سلام خدمت همه ی دوستان میخاستم بدونم کدام یک از این 3 برند گزینه مناسب تری است برای کسی که نمیخواد سریع تعویض کند؟ برتری با کدام است؟
Printable View
سلام خدمت همه ی دوستان میخاستم بدونم کدام یک از این 3 برند گزینه مناسب تری است برای کسی که نمیخواد سریع تعویض کند؟ برتری با کدام است؟
با سلام دوست عزیز
نوع کاربری تان و بودجتون رو مشخص کنید!!
موفق باشید......
با سلام
به نظرم چون مشخصات تقریبا شبیه به هم است، زیاد تفاوتی بین این دو مشخص نیست...
ولی اگر قرار بر انتخاب باشد به ترتیب:
1- D5100 یا 550D
2- D3100
قیمت D5100 رو اطلاع ندارم ولی اگه قیمت 550D از D5100 حتی کمی کمتر باشد کنون رو انتخاب کنید در غیر اینصورت نیکون به نظرم بهتر است (سلیقه ای).
کنون از نظر مگا پیکسل بهتره اما نیکون در عکاسی پیاپی کمی بهتر است... و نیکون از ال سی دی چرخان برخورداره و...
در کل خیلی به هم نزدیکن از هر کدوم انتخاب کنی ضرر نمی کنی، منتها سعی کن اطلاعات خیلی بیشتری راجع به انتخابت از فاروم بدست بیاری...
منتظر راهنمایی های اساتید باشید
سلام ؛
هر سه دوربيني كه معرفي فرموديد براي شروع جدي عكاسي بسيار خوب هستند . هر سه داراي امكانات مناسب بوده و جز دوربين هاي جديد و آپديت بازار هستند ...ولي با توجه به اينكه انتخاب هاي شما از دو برند مختلف كانن و نيكون هستند بايد در انتخابتان تامل بيشتري داشته باشيد . زيرا انتخاب اولين dslr تنها انتخاب دوربين نيست بلكه انتخاب برند هست . شما در آينده و در زمان خريد تجيزات جانبي (لنز و ...) وابسته به برند دوربينتان خواهيد بود .
موفق باشيد
با سلام
دوست عزيز با توجه به اطلاعاتي كه از سايتهاي Snapsort و DXoMark به دست مياد دوربين 550D اصولا در رقابت حضور نداره ولي D5100 از همه سر تر هست. به طوري كه در Ranking سايت DxoMark از نظر جميع جوامع D5100 (سنجش سنسور و مسائل مربوط به آن) 12ام شده (حتي بالاتر از 5D Mark II) ولي 550D در رتبه 50ام قرارداره.
اصولاً موارد مربوط به عكس در نيكون قوي تر مي باشد و مسائل مربوط به جوانب فانتزي كنون قوي تر هست...
در كل در خريد نيكون شك نكن
دوست عزیز موارد مربوط به عکاسی و غیر از عکاسی رو میشه معرفی کنیید
در مورد نمرات و امتیازات دوربین ها بستگی به چند عامل داره و نمیشه گفت که چون 5100 دوازدهم و5mk II فلان پس 5100 بهتره
در مورد کنون و نیکون اصلا نمیشه گفت کدام بهتره و................
تفاوت در دوربین های امروزه خیلی اندک است و امکانات هم مشابه تنها صلیقه شما است که عامل انتخاب است
به نظر من برای یک تازه کار هر دو دوربین ایده آل است و امکانات خوبی دارد
درود
با کمال احترام برای تمامی کسانی که در این تایک شرکت داشته اند باید بگویم تنها چیزی که از چنین مقایساتی ( گذاشتن دو برند در کنار هم ) در این شرایط هیچگاه بدست نمی آید ، نتیجه صحیح است. چنین تاپیک هایی محتوایی تشریفاتی خواهند داشت و یا اینکه متاسفانه صحنه بحث های برندی خواهند شد. یا صفر یا صد !
پس سعی کنید با دوربین ها تک تک آشنا شوید ، و فقط بر اساس نیاز خود و انتظاراتی که دارید دست به انتخاب بزنید. و از اینکه یک تاپیک باز کنیم و چند مدل دوربین را کنار هم بگذاریم و انتظار داشته باشیم همه بر سر یکی از آنها اتفاق نظر داشته باشند بپرهیزیم چون این موضوع به دلایل متعدد فنی و غیر فنی محال است.
پی نوشت: البته فکر میکنم دوستی که تاپیک را باز کرده رفته است
و خبر ندارند که بحث در این تاپیک همچنان ادامه دارد lol
موفق باشید
انوش
سلام مجدد
مسائل مربوط به عكاسي منظور خروجي سنسور و نويز كم حتي در آيزوهاي حدود 1000 و فوكوس مناسب با سرعت قابل قبول است. ولي مسائل غير عكاسي رو ميتونيم به ال سي دي با كيفيت بالا و يا جنس بدنه خاص و يا حتي منوهاي رتوش عنوان كرد. مهمترين مسئله در دوربين ابتدا كم نويز بودن آن است كه D5100 نسبت به بسياري از دوربينهاي شناخته شده كنون مانند 7D نويز كمتري دارد. گرچه شايد مانند 7D سيستم فوكوس 39 نقطه اي نداشته باشد و لي عمق رنگ، دايناميك رنج و نويز پايين تري دارد.
دوست عزیز متن شما (با عرض معذرت) خیلی صحیح نیست.مثلا چیزی به نام منو رتوش اصلا وجود نداره.
همونطور که دوستان گفتن این مقایسه ها اصلا غلطه و حتی گاها سایتهای به نسبت معتبر با هم کاملا در نتایج تناقض دارن.
دوربینهای جدید در یک رنج قیمت خاص بسیار شبیه هستن و اختلافات جزیی است. تا حال چند تا از ما مثلا عکاسی طبیعت رو طوری انجام دادیم که متوجه اون اختلاف دوربینها در داینامیک رنج بشیم.چند بار عکاسی بالای ایزو 800 کردیم که کنترل نویز در 3200 میشه مهمترین پارامتر انتخاب؟
از ماهیت عکاسی لذت ببرید نه بحث مقایسه ها.
به قول بزرگی بهترین دوربین دنیا همونیه که الان در دست شماست.(البته اگر مثل دوربین من تو کمد نیست lol )
ببينيد دوست عزيز چرا نبايد وقتي بحث مقايسه در ميان هست همه چيز را در نظر گرفت. ثانياً شما شايد ازآيزو بالا استفاده نكرده باشين ولي خيليا استفاده مي كنند....
اگه اينها مهم نبود مي رفتيم يه دونه كامپكت مي گرفتيم...
سلام به همه ی دوستان من استفاده ی خودمو داخل چند مورد میگم: 1)من به عکاسی ورزشی علاقه زیادی دارم ولی به صورت خیلی حرفه ای نه من تکواندو کارم میخام حرکات رو تو هوا عکس بگیرم 2) بودجه من بیشتر از 900 نیست 3) قصد تعویض هم سریع ندارم منتظر راهنماییهایتان هستم و اگر برند مورد نظر یا بهترین رو به من معرفی کنین ممنون میشم( d5100 یا d3100 یا 550d)
[QUOTE=mohsen m;209326]سلام به همه ی دوستان من استفاده ی خودمو داخل چند مورد میگم: 1)من به عکاسی ورزشی علاقه زیادی دارم ولی به صورت خیلی حرفه ای نه من تکواندو کارم میخام حرکات رو تو هوا عکس بگیرم 2) بودجه من بیشتر از 900 نیست 3) قصد تعویض هم سریع ندارم منتظر راهنماییهایتان هستم و اگر برند مورد نظر یا بهترین رو به من معرفی کنین ممنون میشم( d5100 یا d3100 یا
550d)[/QUOTE
سلام
از آنجایی که می دانم چه میخواهید و تجربه عکاسی در مسابقات رو هم دارم.
