پاسخ: Nikon D80 vs. Canon EOS Rebel XTi
تکنولوژی سنسور فوجی CCD است اما تکنولوژی ان مخصوص خود فوجی است که نام super CCD بر روی ان گذاشته البته در 4 نسل مختلف.
تعریف تفاوتهای ان با تکنولوژی معمول از حوصله اینجا خارج است اما کیفیت تصویر ان عالیست . نویز ان بسیار کم و اگر قصد خرید یک دوربین کامپکت داشته باشم با کله یک فوجی می خرم.
سری اف ان (کامپکت) تصویری به دست میدهد که از کمتر دوربین کامپکتی بر می اید. اف 30 اگر اشتباه نکنم تا ایزوی 3200 را دارد (چک می کنم و دقیقتر میگم).
S5Pro باید موجود کم نظیری باشد اما قیمت ان زیاد است . 2000 دلار
علیرضا و بابک عزیر ممنون از پاسختان
در ضمن چرا نیکون از Cmos استفاده نمیکند؟ Ccd چه برتری هایی نسبت به Cmos داره که نیکون از Ccd
استفاده میکند؟
با سلام خدمت همه دوستان
بعد از كلي كلنجار رفتن يه D80 گرفتم با يه لنز 18-135:) :) قبل از آن 30 d كانن را آزمايش كردم
اول يه پاسخ به آنهائي كه مسئله نويز رو مطرح مي كنند
به جرئت مي توان گفت مسئله نويز به شكل عجيبي حل و قابل چشم پوشي شده است .
اما براي كساني كه مي خواهند عكاسي در نور كم انجام دهند ( چه با كانن چه با نيكون ) به شدت لنز فيكس با نور گيري بالا را توصيه ميكنم ( كمتر از 2.8 f ) و لنز با عناصر كمتر در حقيقت عكاسان قديمي به هيچ وجه دل خوشي از زوم نداشتند . در كل شخصا ترجيح ميدم نيكون داشته باشم ( به استثنا 5dچون من عاشق فول فريم هستم . كه متاسفانه در اين زمينه دل خوشي از نيكون ندارم ) و اين به دو دليل است 1 - لنزهاي نيكون عالي هستند . 2 - تكنولوژي شاتر نيكون يك سرو گردن از همه بالاتر است . در خصوص خوش دست بودن . تقريبا كانن توانسته بعد از مدت ها خودش را به نيكون نزديك كند . مخصوصا در d30 .و نهايتا به عرض همه استقلالي و پرسپوليسي ها برسانم تمام اين ايرادات در شرايط خيلي سخت مطرح ميشود . نه در شرايط عادي و مطمئن باشيد خود شركت ها تمام اين تست ها را انجام مي دهند . و در آخر d80 از d400 خيلي بهتره و چيزي در حد 30d به حساب مياد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir33000
با سلام خدمت همه دوستان
بعد از كلي كلنجار رفتن يه D80 گرفتم با يه لنز 18-135:) :) قبل از آن 30 d كانن را آزمايش كردم
اول يه پاسخ به آنهائي كه مسئله نويز رو مطرح مي كنند
به جرئت مي توان گفت مسئله نويز به شكل عجيبي حل و قابل چشم پوشي شده است .
اما براي كساني كه مي خواهند عكاسي در نور كم انجام دهند ( چه با كانن چه با نيكون ) به شدت لنز فيكس با نور گيري بالا را توصيه ميكنم ( كمتر از 2.8 f ) و لنز با عناصر كمتر در حقيقت عكاسان قديمي به هيچ وجه دل خوشي از زوم نداشتند . در كل شخصا ترجيح ميدم نيكون داشته باشم ( به استثنا 5dچون من عاشق فول فريم هستم . كه متاسفانه در اين زمينه دل خوشي از نيكون ندارم ) و اين به دو دليل است 1 - لنزهاي نيكون عالي هستند . 2 - تكنولوژي شاتر نيكون يك سرو گردن از همه بالاتر است . در خصوص خوش دست بودن . تقريبا كانن توانسته بعد از مدت ها خودش را به نيكون نزديك كند . مخصوصا در d30 .و نهايتا به عرض همه استقلالي و پرسپوليسي ها برسانم تمام اين ايرادات در شرايط خيلي سخت مطرح ميشود . نه در شرايط عادي و مطمئن باشيد خود شركت ها تمام اين تست ها را انجام مي دهند . و در آخر d80 از d400 خيلي بهتره و چيزي در حد 30d به حساب مياد.
تبریک میگم . امیدوارم که عکس های خوبی باهاش بگیرید .
خیلی مبارکتان باشد و امیدوارم حسابی از خریدی که کردی لذت ببری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir33000
و در آخر d80 از d400 خيلي بهتره و چيزي در حد 30d به حساب مياد.
و حتی بهتر از 30D
سلام....
نقل قول:
در آخر d80 از d400 خيلي بهتره و چيزي در حد 30d به حساب مياد
نقل قول:
و حتی بهتر از 30D
نه دیگه درسته من با هرچی جاکلیدی (EOS XXX) مشکل دارم ولی به جان خودم اینو دیگه قبول ندارم .....
شاید بدنه ی D80 گنده تره ولی این دلیل نمیشه اون رو هم رده ی (EOS XX) بدونم چون 20D & 30D رو باید با D200 همرده دونست و D70s & D80 رو با 350D & 400D مقایسه کرد و اصلا حرف شما رو قبول ندارم...
(( هر کسی میتونه یه نظری داشته باشه ، که نظر من این بود، شاید نظر شما هم همون باشه ))
من هم با کاوه هم عقیده ام و البته دیگه خسته شدم از بس سر دوربین ها کل کل های بچه گانه شد. ارائه اطلاعات سلیقه ای و شخصی ممکنه به گمراهی دیگران منجر بشه.!!
مسعود کجایی!!!!!! که .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
towfigh
و حتی بهتر از 30D
توفیق جان من هم با نظر کاوه و داریوش موافقم اصلا یکی از مفید ترین پستهای کاوه همین بود..30 دی باید با دی 200 مقایسه بشه نه با دی 80...
اصلا شاید کنون و نیکون هیچگاه قصد نداشته باشند توی یک کلاس دوربین بزنند و اصراری هم روی این موضوع ندارند. هر کدوم میتونند دوربینهایی توی کلاسهایی بینابین بزنند که شاید اصلا مقایسه ها درست نباشه. و فقط یک راهنما برای خریدار از نظر فنی باشه. مثلا یکی بگوید D200 رو باید با 30d مقایسه کرد و دیگری بگوید D80 رو با 30d.