سلام
دوستان من میخوام تا چند روز دیگه یکی از این دوربین ها رو بخرم. لطفا منو راهنمایی کنید
مچکرم
سلام
دوستان من میخوام تا چند روز دیگه یکی از این دوربین ها رو بخرم. لطفا منو راهنمایی کنید
مچکرم
هر سه دوربین خوب هستند.اما به نظر من اولویت اول hs20exr بعد نیکون p500و در آخر sx30کنن.برای آشنایی با hs20exr فوجی میتونی تایپیک اون رو مطالعه کنیFujifilm FinePix HS20EXR
دوربین سونی hx100 هم انتخاب خوبی میتونه باشه
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
قابلیت نصب فلاش خارجی
فیلمبرداری فول اچ دی
زوم اتوماتیک حین فیلمبرداری
عکاسی پیوسته سریع 10 عکس در ثانیه
داشتن فرمت خام مثل raw
این معیارها را اولویت بندی کنید و اعلام کنید، نتیجه مشخص خواهد شد.
FD master
دوربین Fuji Hs20 خوبه. اما:
آیا دوربینی به غیر از این 3 مدل به بنده پشنهاد میکنید؟
واسه استفاده خانگی میخوام.
لطفا منو راهنمایی کنید.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام
با استفاده از راهنمایی شما دوستان بنده رفتم فروشگاه مدل Hs20 رو بخرم اما فروشنده به شدت با Fuji مخالف بود و بنده رو پشیمون کرد!
و تاکید زیادی بر روی Canon Sx30is داشت!
و میگفت که:
دوربین Canon ساخت ژاپنه و در دراز مدت افت کیفیت نداره اما Fuji داره!
این رو هم بگم که فروشنده تمام برند ها رو داشت، یعنی اینکه روی اسم Canon تعصب نداشت.
لطفا راهنمایی کنید
آقا من خودم 2-3 روز پیش با تمام قوا راه افتادم رفتم جمهوری خرید
به هرکی میگفتم D5100 +18-105 می خوام مسخرم می کرد
یکی رسما تو روم بهم گفت مگه خُلی ؟؟!!!!!!!!!!
تو که داری این هزینه رو می کنی خوب D90 بگیر
همه بلا استثنا (الان تو تاپیک غلط ننویسیم مچم رو میگیرن) می گفتن D90 بگیر
انقدر گیجم کردن پشیمون برگشتم خونه
از 6-7 نفر از دوستان با تجربه ی کنونی و نیکونی مشاوره خواستم و دوستان هم D5100 رو به من پیشنهاد کردند
به این حرف ها توجه نکن
دوربین وسیلست
از عکاسی لذت ببر
این که دوربین ها در دراز مدت افت کیفیت دارند راجع به تمام دوربین ها صدق میکنه نه فقط فوجی
تا این دراز مدت چه باشد؟؟؟؟
من به شخصه فایل RAW رو خیلی مهم می دونم برای کسی که عکاسی رو بخواد دنبال کنه