بالا توسط یک سایت و در شرایط یکسان و سوژه یکسان و به احتمال قوی یک شخص وابسته به سایت dcresource با تنظیمات برابر که از exif عکسها میشه بهش پی برد انجام شده
و بعد دو عکس از کلیسا آورده اید و نظر من را در مورد دو عکس مربوط به کلیسا خواسته بودید !
1. اولا من بسیار شگفت زده و متحیر شده ام از نحوه محاسبه این عدد 98 % ! :::waw::: یعنی کل بحث به کنار ! نحوه محاسبه این اختلاف 2% در عکس ها به کنار :biggrin: ! البته چند سالی هست که در این مرز پر گهر شوخی با اعداد و ارقام و درصدها باب شده است !!
پیشنهاد میکنم دو عکس کلیسا را در سایز بزرگ ببینید و آن بازی معروف را با این دو عکس انجام دهید ( در این دو عکس چند اختلاف می بینید !؟ )
نمونه عکس بزرگ کلیسا در ابعاد بزرگ (Canon EOS 550D)
کد:
http://www.dcresource.com/sites/default/files/galleries/canon-eos-rebel-t2i-photo-gallery/IMG_8150_0.JPG
نمونه عکس بزرگ کلیسا در ابعاد بزرگ (Canon EOS 7D)
کد:
http://www.dcresource.com/sites/default/files/galleries/canon-eos-7d-photo-gallery/IMG_0034.JPG
اگر با نگاه کردن قانع نشدید که این عکس ها در شرایط یکسان گرفته نشده اند پیشنهاد دوم من این است که به Exif عکس ها هم نگاهی بیاندازید.
Exif عکس بزرگ کلیسا مربوط به دوربین Canon EOS 550D
کد:
Camera Maker: Canon
Camera Model: Canon EOS REBEL T2i
Image Date: 2010:04:12 14:46:09
Focal Length: 23.0mm
Aperture: f/3.5
Exposure Time: 0.125 s (1/8)
ISO equiv: 400
Exposure Bias: none
Metering Mode: Matrix
Exposure: program (Auto)
White Balance: Auto
Flash Fired: No
Color Space: sRGB
Exif عکس بزرگ کلیسا مربوط به دوربین Canon EOS 7D
کد:
Camera Maker: Canon
Camera Model: Canon EOS 7D
Image Date: 2009:10:31 14:55:06
Focal Length: 22.0mm
Aperture: f/4.0
Exposure Time: 0.167 s (1/6)
ISO equiv: 400
Exposure Bias: none
Metering Mode: Matrix
Exposure: program (Auto)
White Balance: Auto
Flash Fired: No
Color Space: sRGB
دوست عزیز در وب سایت ها و لابراتور های معتبر تر (مثل dpreview و dxo ) آزمایش های بسیار پیشرفته تر در شرایط بسیار بسیار استاندارد تر و بسیار بسیار ثابت تر بین دوربین ها انجام میشود ! ولی بسیاری بر روی نتیجه این نوع تست ها شک دارند و به آن ها خرده می گیرند ! (چه برسد به اینکه یک نفر در دو روز مختلف با تنظیمات مختلف آن هم در مد P ! داخل یک کلیسا برود و دو عکس بگیرد و ما بخواهیم این دو عکس را مبنای انتخاب ، تصمیم گیری و یا صدور حکم قرار دهیم !! )
گفته بودم دقت کنید که آیا عکس ها در فرمت RAW گرفته شده است و پردازش شده است و یا Jpeg !
به آن هم توجه نکردید !
بارها در همین فروم بیان شده است که خروجی Jpeg دوربین های Entry Level در بسیاری از موارد شارپتر با رنگ و لعاب غلیط تر و .... است .
چرا ؟؟
چون کارخانه تولید کننده میداند این دوربین را چه کسی میخرد. چون دارد یک SLR خوب روانه بازار میکند قابلیت عکاسی RAW را در دوربین قرار میدهد ولی روی Curve های خروجی الگوریتم های Jpeg آن کار بیشتری انجام میدهد ( نسبت به بدنه های پیشرفته تر ) تا خروجی مستقیم دوربین برای کابر عادی مطلوب باشد .
