در مورد کیفیت H5 و S3Is اونهایی که با این دوربینها کار کردند (ترجیحا با هر دو دوربین) چه اطلاعاتی می تونند به من بدهند؟
در مورد کیفیت H5 و S3Is اونهایی که با این دوربینها کار کردند (ترجیحا با هر دو دوربین) چه اطلاعاتی می تونند به من بدهند؟
سید علی حسینی
< canon AE1pro>
سلام
من همین دیروز به جمع H5 دار های صفر کیلو متر پیوستم :biggrin:
فقط سونی و فقط H5 .
سلام
ببخشید اگه آف تاپیکه ولی من اینقدر به این کلمه ی فقط در این جور موارد حساسیت دارم که وقتی می خونم کهیر می زنم !!
فرهاد حسيني
آقا این که ناراحتی نداره
اصلا نه sony و نه canon
only panasonic :cool:
ببینید این دو دوربین مشخصات نزدیکی دارند و از نظر کیفیت اختلاف آنچنانی و تعیین کننده ندارند
هر دو دوربین را در دست بگیرید و کمی با آنها کار کنید با هر کدام که راحتتر بودید همان را بخرید مطمئن باشید ضرر نمی کنید
اما کنون رفتار نویزی بهتری دارد و نویز رنگی کمتری در عکسهایش بچشم می خورد و به نظر من رنگهای منطقی تری هم دارد
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
سلام دوست عزیز .مبارکت باشه
من هم مدتی است یکیشو خریدم و از انتخاب خودم خیلی خوشحالم.
فقط در مورد باطری مشکل دارم . البته باطری خودش خوبه و کامل شارژ میشه .اما من دوبار باطری خریدم که یکی سونی 2500میلی آمپر ساعت ویکی دیگر سونی 3800 میلی آمپر ساعت بود .اما هیچ کدامشون کامل شارژ نمیشن و در پایان فرایند شارژ، چراغ شارژر چشمک می زنه و این باطری فقط چند دقیقه روی دوربین کار می کنه.( اما باطری که همراه دوربین بود بسیار عالیه)
لطفاَ اگر کسی میتونه یک راهنمایی جهت خرید و استفاده باطری های قلمیAA-Ni-MH و اینکه چه مارک هائی خوب اند ، بده .
از تمامی دوستان سپاس گذارم.
F@RZ@D
بعد از تکمیل شدن شارژ باید چراغ شارژر خاموش بشه.
اگر چراغ شارژر خاموش نمیشه پس شارژ تکمیل نشده.
من یک جفت باطری گرفتم 8000 تومان و خیلی هم راضی هستم.
سلام
باتریهای دوراسل و انرجایزر و فوجی + پاناسونیک + یونومات مطمئنتر از سایرین اند.
سلام
يكي از بهترين برند هاي باتري رو جا انداختين : VARTA
http://www.varta.com/eng/
فرهاد حسيني