در مورد کیفیت H5 و S3Is اونهایی که با این دوربینها کار کردند (ترجیحا با هر دو دوربین) چه اطلاعاتی می تونند به من بدهند؟
Printable View
در مورد کیفیت H5 و S3Is اونهایی که با این دوربینها کار کردند (ترجیحا با هر دو دوربین) چه اطلاعاتی می تونند به من بدهند؟
سلام
من همین دیروز به جمع H5 دار های صفر کیلو متر پیوستم :biggrin:
فقط سونی و فقط H5 .
سلام
ببخشید اگه آف تاپیکه ولی من اینقدر به این کلمه ی فقط در این جور موارد حساسیت دارم که وقتی می خونم کهیر می زنم !!
آقا این که ناراحتی نداره
اصلا نه sony و نه canon
only panasonic :cool:
ببینید این دو دوربین مشخصات نزدیکی دارند و از نظر کیفیت اختلاف آنچنانی و تعیین کننده ندارند
هر دو دوربین را در دست بگیرید و کمی با آنها کار کنید با هر کدام که راحتتر بودید همان را بخرید مطمئن باشید ضرر نمی کنید
اما کنون رفتار نویزی بهتری دارد و نویز رنگی کمتری در عکسهایش بچشم می خورد و به نظر من رنگهای منطقی تری هم دارد
سلام دوست عزیز .مبارکت باشه
من هم مدتی است یکیشو خریدم و از انتخاب خودم خیلی خوشحالم.
فقط در مورد باطری مشکل دارم . البته باطری خودش خوبه و کامل شارژ میشه .اما من دوبار باطری خریدم که یکی سونی 2500میلی آمپر ساعت ویکی دیگر سونی 3800 میلی آمپر ساعت بود .اما هیچ کدامشون کامل شارژ نمیشن و در پایان فرایند شارژ، چراغ شارژر چشمک می زنه و این باطری فقط چند دقیقه روی دوربین کار می کنه.( اما باطری که همراه دوربین بود بسیار عالیه)
لطفاَ اگر کسی میتونه یک راهنمایی جهت خرید و استفاده باطری های قلمیAA-Ni-MH و اینکه چه مارک هائی خوب اند ، بده .
از تمامی دوستان سپاس گذارم.
F@RZ@D
بعد از تکمیل شدن شارژ باید چراغ شارژر خاموش بشه.
اگر چراغ شارژر خاموش نمیشه پس شارژ تکمیل نشده.
من یک جفت باطری گرفتم 8000 تومان و خیلی هم راضی هستم.
سلام
باتریهای دوراسل و انرجایزر و فوجی + پاناسونیک + یونومات مطمئنتر از سایرین اند.
سلام
يكي از بهترين برند هاي باتري رو جا انداختين : VARTA
http://www.varta.com/eng/
دوربین فقط canon & nikon چون اینا دوربین سازند ولی sony مثل هزار چیط دیگه دوربنم میسازه
من قبلا canon a75 بعدش a95 والانم s3is دارم از همشونم راضیم
سلام...
والله هيچي ولي به خدا غير از نيكون و كنون ، دوربين سازان بهتر و بزرگتري هم وجو دارند < اين دليل نيسن كه چون فلان كمپاني ممكن است كيف هم توليد كند قادر نباشد دوربين بسازد.دوربين ساز بودن اصلا درست نيست ، كمپاني BMW هم خودرو ساز نبود اما كسي نميگويد چون مرسدس از اول خودرو ساز بوده پس BMW خودرو ساز نيست.اين مسائل سالهاست حل شده است و حتي متعصب ترين افراد هم به اينكه چون نيكون و كنون دوربين ساز هستند پس آنها دوربين را معنا ميكنند.واقف هستند.دوست عزيز اين مهم نيست كه نيكون و كنون دوربين ساز هستند ( هرچند لفظ اشتباهي است ) اما كمپاني هايي وجود دارند كه 90% ابداعات و اختراعات صنايع عكاسي متعلق به آنهاست.شرط عكاس بودن هم داشتن نيكون يا كنون نيست.نقل قول:
دوربین فقط canon & nikon چون اینا دوربین سازند ولی sony مثل هزار چیط دیگه دوربنم میسازه
من قبلا canon a75 بعدش a95 والانم s3is دارم از همشونم راضیم
تا به حال اسم هايي مثل كداك ، كونيكا مينولتا ، پنتاكس ، اليمپوس و غيره به گوشتان خورده است ؟
از اسامي غول هاي فول فريم ميگذريم...
پي نوشت : حالا كه همه ي پست هاي اين تاپيك را خواندم ميبينم بايد كلي صغري كبري بچينم تا دوستان متوجه شوند فقط در هيچ علمي و تكنولوژي وجود ندارد. از دوسنان قديمي و مديرا تعجب ميكنم كه چطور اجازه ي پيگيري اين بحث را داده اند.مثل اينكه از بنده متعصب تر هم وارد فروم شده است به اين دوستان خوش آمد ميگويم.
سلام
من هم براي چندمين بار و در چندمين فوروم عرض مي كنم كه نسبت به اين كلمه ي فقط آلرژي عجيبي پيدا كرده ام و وقتي مي شنومش كهير مي زنم :eek:
ضمن خوش آمد گويي به اين دوست جديدمون عرض مي كنم كه در بحث منطقي ( در هر زمينه اي . از دوربين عكاسي گرفته تا اتوموبيل و ... ) اين كلمه جايي ندارد.
ولي خودمونيم فوروم فارسي زبا ن عكاسي فقط Akkasee.com :biggrin: :biggrin: