سلام
من تصمیم داشتم که یک عدد Sony DSC-P200 بخرم ولی یکی از رفقا شدید کلید کرده که به جاش Canon PowerShot S2 IS بخرم.
گفتم بیام و نظر شما رو هم بپرسم.
به نظرتون با توجه به حسنها و معایب هر کدوم کدومشون بهتره؟
مرسی
سلام
من تصمیم داشتم که یک عدد Sony DSC-P200 بخرم ولی یکی از رفقا شدید کلید کرده که به جاش Canon PowerShot S2 IS بخرم.
گفتم بیام و نظر شما رو هم بپرسم.
به نظرتون با توجه به حسنها و معایب هر کدوم کدومشون بهتره؟
مرسی
این دو دوربین تفاوت های زیادی با هم دارند مهمترین ان قیمت انهاست
سونی p200 حدود 380 هزار تومان است Canon S2 IS حدود 500 هزار تومان ادرس زیر امکان مقایسه مختصری به شما می دهد
مقایسه دوربینها
مقایسه p200 وS2 IS را میتونید در ادرس زیر مشاهده کنید اگر مشکل زبان ندارید
مقایسه کاملتر
البته من خودم به دلیل optical zoom 12 و ماکرو صفر لنز با فاصله کانونی ۳۶ تا ۴۳۲ میلیمتر ضبط استریو فیلم تا 1GB مجهز بودن به IS تثبیت کننده تصویر S2 IS را ترجیح میدهم
ویرایش توسط just_bekind : Wednesday 24 August 2005 در ساعت 18:23
با سلام
دوست عزيز سوني به هيچ عنوان در ضمينه دوربين عكاسي با كنون قابل مقايسه نيست و كيفيت عكس Si2 چيز ديگريست. دوربين هاي سوني و پاناسونيك در كيفيت عكس نسبت به كنون كمي داراي نويز مي باشند .
من خودم در حال حاضر پاناسونيك Fz5 دارم . عكس هاي سوني را هم ديده ام . و جديداً براي يكي از دوستانم كنون Si2 خريدم كه واقعاً عكس هاي خوب و باكيفيتي رو در حد خودش ميگيره و اونجا بود كه تفاوت قيمت رو احساس كردم و ديدم كه واقعاً كنون ارزش پرداخت هزينه بيشتر رو داره .
کنون خیلی هم سریع میباشد بخصوص در مورد لنز
محمد امدادی
agar mikhay akshayi ke bam od auto migir kheyli ali basheh sony begir . chon sony ha ro mode auto kheyli bishtar kar mikonan . ama age mikhay az manuel dastiye bishtari to aksat estefadeh koni s2 is begir . vali man ageh bodam ba bodjeye dar hodode 500 toman miratamo sony h1 migeretam . .movafagh bahsi bye .
سلام..نه در نویزکم فکر کنم سونی h1بهتر از این مدل کانون ..واینم بدونید همه این شرکتها رقابت خیلی تنگی با هم دارند ..درست که نیکون کانون پیشگسوتند ..ولی مشاهده میکنید که دوربین جدید سونی r1چگونه دنیای دوربین رو تکان داده...
مقایسه عکس سونیh1وکانونs2is
http://www.dcresource.com/specials/S2_vs_H1/index.shtml
مهدی اعظمی
ـــــــــــــــــــــــ
sony dsc H1