با سلام:
دوستان امروز زحمت کشیدند و در تاپیک سوالات عمومی من رو راهنمایی کردند، که نهایتا به این دو مدل رسیدم، حالا برای کاربری خانوادگی و عکاسی از طبیعت و فیلمبرداری کدوم رو پیشنهاد میکنید.
خیلی ممنونم
با سلام:
دوستان امروز زحمت کشیدند و در تاپیک سوالات عمومی من رو راهنمایی کردند، که نهایتا به این دو مدل رسیدم، حالا برای کاربری خانوادگی و عکاسی از طبیعت و فیلمبرداری کدوم رو پیشنهاد میکنید.
خیلی ممنونم
دوستان کسی نیت مان رو راهنمایی کنه!!!!!!!!!
من تو برسی هایی در حد معمول متوجه شدم عکسای سونی پر رنگ تر و زیباتره اما کانن کمی بیحاله عکساش!!
خیلی ممنون میشم کمک کنید
معمولا همینطوره . رنگهای کنون کمرنگتر از سونیه و البته به واقعیت نزدیکتره !!!
گذشته از عددها و تبلیغات یکی از بهترین راهها دانلود نمونه عکسها با ایزوهای مختلفه . چون اینقدر تو این زمینه شرکتها پیشرفت میکنن اصلا نمیشه تا نمونه عکسها رو دید نظر داد . مثلا SX230 به ظاهر فرقی با SX210 نکرده ولی به میزان قابل توجهی کیفیت عکسهاش بالا رفته . ممکنه کنون تو کیفیت از سونی بهتر باشه و بتونه با 1/4 درجه ایزوی بالاتر اون مقدار دیافراگم رو جبران کنه .
در مورد اشباع بالای رنگ تو سونی کاملا سلیقه ایه و بعضیا از این روش برای رسیدن به کیفیت کاذب راضی باشن ولی بعضی به همون شکل رنگهای طبیعی راضیتر باشن .
پس میشه گغت که sx230 جزو بهترینهاست در رده قیمتی خودش؟؟
و برای پیشنهاد به من شما کدوم رو پیشنهاد میکنید چون فکر نمیکنم برای کاربری معمولی من زیاد نویز به چشم بیاد و بیشتر کیفیت عکس و به قول حرفه ای ها شلرپ بودن مهمه حالا کدوم رو انتخاب کنم؟؟
و نکته مهم فلاش sx230 رو اگه بعد هر بار روشن شدن بادست داخل داد خراب نمیشه؟