من فكر می كنم آخرش جنگ جهانی سوم بین طرفداران نیكون و كنون تو این سایت در بگیره
آقا مسعود برو یه دوربین بخر حالشو ببر چرا دعوا را می ندازی آخه
من فكر می كنم آخرش جنگ جهانی سوم بین طرفداران نیكون و كنون تو این سایت در بگیره
آقا مسعود برو یه دوربین بخر حالشو ببر چرا دعوا را می ندازی آخه
بابك عزیز جالب اینجاست كه بدونی من به هیچ وجه روی نیكون یا كنون یا هیچ برند خاصی تعصب ندارم . و همه ما دیگه میدونیم كه این دو تا كمپانی سالهاست دارن با هم رقابت میكنن و هیچ كدوم از هم كم نمیارن به هر حال ... پیشنهاد خودم به مسعود عزیز اینه كه در نهایت خودش جمع بندی كنه و اینو بدونه كه با خرید هر كدوم از این دو برند به هیچ وجه پشیمون نخواهد شد ...
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
جان كلام همینهنوشته اصلی توسط kamikam
رو چه حسابي به اين خاصيت معروف بوده ؟؟؟!!!نوشته اصلی توسط kamikam
من هم منظورم اين نبود كه اينطوري تست كنيد فقط مي خواستم بدونم رو چه حسابي اين نظر رو داريد و اين بدنه نمي دونم محكم تر از اون بدنه است در صورتي كه هر دو از نوعي پلاستيك فشرده ساخته شده
من هم همين و گفتم كه آدم بايد خودش تست كنه
در مورد كل برند كنون و نيكون كه فكر كنم اگر منظور كل كاركرد اين دو كمپاني است ميشه راحت از روي اعداد و ارقام فروش و .... و خدمات و ... ارزش سهام در كل دنيا فهميد كدام يكي بهتر كار كرده يا ميكند كه اصلا براي ما مهم نيست ولي در مورد دو محصول خاص كه تو يك رده قيمت هستند مصلمه كه رقابت خيلي فشرده است
محمد امدادی
دوست عزیزنوشته اصلی توسط me
علاوه بر موارد فوق كه چندان مهم نیستند كیفیت افرادی رو كه محصولات رو می خرن نیز اضافه نمایید
عمدتا(نه كلا) شركت نیكونpro Oriented می باشد یعنی حرفه ای مداره اما کنون Costomer Oriented یعنی مشتری مدار می باشد
اگر این اعداد رو تو رده Slr ها یا Dslr ها مقایسه کنید آمار دقیقتر و مفید تری رو بدست میارید. در کل این دو شرکت سالیان ساله که دارن رقابت می کنن و دوشادوش هم حرکت می کنن ای کاش تعداد چنین شرکتهایی بیشتر بشه که به نفع من و شما تموم میشه
حالا بی خیال این مورد شین مثل اینکه ZEISS میخاد واسه نیکون و کنون لنز بسازه که خیلی خبره خوبیه
ویرایش توسط babakdin543 : Tuesday 20 December 2005 در ساعت 17:51
كاملا موافقم با ایشون !علاوه بر موارد فوق كه چندان مهم نیستند كیفیت افرادی رو كه محصولات رو می خرن نیز اضافه نمایید
عمدتا(نه كلا) شركت نیكونpro Oriented می باشد یعنی حرفه ای مداره اما کنون Costomer Oriented یعنی مشتری مدار می باشد
اگر این اعداد رو تو رده Slr ها یا Dslr ها مقایسه کنید آمار دقیقتر و مفید تری رو بدست میارید. در کل این دو شرکت سالیان ساله که دارن رقابت می کنن و دوشادوش هم حرکت می کنن ای کاش تعداد چنین شرکتهایی بیشتر بشه که به نفع من و شما تموم میشه
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
ميشه لنزهاي مناسب و خوب را براي بدنه خالي اين دوربينها(بجاي لنز كيت آنها)را معرفي كنيد هم دي 50 و هم 350دي؟
واسه D50 لنز 70-18 همون لنز کیت D70 یه ترکیب رویایی برای استفاده های روزمره میشهنوشته اصلی توسط aamiri
این ترکیب تقریبا ارزانترین ترکیب میشه که کیفیت خوبی هم داره
در خصوص کنون لطفا دوستان و اساتید محترم راهنمایی کنن
البته الان ظاهرا 70-18 شدیدا كمیاب شده و كسانی هم كه دارن یا از قبل دارن و یا از رو دوربین باز میكنن كه قیمت های خیلی بالایی هم میپرونن !! من نزدیك یك هفته برای یكی از دوستان ( كه عضو همین فروم هم هست و دوربینش مباركش باشه ) دنبال این لنز و كلا لنزهای Default نیكون بودم و اصلا پیدا نكردم به غیر از چند مورد كه قیمت ها واقعا بالا بود ....واسه D50 لنز 70-18 همون لنز کیت D70 یه ترکیب رویایی برای استفاده های روزمره میشه
من تقریبا یك ماه پیش70-18 رو از تصویر یاد قیمت كردم 273 هزار نمی دونم الان داره یا نه