اما برای مقایسه واقعی و دستیابی به بهترین کیفیت و خروجی مناسب ، عکاسی در فرمت RAW توصیه اکید اکثر اساتید است.
نقل قول:
مطمئن باشید 550D دوربین 7D را به چالش نکشیده است ! حتی در مورد خروجی !
این دو دوربین کلا با هم متفاوتند ! برای کارهای مختلفی، انواع عکاسی های مختلفی ! وقتی میتوان چنین حرفی زد که دوربین 550D با قیمت پایین تر و رده پایین تر در جایی که 7D دارد تمام توانش را به نمایش می گذارد بتواند همان کار را انجام دهد ! ( مثلا در برف و عکاسی از یک پرنده ! )
ولی اگر شما هر دو دوربین را به آتلیه ببرید و با آن عکس پرسنلی بیاندازید نمیتوان گفت 550 با اینکه ارزرانتر است 7D را به چالش کشیده است ! بلکه میتوان گفت اگر کسی فقط برای استفاده در آتلیه 7D بخرد احتمالا زیاد از حد خرج کرده است و یا خرید مناسبی انجام نداده است
همه این حرف هایی که زدم برای این نبود که بگویم Canon EOS 7D بهتر است و یا Canon EOS 550D بدتر است. بیشتر برای این بود که
1. متوجه شوید مقایسه ها و نتیجه گیری هایی که انجام میدهید خیلی درست نیست.
2. به این نکته توجه کنید که هر نوشته ای در اینترنت که به زبان مادریمان نباشد همیشه درست نیست، معتبر نیست و .... ( مخصوصا این روزها که همگان بر همه چیز Review می نویسند ! )
باز هم تکرار میکنم
به نظرم
مقایسه این دو دوربین چندان معقول نیست.
اما مشکل جایی بروز می کند که مشتری Canon باشید، و برخی از ویژگی های موجود در Canon EOS 7D را در بدنه ای کوچکتر مثل Canon EOS 550D بخواهید !
( مثل من ! که دوربین کوچک و جمع و جور و سبکی میخواهم ، ترجیح میدهم دو غربیلک مجزا برای کنترل شاتر و دیافراگم در دوربینم داشته باشم ، به کنترلر فلاش وایرلس احتیاج دارم خیلی به سرعت عکاسی پیاپی 7D احتیاجی ندارم و از صدای زیر شاتر دوربین های Entry Level کنون خوشم نمی آید،)
شرمنده
زیاد سخن گفتم !
اگر معیار انتخاب شما بین این دو دوربین فقط کیفیت خروجی (آن هم Jpeg ) است، در خرید Canon EOS 550D شک نکنید.
اما اگر بصورت جدی عکاسی میکنید، زیاد به سفر و دشت و صحرا میروید، از پرندگان عکاسی میکنید و یا علاقه به عکاسی از ورزش و صحنه های پر تحرک دارید، علاقه به عکاسی Off Camera در حالت TLL با دوربین های Canon دارید ، مچ و دست ورزیده دارید و ... احتمالا 7D گزینه مناسب تری است.
موفق باشید و سلامت
پی نوشت:
خداوندا، مکنونات قلبی مارا به گوش طراحان کمپانی Canon برسان و وسوسه این Nikon D90 را از ما دور بفرما ! :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
پی نوشت:
خداوندا، مکنونات قلبی مارا به گوش طراحان کمپانی Canon برسان و وسوسه این Nikon D90 را از ما دور بفرما !
سلام:
نوید جان از شما بعید بود :think:;اگر وسوسه شدید چرا خریدتون رو انجام نمیدید؟ یک D90 با لنزی که دوستان میگویند لنز بسیار خوبی در قبال قیمت پرداختی است بگیرید همون 105-18 یک مدت کار کنید. اگر دیدید این وسوسه درست بود، ادامه بدید اگر نه با 100 هزارتومان زیر قیمت بفروشید بیایید اینور بازار :cool: با 100 هزار و دویست هزارتومان در این زمونه نه کسی پول دار میشه نه بی پول:)
بنظرم کنکاش خیلی زیاد هم خوب نیست مخصوصا برای شما نوعی که اطلاعاتی در این زمینه دارید.