متاسفانه مسابقات در سالنهای سرپوشیده است و نور بسیار کم منبع نوری هم اغلب مهتابی یا لامپاهای گازی که باز باعث نور سرد هست ( حالا دمای رنگ رو میشه بعدا کنترل کرد )
اما به دوصورت میتوانید عمل کنید:
1- روش اول که خیلی نتیجه ایده الی هم نمیدهد استفاده از فلاش برای جبران کم بود نور است. ( فلاش جداگانه چون فلاش سر دوربین محدودیت سرعت ایجاد میکند )
اما در این حالت سوژه شما به خوبی ثبت میشود اما نهایتا تا مقداری پشت سوژه شما نور خواهد داشت و دورتر سیاه میشود. ضمنا برای اینکار نمیتوانید از دور عکاسی کنید باید جلو بروید
2- روش دوم انتخاب دوربینی که وضعیت نویزی خوبی داشته باشد که بتوانید با بالا بردن ایزو نور لازمه را جبران کنید و همچنان بتوانید با سرعت بالا عکاسی کنید.
البته استفاده از لنزی که دیافراگم بازتری هم داشته باشد هم میتواند مفید باشد اما با محدودیت بودجه ای که گذاشتید این مورد را باید فعلا حداقل فراموش کنید. البته میشود یک لنز 50mm f1.8 که ارزان است هم تهیه کنید که کمی هم دیافراگم باز این لنز کمک کننده باشد اما استفاده از لنز غیر زوم و از دست دادن امکان کادربندی سریع بدون اینکه خودتان عقب تر و جلو تر بروید را از دست میدهید که باعث میشود این گزینه را نیز فراموش کنید. خصوصا فاصله کانونی هم که لازم دارید از 50 تا 100 یا بالاتر خواهد بود ( البته بستگی دارد چقدر بتوانید به سوژه نزدیک شوید مطمئنا ااگراز جایگاه تماشا چی ها بخواهید عکاسی کنید که فاصله کانونی 70-200 لازم دارید اما اگر بتوانید تا نزدیکی تاته می جلو بروید 50 تا 105 هم کافی است پس لنز 18-105 در نیکون یا 18-135 در کنون.
پس یادتان باشد کم نویزی سنسور دوربین برایتان خیلی مهم است بعد از آن سرعت تعداد فریم در ثانیه در عکاسی متوالی دوربین برایتان مهم است
با سلام
در تاييد حرف دوستمون آيزو براي شما مهم است و در نتيجه نيكون هم خوش قيمت تره هم نويز كمتري داره
دوست عزیز این منو مال یه دوربین خاص و در دوربینهای کنون اصلا همچین اسمی نداره اما با عناوین دیگه هستن..و این Option ها فقط و فقط در خروجی JPG تاثیر دارن.
کسی منکر اهمیت کم بودن نویز نیست. حرف من اینه که این مورد یکی از عوامل کیفیت تصویره.و تازه کیفیت تصویر یکی از عوامل مقایسه دوربینهاست.
در کیفیت تصویر بحث دقت فوکوس از اصلی ترین پارامترهاست که شما اصلا نمیبینیدش. (و خیلی از دوستان اون صرفا مربوط به لنز میدونن)
به هر حال.........این بحث ها تکراری و بی مورده.انتخاب خوبی داشته باشین و با عکاسی لذت ببرین که دومی مهمتره.
سلام
پس بلاخره وجود دارد !
و جالب توجه شما در همه دوربین های نیکون هم Retouch Men وجود دارد که مقصود نظر دوست ما بود
ایشان هم نگفته که این منو در دوربین های کنون وجود دارد
[QUOTE=amir.g;209409
کسی منکر اهمیت کم بودن نویز نیست. حرف من اینه که...........................[/QUOTE]
من کاری هم با بحث های قبلی شما و اینکه میخواین حرف خودتون رو هی بزنید ندارم من فقط بر اساس خواسته کاربری بنام mohsen m که قصدشان عکاسی از مسابقات تکواندو بود توضیحاتی دادم که مخاطب هم ایشان بودند
اول از همه با عرض معذرت از مدیران و اساتید واسه آف تاپیک.
دوست عزیز بسیار حرفه ای ایشو ن فرمودن این منو رتوش در دوربینهای کنون قوی تره . و در دوربینهای کنون چنین اسمی وجود نداره.
در ثانی اطلاعات بسیار صحیح بیانات شما از راهنمایی که به همون دوستمون در مورد عکاسی ورزشی با فلاش کردید کاملا مشهوده. و شاید به همین علتم با دو id متفاوت دارید از فرمایشاتتون دفاع میکنید.
درود
بنده بسیار سعی کردم تا توسط پ.خ از ایجاد چنین بحث هایی با تذکر به برخی دوستان جلوگیری کنم ، ولی متاسفانه توجهی نشد . بیش از 1 ماهه که فعالیتی در فروم ندارم و تنها نظاره گر هستم . با این حال درست ندیدم که بخواد بحث اینگونه پیش بره و کسی هم اصلاح و توجیهی نکنه .
ابتدا می پردازم به روتوش (ریتاچ) یا همون دستکاری عکس ... چیزی که واضحه اینه که در تمام ابزار هایی که چنین منویی وجود داره ، به نوعی اصلاح به شکل quick صورت میگیره و اگر کسی بخواد عکسو به شکل درست و حسابی واقعا رتوش کنه ، مجبوره روی pc این کارو کنه . جدای از این مطالب ، باور کنید وجود یا عدم وجود این منوها اصلا مقوله ای نیست که بخواد روش بحثی بشه . برای انتخاب یک دوربین ، فاکتورهای اساسی ای وجود داره که قطعا "منوی روتوش" تو اونا از کم اهمیت ترین موارده . امیدوارم بحث بیش از این روی این مقوله منعطف نشه . الان هم امیرخان دارن درست میگن و هم Alone man چونکه هر کدوم دارن روی مدل ها و برند هایی که مدّ نظر خودشونه بحث می کنن و این صحبت به هیچ وجه دارای بسط عام نیست .
و اما بحث های فرعی :
ابتدا باید عرض کنم بهتره از استفاده از چنین واژگانی نسبت به دوستان پرهیز کنید . مطالبی که قرمز کردم رو نپسندیدم . اینجا محیطی دوستانه هست . همه باید حداکثر وسواس در واژه گزینی رو به خرج بدن تا خدای ناکرده صحبت به تنش کشیده نشه .نقل قول:
من کاری هم با بحث های قبلی شما و اینکه میخواین حرف خودتون رو هی بزنید ندارم من فقط بر اساس خواسته کاربری بنام mohsen m که قصدشان عکاسی از مسابقات تکواندو بود توضیحاتی دادم که مخاطب هم ایشان بودند
بنده بسیار تلاش کردم تا به هر طریقی شده ، شما رو از ادامه ی بحث های غیر فنی باز بدارم ولی متاسفانه کماکان شاهد چنین پست هایی از شوی شما هستیم . واقعا نمیدونم چرا سعی دارین بدون پشتوانه ی علمی به کسی کمک کنین . تلاش همه ی عزیزان و دوستان در فروم بر این مبناست که به سوالات نظری و تکنیکال در زمینه ی عکاسی پاسخ صحیح بدن . متاسفانه پست های اخیر شما بیش از آنکه هدایت کننده باشه ، به عنصری برای بحث و جدل و گمراه کردن مسیر سوالات مبدل شده . پیشنهاد می کنم حتما مروری بر عرایضتون داشته باشید :نقل قول:
mili
با سلام
در تاييد حرف دوستمون آيزو براي شما مهم است و در نتيجه نيكون هم خوش قيمت تره هم نويز كمتري داره
نقل قول:
با توجه به اطلاعاتي كه از سايتهاي Snapsort و DXoMark به دست مياد دوربين 550D اصولا در رقابت حضور نداره
نقل قول:
550D در رتبه 50ام قرارداره.
