لطفا منو در خرید یکی از این دوربینها راهنمایی کنیید .
ترجیحا دلیلتون رو هم بگین
فرق بین Alpha 100K و Alpha 100W رو هم بگین
و اگه توی این مایه های قیمت دوربین بهتری هست معرفی کنید(بین 400 تا 700 هزار تومان)
مرسی
لطفا منو در خرید یکی از این دوربینها راهنمایی کنیید .
و اگه توی این مایه های قیمت دوربین بهتری هست معرفی کنید(بین 400 تا 700 هزار تومان)
مرسی
این دو دوربین در کلاس کاملا متفاوتی هستند. سونی الفا اس ال آر با تواناییهای خوب و یک دوربین نیمه حرفه ایست اس3 هم به عنوان یک دوربین هایپر زوم در کلاس خودش بد نیست اما قابل رقابت با سونی الفا نیست.
قابل توجه وحید خان قدیری این از همون استامینوفن هاست.
سلام
من هم متوجه نشدم اين دو دوربين چه ربطي و چه سنخيتي با هم داشتند همه ي قضايا رو هم كه بذاريم كنار مقايسه بين يك دوربين زير 400 تومان با يك دوربين حدود 1 ميليون تومان كار درستي نيست.
و اما سوال شما :
A-100K با لنز 70-18 عرضه مي شه
A-100W با دو لنز 70-18 و 300-75 عرضه مي شه.
بدنه ها يكيه. قيمتاشونم توي تاپيك قيمت دوربين هاي سوني مي تونيد پيدا كنيد ( اولي حدود 850 و دومي حدود 1.100 بايد باشن)
سلام
البته من چندان با این حرف موافق نیستم!!! :biggrin:اس3 هم به عنوان یک دوربین هایپر زوم در کلاس خودش بد نیست اما قابل رقابت با سونی الفا نیست
.
.
.
ببین آقای قبادی چقدر به خودش داره فشار میاره ..... :biggrin:
.
.
.
آقا بهنام: تو این رنج قیمت , اگر دنبال یک دوربین نیمه حرفه ای SLR-Like هستید , علاوه بر Canon-S3 IS بنده SONY-H5, Panasonic-FZ8 و FUJI-S9600 و FUJI-S6500 fd را توصیه میکنم.
اگر هم یک SLR مثل SONY-Alpha 100 میخواهید, دوستان دیگر بهتر و بیشتر میدانند.
سلام......
ای خدا .................................................. .................................................. ...............لطفا منو در خرید یکی از این دوربینها راهنمایی کنیید .
مرسی
دیگه قاطی کردم ....................
الان برید تاپیک شایعات و یا واقعیات رو بخونید حساب کار کاملا دستتون میاد:biggrin: ............................
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson