ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
مورد مصرف آتلیه
Sent from my KFTT using Forum Runner
Printable View
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
مورد مصرف آتلیه
من سيگما رو دارم لنز خوبيه به نسبت قيمتش , اما لرزش گير تو لنز تله خيلی به کار مياد
70-200 های کنن جزو شارپ ترین، کم اعوجاج ترین و ازهر نظر بهترین لنزهای قابل تهیه هستند. اگر مورد مصرف آتلیه هست، چون نیاز به اف پایین ندارید، به نظر میرسه که خرید 70-200 اف 4 کنن بسیار بهتره. خروجی لنز کنن هم به مراتب شارپ تر هست. سبک تره (لنز سیگما باعث آرتروز نصف مصرف کننده هاش هست! (شوخی بود!) اما واقعا سنگینه!) ظاهر قشنگ تری داره و البته IS داره. گرچه روی سه پایه اگر بگذارید دوربین رو خاموشش می کنید، اما وجودش خیلی برای عکاسی روی دست کمک می کنه. من با هر دو کار کردم و تقریبا برای هر استفاده ای اف 4 کنن رو پیشنهاد می کنم.
سلام
قبلا در تاپیک مشابهی صحبت شده بود. لطفا در همانجا ادامه دهید:
http://forum.akkasee.com/f61/t11426.html
بله خوشبختانه فضای کافی در دسترس هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط niceevil
تاپیک قبلی سیگما ماکرو وکانن بدون is بحث شده و كلي ميباشد.در مورد آتليه شايد اين تاپيك سودمند باشد.اگر امكان دارد مورد مصرف به عنوان تاپيك اضافه شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kholeno
با تشكر
SIGMA Apo 70-200mm f/2.8 EX DG OS Hsm Vs Canon EF 70-200mm f4L is usm
ممنونم تو فروم هاي بيگانه هم روي اين مواردي كه ذكر كرديد زياد بحث شده اما به مزيت هاي سيگما بيشتر اشاره شده. كه باعث شد دو دل بشم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط amparisay
سيگما 70تا 135-145 ميليمتر حتی روی ديافراگم 2.8 عاليه اما جلوتر بريد کمی از شارپنس کم ميشود
کنون تقريباً شارپنس ثابتی داره
واسه اتليه که از ديافراگم های حدود 8-11 استفاده ميشه خريد سيگما توجيهی نداره چون هم سنگينه هم لرزشگير نداره
اگر کار بيرون از اتليه هم ميکنيد ديافراگم 2.8 برای پرتره خيلی به کار مياد
نمونه های عکسهای سیگما رو ببینید، متوجه میشید نسبت به قیمتش خیلی خوبه این لنز. روی 200 اف 2.8 به شما میده و باعث به وجود اومدن بوکه های خیلی خوبی میشه. اما سنگینه این لنز، روی اف 2.8 شارپنسش کمه، و در مورد نمونه ای که من دیدم رینگ فوکوس خراب شده بود و گیر می کرد. با صحبتی که داشتیم با صاحب لنز، می گفت بارها تعمیر شده اما هنوز هم گیر می کنه که نشون از ضعف بیلد لنز سیگما داره. (البته ناگفته نمونه که لنز اف 4 کنن لرزشگیر دار هم من تاحالا 3 تا نمونه دیدم که رینگ فوکوسشون، تقریبا از کار افتاده بود. یعنی می چرخوندید نمی تونستید فاصلۀ فوکوس رو عوض کنید. با یک تعمیر ساده و جزئی مثل اینکه رفع میشه. گفتیم که همۀ مسائل رو گفته باشیم) اما اگر شارپنس لازم دارید و برای کار آتلیه می خواید، هیچ برتری یی سیگما بهتون نمیده.
ممنون که وقت گذاشتید البته لنز مورد نظر بنده دارای لرزشگیر میباشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط niceevil
به این لینک توجه کنید که علاوه بر لرزشگیر تعداد گروه و عدسیهای آن بیشتر میباشد.
http://www.afrangdigital.com/pages/P...71&CateID3=150
خیلی لطف میکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط amparisay
من دیروز سیگل بودم قیمت لنز لرزشگیردارش خوب پایین اومده و وسوسه کنندست تو لینک بالا بالای 5 تومنه اما سیگل 4100 میگفت.
یه مورد f2.8 بدون لرزشگیر هم بود که تمیز و کم کارکرد به نظر میاومد 3600 که همه کارای خریدشو انجام دادم لحظه آخر که دیدم کارتنش مال خودش نیست منصرف شدم البته مغازه دار همه جوره ضمانت میکرد و سریالشو در فاکتور قید میکرد.کلی هم توضیح داد که حتی دوربینای جدید هم روی کارتن شماره سریال نمیخورن.
نگفته بودين که سيگما هم لرزش گير دار مد نظرتونه
اگه اينقدر ميخوايد هزينه کنيد تامرون خيلی بهتر و شارپ تره ، من خودم تو ليست خريدم هست و به زودی ميگيرم
تو همه تست هايی که ديدم خيلی عالی بودم تنها ايرادش وينگت زيادشه که برای من در مقابل امتيازات ديگش و قيمتش که نصف کنون مهم نيست
بله لرزشگيردار مد نظرم هست اكثرا بدون لرزشگيرشو ماكرو ميگن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط niceevil
تامرون تو ايران نمايندگي داره? الان قيمتش چنده? ريويوهايي كه خوندم لرزشگيردار سيگما رو بهتر از تايپ يك 2.8 لرزشگيردار و ضعيف تر از تايپ دو اعلام ميكنن.
سيگما به نسبت تمرون و کنون 2 ضعيف تره با اينکه از نظر قيمت تقريباً نزديک تمرونه
من خودم زياد دنبالش بودم تمرون جز وينگت ايراد ديگه اي نداره
(البته يکم کوتاه تر از 200 ، فکر کنم 180 ميليمتره)
من تاحالا تو هيچ ريويو اي نديدم سيگما رو بهتر بدونند
اخرين قيمت که مال چند ماه پيشه گفتن 4900 (تامرون) احتمالاً الان ارزون تر هم شده باشه
انگار به گیجی فوکوس هم تو تامرون اشاره شده.
جالبه تو محیط وب هیچ سایت و فروشگاهی تامرون کار نمیکنه?
با توصیه دوستان یه f4is خریداری کردم فقط سوالی برام پیش اومده با توجه به اینکه لنز واقعا در حد آکه و کمتر از 300 شات کار کرده حس میکنم صدای لرزشگیرش کمی بیشتر از لنزای دیگست درسته?
آقا مبارک باشه. من هم این لنز رو یه سالی داشتم. خیلی لنز خوبیه. صداش هم برای من که خیلی وسواس داشتم زیاد بود که رفتم تعمیرگاه مرکزی و نشونشون دادم و گفتن کاملاً طبیعیه این صدا. نگران نباشین و از عکاسی باهاش لذت ببرین.نقل قول:
با توصیه دوستان یه f4is خریداری کردم فقط سوالی برام پیش اومده با توجه به اینکه لنز واقعا در حد آکه و کمتر از 300 شات کار کرده حس میکنم صدای لرزشگیرش کمی بیشتر از لنزای دیگست درسته?
بله، صدای لرزشگیر این لنز رو میشنوید حس می کنید یه چیزی اون تو داره اشتباه کار می کنه! اما همه چیز درسته، صداش یه ذره زیاده. یکی از بهترین لنزهای موجود در بازار رو به نسبت قیمت خریدید، ازش لذت ببرید.