بقول شاعر" عاقل به کنار اب راهی می جست. دیوانه پا برهنه از آب گذشت " :::happy:::
بنظرم خیلی کنکاش نکنید دل رو به دریا بزنید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام:
نوید جان از شما بعید بود :think:; اگر وسوسه شدید چرا خریدتون رو انجام نمیدید؟ یک D90 با لنزی که دوستان میگویند لنز بسیار خوبی در قبال قیمت پرداختی است بگیرید همون 105-18 یک مدت کار کنید. اگر دیدید این وسوسه درست بود، ادامه بدید اگر نه با 100 هزارتومان زیر قیمت بفروشید بیایید اینور بازار با 100 هزار و دویست هزارتومان در این زمونه نه کسی پول دار میشه نه بی پول
بنظرم کنکاش خیلی زیاد هم خوب نیست مخصوصا برای شما نوعی که اطلاعاتی در این زمینه دارید.
بقول شاعر" عاقل به کنار اب راهی می جست. دیوانه پا برهنه از آب گذشت " :::happy:::
موفق باشید
جناب قشقایی
سلام و عرض ارادت فراوان
انتظار چنین پستی از هر کسی را داشتم جز شما ;)
از کجا میدانید الان در هر دو سمت بازار نباشم :biggrin:
جدا از شوخی
دلایلی دارم کاملا شخصی که ممکن است باعث آفتاپیک شدن و یا راهنمایی غلط شود اما چند دلیل را همین جا می آورم بقیه اش را انشالله پیام خصوصی میکنم.
1.من شدیدا علاقمند دوربین سبک و جمع و جور هستم اگر کنون دوربینی با مشخصاتی که ذکر کردم داشت در تعویض بدنه خودم شک نمی کردم.
2.فعلا سعی میکنم بیشتر تلاشم ارتقا سطح و کیفیت عکاسی ام باشد و از دوربین فعلیم نهایت استفاده را بکنم. (با وجود نارضایتی ام فقط از وزن و اندازه دوربین فعلیم)
3. یکی از دوستان بسیار نردیک قصد خرید این دوربین را دارد.
4.با User Interface نیکون کمی بیگانه ام و حس خوبی به من نمیدهد ( خیلی کم با این برند کار کرده ام )
اما همیشه کنکاش و خواندن Review و یا ... نیست که باعث میشود ما در خرید کردن دو دل شویم. بعضی وقت ها جواب خارج از محیط عکاسی است.
مهمترین دلیل من :
نقل قول:
نوید جان از شما بعید بود:think:; اگر وسوسه شدید چرا خریدتون رو انجام نمیدید؟
ممکن است عمل جراحی روی کل دست راستم انجام دهم که این یعتی 2-3 ماه همه چی تعطیل ! چه برسد به انداختن دوربین روی گردن و ...
به نظرم داشتن دو دوربین آن هم از دو برند و استفاده نکردن از هیچ کدامشان خیلی معقول نیست !
پایدار باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
کلا به نظرم مقایسه این دو دوربین زیاد درست نیست چون فرق های زیادی با هم دارند ، گروه های هدف متفاوتی را Target کرده اند و اختلاف قیمت بسیار زیادی دارند و ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
باز هم تکرار میکنم به نظرم
مقایسه این دو دوربین چندان معقول نیست.
سلام ....
شاهد از غیب رسید ...
هر دو این دوربین ها در کلاس خود به عنوان بهترین در TIPA 2010 انتخاب شده اند.
