نوشته اصلی توسط
FarzadKB
با سلام خدمت دوستان
در حال حاضر دوربینم Canon 450D با لنز کیت 18-55 و 55-250 هست. ژانر عکاسی مورد علاقهام پرتره و منظره هست و تا حدودی اکشن. (نیاز به فوکوس سریع دارم که با این دوربینم بیشتر وقتها مشکل دارم. نمیدونم شاید بلد نیستم. از 9 نقطه فوکوس اتوماتیک در اوردهام و فقط از نقطه مرکزی استفاده میکنم) ایزو هم واقعا اذیت کننده است. عملا بیشتر 400 نمیشه استفاده کرد. حتی روی این مقدار هم نویز وجود داره که گاها در ایندورها مجبور میشم سرعت شاتر و دیافراگم رو کمتر کنم که تاثیر بدی در کیفیت میگذاره
در حال حاضر از عکاسی پول در نمیارم و میشه گفت آماتوری و از روی علاقه عکاسی میکنم. قصد آپگرید دوربینم رو دارم. بعد از کلی اینور اونور کردن به دو گزینه Canon 80D و Sony A6400 رسیدم. و برای لنز هم 18-135. این لنز برای ماونت سونی هم موجود است. ترجیم اینکه که فقط یه لنز داشته داشتم چنانچه بتونه نیازهام رو برطرف کنه و مطلوب باشه. عکاسی کلوز آپ (گل و گیاهان و...) هم دوست دارم و انجام میدم. سونی با لنز 18-135 حدود 2 میلیون تومن از کانن گرونتر در میاد. بودجهاش رو دارم ولی کمتر هم بشه خوشحال کننده است. شاید با یه لنز دیگهای از سونی. یه نیم نگاهی هم به کارکردههای هر دو دوربین و لنزهاشون دارم.
به نطر شما کدوم دوربین و لنز برای من مناسبتر خواهد بود؟ البته اصراری به این دو دوربین ندارم. چنانچه پیشنهاد دیگهای دارید که بودجه کمتری (چه بهتر) رو شامل میشه و مناسب برای بنده هست، لطفا معرفی کنید. متشکرم.