-
EOS 400D or EOS 30D
سلام دوستان عزیز
لطفا در مورد دو دوربین زیر منو کمک کنید
کدامیک بهتره؟
البته نسبت به بودجه
و این که لطفا بفرمایید این دو دوربین چرا قیمتهای متفاوتی دارند؟
و آیا با یک دوربین 400D نمیشه عکسهایی مثل 30d داشته باشیم؟
و کدامیک از دو دوربین زیر در ایزوی بالا نویس کمتری نشون میدن؟
آیا تکنولوژی 400d پیشرفته تر نیست؟
لطفا در یک خرید مناسب منو راهنمایی کنید
من عکاس مناطق آرام هستم
نه خبری و نه سرعتی
البته بیشتر همه نوع عکس میگیرم
لطفا برای 400d چند لنز مناسب برای کار من معرفی کنید
کار من بیشتر عکاسی معماری و مردمی و کمی طبیعی است البته به صورت آماتور
-
پاسخ: EOS 400D or EOS 30D
سلام....
نقل قول:
لطفا در مورد دو دوربین زیر منو کمک کنید
کدامیک بهتره؟
البته نسبت به بودجه
و این که لطفا بفرمایید این دو دوربین چرا قیمتهای متفاوتی دارند؟
و آیا با یک دوربین 400D نمیشه عکسهایی مثل 30d داشته باشیم؟
و کدامیک از دو دوربین زیر در ایزوی بالا نویس کمتری نشون میدن؟
آیا تکنولوژی 400d پیشرفته تر نیست؟
لطفا در یک خرید مناسب منو راهنمایی کنید
من عکاس مناطق آرام هستم
نه خبری و نه سرعتی
البته بیشتر همه نوع عکس میگیرم
لطفا برای 400d چند لنز مناسب برای کار من معرفی کنید
کار من بیشتر عکاسی معماری و مردمی و کمی طبیعی است البته به صورت آماتور
از چه نظر کدامیک بهتر است ؟ قیمت ها بسیار متفاوت است......
از نظر فنی ( به نظر بنده ) قطعا EOS 30D برتری دارد.....
اما از نظر کاربری برای فردی که تازه D-Slr خریداری میکند و با نگاه به بودجه EOS 400D
این دو دوربین دارای دو رده ی مختلف هستند ، EOS 30D برای یوزر حرفه ای تر ساخته شد است....( مثال عامیانه ، تفاوت پژو پرشیا ELX و 405 )
با هر دوربین ارزان تر و ابتداعی تری میتوان عکس های بهتر از EOS 30D داشت و هم میتوان عکس های بدتر داشت ، به هنر و تخصص و تکنیک و دانش شما ارتباط دارد.....
نویز EOS 30D حتما و یقینا و قطعا پایین تر است.....
تکنولوژی پیشرفته !!! باید دید منظور از تکنولوژی چیست ؟ اما هر دو دوربین آنقدر تکنولوژی پیشرفته دارند که شما را سالها سرگرم کنند و مشکلی برایتان پیش نیاورند و احساس ضعف تکنولوژی نکنید ، اما EOS 30D قدیمی تر است...