Canon EOS 7D
BEST DSLR EXPERT
Canon EOS 550D
BEST DSLR ADVANCED
کد:
http://www.tipa.com/english/XX_tipa_awards_2010.php
ممنون از جناب قبادی بابت لینک
پایدار باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام:
نوید جان از شما بعید بود :think:;اگر وسوسه شدید چرا خریدتون رو انجام نمیدید؟ یک D90 با لنزی که دوستان میگویند لنز بسیار خوبی در قبال قیمت پرداختی است بگیرید همون 105-18 یک مدت کار کنید. اگر دیدید این وسوسه درست بود، ادامه بدید اگر نه با 100 هزارتومان زیر قیمت بفروشید بیایید اینور بازار :cool: با 100 هزار و دویست هزارتومان در این زمونه نه کسی پول دار میشه نه بی پول:)
موفق باشید
دوست عزیز دل به دریا زدن کار خوبیه ولی من یکبار چوبش و خوردم و رفتم با دل به دریا زدن و گرفتن اطلاعات یعنی حدود 2 سال پیش canon1000D رو خریدم اون موقع به من گفتن نیمه حرفه ای هست و من هم باورم شد و بعدش دیدم که خیلی دوربین جالبی نیست . الانم می خوام یه دوربین دیگه بخرم ولی واقعا نمی دونم نیکون یا کنون ؟ نمی دونم کدوم مدل ؟ نمی دونم کدوم لنز ؟ چون هر فرد یه چیزی می گه و من حسابی گیج شدم . من دانشجوی سال دوم عکاسی هستم و در همه زمینه ها عکاسی می کنم ولی علاقه خودم مستند هست . و واقعا نمی دونم اطلاعات واقعی و لازم رو چطوری میشه بدست آورد که بدونم واقعا چه دوربینی به درد منی که روز به روز دارم با مدل های متفاوت عکاسی اشنا می شم می خوره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
leadpix
دوست عزیز دل به دریا زدن کار خوبیه ولی من یکبار چوبش و خوردم و رفتم با دل به دریا زدن و گرفتن اطلاعات یعنی حدود 2 سال پیش canon1000D رو خریدم اون موقع به من گفتن نیمه حرفه ای هست و من هم باورم شد و بعدش دیدم که خیلی دوربین جالبی نیست . الانم می خوام یه دوربین دیگه بخرم ولی واقعا نمی دونم نیکون یا کنون ؟ نمی دونم کدوم مدل ؟ نمی دونم کدوم لنز ؟ چون هر فرد یه چیزی می گه و من حسابی گیج شدم . من دانشجوی سال دوم عکاسی هستم و در همه زمینه ها عکاسی می کنم ولی علاقه خودم مستند هست . و واقعا نمی دونم اطلاعات واقعی و لازم رو چطوری میشه بدست آورد که بدونم واقعا چه دوربینی به درد منی که روز به روز دارم با مدل های متفاوت عکاسی اشنا می شم می خوره .
سلام بر شما دوست خوب:
نمیدانم چه کسی به شما دوربین مورد نظر را پیشنهاد داده است. و نمیدانم چرا آن دوربین را خریده اید و اصلا نمیدانم چه سلیقه ای دارید :think:;
منتها همیشه برای همه یک نسخه واحد نمیتوان پیچید. با شناختی که از فعالیت نوید در این فروم دارم پیشنهاد به ایشان اینگونه بود. یا بقول معروف "هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد " در تاپیک های دیگر پیشنهاد ها بگونه ای دیگر است.
اگر حوصله ای باشد... در فروم راههای متفاوتی را نشان میدهیم و سلیقه های متفاوتی میبینید با تجربه هایی متفاوت. انتخاب راه با شماست. خوب و بد آن هم با شماست. اگر پستهای تاپیک هایی در این زمینه را ببینید با جواب های بیشماری از دوستان مواجه میشوید که در پاره ای موارد اشاره شده : نیاز هست پیش نیازهایی در این زمینه بدانید " یا " نیاز هست دوربین ها را از نزدیک ببینید " یا " نیاز نیست حتما Dslr بگیرید " یا برای داشتن Dslr موارد دیگر از آشنایی ابتدایی با پردازش فایل خام و ... " یا " بودجه لنز را در نظر بگیرید " و یا های متفاوت دیگری که در هر نسخه فرضی بسته به نیاز سوال کننده برای سوال کننده پیچیده خواهد شد:)
اما به هر شکل تصمیم آخر با خریدار است.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام بر شما دوست خوب:
نمیدانم چه کسی به شما دوربین مورد نظر را پیشنهاد داده است. و نمیدانم چرا آن دوربین را خریده اید و اصلا نمیدانم چه سلیقه ای دارید :think:;
منتها همیشه برای همه یک نسخه واحد نمیتوان پیچید. با شناختی که از فعالیت نوید در این فروم دارم پیشنهاد به ایشان اینگونه بود. یا بقول معروف "هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد " در تاپیک های دیگر پیشنهاد ها بگونه ای دیگر است.
