من دوربین canon EOS 1DS MARK ll دارم اما با توجه به جدید بودنcanon EOS 5D MARK llکدامیک را پبشنهاد میکنید؟
Printable View
من دوربین canon EOS 1DS MARK ll دارم اما با توجه به جدید بودنcanon EOS 5D MARK llکدامیک را پبشنهاد میکنید؟
سلام
به قول مثال یکی از دوستامون در همین انجمن فرموده بودند قصد خرید یک ماشین دارید اونم یکی بنز و دیگری بی ام و هر دو خوبند شما اول رانندکی را یاد بگرد بعدا خودتون می فهمید کدومشون بهتره حالا شما دوست گرامی رانندگی یاد گرفتید اما نمی دونم چه جوری البته معذرت می خوام قصد یا منظور خاصی ندارم واقعا از کسی که همچین دوربینی در دست داره ادم چه انتظاراتی را می تونه داشته باشه.مطمئنا شما برای عکاسی خانوادگی دوربین نخریدید اونم همچین دوربینی پس میدونید نیازتون چیه و به چه نوع بدنه و هر چیز دیگری احتیاج دارید.پس اینجا چه چوری ما فکر کنیم در این مورد به قول دوستمون نوید جان دوربین مخفیه!؟ یا نه دوست گرامیمون در موقع خرید همچین دوربینی اطلاعات کافی نداشته اید و الانم متاسفانه ندارید امیدوارم که من در اشتباه باشم.
با تشکر
دوست عزیز من شاید به دلایلی مجبور باشم 1DS MARK2 رو بفروشم.به همین دلیل به این فکر افتادم چون 1DS MARK 2 دیگه تولید نمیشه و 5D MARK2 هم قیمت نزدیکی داره به اون و حسگر جدیدی داره که بزرگتره و سری بیشتری ار لنزها رو میشناسه می خواستم بدونم کدوم بهتره.اگر بدنه رو در نظر نگیریم
در کل می خوام بدونم خروجی عکس 5D خیلی از لحاظ رنگ و شارپنس پایینتره؟