برای لنز شما بفرمایید ، بیشتر کارد های بسته ( لنز های تله ) را میپسندید و یا کادر های باز ( لنز های واید ) ؟
و مهم ترین سوال برای خرید لنز ، بودجه ی شما چقدر است ؟ ما لنز از 100 هزار تومان داریم تا 5 میلیون تومان ( بسته به کاربرد و بودجه )
-
سلام از نظرات خوب شما متشکرم
ابتدا این که من کاملا از کادر بسته خوشم نمیاد
بیشتر خواستاد کادر بزرگ و چشم انداز از یک برونزد یا یک چشم انداز بسیار بزرگ هستم
من یک زمین شناسم
باید در نظر گرفت که کمترین اندازه ای که من میخام عکاسی کنم یک تپه یا کوه هست و اشکال کوچکی هم هستند که باز هم به نظرم کادر باز برای من بهتره
بیشتر این که رویداد ها و برونزد های زمین شناسی بعضی مواقع اونقدر غیر قابل دسترس هتند که باید به ناچار به طرف اون زوم کنم
برای همین باید و یقینا یک لنز سوپر زوم داشته باشم مثلا در حدود 200-18 برای من کافی خواهد بود
در نظرم یک دوربین 400d برای نیاز من کافیست
در ضمن این که یک دوربین با این کیفیت رو داشتن برای من کافی خواهد بود و این لنزهای مناسب دیگری هست که در آینده باید بدنبال خرید اون باشم
من دنبال سرعت زیاد شاتر نیستم
تنها چیزی که از اون نفرت دارم نویس بالای عکسهایی هست که در ایزوی بالا با فوجی گرفتم
به نظرم دوربین d70 هم خوب هست ولی اون هم در ایزوی بالا دارای نویس بیشتری نسبت به دوربینهای کانن هست
دوست دارم با ایزوی بالا کار کنم مثلا 400 تا هم لرزش دست نداشته باشم و هم این که طاقت تمرکز در بالای یک کوه و نلرزیدن دست باعث میشه تا با سرعت زیاد شاتر استفاده کنم برای همین ایزوی بالا برای من بسیار مناسب خواهد بود
مسئله بودجه در کار نیست چون شاید اگر میخواستم میتونستم دوربین مارک یک کانن رو هم بخرم ولی مهم این هست که نه من عکاس حرفه ای هستم و نه چنین دوربین حجیم و بزرگی به کار من میاد و بسیار از خواسته های من بالاتره و هم این که دنبال خرید لنز هستم
در کار های صحرایی و زمین شناسی عکاسی بسیار مهم هست و چون من دو روز در هفته با ماشین سر به کوه و بیابون میزنم دوست دارم در این دو روز از عکاسی هم لذت ببرم
مخصوصا عکاسی در شب با سرعت کم شاتر
و ایزوی پایین
مثلا عکاسی از ستاره ها
دوست دارم بدونم دوربین 400d چقدر سرعت پایین شاتر داره؟
مثلا میتونم شاترم رو 5 دقیقه باز نگه دارم؟
لطفا در مورد لنز بالا هم منو راهنمایی کنید و کدام لنز با این مشخصات دارای بهترین کیفیتی هست؟
از این که زیاد حرف زدم معذرت میخام
-
در ادامه صحبت های کاوه : دوربین 30d شاتر سریع تری داره و هر ثانیه 5 عکس میگیره که البته این بیشتر برای عکاس های خبری خوبه
400d جدید تره و به نظر امکانات جذاب تری داره مثل سیستم تمیز کننده سنسور که البته چندان تاثیر گذار هم نیست
به هر حال این دوربین ها تو کلاس های مختلفی هستند باید به بودجه و نوع کاریت نگاه کنی
من فکر کنم با توضیح هایی که دادی 400d جواب کارتو بده
-
مرسی از نظرتون
لطفا در مورد نوشته پایی نی هم نظر بدین تا ببینم چیکار باید بکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadkhan
سلام از نظرات خوب شما متشکرم
ابتدا این که من کاملا از کادر بسته خوشم نمیاد
بیشتر خواستاد کادر بزرگ و چشم انداز از یک برونزد یا یک چشم انداز بسیار بزرگ هستم
من یک زمین شناسم
باید در نظر گرفت که کمترین اندازه ای که من میخام عکاسی کنم یک تپه یا کوه هست و اشکال کوچکی هم هستند که باز هم به نظرم کادر باز برای من بهتره
