سلام
دوستان من میخوام تا چند روز دیگه یکی از این دوربین ها رو بخرم. لطفا منو راهنمایی کنید
مچکرم
سلام
دوستان من میخوام تا چند روز دیگه یکی از این دوربین ها رو بخرم. لطفا منو راهنمایی کنید
مچکرم
هر سه دوربین خوب هستند.اما به نظر من اولویت اول hs20exr بعد نیکون p500و در آخر sx30کنن.برای آشنایی با hs20exr فوجی میتونی تایپیک اون رو مطالعه کنیhttp://forum.akkasee.com/showthread....d=1#post221839
دوربین سونی hx100 هم انتخاب خوبی میتونه باشه
قابلیت نصب فلاش خارجی
فیلمبرداری فول اچ دی
زوم اتوماتیک حین فیلمبرداری
عکاسی پیوسته سریع 10 عکس در ثانیه
داشتن فرمت خام مثل raw
این معیارها را اولویت بندی کنید و اعلام کنید، نتیجه مشخص خواهد شد.
دوربین Fuji Hs20 خوبه. اما:
آیا دوربینی به غیر از این 3 مدل به بنده پشنهاد میکنید؟
واسه استفاده خانگی میخوام.
لطفا منو راهنمایی کنید.
سلام
با استفاده از راهنمایی شما دوستان بنده رفتم فروشگاه مدل Hs20 رو بخرم اما فروشنده به شدت با Fuji مخالف بود و بنده رو پشیمون کرد!:::waw:::
و تاکید زیادی بر روی Canon Sx30is داشت!
و میگفت که:
دوربین Canon ساخت ژاپنه و در دراز مدت افت کیفیت نداره اما Fuji داره!
این رو هم بگم که فروشنده تمام برند ها رو داشت، یعنی اینکه روی اسم Canon تعصب نداشت.
لطفا راهنمایی کنید
آقا من خودم 2-3 روز پیش با تمام قوا راه افتادم رفتم جمهوری خرید
به هرکی میگفتم D5100 +18-105 می خوام مسخرم می کرد
یکی رسما تو روم بهم گفت مگه خُلی ؟؟!!!!!!!!!!
تو که داری این هزینه رو می کنی خوب D90 بگیر
همه بلا استثنا (الان تو تاپیک غلط ننویسیم مچم رو میگیرن) می گفتن D90 بگیر
انقدر گیجم کردن پشیمون برگشتم خونه
از 6-7 نفر از دوستان با تجربه ی کنونی و نیکونی مشاوره خواستم و دوستان هم D5100 رو به من پیشنهاد کردند
به این حرف ها توجه نکن
دوربین وسیلست
از عکاسی لذت ببر
این که دوربین ها در دراز مدت افت کیفیت دارند راجع به تمام دوربین ها صدق میکنه نه فقط فوجی
تا این دراز مدت چه باشد؟؟؟؟
من به شخصه فایل RAW رو خیلی مهم می دونم برای کسی که عکاسی رو بخواد دنبال کنه
اینکه بگن کنن خوبه و فلان بده از پایه اشتباه هست.فوجی هم دوربین بد داره و همینطور کنن.sx30 آخرین گزینه برای انتخاب خوب هست.hs20 ساخت چین هست تحت لیسانس شرکت فوجی و کیفیت اون در حد خوبیه و مطمئن باشید که کیفیت عکسهاش و امکاناتش خیلی از sx 30 بهتره.
شک نکنید و hs 20exr رو بخرید و از عکاسی با اون لذت ببرید.بعضی از فروشنده ها اطلاع کمی دارند وقتی من میخواستم hs 20 رو بخرم فروشنده بهم گفت سنسور این دوربین اصلا خوب نیست در صورتی که یکی از مهمترین مزایای این دوربین همین سنسورش هست.
حق با شماست، بی خود دو دل شدم!
ان شالله فردا برم بخرم.
دوستان خواهش میکنم در مورد RAW بیشتر توضیح بدید.
کلا چیه و به چه درد میخوره؟
و همچنین قیمت دوربین و تجهیرات ابتدایی دوربین رو بگید ممنون میشم.
چه Card واسش بخرم خوبه؟ قیمتش؟
مرسی
فرمت raw یعنی دوربین عکسی که میگیره بدون تغییر و با حجم بالا ذخیره می کنه که بعدا تو فتوشاپ نویز گیری و تغییر نور و .... روش انجام بشه.اگه مقالات سایت رو بخونید اطلاعات خوب و کاملی بدست میاری.
قیمتها متنوع هستند و تایپیکی هم در این رابطه هستhttp://forum.akkasee.com/f22.html
رم حتما کلاس 10 بگیر من توشیبا گرفتم 23000تومان(8گیگ)-باتری و شارژر میتونی سونی یا کامیلون بگیری-محافظ lcd- کیف جادار و جنس خوب - سه پایه (اگه بودجه ات کمه با 20000 هم میتونی بخری)-فیلتر uv برای محافظ لنز (اختیاری)-و.....
سلام
حتما HS20
چرا؟ چون با توجه به امکانات خوبیش قیمت مناسبی هم داره
ساخته چین هست اما تو کیفیت عکس ؛ عکس چینی نمی بینی! عکس ژاپنی می بینی ( منظورم رو گرفتید انشاالله )
بدرود
نه چنین مطلبی صحت ندارد. دوربین قبلی من کنون سوپر زوم s2 is ژاپنی بود که شاید از آن افت کیفیت دیدم ولی از فوجی s100 چینی بعد از گذشت سه سال هنوز افت کیفیتی ندیدم .( گرچه بعضی موارد کم اهمیت در بدنه به خوبی و دوام کالای ژاپنی نیست اما مشکلی در کیفیت عکس نیست)
دوربینهای دیجیتال فوجی قبلا در ژاپن تولید میشد اما چندین سال است که در چین ساخته میشوند ولی این موضوع تاثیری روی کیفیت تولیدات نداشته است.
حساب کتابهای بازار و بازاری رو اکیدا وارد مسائل و مقایسه فنی نکنید. ممکن است فروشنده ای هر دو کالا را داشته باشد اما فروش یکی صرفه مالی بیشتری برایش داشته باشد و خیلی مسایل دیگر ...نقل قول:
چرا اینقدر روی Canon تاکید داشت؟
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان بالاخره این دوربین رو خریدم(Fuji HS20 EXR) :::yess:::
من مبتدی هستم. لطفا اگه تنظیمات خاصی یا کاری هست، بگید انجام بدم.
مچکرم از دوستان گرامی
سلام
مبارک باشه.یه سر به لینک زیر بزن اگه سئوالی در مورد دوربین و کار با اون داشتی اونجا مطرح کن.برای سئوالات عمومی و.... تایپیکهای جداگانه هست
فوجی hs 20exr
در ضمن حتما مقالات سایت رو بخون تا اطلاعاتت کامل بشه
مقالات سایت