صفحه 2 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 20 , از مجموع 46

موضوع: سونی r1 يا نيکون d50 ????

كاربر ويژه infinity آواتار ها
    تشکر کرده
    4379

پیش فرض پاسخ: سونی r1 يا نيکون d50 ????

Sony R1 @ ISO 400

Canon 5D @ ISO 400

Sony R1 @ ISO 400 processed with Noise Ninja

پس به نظر میرسه که نویز نینجا در صورت خرید R1 میتونه کمک زیادی بکنه
    این هم نظر مایکل ریچمن

Noise
    My initial tests have not been rigorous. But, enough so that I can say that the R1 is essentially noise free at ISO 160 (its base level), though at ISO 400 it starts to get a bit noisy. This is compared with a contemporary Canon DSLR, such as the 20D or 5D, which remains essentially noiseless till ISO 800.

Now, don't get stressed over this. Many ISO 400 shots will appear noise free, but if you look in the mid-tones and shadows closely you'll definitely start to see chroma noise (blotchyness).

The examples below were shot indoors in very low light with a Canon 5D and 24-105mm f/4l IS lens and the R1. The shot was wide open at f/4, and 24mm focal length, both at ISO 400. The full frame isn't relevant, but what you see below are 100% crops that show that beginning at ISO 400 there is very definite chroma noise visible in mid-tones, especially because the shot is underexposed by about 2 stops. (These are files processed in Camera Raw with no modifications other than adjusting white balance.
    هادی هژیرآذر

كاربر ويژه infinity آواتار ها
    تشکر کرده
    4379

نقل قول نوشته اصلی توسط nima12
    نکته همينجاست که من ۸۲۰ تومن دارم
    فکر نميکنم حالا حالا هم پولی برای خريد لنز دستم بياد ...
    پس با توجه به شرایط شما R1 در بدو امر برای شما لذت بخش تر خواهد بود و عذاب نسبی نویز ، کند بودن ها . وای R2 و امثال آن به بازار اومد و ... شما را تا پایان راه همراهی خواهد کرد !
    اما گزینه دیگر اینست که D50 رو انتخاب کنید. از مزایای منحصر بفرد یک DSLR لذت ببرید. از نداشتن لنز مناسب ( به لحاظ محدوده فاصله کانونی ) در عذاب باشید و این عذاب تا زمان پولدار شدن شما ، ادامه پیدا کند !

البته جهنم به این داغی ها که من توصیف کردم نیست ( کمی مزاح هم بود ) ، اما کما بیش داستان از این قرار است.
    هادی هژیرآذر

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1

یادتون نره که:

نقل قول نوشته اصلی توسط kamikam
    خريد R1 به نوعي انتهاي كار محصوب ميشه و D50 ابتداي يك كار حرفه اي ...
    محمد امین فیروزآبادی
    Mohammad Amin Firuzabadi
    http://www.maf.ir
    آخرین بروز رسانی 1385/1/27
    http://www.irandeserts.com

كاربر همراه kamikam آواتار ها
    تشکر کرده
    0

هادي عزي خيلي قشنگ و كامل توضيح ميده ... بهتره مواردي رو كه ذكر كرد مد نظر داشته باشيد ... مخصوصا احتمال ورود ورژن جديد R1 به زود خواهد بود و اون موقع هستش كه ممكنه يه مقدار اذيت بشيد ! ... ممكنه الان پولي براي لنز نداشته باشيد ولي بهتره به آينده فكر كنيد نه الان .... من حتي پيشنهاد ميكنم ميتونيد D50 رو با يك لنز نرمال 50 mm f 1.8 براي استارت كار بگيريد ... ( البته قيمت دقيقش رو نميدونم ) و در كنار اون ميتونيد كم كم 18-70 رو هم با قيمتي حدود 240 تهيه كنيد و لذتشو ببريد ....
    Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
    Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
    Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800

كاربر فعال Minoosepehr آواتار ها
    تشکر کرده
    1796

من هم با بقیه دوستان موافقم. میتونید دوربین رو با یک لنز معمولی که با خود دوربین است خریداری کنید و از بقیه امکانات استفاده ببرید. برای لذت از برتریهای یک DSLR حتما لازم نیست تا لنزهای گران قیمت تهیه کنید.
    دقت داشته باشید که فرق بین یک DSLR و slr-like فقط لنز نیست.
    آریو مینوسپهر