بیشتر این که رویداد ها و برونزد های زمین شناسی بعضی مواقع اونقدر غیر قابل دسترس هتند که باید به ناچار به طرف اون زوم کنم
برای همین باید و یقینا یک لنز سوپر زوم داشته باشم مثلا در حدود 200-18 برای من کافی خواهد بود
در نظرم یک دوربین 400d برای نیاز من کافیست
در ضمن این که یک دوربین با این کیفیت رو داشتن برای من کافی خواهد بود و این لنزهای مناسب دیگری هست که در آینده باید بدنبال خرید اون باشم
من دنبال سرعت زیاد شاتر نیستم
تنها چیزی که از اون نفرت دارم نویس بالای عکسهایی هست که در ایزوی بالا با فوجی گرفتم
به نظرم دوربین d70 هم خوب هست ولی اون هم در ایزوی بالا دارای نویس بیشتری نسبت به دوربینهای کانن هست
دوست دارم با ایزوی بالا کار کنم مثلا 400 تا هم لرزش دست نداشته باشم و هم این که طاقت تمرکز در بالای یک کوه و نلرزیدن دست باعث میشه تا با سرعت زیاد شاتر استفاده کنم برای همین ایزوی بالا برای من بسیار مناسب خواهد بود
مسئله بودجه در کار نیست چون شاید اگر میخواستم میتونستم دوربین مارک یک کانن رو هم بخرم ولی مهم این هست که نه من عکاس حرفه ای هستم و نه چنین دوربین حجیم و بزرگی به کار من میاد و بسیار از خواسته های من بالاتره و هم این که دنبال خرید لنز هستم
در کار های صحرایی و زمین شناسی عکاسی بسیار مهم هست و چون من دو روز در هفته با ماشین سر به کوه و بیابون میزنم دوست دارم در این دو روز از عکاسی هم لذت ببرم
مخصوصا عکاسی در شب با سرعت کم شاتر
و ایزوی پایین
مثلا عکاسی از ستاره ها
دوست دارم بدونم دوربین 400d چقدر سرعت پایین شاتر داره؟
مثلا میتونم شاترم رو 5 دقیقه باز نگه دارم؟
لطفا در مورد لنز بالا هم منو راهنمایی کنید و کدام لنز با این مشخصات دارای بهترین کیفیتی هست؟
از این که زیاد حرف زدم معذرت میخام
پست قبل و تقریباً با هم نوشتیم و من نتونستم بخونم
نسبت به دوربین های nikon دوربین های canon نویز های کمتری دارن
شما با 400D در ایزوی 400 نویز احساس نمیکنی و در 800 هم قابل قبول عکس های این دوربین
در حالت عادی تا 30 ثانیه شاتر باز میمونه
در حالت B تا 1 ساعت هم میتونی شاتر رو باز نگه داری (البته بیشتر هم میشه اما به سنسور فشار می آد و عکست هم نوزی میشه) که برای این کار به دکلانشور احتیاج داری که حدود 40/50 تومن پولشه البته خودت هم به راحتی میتونی درست کنی با 2/3 هزار تومن
در باره لنز هم که اساتید هستند و راهنمایی دقیق تری میکنند اما من فکر کنم شما حتماً به یه لنز واید احتیاج داری برای کادر باز.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_moghadam
پست قبل و تقریباً با هم نوشتیم و من نتونستم بخونم
نسبت به دوربین های nikon دوربین های canon نویز های کمتری دارن
شما با 400D در ایزوی 400 نویز احساس نمیکنی و در 800 هم قابل قبول عکس های این دوربین
در حالت عادی تا 30 ثانیه شاتر باز میمونه
در حالت B تا 1 ساعت هم میتونی شاتر رو باز نگه داری (البته بیشتر هم میشه اما به سنسور فشار می آد و عکست هم نوزی میشه) که برای این کار به دکلانشور احتیاج داری که حدود 40/50 تومن پولشه البته خودت هم به راحتی میتونی درست کنی با 2/3 هزار تومن
در باره لنز هم که اساتید هستند و راهنمایی دقیق تری میکنند اما من فکر کنم شما حتماً به یه لنز واید احتیاج داری برای کادر باز.
مرسی
واقعا میمیرم برای حالت شاتر باز
بیشتر از 5 یا 6 دقیقه احتیاج ندارم
بهتره یه دکلانشور هم بخرم تا راحت باشم
مرسی از نظرت
راستی در مورد گرد گیری سنسور چیکار باید کرد؟ سخته؟ من که کلا توی گرد وخاک خواهم بود میترسم سنسور همیشه نیاز به گرد گیری داشته باشه
-
سلام...
اگر نویز خیلی مهم است ، به سراغ Canon 350D بروید.....این دوربین از EOS 400D هم کم نویز تر است.....هر چند نویز EOS 30D از هر دوی اینها کمتر است.....
بنز به نظرم شما یک لنز مثلا Sigma 17-70 و یک تله مثلا Canon 70-200 نیاز دارید....
-
نقل قول:
راستی در مورد گرد گیری سنسور چیکار باید کرد؟ سخته؟ من که کلا توی گرد وخاک خواهم بود میترسم سنسور همیشه نیاز به گرد گیری داشته باشه
تو فروم این سایت تقریباً هر اطلاعاتی که بخوای هست
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3367
-
سلام
اول یک سری شفاف سازی بکنیم و. یک سری Off Topic بدیم http://qsmile.com/qsimages/237.gif
نقل قول:
400d جدید تره و به نظر امکانات جذاب تری داره مثل سیستم تمیز کننده سنسور که البته چندان تاثیر گذار هم نیست
آقای مقدم نمیدونم بر چه اساسی به این نتیجه رسیدید که سیستم dust reduction چندان تاثیر گذار نیست .
در هر صورت برای من که کاملا مفید بوده و دقیقا جوابشو گرفتم . با مقایسه با گرد و غبار موجود روی دوربینهایی نظیر 350d - d70 , ....
البته نمیگم هر گرد و غبار چسبنده ایی رو میتونه برداره ولی در حد باز کردن اصولی لنز و صد البته در یک محیطی مثل اتاق که زیاد گردو غبار نداره کاملا موثر هست .
ضمن اینکه برای افرادی که دارای چندین لنز مختف هستن و قصد تعویض لنز رو بسته به شرایط دارن این سیستم کاملا به کار میاد .
خوب این از این ...
اما در مورد صحبت کاوه عزیز
نقل قول:
اگر نویز خیلی مهم است ، به سراغ Canon 350D بروید.....این دوربین از EOS 400D هم کم نویز تر است
باید بگم درسته که 2 مگا÷یکسل اضافه تر باعث افزایش تعداد فتو دیود ها میشه ولی این مقدار نویزی که شما میفرمایید در حدی نیست که به چشم بیاد به خصوص برای چاپ حتی در سایزهای بالای 90cm .
ضمن اینکه به گفته آقای farhadkhan
نقل قول:
بیشتر از 5 یا 6 دقیقه احتیاج ندارم
با این حساب به هیچ وجه شما با 400d نویز زیادی مشاهده نخواهید کرد .
اما همه این حرفها درست اما یک مطلب بگم در مورد مقایسه این دوربین با 30d
اگر شما بودجه دارید در خرید 30d شک نکنید . بنا به دلایل مختلف که دوستان تا حدودی گفتن و بحثهای زیادی در موردش شده .
و یکی از دلایل دیگرش خوشدستی دوربینه که با بستن یک گریپ کنون تا حدودی میتونید احساس MKII رو هم داشته باشید .
-
یک مطلبی رو فراموش کردم بگم
با توجه به این که شما گفتید زمین شناس هستید . چرا به 5d فکر نمیکنید ؟ یک دوربین فول فریم خوش دست...
ضمن اینکه توصیه میکنم حتما با جناب کهنسال که از استادان به نام زمین شناسی هستن یک مشاوره ایی انجام بدید. مطمنم که تجارب ایشون میتونه کمک زیادی به شما هم در خرید دوربین و تجهیزاتش .و هم در عکاسی در زمینه مورد نظر ( زمین شناسی ) بکنه .
-
در مورد اینکه سیستم غبار روبی دوربینهای دیجیتال چقدر ارزش دارند و موثرند مقاله زیر خیلی نکات را روشن کرده:
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/010545.php
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian
سلام....
علیرضا جان بنده به عنوان یک مصرف کننده ی این سیستم باید عرض کنم نتایج این تست با نتایجی که در محیط واقعی بدست میاید ، کاملا متفاوت است...اصلا تمیز کردن سنسور به صورت دستی را انکار نمی کنم ، اما در مقابل بودن این سیستم به نظر بنده 30% تمیز کردن سنسور را کمتر میکند که همین هم به اندازه ی کافی خوب و شاید عالی باشد....این نظر یک مصرف کننده است و قطعا با نتایج آزمایشگاهی متفاوت است چرا مه در عمل بسیاری از این سیستم ها خود را نشان میدهند...
باید عرض کنم ، تاثیر گذار است ، اما در حد 20 تا 30 % ....
-
کمی جمله بندیم ایراد داشت:P
منظور رو بخوام اینجا درست کنم بهتره:
توی انتخاب این دوربین و ارجحیتش نسبت به 30D تاثیر گذار نیست نه این که تمیز کننده بی تاثیر باشه
به هر حال عذر خواهی شدیدی به خاطر این جمله بندی ناقص...:oops:
و این که در باره اون مقاله
باید قبول کنیم که کمی زیاده روی در کثیف کردن سنسور انجام شده
رسماً خاک ریختن توی سنسور و انتظار دارن درست بشه.
من بعید میدونم حتی اون سونی که این همه بد ازش گفتن بی اثر باشه
تاثیر 400D هم که میبینم
-
جناب فرهاد خان
دوستان به خوبی راهنمایی نمودند من هم چند نکته به نظرم میاد که عرض میکنم:
چون بیشتر در بیابان عکاسی میکنید و شرایط اب و هوایی خاص و وجود شن و ماسه و ... بیشتر به دوربینها و
لنزهایی با عایق بندی مناسب و مقاوم فکر کنید ...
ترجیحا" لنزی رو انتخاب کنید که محدوده بیشتری را پوشش دهد و شما رو از تعویض پر دردسر لنز در بیابان بی نیاز کند البته اگر روی گرد و غبار روی سنسور حساسید...
بین دوربینهایی که نام بردید بخاطر بدنه قویتر و مقاومتر به نظر من 30d را انتخاب کنید ...
من خودم شدیدا" روی نویز دوربین حساس بودم چون عکاسی تئاتر میکنم اما واقعا" در حد استفاده شما وحتی
با همان نوردهی طولانی حدود 5-6 دقیقه ای هیچ نویزی مشاهده نخواهید کرد در نتیجه به D200 Nikon
هم فکر کنید که مزیت عالی ان استفاده از لنز 18-200 Vr Nikon هست که شما رو از تعویض لنز بی نیاز میکند ...
در صورت انتخاب 30d Canon لنز 70-200 F4 بدون Is لنز مناسبیست برای شما که قیمت مناسبی هم دارد و چون از سرعتهای بالا هم استفاده میکنید به مدل Is دار ان هم نیازی ندارید البته یک لنز واید -نرمال هم احتیاج دارید...
اگر بین 400d , 30d هم مردد هستید حتما" هردو را در دست بگیرید چون تفاوت خیلی زیادی از نظر ارگونومی و وزن و صدای شاتر و ... دارند ...
امیدوارم عکسای خوبی ازتون ببینیم ...
-
سلام
با توجه به توضيحات شما اعلام كرده ايد كه 400 دي برايتان انتخاب مناسبي است . در حالي كه با نگاهي كوتاه به نوع استفاده و توقعات شما از دوربين عملا انتخاب شما 30 دي است .
دلائل :
1- تفاوت نه چنان زياد قيمت .
2-بدنه حرفه اي و مقاوم و همچنين مقاومت بيشتر در شرايط بد آب و هوا
3- نويز كمتر ( اين كمتر بودن منحصر به زمان هاي بالاي شاتر نيست بلكه در برداشت هاي معمول كه از ايزو 800 و بالاتر استفاده كنيد نيز مشهود است .
و در خصوص پاك كننده سنسور : سيستم خوبيه اما به هيچ وجه معيار انتخاب نيست .
در ضمن پاك كردن سنسور هم كار ساده ايه
در مورد لنز : سري L كانن انتخاب خوبيه نه تنها به خاطر كيفيت اپتيك بلكه با توجه كيفيت ساخت خوب و به خصوص اينكه تعدادي از آنها در مقابل رطوبت و گرد و خاك مقاومند .
ونهايتا وقتي مي توانيد 30D بخريد چرا كه نه و يا چرا 400D ؟!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Deniro
یک مطلبی رو فراموش کردم بگم
با توجه به این که شما گفتید زمین شناس هستید . چرا به 5d فکر نمیکنید ؟ یک دوربین فول فریم خوش دست...
ضمن اینکه توصیه میکنم حتما با جناب کهنسال که از استادان به نام زمین شناسی هستن یک مشاوره ایی انجام بدید. مطمنم که تجارب ایشون میتونه کمک زیادی به شما هم در خرید دوربین و تجهیزاتش .و هم در عکاسی در زمینه مورد نظر ( زمین شناسی ) بکنه .
یک سوال به ذهنم رسید
اول این که این آقای کهنسال کجا هستن؟
میخام باهاشون آشنا بشم اگه بشه
راستی دوربین 5dهم خیلی عالیه ولی به نظرتون برای من زیاد نیست؟
راستی باید به فکر یک لنز واید هم باشم
برای سازمان زمین شناسی عکاسی میکنم
در ضمن من یک آلبوم زمین شناسی ایران هم برای علاقمندان دارم جمع آوری میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir33000
سلام
با توجه به توضيحات شما اعلام كرده ايد كه 400 دي برايتان انتخاب مناسبي است . در حالي كه با نگاهي كوتاه به نوع استفاده و توقعات شما از دوربين عملا انتخاب شما 30 دي است .
دلائل :
1- تفاوت نه چنان زياد قيمت .
2-بدنه حرفه اي و مقاوم و همچنين مقاومت بيشتر در شرايط بد آب و هوا
3- نويز كمتر ( اين كمتر بودن منحصر به زمان هاي بالاي شاتر نيست بلكه در برداشت هاي معمول كه از ايزو 800 و بالاتر استفاده كنيد نيز مشهود است .
و در خصوص پاك كننده سنسور : سيستم خوبيه اما به هيچ وجه معيار انتخاب نيست .
در ضمن پاك كردن سنسور هم كار ساده ايه
در مورد لنز : سري L كانن انتخاب خوبيه نه تنها به خاطر كيفيت اپتيك بلكه با توجه كيفيت ساخت خوب و به خصوص اينكه تعدادي از آنها در مقابل رطوبت و گرد و خاك مقاومند .
ونهايتا وقتي مي توانيد 30D بخريد چرا كه نه و يا چرا 400D ؟!!!
مرسی از نظر شما
راستی به نظرتون 8 مگا پیکسل کم نیست برای کار من؟
از دیشب داشتم فک میکردم بهتره به فکر یک دوربین فول فریم باشم با یک لنز واید خوب
نظر شما چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masih-s
جناب فرهاد خان
دوستان به خوبی راهنمایی نمودند من هم چند نکته به نظرم میاد که عرض میکنم:
چون بیشتر در بیابان عکاسی میکنید و شرایط اب و هوایی خاص و وجود شن و ماسه و ... بیشتر به دوربینها و
لنزهایی با عایق بندی مناسب و مقاوم فکر کنید ...
ترجیحا" لنزی رو انتخاب کنید که محدوده بیشتری را پوشش دهد و شما رو از تعویض پر دردسر لنز در بیابان بی نیاز کند البته اگر روی گرد و غبار روی سنسور حساسید...
بین دوربینهایی که نام بردید بخاطر بدنه قویتر و مقاومتر به نظر من 30d را انتخاب کنید ...
من خودم شدیدا" روی نویز دوربین حساس بودم چون عکاسی تئاتر میکنم اما واقعا" در حد استفاده شما وحتی
با همان نوردهی طولانی حدود 5-6 دقیقه ای هیچ نویزی مشاهده نخواهید کرد در نتیجه به D200 Nikon
هم فکر کنید که مزیت عالی ان استفاده از لنز 18-200 Vr Nikon هست که شما رو از تعویض لنز بی نیاز میکند ...
در صورت انتخاب 30d Canon لنز 70-200 F4 بدون Is لنز مناسبیست برای شما که قیمت مناسبی هم دارد و چون از سرعتهای بالا هم استفاده میکنید به مدل Is دار ان هم نیازی ندارید البته یک لنز واید -نرمال هم احتیاج دارید...
اگر بین 400d , 30d هم مردد هستید حتما" هردو را در دست بگیرید چون تفاوت خیلی زیادی از نظر ارگونومی و وزن و صدای شاتر و ... دارند ...
امیدوارم عکسای خوبی ازتون ببینیم ...
مرسی مسیح واقعا راهنمایی خوبی کردین
اصولا از نیکون دل خوشی ندارم و بماند که چرا ندارم
ولی نظر شما در مورد دوربین 5d چیه؟
با یک لنز واید و یک زوم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_moghadam
کمی جمله بندیم ایراد داشت:P
منظور رو بخوام اینجا درست کنم بهتره:
توی انتخاب این دوربین و ارجحیتش نسبت به 30D تاثیر گذار نیست نه این که تمیز کننده بی تاثیر باشه
به هر حال عذر خواهی شدیدی به خاطر این جمله بندی ناقص...:oops:
و این که در باره اون مقاله
باید قبول کنیم که کمی زیاده روی در کثیف کردن سنسور انجام شده
رسماً خاک ریختن توی سنسور و انتظار دارن درست بشه.
من بعید میدونم حتی اون سونی که این همه بد ازش گفتن بی اثر باشه
تاثیر 400D هم که میبینم
متشکرم از شما
من رسما یک انسان کاملا مرتب و تمیز هستم
و این رو خیلی از اطرافیانم هم میگن
فک نمیکنم سنسور رو گرد و خاک الود کنم
ولی از نظرتون ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian
راستی علیرضا اینا مقاله های خوبی بودن و دوستان خوب راهنمایی کرده بودن مرسی از کمکت
باید بیشتر توی سایت بگردم تا بفهمم چی به چیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Deniro
محمدجان خیلی ممنون از حسن نظر و بزرگواری شما. شرمنده نمودید.
فرهادخان عزیز، دوست زمین شناس من
با سلام و عرض خیر مقدم، بنده در خدمت جناب عالی هستم... اگر کمکی از دستم برآید.
هر چند تا این جا دوستان راهنمایی های بسیار خوبی کرده اند.
