من هم با کامپکتهای کنون بیشتر موافقم، در حال حاضر یه کامپکت سونی مدل T500 برای مصارف روزمره دارم، اصلا نمیشه روش برای عکسهای شب حساب کرد!
کلا سونی تو شب اصلا خوب جواب نمیده! مخصوصا سری T که لنز بسیار کوچکی داره و برای جبران نور کم هم ایزو رو بالا میبره و هم سرعت رو پایین میاره که نتیجش Blur شدن بیش از حد و نویز آزار دهنده است که عملاً عکس به هیچ دردی نمیخوره! اثر کامپکتهای سونی تو شب رنگهارو بیش از حد متمایل به زرد ثبت میکنند. ولی از حق نگذریم از نظر فیلمرداری عالیه! میتونی رو دوربینهای سونی از نظر فیلمبرداری حساب باز کنی (بهتر از کنون و دیگر مارکها) و عکاسی روزش هم قابل قبوله و کار من رو به شخصه راه میندازه!
اما به طور کل پیشنهاد من برای کامپکت فقط و فقط کنونه! پبشنهادم به طور اکید یکی از مدلهای SX220 / SX230 اه که از نظر اپتیکی خیلی خوب هستند! برای یکی از دوستان خریدیم و من که از کیفیت خوبش خیلی راضی بودم.
ولی اگه انتخابت SLR Like اه برو سراغ HS 20 که دوستان هم پیشنهاد دادن و ظاهرا تمام کسانی که خریدن از کیفیت عالی اون در مقابل قیمت مناسبش به شدت راضی هستند.
در آخر هم متذکر میشم، سخنانی که عرض کردم فقطتجربه شخصی بنده بوده و به دور از هر نوع تعصبی عرض کردم و ممکن هم هست دوستان دیگر نظری مخالف بنده داشته باشند و مطمئناً تصمیم گیرنده نهایی خود شمایی