حمید رضا مرادی
G12
سلام:
دوست عزیز من تمامی آن مجموعه رو دیدم البته نه از شبکه 4 ، اطمینان داشته باشید آن دوربین بین دوربین های Dslr نیست دوربین های مورد نظر که ممکن است به راحتی هم پیدا نکنید تا 20000 فریم در ثانیه هم فیلمبرداری میکردند البته نباید رزولوشن های آنچنانی داشته باشند.
به هر شکل کاربرد آن خاص است و بیشتر ممکن است یا بدرد جلوه های ویژه بخورد یا پدیده های علمی که قابل رویت ( با دوربین های متعارف ) نیستند.
فرضا بطری نوشابه ای که با کف دست بزنید روی در آن ته بطری در میره. ما موقعی که بچه بودیم از این کارا میکردیم منتها به زور بازوی خودمون افتخار میکردیم حالا بعد از مدتها فهمیدیم که آن ضربه کف دست باعث میشه شیشه در کسری از ثانیه حرکت کنه به سمت پایین بخاطر اصطکاک کم بین شیشه و مایع، مایع ساکن میمونه در این صورت خلایی کف شیشه ایجاد میشه که اون باعث شکستن ته بطری میشه.
و مواردی از این دست
موفق باشید
ظاهراً عکاسی از رخداد شکستن مد نظر است و از نیاز به تله 400 معلومه که تکه هاش پرت میشه و خطرناکه احتمالاً قضیه فلاش و ... منتفیه. عکاسی از لحظاتی که با چشم دیده نمیشه به صورت پیاپی. دوربین خاص می خواهد ! اصلاً امکان خریدش فکر کنم یکی باید بلند شه بره بخره بیاد . من هرچی گشتم جایی قیمتی چیزی پیدا نکردم .
ویرایش توسط mreza1001 : Saturday 29 May 2010 در ساعت 16:02
این هم تصاویری از دوربین مورد اشاره
.
.
.
یک پرینت اسکرین از تصاویر ضبط شده