كاربر فعال reza_Bahman آواتار ها
    تشکر کرده
    3705

ببخشيد جناب هژير عزيز:
    ولي اين 5d چه ربطي به D50 داره كه زحمت مقايسه عكسهاي اونو با R1 كشيديد؟
    البته اين مقايسه به طور كلي قابل استفاده بود ولي بحث D50 است وr1 ...اشتباه مي كنم؟
    عليرضا بهمن آبادي
    Nikon D50
    Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
    Speedlight SB800 Case Logic SLRC3

كاربر آشنا MehrPix آواتار ها
    تشکر کرده
    0

سلام...

nima12 جان من در مورد R1 شناخت زيادي ندارم، ولي شما مطمئن باشيد که از D50 آنقدر کيفيت ببينيد که اصلاً از خريدتان پشيمان نشويد!آنهم با اين قيمت مناسب!
    در مورد لنز 55-18 که به همراه D50 هست، بگم درسته که مثلاً قابل مقايسه با 70-18 نيست! ولي لنز خوبي هست (به نسبت قيمت و امکانات) و تا مدتها ميتونه رضايت شما را جلب کنه !
    در هر صورت به نظر من هم در خريد D50 اصلاً شک نکنيد.
    موفق باشيد
    مهران
    www.mehraan.com
    Nikon D200 & Nikkor AF-S 70-200 VR f/2,8
    Nikkor AF-S DX 18-200 VR - AF Nikkor 50mm f/1,4 & Nikon SB-800
    Tamron SP AF 17-50 f/2,8- Tamron 90mm Macro f/2,8- Tokina AF 12-24 f/4

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

بخاظر سایز سنسور بزرگ در R1 شاید بتوان گفت بین SLR-Like ها بهترین وضعیت را از لحاظ نویز دارد.
    دقیقا همین طور هست نویز این دوربین واقعا قابل مقایسه با کامپکتها نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_Bahman

ببخشيد جناب هژير عزيز:
    ولي اين 5d چه ربطي به D50 داره كه زحمت مقايسه عكسهاي اونو با R1 كشيديد؟
    البته اين مقايسه به طور كلي قابل استفاده بود ولي بحث D50 است وr1 ...اشتباه مي كنم؟
    جناب بهمن آبادي عزیز بهتر هست کمی به اصل مضوع توجه داشته باشیم.
    اتفاقا به نظر من مقایسه خوبی بود .مهم 5 دی و 20 دی و...نیست ، مهم اینجاست که نویز دوربینهای SLR درهمین اندازه است و همه آنها توانایی رقابت با هم رو دارند.
    حالا کمی 5 دی در نویز بهتر از 350 دی یا 20 دی ویا دی 50 و70 باشه ؛ اما آیا اختلاف اینها با هم مثل R1 و 5 دی است؟
    پس مقایسه همچین بی ربط هم نبود!!!

اما در مورد پول :
    اول اینکه خدا بزرگه ، پس ناراحت نباشید و به قول دوستان بیشتر فکر آینده باشید تا حال.
    من زمانی که قصد خرید دوربین داشتم تا حداکثر 1 میلیون جور کرده بودم . اما خدا رو شکر بیشتر شد.
    اما اگر هم نمی شد همین 350 دی رو با لنز کیت میگرفتم.چون یک SLR هست و در آینده دست و بالم برای ارتفاع باز تر بود نه برای تعویض مجدد و خرید و............... .!!
    فکر میکنم شما هم اگر همین دی 50 رو حالا یا بالنز کیت و یا هر لنز ارزان تر تهیه کنید حداقل از بابت تعویض و به قول دوستان R2 , .... خیالتون راحت میشه.
    به نظرمن با خرید کامپکت ضرر میکنید .به این علت که فکر میکم خرید دوربینهایی در این سطح انگیزه رو برای عکاسی و ادامه آن بیشتر میکنه و بعدا که علم بیشتری در این ضمینه پیدا کردید احساس کمبود خواهید کرد .
    پولش هم یک قرون و دوزار نیست پس دقت کنید.
    مسعود قدیری

