سلام دوستان
از بین این دو لنز کدامیک را برای پرنده گرافی پیشنهاد می کنید.
موفق باشید
سلام دوستان
از بین این دو لنز کدامیک را برای پرنده گرافی پیشنهاد می کنید.
موفق باشید
علیرضا زارع
درود
تا از راه رسیدن دوستان پرنده گراف خدمتتان عرض کنم که
برای پرنده گرافی فواصل کانونی بالای300 را بیشتر احتیاج دارید نه اینکه
با 200 تا 300 نشود کاری کرد اما زیاد به پرندگان و یا دیگر حیوانات نمیتوان نزدیک شد که چنین فواصل کانونی نتیجه بخش باشد ،
شاید بیشتر به روش عکاسی شما بستگی داشته باشد مثلا اینکه شما در جایی کمین کنید یا به روش استتار کردن متوسل شوید.
لنز مناسب برای چنین ژانر های عکاسی در همه برندها قیمتهایی چند میلیونی دارد
که البته تهیه آنها برای تفریح و یا عکاسی برای دل خود شاید خیلی مقرون به صرف نباشد
اما بهر روی من فکر میکنم به لنز هایی مثل 150-500 سیگما و یا 50-500 سیگما فکر کنید
موفق باشید
انوش
روی این دو لنز نمیشه کانورتر بست. اگر هم بشه اتوفوکوس از دست میره. افت اپتیکی هم زیاده.یک سوال شخصی
ایا یکی از این دو لنز با تله کانورتور 1.7 و یا 2 میتونه جوابگو باشه؟
سلام دوستان
ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید.
انوش جان حق با شماست امابا توجه به اینکه لنزهایی که شما فرمودید قیمت نسبتا بالایی دارند
و از طرفی من هم کاملا تفریحی عکاسی می کنم و در حال حاضر نمی خوام زیاد هزینه کنم،
فقط می خوام بدونم باتوجه به اینکه دوربینم کراپدار هست با کدامیک از این دو لنز نتیجه بهتری خواهم گرفت؟
ممنون
با سلام.
من لنز 300-70 رو دارم. و همونطوری که انوش گرامی فرمودن برای اینکار کوتاه هستند البته نه اینکه نشه باهاشون کارهای خوبی کرد. اما مستلزم نزدیک شدن به سوژه هستش.
بنده بن این لنز عکسهایی از حیوانات و پرنده ها رو گرفتم که اگه خواستید در قیمت مربوطه قرار خواهم داد. البته عکسها رو در پارک وحش و از داخل ماشین گرفتم. ( چون اجازه پیاده شدن از ماشین به دلیل احتمال خورده شدن توسط شیرها و پلنگها رو نداشتم! ) اما کمی با 500-150 سیگما کار کردم و رنج بلند اون رو پسندیدم. ( هر چند که این نوع عکاسی تجربه بنده نیستش. )
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/