صفحه 2 از 3 نخستنخست 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25
Like Tree26تشکر

موضوع: Sony HX-9V یا Canon PowerShot SX230

كاربر همراه hamid_rabbi آواتار ها
    تشکر کرده
    359

من هم با کامپکتهای کنون بیشتر موافقم، در حال حاضر یه کامپکت سونی مدل T500 برای مصارف روزمره دارم، اصلا نمیشه روش برای عکسهای شب حساب کرد!

کلا سونی تو شب اصلا خوب جواب نمیده! مخصوصا سری T که لنز بسیار کوچکی داره و برای جبران نور کم هم ایزو رو بالا میبره و هم سرعت رو پایین میاره که نتیجش Blur شدن بیش از حد و نویز آزار دهنده است که عملاً عکس به هیچ دردی نمیخوره! اثر کامپکتهای سونی تو شب رنگهارو بیش از حد متمایل به زرد ثبت میکنند. ولی از حق نگذریم از نظر فیلمرداری عالیه! میتونی رو دوربینهای سونی از نظر فیلمبرداری حساب باز کنی (بهتر از کنون و دیگر مارکها) و عکاسی روزش هم قابل قبوله و کار من رو به شخصه راه میندازه!

اما به طور کل پیشنهاد من برای کامپکت فقط و فقط کنونه! پبشنهادم به طور اکید یکی از مدلهای SX220 / SX230 اه که از نظر اپتیکی خیلی خوب هستند! برای یکی از دوستان خریدیم و من که از کیفیت خوبش خیلی راضی بودم.

ولی اگه انتخابت SLR Like اه برو سراغ HS 20 که دوستان هم پیشنهاد دادن و ظاهرا تمام کسانی که خریدن از کیفیت عالی اون در مقابل قیمت مناسبش به شدت راضی هستند.

در آخر هم متذکر میشم، سخنانی که عرض کردم فقطتجربه شخصی بنده بوده و به دور از هر نوع تعصبی عرض کردم و ممکن هم هست دوستان دیگر نظری مخالف بنده داشته باشند و مطمئناً تصمیم گیرنده نهایی خود شمایی
    k1lx تشکر می‌کند.

درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

نقل قول نوشته اصلی توسط mahanlive نمایش پست ها
    کلا سونی تو شب اصلا خوب جواب نمیده ! مخصوصا سری T که لنز بسیار کوچکی داره و برای جبران نور کم هم ایزو رو بالا میبره و هم سرعت رو پایین میاره که نتیجش Blur شدن بیش از حد و نویز آزار دهنده است که عملاً عکس به هیچ دردی نمیخوره! اکثر کامپکتهای سونی تو شب رنگهارو بیش از حد متمایل به زرد ثبت میکنند.
    درود
    این صحبت مصداق یک کامنت برندیه . اگر قراره مقایسه ای صورت بگیره ، باید مدل به مدل بحث بشه نه اینکه به صرف داشتن تجربه ی کار با یک مدل نسبتا قدیمی از سونی ، بر روی کل محصولات یک رده یا یک برند تیغ بکشیم .

میتونی رو دوربینهای سونی از نظر فیلمبرداری حساب باز کنی (بهتر از کنون و دیگر مارکها)
    این صحبت هم متاسفانه برندیه . از یک دوست حرفه ای مثل شما بسیار بیشتر از این توقع میره .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی

پی نوشت : بنده تنها بر حسب وظیفه این کامنت رو ارسال کردم ... امیدوارم دوستان در قبال این تصحیح ، موضعی حرفه ای بگیرن .
    Moty، hamid_rabbi، k1lx و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    359

نقل قول نوشته اصلی توسط persian.boy نمایش پست ها
    درود
    این صحبت مصداق یک کامنت برندیه . اگر قراره مقایسه ای صورت بگیره ، باید مدل به مدل بحث بشه نه اینکه به صرف داشتن تجربه ی کار با یک مدل نسبتا قدیمی از سونی ، بر روی کل محصولات یک رده یا یک برند تیغ بکشیم .