كاربر فعال bf  آواتار ها
    تشکر کرده
    964

اول اينکه در اين انجمن هر سوالي بپرسيد جوابش يک dslr خواهد بود! : )

نکته جالب درمورد r1 اين تصوير است که جناب شهبازي هم اشاره کردند:

چون من تا به حال مالک هيچ يک از اين انواع نبودم نميتونم توصيه کنم، يک داستان تعريف ميکنم، اولين بار که f707 رو پشت يک ويترين ديدم، خيلي شگفت زده شدم. اولين بار بود که چيزي شبيه يک دوربين قابل اعتنا اما از نوع ديجيتال ميديدم خصوصا در مقايسه با دايناسور بد ترکيبي که قبل از اون سوني ارايه داده بود و روي cd عکس ذخيره ميکرد ...
    چندي بعد، d60 اولين dslr بود که دستم گرفتم! هنوزم حسش رو فراموش نکردم! اونموقع بايد 2-3 تومن پياده ميشدي و من ترجيح دادم به همون دوربين آبا اجدادي ...
    اما اولين بار که f828 رو ديدم واقعا تو ذوقم خورد، چاق سنگين! بعدا داد همه از نويز عکسهاش هم در اومد و dslr هايي هم مثل d70 اومدند که ظاهرشون هم مثل 300d مايوس کننده نبود و قيمتشون هم ... با بازگشت به مباحث همين انجمن ميبينيم مثلا در مورد r1 اون بحث داغي که در مورد 8 مگاپيکسلي ها بوده هيچگاه رخ نداده

در هرصورت ظاهرا نويز r1 خيلي کمه و واقعا نزديک به dslr ها (dslr هاي ارزانتر از نظر نويز تقريبا مابين r1 و امثال 5d قرار دارند)، سوني گفته ميتونسته مد فيلمبرداري بگذاره اما به دلايلي ... اينجاست که متوجه ميشيم سوالي که شما پرسيديد واقعا جاي تامل داره ...
    از لحاظ پرفورمنس فاصله بيشتر ميشود
    از لحاظ ارگونومي من اين طرح لنز چاق با دسته کوچک رو نميپسندم و عاشق طرح slrهاي سايز متوسط هستم
    همه به دليل دوربينهاي کامپکت و هندي کم خيلي به نگاه از lcd عادت کرديم، اما ميدانيم هنوز بهترين راه فکوس دستي همان مکانيزم تمام اپتيکي انعکاس از طريق لنز واحد است (که r1 ندارد)
    ضمن اينکه دوربين با لنز ثابت در ابعاد r1 ديگر از نظر وزني هم مزيتي ندارد

در مورد محصولات جديدتر و ... در هر رده اي اين مسايل هست اما امکان به بن بست خوردن در کاربرد خاص در صورت تعويض لنز کمتر خواهد بود، مثلا حداقل فاصله فوکوس در حالت ماکرو براي r1، سي سانتي متر هست، اگر کاربردي ماکروي نزديکتر لازم داشته باشه، شايد خريد مبدل هاي لازم براي r1 در حد يک يا چند دوربين کامپکت با مد ماکروي خوب باشه و مطمينا در شرايط مشابه که لنز ثابت جواب بازه مورد نياز را ندهد، dslr ها امکان استفاده از راه حلهاي بهتري را خواهند داشت
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg h.JPG‏ (41.9 کیلو بایت, 63 بازدید)

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

همه صحبتهایی که دوستان در حمایت از Dslr و مخصوصا دی50 گفتند درست... اما نکته اینکه شما با خرید R1 ماکزیمم! پول لنز اون رو پرداخت کردید! و خود دوربین برای شما مجانی بوده است!
    R1 لنز بسیار باکیفیت و با ارزشی داره... مخصوصا واید 24 ... در کمتر لنزی پیدا میشه... (در لنزکیت ها هم که نیست...با توجه به برش سنسور....)
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

صفحه 2 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین