پاسخ: A640 یا S3 Is لطفاً نجاتم بدهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedglx
A640 كامپكته
S3is Slar-like
s3is هم کامپکت هست
http://www.dpreview.com/reviews/spec...canon_s3is.asp
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
queen
سلام
نظر شما رو به پست شماره ي 3 اين تاپيك جلب مي كنم :
http://www.akkasee.com/forum/showthr...highlight=s3is
Power Shot S3is یا Panasonic FZ8 ؟
من اطلاعات زیادی در مورد Fz8 ندارم ، میشه بگین محاسن و معایب Fz8 نسبت به S3is چیه؟
مثلا سادگی کار باهاشون ، کیفیت عکس، دامنه فلاش و ...
البته فکر کنم Fz8 تازه امده باشه، یعنی باید منتظر افت قیمتش باشیم؟!!!
و اگه میشه یه سایت واسه مقایسه عکساشونم (در حالت کاملا مشابه) بدید
ممنون...
پاسخ: Power Shot S3is یا Panasonic FZ8 ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darkangel85
من اطلاعات زیادی در مورد Fz8 ندارم ، میشه بگین محاسن و معایب Fz8 نسبت به S3is چیه؟
مثلا سادگی کار باهاشون ، کیفیت عکس، دامنه فلاش و ...
البته فکر کنم Fz8 تازه امده باشه، یعنی باید منتظر افت قیمتش باشیم؟!!!
و اگه میشه یه سایت واسه مقایسه عکساشونم (در حالت کاملا مشابه) بدید
ممنون...
http://www.dpreview.com/reviews/comp...mcfz8&show=all
اتفاقن قيمتش در بدو ورود خيلي پايين به نظر مي رسه. علتش هم اينه كه نمايندگي معتبر داره كه در تعداد بالا وارد مي كنه.
مهمترين مزاياش نسبت به S3is به نظر من و به ترتيب اهميت :
- وجود باتري ليتيوم و شارژر
-فلاش قوي تر
- امكان عكاسي در سه نسبت 3 به 2 و 4 به 3 و 16 به 9
- امكان عكاسي خام (RAW)
- LCD بزرگتر
- رنج ايزوي وسيع تر
- فاصله ي فوكوس كمتر
- مي نيمم سرعت شاتر طولاني تر
- فيلمبرداري با سايز بالاتر
- رزولوشن بالاتر LCD
- رزولوشن بالاتر
- وزن كمتر
و مزاياي S3is نسبت به FZ-8 :
- ماگزيمم سرعت شاتر سريعتر
- LCD چرخان
نمونه عكساشونم مي تونيد از همون لينك بالا با كليك كردن روي عكس دوربين و ملاحظه ي ريويوي كامل ببينيد
دوست عزیز در مقایسه دوربینها برندها را با هم مقایسه نکنید بلکه مدلهلی مشخصی از دودوربین را با هم مقایسه کنید من یک کنون A540 دارم و علت خرید ان این نبود که کنون بزرگترین تولید کننده دوربین دنیاست و تولید کننده 1ds markIII و یا اینکه عکاسان نشنا جئوگرافیک از کنون استفاده میکنند بلکه با مدلهای مشابه وبا توجه به بودجه ام و نیازم مقایسه کردم. تمامی سازندگانی که امروزه در بازار دوربین فعالند دارای مدلهای عالی و کم نظیر هستند.
فوجی- کنون - نیکون-پنتاکس-المپوس- پاناسونیک-سونی و... هرکدام دارای مدلهایی هستند که در برخی خصوصیات میتواند از مدلهای رقیب بهتر یا بدتر باشد.
حتی انهایی که از بازار خارج شدند مانند کونیکا-یاشیکا و مینولتا نیز علت خروجشان از بازار بیش از انکه بر اساس کیفیت باشد بحث رقابت - قیمت و سهم بازار انان را به خروج از بازار وادار کرد.
پاناسونیک یکی از بهترین سازندگان دوربین است و لنزهای لایکا را در دوربینهایش استفاده میکند.
سلام
-- همانطور که علیرضاخان فرمودند به مارک و شهرت و ... توجه نکن و شاید یک کمپانی در مجموع بهتر از کمپانیهای دیگر باشد ( که سر آن هم جدل است) ولی نمیشود گفت که تک تک محصولات آن بهتر از محصولات مشابه سایر کمپانیهایند. و همینطور هم اختلاف یک یا 2 و 3 مگاپیکسل بالاتر یا پایینتر..... دلیل بر برتری یا کمتری نیست.
-- در مورد رتبه های سایت و ... هم به نظر من بر اساس سلیقه و بازار (عمدتا" آمریکا) مرتب میشوند و ربطی به ما ندارد , مثلا" همیشه دوربینهای IXUS کانن جزو رده های اول این سایتها هستند در صورتی که در ایران کمتر کسی به این مدل فکر میکند یا حتی اسمش را شنیده است!!!
-- واما در مورد FZ8: علاوه بر رویوی سایت dpreview و .. جدیدا" یکی از دوستان و اعضای سایت , جناب آقای چاکری این دوربین را در بدوی ورود به صحنه خریداری کردند که بزودی من و شما را از کیفیت آن باخبر خواهند کرد!! ;)
در مورد قیمتش هم واقعا" تعجب کردم که به قیمت ( تقریبا") FZ7 آمده و انتظار کمتر از 420 هزار تومان را نداشتم. البته قضیه کمی مشکوک است چون در مشهد فقط سری FX و FZ و LX جدید آمده اند و بقیه سریها مدلهای قبلیش موجودند ( احتمالا" واردکننده محترم تا تمام نشدن باقیمانده سری TZ و LZ و LS قصد آوردن مدلهای جدیدشان را ندارد تا احیانا" بیخ ریشش نماند :x )
در باب مزایایی که آقا فرهاد فرمودند( که البته به نظر من هم در کل FZ8 بهتر است) : به نظر من باتری لیتیومی به هیچ وجه مزیت محسوب نمیشود ( به همان دلایلی که همه میدانیم : قلمی بهتر است یا لیتیومی ( علم بهتر است یا ثروت !!:biggrin: )) + امکان گرفتن عکس در نسبتهای 3:2 یا 16:9 وقتی که سنسور 4:3 است فقط حرام کردن و اتلاف سنسور است و لاغیر.
+ همچنین در مورد فاصله فوکوس کمتر هم که نمیدانم از صفر سانتیمتر کمتر چه است؟!!!
این هم یک سایت فرانسوی برای مقایسه عکس FZ8 و S3 IS که البته در حرفه ای بودن و صادقانه بودن کار بانیان سایتش شک دارم ( احتمالا" از دشمنان قسم خورده S3 IS اند که یک SONY-H5 هم دستخوش گرفته اند!! :biggrin: ) و بعد از یک مدتی دکور و پس زمینه عکسها را تغییر داده اند که نامعمول است:
مقایسه عکس این 2 دوربین!!