اگر حوصله ای باشد... در فروم راههای متفاوتی را نشان میدهیم و سلیقه های متفاوتی میبینید با تجربه هایی متفاوت. انتخاب راه با شماست. خوب و بد آن هم با شماست. اگر پستهای تاپیک هایی در این زمینه را ببینید با جواب های بیشماری از دوستان مواجه میشوید که در پاره ای موارد اشاره شده : نیاز هست پیش نیازهایی در این زمینه بدانید " یا " نیاز هست دوربین ها را از نزدیک ببینید " یا " نیاز نیست حتما Dslr بگیرید " یا برای داشتن Dslr موارد دیگر از آشنایی ابتدایی با پردازش فایل خام و ... " یا " بودجه لنز را در نظر بگیرید " و یا های متفاوت دیگری که در هر نسخه فرضی بسته به نیاز سوال کننده برای سوال کننده پیچیده خواهد شد:)
اما به هر شکل تصمیم آخر با خریدار است.
موفق باشید
من خودم دوربین 1000 دی دارم اما هر وقت به دوستان میگم میخوام دوربین رو عوض کنم میگن برو کلاس عکاسی تعویض دوربین خروجی کار رو بهتر نمیکنه
شما هم نمی دونم مشکلتون با 1000 دی چی هست اما 1000 دی دوربین نیمه حرفه ای خوبی هست و ارزش هم داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saedpix
من خودم دوربین 1000 دی دارم اما هر وقت به دوستان میگم میخوام دوربین رو عوض کنم میگن برو کلاس عکاسی تعویض دوربین خروجی کار رو بهتر نمیکنه
شما هم نمی دونم مشکلتون با 1000 دی چی هست اما 1000 دی دوربین نیمه حرفه ای خوبی هست و ارزش هم داره
سلام بر شما دوست خوب.
حالا که آف تاپیک شد و احتمال بسیار زیاد چند پست اخیر به تاپیک هایی دیگر میرود. قبل از انتقال یک نکته ای رو شاید بد نباشه عرض کنم
بقول شاعر:
گنه کرد در بلخ آهنگری -- به شوشتر زدند گردن مسگری
ارادتمندتان:)
-
با درود.
یک سوال واسم پیش اومده!! فیلمبرداری این دو بدنه که دقیقا هم مثل هم هست, وقتی لرزشگیری مانند چیزی که در هندی کم ها هست در این دو بدنه وجود ندارد,با این حساب فقط روی سه پایه میشه فیلمبرداری کرد؟؟؟؟؟ اونهم با Manual focus ؟؟؟؟ یعنی تقریبا کارایی چندانی ندارد.اگر من اشتباه می کنم یا لرزشگیر برای این دو بدنه در مود فیلمبرداری وجود دارد دوستان عرض بنده را اصلاح نمایند.
اگر لرزشگیر ندارد از دوستان خواهش می کنم واسه من توضیح دهند که قابلیت فیلمبرداری در D-SLR ها به چه کار می آید و اصلا به چه دردی می خورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(اگه این طور باشه در خرید 50D شک نمیکنم و همین هفته می خرمش.اونم به جای اینکه 700 تومان اضافه به 7D بدم 50D+15-85+70-200f4 is میخرم).
اگر عزیزان کاربرد فیلمبرداری در D-SLR ها را شرح دهند ممنون میشم.
با سپاس.
فرزام.
-
فکر می کنم برای لرزش هر چند نمی دونم لرزش در این دوربین چقدر هست وسایلی وجود داره نمونه اون هم
ساخت یک فیلم بود از یه عکاس با 7d که الان لینکش رو ندارم
چیزی که برای من فیلمبرداری با این دوربین ها رو جذاب میکنه سنسور بزرگترو عمق میدان بیشتر در مقابل
دوربین های فیلمبرداری معمولی هست
-
با سلام
میخواستم از دوستان بفرمایند در 550 دی هم ایا مثل 500 دی موقع فوکوس لنز صدای فوکوس یا همون نویزش رو فیلم می افته و همونجوری ضبط میشه یا این اشکال در 550 دی حل شده ممنون. در ضمن همین قضیه رو در مورد 7 دی هم اگه بفرمایید ممنون میشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با درود.