این صحبت هم متاسفانه برندیه . از یک دوست حرفه ای مثل شما بسیار بیشتر از این توقع میره .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی

پی نوشت : بنده تنها بر حسب وظیفه این کامنت رو ارسال کردم ... امیدوارم دوستان در قبال این تصحیح ، موضعی حرفه ای بگیرن .

ابتدای سخنانم عرض کردم در مورد دوربین T500 خودم عرض میکنم، و در انتها هم عرض کردم تجربه شخصی است که هر کسی و از جمله دوست و عزیزی مثل شما میتونه نظری مخالف بنده داشته باشه

قبول دارم نباید جمع می بستم و کلی مقایسه میکردم ولی در هر صورت همیشه از واژه های کلی گویی دوری کردم و در بالا هم منظورم سری T سونی بوده که ذکر شده

تشکر از دقت نظرتون ولی به هیچ عنوان رو برند خاصی نه تعصب دارم و نه تنفر! در مورد سری T سونی هم شما میتونید یه بررسی انجام بدید (شاید عرایض بنده رو تو عکاسی ضعیف اون توی شب تایید کردید)
    persian.boy و Moty تشکر می‌کنند.

درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند

تشکر کرده
    4662

نقل قول نوشته اصلی توسط mahanlive نمایش پست ها
    ابتدای سخنانم عرض کردم در مورد دوربین T500 خودم عرض میکنم، و در انتها هم عرض کردم تجربه شخصی است که هر کسی و از جمله دوست و عزیزی مثل شما میتونه نظری مخالف بنده داشته باشه

قبول دارم نباید جمع می بستم و کلی مقایسه میکردم ولی در هر صورت همیشه از واژه های کلی گویی دوری کردم و در بالا هم منظورم سری T سونی بوده که ذکر شده

تشکر از دقت نظرتون ولی به هیچ عنوان رو برند خاصی نه تعصب دارم و نه تنفر! در مورد سری T سونی هم شما میتونید یه بررسی انجام بدید (شاید عرایض بنده رو تو عکاسی ضعیف اون توی شب تایید کردید)
    با درود دوباره
    روحیه ی حرفه ای شما بسیار جای تقدیر داره و از این حیث از شما سپاسگذارم . در مورد سری T سونی راحت ترین مثال نقضی که می تونم بزنم TX10 هست . احتمالا خودتون با کیفیت عکس های این مدل آشنا هستین و دیگه نیازی به یک بررسی اساسی نیست . البته واضحه که اون دوربینی که شما خودتون باهاش کار کردین کیفیت خوبی در شب نداره و از این نظر با شما موافقم .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    hamid_rabbi تشکر می‌کند.

كاربر فعال Moty آواتار ها
    تشکر کرده
    3738

ممنون از دوستان که در مقابل هم موضع گیری های تند انجام نمیدن
    من حتما سعی میکنم یه عکس از صورت انسان بذارم براتون
    به عقیده من دوربین های کامپکت خیلی رو کیفیتشون نمیشه حساب کرد البته کنون تو چند مورد حرف منو نقض کرده مثل s95
    و اینکه من تو کامپکت ها بیشتر دنبال امکانات جانبی هستم تا کیفیت تا بیشتر لذت ببرم واسه همین سونی یا فوجی رو پیشنهاد دادم البته از پاناسونیک هم نباید غافل شد دوستانی که تو این زمینه اطلاعات دارند اگه به دوستمون کمک کنند ممنون میشم
    k1lx تشکر می‌کند.
    با احترام فراوان مرتضی صادقیان
    http://instagram.com/Morteza__sadeghian
    http://instagram.com/man.sa_photography

تشکر کرده
    359

با درود دوباره
    روحیه ی حرفه ای شما بسیار جای تقدیر داره و از این حیث از شما سپاسگذارم . در مورد سری T سونی راحت ترین مثال نقضی که می تونم بزنم TX10 هست . احتمالا خودتون با کیفیت عکس های این مدل آشنا هستین و دیگه نیازی به یک بررسی اساسی نیست . البته واضحه که اون دوربینی که شما خودتون باهاش کار کردین کیفیت خوبی در شب نداره و از این نظر با شما موافقم .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    من هم سلام و عرض ادب دارم