نقل قول:
از نظر جميع جوامع D5100 (سنجش سنسور و مسائل مربوط به آن) 12ام شده (حتي بالاتر از 5D Mark II)
نقل قول:
اصولاً موارد مربوط به عكس در نيكون قوي تر مي باشد و مسائل مربوط به جوانب فانتزي كنون قوي تر هست...
نقل قول:
مسائل مربوط به عكاسي منظور خروجي سنسور و نويز كم حتي در آيزوهاي حدود 1000 و فوكوس مناسب با سرعت قابل قبول است. ولي مسائل غير عكاسي رو ميتونيم به ال سي دي با كيفيت بالا و يا جنس بدنه خاص و يا حتي منوهاي رتوش عنوان كرد.
نقل قول:
مهمترين مسئله در دوربين ابتدا كم نويز بودن آن است
نقل قول:
7D سيستم فوكوس 39 نقطه اي
با تمام احترامی که برای شما قائلم ، باید عرض کنم که تک تک صحبت های فوق غلطه . شما چجوری میتونین ادعا کنین که نیکون کم نویز تر و خوش قیمت تره ؟ جوانب فانتزی یعنی چی ؟ با چه پارامتری نیکون 5100 رو بالاتر از 5d دونستید ؟ مسایل عکاسی و غیر عکاسی یعنی چی ؟ دوستانه بگویم که شما اطلاعاتتون در این حده :نقل قول:
نيكون هم خوش قيمت تره هم نويز كمتري داره
یعنی شما میگین که اگه نویز برامون مهم نباشه بریم به جای dslr یه کامپکت بگیریم ؟ آیا میدونستید که مسایل مهم تری از جمله تنظیمات دستی و قابلیت تعویض لنز در dslr وجود داره که از مواردی مثل نویز مهم تره ؟ چه بسا کامپکت هایی باشن که از بسیاری از dslr ها عملکرد نویزی بهتری داشته باشن ، آیا این دلیل میشه که بریم کامپکت بگیریم ؟نقل قول:
اگه اينها مهم نبود مي رفتيم يه دونه كامپكت مي گرفتيم...
پیشنهاد می کنم یه چرخ تو فروم بزنین و ابتدا برداشتتون نسبت به فلسفه ی dslr و انواع دیگر دوربین ها رو تغییر بدین . سپس به طور جدی روی مباحث تئوریک کار کنین . بعد از اون میتونین با استخراج اطلاعات تکنیکال به حد مجاز برای نظر دهی برسید .
و اما مورد آخر :
امیر جان به نظرم روی این مسایل ریز نشید ... اگه کسی حرفش درست باشه ، با 10 تا ID هم که بخواد کار کنه ، حرفش صحیحه و اگه کسی حرفش غلط باشه ، هزارتا ID هم که داشته باشه ، نمیتونه از "غلط" دفاع کنه .نقل قول:
بیانات شما از راهنمایی که به همون دوستمون در مورد عکاسی ورزشی با فلاش کردید کاملا مشهوده. و شاید به همین علتم با دو id متفاوت دارید از فرمایشاتتون دفاع میکنید.
پی نوشت : دوستان خواهشا اهداف تاپیک رو فراموش نکنن و از مبسوط کردن مباحث بی ربط ، خودداری بفرمایند .
به علت استفاده نا صحیح از امکانات ( اینجا یعنی محیط آزاد و رایگان برای گفتگو ! ) متاسفانه این تاپیک فعلا ! ( تا مدتی ) بسته خواهد بود.