صفحه 2 از 3 نخستنخست 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25
Like Tree3تشکر

موضوع: nikon d50 or eos 350d

كاربر بسیار فعال babakdin543 آواتار ها
    تشکر کرده
    1522

من فكر می كنم آخرش جنگ جهانی سوم بین طرفداران نیكون و كنون تو این سایت در بگیره
    آقا مسعود برو یه دوربین بخر حالشو ببر چرا دعوا را می ندازی آخه
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

كاربر همراه kamikam آواتار ها
    تشکر کرده
    0

بابك عزیز جالب اینجاست كه بدونی من به هیچ وجه روی نیكون یا كنون یا هیچ برند خاصی تعصب ندارم . و همه ما دیگه میدونیم كه این دو تا كمپانی سالهاست دارن با هم رقابت میكنن و هیچ كدوم از هم كم نمیارن به هر حال ... پیشنهاد خودم به مسعود عزیز اینه كه در نهایت خودش جمع بندی كنه و اینو بدونه كه با خرید هر كدوم از این دو برند به هیچ وجه پشیمون نخواهد شد ...
    Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
    Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
    Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800

تشکر کرده
    1522

نقل قول نوشته اصلی توسط kamikam
    پیشنهاد خودم به مسعود عزیز اینه كه در نهایت خودش جمع بندی كنه و اینو بدونه كه با خرید هر كدوم از این دو برند به هیچ وجه پشیمون نخواهد شد ...
    جان كلام همینه
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

نقل قول نوشته اصلی توسط kamikam
    بدنه های نیکون به این خاصیت معروف بوده همیشه و هست ... کنیم !!!
    رو چه حسابي به اين خاصيت معروف بوده ؟؟؟!!!

من هم منظورم اين نبود كه اينطوري تست كنيد فقط مي خواستم بدونم رو چه حسابي اين نظر رو داريد و اين بدنه نمي دونم محكم تر از اون بدنه است در صورتي كه هر دو از نوعي پلاستيك فشرده ساخته شده

من هم همين و گفتم كه آدم بايد خودش تست كنه

در مورد كل برند كنون و نيكون كه فكر كنم اگر منظور كل كاركرد اين دو كمپاني است ميشه راحت از روي اعداد و ارقام فروش و .... و خدمات و ... ارزش سهام در كل دنيا فهميد كدام يكي بهتر كار كرده يا ميكند كه اصلا براي ما مهم نيست ولي در مورد دو محصول خاص كه تو يك رده قيمت هستند مصلمه كه رقابت خيلي فشرده است
    محمد امدادی

تشکر کرده
    1522

نقل قول نوشته اصلی توسط me
    در مورد كل برند كنون و نيكون كه فكر كنم اگر منظور كل كاركرد اين دو كمپاني است ميشه راحت از روي اعداد و ارقام فروش و .... و خدمات و ... ارزش سهام در كل دنيا فهميد كدام يكي بهتر كار كرده يا ميكند كه اصلا براي ما مهم نيست
    دوست عزیز
    علاوه بر موارد فوق كه چندان مهم نیستند كیفیت افرادی رو كه محصولات رو می خرن نیز اضافه نمایید
    عمدتا(نه كلا) شركت نیكونpro Oriented می باشد یعنی حرفه ای مداره اما کنون Costomer Oriented یعنی مشتری مدار می باشد
    اگر این اعداد رو تو رده Slr ها یا Dslr ها مقایسه کنید آمار دقیقتر و مفید تری رو بدست میارید. در کل این دو شرکت سالیان ساله که دارن رقابت می کنن و دوشادوش هم حرکت می کنن ای کاش تعداد چنین شرکتهایی بیشتر بشه که به نفع من و شما تموم میشه
    حالا بی خیال این مورد شین مثل اینکه ZEISS میخاد واسه نیکون و کنون لنز بسازه که خیلی خبره خوبیه
    ویرایش توسط babakdin543 : Tuesday 20 December 2005 در ساعت 17:51
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

تشکر کرده
    0

علاوه بر موارد فوق كه چندان مهم نیستند كیفیت افرادی رو كه محصولات رو می خرن نیز اضافه نمایید
    عمدتا(نه كلا) شركت نیكونpro Oriented می باشد یعنی حرفه ای مداره اما کنون Costomer Oriented یعنی مشتری مدار می باشد
    اگر این اعداد رو تو رده Slr ها یا Dslr ها مقایسه کنید آمار دقیقتر و مفید تری رو بدست میارید. در کل این دو شرکت سالیان ساله که دارن رقابت می کنن و دوشادوش هم حرکت می کنن ای کاش تعداد چنین شرکتهایی بیشتر بشه که به نفع من و شما تموم میشه
    كاملا موافقم با ایشون !
    Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

Post لنز مناسب

ميشه لنزهاي مناسب و خوب را براي بدنه خالي اين دوربينها(بجاي لنز كيت آنها)را معرفي كنيد هم دي 50 و هم 350دي؟

تشکر کرده
    1522

نقل قول نوشته اصلی توسط aamiri
    ميشه لنزهاي مناسب و خوب را براي بدنه خالي اين دوربينها(بجاي لنز كيت آنها)را معرفي كنيد هم دي 50 و هم 350دي؟
    واسه D50 لنز 70-18 همون لنز کیت D70 یه ترکیب رویایی برای استفاده های روزمره میشه
    این ترکیب تقریبا ارزانترین ترکیب میشه که کیفیت خوبی هم داره
    در خصوص کنون لطفا دوستان و اساتید محترم راهنمایی کنن
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

تشکر کرده
    0

واسه D50 لنز 70-18 همون لنز کیت D70 یه ترکیب رویایی برای استفاده های روزمره میشه
    البته الان ظاهرا 70-18 شدیدا كمیاب شده و كسانی هم كه دارن یا از قبل دارن و یا از رو دوربین باز میكنن كه قیمت های خیلی بالایی هم میپرونن !! من نزدیك یك هفته برای یكی از دوستان ( كه عضو همین فروم هم هست و دوربینش مباركش باشه ) دنبال این لنز و كلا لنزهای Default نیكون بودم و اصلا پیدا نكردم به غیر از چند مورد كه قیمت ها واقعا بالا بود ....

تشکر کرده
    1522

من تقریبا یك ماه پیش70-18 رو از تصویر یاد قیمت كردم 273 هزار نمی دونم الان داره یا نه
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

صفحه 2 از 3 نخستنخست 1 2 3 آخرینآخرین