یک سوال واسم پیش اومده!! فیلمبرداری این دو بدنه که دقیقا هم مثل هم هست, وقتی لرزشگیری مانند چیزی که در هندی کم ها هست در این دو بدنه وجود ندارد,با این حساب فقط روی سه پایه میشه فیلمبرداری کرد؟؟؟؟؟ اونهم با Manual focus ؟؟؟؟ یعنی تقریبا کارایی چندانی ندارد.اگر من اشتباه می کنم یا لرزشگیر برای این دو بدنه در مود فیلمبرداری وجود دارد دوستان عرض بنده را اصلاح نمایند.
اگر لرزشگیر ندارد از دوستان خواهش می کنم واسه من توضیح دهند که قابلیت فیلمبرداری در D-SLR ها به چه کار می آید و اصلا به چه دردی می خورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(اگه این طور باشه در خرید 50D شک نمیکنم و همین هفته می خرمش.اونم به جای اینکه 700 تومان اضافه به 7D بدم 50D+15-85+70-200f4 is میخرم).
اگر عزیزان کاربرد فیلمبرداری در D-SLR ها را شرح دهند ممنون میشم.
با سپاس.
فرزام.
سلام:
پیشنهاد میدهم تاپیک 5DII را مرور بفرمایید. اگر نظرتان عوض نشد به احتمال بسیار زیاد تعدیل خواهد شد. :)
در آنجا لینک هایی هست خودتان نمونه کارهای مورد نظر را ببینید. بعضی از آنها واقعا زیباست. حتما سر بزنید. یک پشت صحنه از یک کار هم آنجا بود...
فیلم ها را ببینید، جواب سوالات شما داده خواهد شد.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rima
با سلام
میخواستم از دوستان بفرمایند در 550 دی هم ایا مثل 500 دی موقع فوکوس لنز صدای فوکوس یا همون نویزش رو فیلم می افته و همونجوری ضبط میشه یا این اشکال در 550 دی حل شده ممنون. در ضمن همین قضیه رو در مورد 7 دی هم اگه بفرمایید ممنون میشم.
سلام
نمیدونم هیچ یک از اساتید نیستن که به این سوال حقیر بتونن پاسخ بدن . قبلا که من یه پست زده بودم و با اینکه گفته بودم نظرات شخصیمه و ممکن اشتباه باشه دوستان جوابهای ده سطری برام زدن و محکومیت پشت سره محکومیت اونم صرفا واسه بیان نظرات شخصیم که بر گرفته از چندین سایت تخصصی عکاسی بود و هر کسی نمیخواست میتونست توجه نکنه!.
در ضمن فکر کنم این پست من اف تاپیک باشه ولی خواهشا قبل از انتقال اجازه بدید دوستان پاسخ سوال منو بدن بعد مشکلی نیست و در ضمن اگه واسه پاسخ سوال من مرجعی رو هم واسه مطالعه بود معرفی کنین ممنون میشم.
-
نقل قول:
یا این اشکال در 550 دی حل شده ممنون. در ضمن همین قضیه رو در مورد 7 دی هم اگه بفرمایید ممنون میشم
این موضوع ربطی به بدنه ندارد
مربوط به لنز است و مشکل نیست یا خرابی یا هر چیزه دیگه!!!
کسانی که به صورت حرفهای با این دوربینها فیلمبرداری میکنند از فکوس دستی و از میکروفون اکسترنال استفاده میکنند.
-
سلام
از چه لنزي استفاده مي كرديد كه صدا داشت ؟
اگر از لنزهاي با موتور اولتراسونيك (USM) استفاده كنيد فكر نمي كنم هيچ نويز يا صداي اضافه اي داشته باشيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
اگر از لنزهاي با موتور اولتراسونيك (USM) استفاده كنيد فكر نمي كنم هيچ نويز يا صداي اضافه اي داشته باشيد.
البته این لنزها هم در حالت فوکوس اتومات صدای کمی دارند و چون میکروفون اینگونه دوربین ها حرفه ای نیست و چسبیده به بدنه دوربین، هر نویزی رو ضبط میکنه که با استفاده از میکروفون اکسترنال این نویزها و صداهای مزاحم برطرف میشه حتی با لنزهای معمولی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
لنزها(ی عکاسی) با توجه به ساختارشان برای فکوس ضربههای خیلی ظریفی میزنند که در حالت عادی حس نمیشه اما موقع فیلمبرداری تأثیرش مشهوده.
