با عرض سلام خدمت همه دوستان
میخواستم از بین Canon SX230 و Fujifilm F550EXR یکی رو انتخاب کنم میشه لطف کنید با نظراتتون کمکم کنید...
با عرض سلام خدمت همه دوستان
میخواستم از بین Canon SX230 و Fujifilm F550EXR یکی رو انتخاب کنم میشه لطف کنید با نظراتتون کمکم کنید...
با سلام
این دو دوربین تقریبا در یک حد هستند.هر دو در رده خودشون خوبند و امکانات زیادی هم دارند.
کنون sx230 نسبت به مدل قبلی sx210 به خاطر کم شدن 2 مگاپیکسل و استفاده از سنسور سیماس عملکرد بهتری ازش انتظار میره چون مدل sx210 نویز زیادی در عکسهاش داشت.
فوجی f550 هم داری امکانات زیادی هست بخصوص سنسور exr که باعث بهبود کیفیت در مود exr شده و نویز را کاهش می دهد و همچنین قابلیت پیشتیبانی از فرمت raw
فکر میکنم gpsدر ایران قابل استفاده نباشد .
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
دوستان خوبم تحقیق زیادی در مورد SX230 کردم،
gps این مدل بدون مشکل هستش و در ایران هم قابل استفاده
آخه جي پي اس چه ربطي به كشور داره .. يك سري ماهواره ميچرخه و اين هم دريافت ميكنه ...
به هر حال من هر چي دوربينهاي خانگي رو زير و رو كردم و تست كردم هيچكدوم راضي كننده نبود... فعلا تا دسترسي به پول زياد و خريد يك دوربين حرفه اي .. يا تغيير شرايط دوربينهاي آماتور دست نگه ميدارم