پاسخ: 500D/1000D/450D کدوم بهتره
سلام.
بنده حقیر از اونجایی که با هردوی این بدنه ها کار کردم(450دی و500دی) نظرم اینه که قطعا 500دی .از اونجای هم که از اختلاف قیمت این دو بدنه به قول دوستمون احتمالا یه 55-18 هم عاید آدم نمیشه پس باز هم برمیگردیم روی همون 500 دی.ضمنا با همین بدنه من تا ایزوی 1600 هم راضی بودم(شاید چشمای من بابا قوریه:eek:) به نظر من با این رزولوشن بالا رفتار نویزی این بدنه خوبه.
سلام
بالاخره ختم به خیر شد
با پیشنهادات دوستان و اساتید و نظریان علمی به حرف فرهاد گوش کردیم و با سیاوش رفتیم یک عدد کنون آکبند خوشگل 500 دی با بیمه به قیمت 750 تومان خریداری شد
:::angry:::انشاالله بالا خره بتونیم همه رو به راه راست هدایت کنیم و پنتاکسی کنیم اینکه نشد :::angry:::
این تا پیک لطفا قفل شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xman_a
این تا پیک لطفا قفل شود
اتیک جان خرید و فروش نیست که تاپیک قفل شود , شاید فردا روزی شخص دیگری سوالی من باب این تاپیک داشت
;)
سلام به دوسنات عزیزم
از همه ممنونم و دیدم زدن یک تشکر نمیتونه جوابگوی زحمات دوستان در هفته گذشته باشه به همین دلیل گفتم هم نتیجه گیری باشه و هم تشکر ویژه ای از دوستان
متاسفانه امروز که برای خرید رفتیم CANON شده بود طلا پیدا نمیشد با وجود همه نظرهایی که گفته شد بهترین انتخاب رو با توجه به اینکه بیشتر به عنوان دوربین بکاپ ( و سبک برای بیرون ) میخواستم استفاده کنم 500D دیدم و گرفتم از دوستان عزیز به خصوص فرهاد ، آتیک ، حمید مرادی عزیز ، I MIS عزیز ، میثم ، محمد و همه دوستان که تا اینجا مطالب رو دنبال کردن و پیشنهاد دادن نهایت تشکر رو دارم