-
پس با توجه به فرمایشات اساتید من اینجوری دستگیرم شد که این مشکل ضبط صدای نویز رو همه اس ال ار ها حتی 7 دی و 5 دی مارک دو موقع استفاده از میکروفن داخلی دارن و دلیلش استفاده از لنز هایی که موتور اولتراسونیک ندارن . پس بدین ترتیب لنزی که روی 550 دی(18-55) و 7دی (18-135) هست به درد فیلم برداری نمیخوره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rima
پس با توجه به فرمایشات اساتید من اینجوری دستگیرم شد که این مشکل ضبط صدای نویز رو همه اس ال ار ها حتی 7 دی و 5 دی مارک دو موقع استفاده از میکروفن داخلی دارن و دلیلش استفاده از لنز هایی که موتور اولتراسونیک ندارن . پس بدین ترتیب لنزی که روی 550 دی(18-55) و 7دی (18-135) هست به درد فیلم برداری نمیخوره؟
البته در حالت فوکوس اتومات
-
با سلام اين صداها ممكنه مبوط به صدايis لنز باشه لرزه گير لنزو خاموش كني شايد مشكل حل بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariu
با سلام اين صداها ممكنه مبوط به صدايis لنز باشه لرزه گير لنزو خاموش كني شايد مشكل حل بشه
نه کاملا صدای فوکوس لنزه که من نمونه فیلم گرفته شده با 500 دی رو دارم که کاملا به طور واضح این صدا روش هست و تقریبا اونو بی استفاده کرده . البته چون حجم فایل کمی زیاده نمیدونم چطور بشه واسه استفاده همه اپلودش کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rima
با سلام
سلام دوست گرامی
خوب اگر کار حرفه ای انجام میدهید حتما باید از میکروفون اکسترنال استفاده کنید که هم استریو باشد و هم فقط صدای صحنه را ضبط کند و همیشه هنگام فیلم برداری از فکوس دستی استفاده کنید
من در حال ساخت یک مستند طبیعت هستم ( با دوربین EOS 7D ) و یک میکروفون اکسترنال استریو به دوربین متصل است که معمولا دو متر دورتر از محل دوربین نصب میشود تا صداهای طبیعت فقط ضبط شود
و برای فکوس هم شما با هر لنزی حتی سری L اگر فکوس کنید صدای آن در تصویر برداری با میکروفون خود دوربین ثبت میشود
-
سلام
دوستان برای کارهای نجومی کدوم یک از این دو بدنه را پیشنهاد می کنید ؟
ببخشید یک سوال ، 7D قابلیت تصحیح خطای ca لنزهای کنون رو داره ... درسته
این ویزگی اگر روی اپتیکی غیر از لنز عکاسی مثل انواع تلسکوپ هم کار میکنه
این سوال اصولا درسته ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
citizen6000
سلام
دوستان برای کارهای نجومی کدوم یک از این دو بدنه را پیشنهاد می کنید ؟
ببخشید یک سوال ، 7D قابلیت تصحیح خطای ca لنزهای کنون رو داره ... درسته
این ویزگی اگر روی اپتیکی غیر از لنز عکاسی مثل انواع تلسکوپ هم کار میکنه
این سوال اصولا درسته ؟
سلام
معمولا برای عکاسی نجومی مخصوصا عکاسی با تلسکوپ از دوربین 350D منجم ها استفاده میکنند
من خودم هم با 350 کار میکنم البته 30D هم داشتم و مثل 350 مفید بوده
7D هم قبل از عید تهیه کردم اما پشت تلسکوپ نبستم :biggrin: میترسم سنسور خاکی شود
اما فکر کنم با توجه به عکاسی نجومی که معمولا در محیط کویر و شن و ماسه و باد روبرو هستیم دوربین های ارزان تر
بهتر باشند
7D برای عکاسی از ماه به همراه لنز L 400 F.5.6 و EXTENDER 2X + 1.4x * 1.6 که معادل 1200 میلیمتر با دیافراگم 16 میشود بسیار عالی بوده
-
حال ما که 350 d نداریم ...
