سلام
من حدود یک ساله برای خرید دوربین مطالب این سایت و سایت های دیگه ی عکاسی رو میخونم پارسال از دوربین های 100 تومنی چینی رسیدم به a620 بعد هم مشکلاتی پیش اومد که نگرفتم بعد a700 اومد و به s2 و s3 فکر کردم... چون قبلا تو عکسها به نظرم بزرگ میومدن ولی از نزدیک که دیدم فکر کردم میشه با سایزش کنار اومد .
الان موقعیتی پیش اومده که میخوام بخرم اما نمیدونم کدومو! حالا از کسایی که s2 یا s3 دارند چند تا سئوال دارم
آیا از سایزش ناراضی نیستند؟ یعنی اگه در کنار این a700 رو هم داشتید و جایی میخواستید برید که زوم بالا نیاز نداشتید کدومو همراه میبردید؟
آیا واقعا a700 در حد s2 هست یا نه؟ خوب هر کس ظاهر رو ببینه فکر میکنه s2 یه چیز دیگست اما واقعا یه چیز دیگست؟ یا جز زوم و لرزه گیر تفاوت چندانی ندارند؟..منو ها و امکانات اضافه تری داره یا نه دقیقا همونه با زوم 12؟
نمیدونم واقعا زوم به دردم میخوره یا نه البته فکر میکنم تا حدود زوم 6 تازه چیزی میشه که چشم میبینه.. از عکاسی طبیعت و ماکرو خوشم میاد .. فقط از سایزش میترسم .. مسلما اگه دوربینو مثل موبایل بشه داخل کیفی گذاشت که به کمربند بست خوب میشد اما یه کیف از S2 دیدم نسبتا بزرگ بود ولی اگه واقعا میدونستم به اندازه تفاوت حجمش تفاوت داره با اندازش کنار میومدم
البته تقریبا تمام ریویو های اینا رو خوندم اما تجربی باهاشون کار نکردم
بازم میگم رو کاغذ تقریبا تفاوتهای اینا رو میدونم اما تو عمل نه..
بعد هم میخوام بدونم اگه سوپر زوم بخوام s2 بگیرم یا S3 تا جایی که میدونم تفاوت اصولی با هم ندارند اما آیا این تفاوت قیمت ارزش این تفاوتهای جزئی رو داره یا نه؟.. بهتره تفاوتشو خرج لوازم جانبیش کنم...
در ضمن اگه دوستان قیمت های این سه رو بدونن بی زحمت بگن... من اصفهانم اما اگه تفاوت قیمت بیشتر از 20 باشه ترجیح میدم از تهران خرید کنم
منتظر راهنماییهای دوستان هستم...