سلام به نظر شما کدوم يکي از اين دو مدل دوربينو بخرم؟از نظر کيفيت عکس و فيلم برداري و کيفيت فيلم گرفته شده ،در ضمن زوم توي فيلم برداري کدوم يکي بهتره؟
سلام به نظر شما کدوم يکي از اين دو مدل دوربينو بخرم؟از نظر کيفيت عکس و فيلم برداري و کيفيت فيلم گرفته شده ،در ضمن زوم توي فيلم برداري کدوم يکي بهتره؟
سلام دوست عزیز . البته من یک کابر آماتور هستم . اما نظرم شاید به شما کمک کنه . من این دو دوربین رو نگاه کردم . غیر از مشخصات فنی ( که از نظر من اگر همینطوری سرسری بخوام انتخاب کنم دوربین با لنز بزرگتر و زوم بیشتر رو انتخاب می کنم ) باید بگم که من هم از دوربین کمپکت سونی و هم دوربین کمپکت کانن استفاده کردم . به نظر من برای کسی مثل خودم که برای کارهای روزمره از دوربین استفاده می کنه و نهایت کار سلیقه ای که می کنه اینه که گاهی از افکتهای دوربین استفاده می کنه ، دوربینهای کانن نتیجه خیلی بهتری به دست می دن . یعنی برای گرفتن یک عکس خوب قابلیتهای اتوماتیک کانن خیلی بهتر شرایط عکس برداری رو تنظیم می کنن . البته قبل از همه اینها به نظرم یه تحقیق کوچیک در مورد مشخصات فنی هر دو دوربین هم کمک می کنه که حتماً شما در موردش خیلی بهتر از من می دونی .
کدوم یکی از این دوربینها هنگام زوم کردن در فیلمبرداری ،صدای زوم رو فیلم ضبط میشه؟
بعدی می دونم قابلیت زوم صدا رویه این تیپ دوربینها وجود داشته این قابلیت مربوط به دوربینهای فیلم برداری است نه عکاسی
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!
باسلام
دوست عزیز منظور ایشون شنیدن صدای زوم لنز توی فیلم است .
همانطور هم که در جای دیگری خدمتتان عرض کردم من فکر نمیکنم در هیچکدام از دوربینهای جدید چنین مشکلی وجود داشته باشد .
موفق باشید
حداقل در یک نمونه که من دیدم دوربین CANON 210 IS حالش خوب نیست و در بسیاری از شرایط عکسهای درستی نمیاندازد.
هیچکدام !!!
sony HX5 از هر دو بهتر است خصوصا در مد فیلمبرداری ، این را از تجربه خودم و خواندن و دیدن نمونه عکس و فیلم ها می گویم...