باهاتون موافقم، TX10 گل سر سبد سری T از سایبرشاته و نسبت به دیگر مدلهای سری T جهش خوبی انجام داده ولی آیا این جهش نسبت به معادل (معادل که نه بهتره بگیم هم قیمت) خودش در برندی مثل کنون هم خوب بوده؟

یعنی تونسته با یه گام به جلوی خوب نسبت به هم خانواده های خودش، این گام را تا یکه تازی تو کامپکتهای هم قیمت خودش برداره یا خیر! یا فقط به پیشی گرفتن از سری T های خود سونی قناعت کرده (هدفم از طرح سوال اینه)

مثلا اگه خود شما سوای انتخابهای سلیقه ای بخواید بین این مدل و SX230 یکی رو انتخاب کنید کدوم رو مد نظر میگیرید؟ به نظرم بخش زیاد این جهش بخاطر خصوصیاتی مثل ضد آب و ضد
    ضربه بودن TX10بوده.

هر دو قیمت مشابه ای دارن (حدود 460)
    persian.boy تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    6

خیلی ممنون از همه دوستان به خاطر جواباشون اما کسی هست تا حالا شخصا با HX7v یا SX230 عکس گرفته باشه ؟ من تا اینجا نطرم خیلی به hs20 نزدیک شده اما باید بیخیال کامپکت بودن دوربین شم .

در مورد s95 هم دیگه خیلی قدیمی شده و تو canon نسبت یه sx230 به نظرم هم کیفیت پایینتر و هم آپشنایه کمتری داره

كاربر جديد
    تشکر کرده
    107

دوستان بين hx100v سوني و fuji hs20 و canon sx30 كدوم رو پيشنهاد مي كنن؟
    مرسي

تشکر کرده
    4662

درود

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan_1029 نمایش پست ها
    دوستان بين hx100v سوني و fuji hs20 و canon sx30 كدوم رو پيشنهاد مي كنن؟
    مرسي
    شخصا بین این 3 مدلی که فرمودید ، canon sx30 رو نمی پسندم . بین دو گزینه ی باقی مونده هم Sony DSC-HX100V بهتره (فیلم برداری بهتر ، باتری لیتیوم ، نمایشگر بهتر ) . البته HX100V وقتی میتونه بهتر باشه که اختلاف قیمتش با hs20 فراتر از 50 یا نهایتا 70 تومن نره (اگر ارزون تر هم باشه که چه بهتر) .

مثلا اگه خود شما سوای انتخابهای سلیقه ای بخواید بین این مدل و SX230 یکی رو انتخاب کنید کدوم رو مد نظر میگیرید؟
    با پوزش از دوست عزیزم ماهان به دلیل تاخیر در پاسخ گویی ... راستش من TX10 رو بیشتر می پسندم (به دلیل فرمت raw ، فیلم برداری بهتر ، رزولوشن بیشتر ، نمایشگر بهتر ) .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    hamid_rabbi تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    107

درود

شخصا بین این 3 مدلی که فرمودید ، canon sx30 رو نمی پسندم . بین دو گزینه ی باقی مونده هم Sony DSC-HX100V بهتره (فیلم برداری بهتر ، باتری لیتیوم ، نمایشگر بهتر ) . البته HX100V وقتی میتونه بهتر باشه که اختلاف قیمتش با hs20 فراتر از 50 یا نهایتا 70 تومن نره (اگر ارزون تر هم باشه که چه بهتر) .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    دوست عزیز از نظر نویز و عکس برداری در نور کم کدام بهتره؟؟؟
    و آیاتنظیماتی داره که یک آدم آماتور هم بتونه یه عکس عالی بگیره؟؟؟؟

صفحه 2 از 3 نخستنخست 1 2 3 آخرینآخرین