خوب حالا باید چه کرد ؟ نشت و زار زار گریه ...
در تاپیک عکسهای نجومی میتونید نمونه ای قرار بدین ...
ببخشد که اف تاپیک میزنیم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artnature
سلام
7D برای عکاسی از ماه به همراه لنز L 400 F.5.6 و EXTENDER 2X + 1.4x * 1.6 که معادل 1200 میلیمتر با دیافراگم 16 میشود بسیار عالی بوده
سلام
درست حساب کردید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
citizen6000
حال ما که 350 d نداریم ...
خوب حالا باید چه کرد ؟ نشت و زار زار گریه ...
در تاپیک عکسهای نجومی میتونید نمونه ای قرار بدین ...
ببخشد که اف تاپیک میزنیم ...
550 هم خوب است اما بهتر است دوربینی مثل 1000D و یا 450D را تهیه کنید و نیازی به گریه ندارد :biggrin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artnature
سلام
معمولا برای عکاسی نجومی مخصوصا عکاسی با تلسکوپ از دوربین 350D منجم ها استفاده میکنند
من خودم هم با 350 کار میکنم البته 30D هم داشتم و مثل 350 مفید بوده
7D هم قبل از عید تهیه کردم اما پشت تلسکوپ نبستم :biggrin: میترسم سنسور خاکی شود
اما فکر کنم با توجه به عکاسی نجومی که معمولا در محیط کویر و شن و ماسه و باد روبرو هستیم دوربین های ارزان بهتر باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
سلام
درست حساب کردید؟
1120 میلیمتر در فول فریم و 1792 در کراپ دار من عدد را با مقایسه تلسکوپ ها نوشتم که معادل یک تلسکوپ 1200 میلیمتر بزرگنمایی دارد
-
می خواستم بدونم ایا کسی d550 خریده و باهاش کار کرده یکی میگه خوبه یکی میگه بده من توش موندم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naj121100749
می خواستم بدونم ایا کسی d550 خریده و باهاش کار کرده یکی میگه خوبه یکی میگه بده من توش موندم
سلام
به این تاپیک مراجعه کنید (12 صفحه گفتگو که می توانید اطلاعات خوبی راجع به این دوربین کسب کنید)
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=11490
550D 500D 7D 50D و . . . همه دوربین های خوبی هستند شما فقط باید دوربین مورد نیازتان را پیدا کنید :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artnature
550 هم خوب است اما بهتر است دوربینی مثل 1000D و یا 450D را تهیه کنید و نیازی به گریه ندارد :biggrin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naj121100749
من برای عکاسی نجومی توسط تلسکوپ گفتم :biggrin: برای عکاسی حرفه ای 7D بهترین است و برای عکاسی آماتوری و با کیفیت 550D
-
با سلام خدمت اساتید محترم
من در حال حاضر 550d دارم میخواستم بدونم بنظر شما دو لنز با ارزش 15-85 و 100-400 رو برای 550d بگیرم خوبه یا باید بدنه رو هم به 7d ارتقا بدم؟
ممنون میشم کمک کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid1361
من در حال حاضر 550d دارم میخواستم بدونم بنظر شما دو لنز با ارزش 15-85 و 100-400 رو برای 550d بگیرم خوبه یا باید بدنه رو هم به 7d ارتقا بدم؟
ممنون میشم کمک کنید.
اگه بخوام مختصر بگم نظر من خرید لنزه البته بستگی به کاربردتون هم داره. تجربه من که همراه با عدم موفقیت بود باعث این نظرم شده. اولویت رو معمولا به لنز خوب بدید نتیجه مطلوبتره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid1361
ممنون میشم کمک کنید
سلام؛
در مورد 100-400 اگر احتمالا قصد عكاسي حيات وحش داريد، با تغيير بدنه تفاوت مشهود خواهد بود (نه مستقيما در IQ بلكه در فاكتورهاي ديگر مثل سرعت و دقت فكوس، تعداد و پراكندگي بهتر نقاط فكوس، سرعت عكاسي پياپي بيشتر، بافر بزرگتر و همچنين بدنه محكمتر كه اين عوامل به غير از آخري خود در ارتقاي نتيجه موثر خواهند بود)