-
سلام آقای کهنسال
چه عجب یه همخون علمی پیدا کردیم از خون دل براش بگیم
نادر جان
من نسبت به رشته ام
و این که واقعا به یک دوربین خوب محتاجم
خواهم همدردی شما هستم
من یک یا دو ماه دیگه عازم سیسیل ایتالیا و آتشفشان اتنا هستم
پس از اون یک گردشی هم در ججند کشور اروپایی خواهم کرد از آلپ و مناطق دیدنی هم دیدن خواهم کرد
البته بیشتر تمایلات علمی دارم تا تفریحی
نسبت به اینها
میخام بی توشه بر نگردم
عکسهای دیدنی از اتنا خواهم گرفت
و چند جای دیگه
یک دوربین خوب میخام
و یک لنز واید خوب براش میخام
و اجالتا یک لنز زوم
موندم چیکار کنم
از نظر بودجه هم زیاد مشکلی ندارم
منتظر راهنمایی شما و همه دوستان هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadkhan
.............
من یک یا دو ماه دیگه عازم سیسیل ایتالیا و آتشفشان اتنا هستم
پس از اون یک گردشی هم در ججند کشور اروپایی خواهم کرد از آلپ و مناطق دیدنی هم دیدن خواهم کرد
.......
یک دوربین خوب میخام
و یک لنز واید خوب براش میخام
و اجالتا یک لنز زوم
موندم چیکار کنم
از نظر بودجه هم زیاد مشکلی ندارم
منتظر راهنمایی شما و همه دوستان هستم
خوب ببينيد فرهاد خان عزيز. تازه داريد اطلاعات بيرون مي ديد. به نظرم براي حمل دوربين ها و تجهيزات سنگين در اين نقاطي كه فرموديد دچار مشكل خواهيد شد.
به نظرم 5D رو بايد فراموش كنيد. ( بدنه 110 گرم سنگين تر از 30D است ولي لنزهاي كانديد اين دوربين هم سنگين تر هستند) دنبال يك دوربين سبكتر و يكي دو تا لنز با رنج وسيع و خوب بگرديد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
خوب ببينيد فرهاد خان عزيز. تازه داريد اطلاعات بيرون مي ديد. به نظرم براي حمل دوربين ها و تجهيزات سنگين در اين نقاطي كه فرموديد دچار مشكل خواهيد شد.
به نظرم 5D رو بايد فراموش كنيد. ( بدنه 110 گرم سنگين تر از 30D است ولي لنزهاي كانديد اين دوربين هم سنگين تر هستند) دنبال يك دوربين سبكتر و يكي دو تا لنز با رنج وسيع و خوب بگرديد.
خوب بابا راهنمایی کن دیگه
تو هم که فرهادی
درد این فرهاد رو هم خوب میدونی
به نظرت کدوم دوربین هست که از نظر نویس تصویر در ایزوی بالا بهترین باشه و به قول خودت سبک هم باشه
یکمی هم مدل جدید باشه که پس فردا به فکر خرید دوربین جدید نباشیم؟
اون رنج وسیع تر کو
من باید از شما کمک بگیرم دیگه
معرفی کن
منتظرم
-
سلام
ولله جرات نمي كنم :biggrin:
علتش اينه كه وسوسه ي پيشنهاد لنز Nikon 18-200 VR به شما منو راحت نمي ذاره . از طرفي يك بدنه ي محكم و منيزيومي مثل Nikon D200 براي كوهنوردي ايده آله هر چند كه 25 گرم هم از 5D سنگين تره.
من اگه خودم بودم ( چون آدم محتاطي هستم و اموالمو به در و ديوار نمي زنم ) يه بدنه ي Nikon D80 با اون لنز براي اين منظور مي خريدم.
اينقدر هم فكر نويز نباشيد. در نور روز زياد مشكلي پيدا نمي كنيد براي كاهش نويز عكس هاي شب هم ( اگه نويزي بود) راه هاي نرم افزاري پيدا مي شه.
خدا منو ببخشه ! تقصير كننه كه يه لنز وسيع رنج بيرون نمي ده. تصورشو بكنين كه مثلن كنن يه لنز EF 16-300 L IS مي داد بيرون، ديگه كي به نيكن نگاه مي كرد :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
ولله جرات نمي كنم :biggrin:
علتش اينه كه وسوسه ي پيشنهاد لنز Nikon 18-200 VR به شما منو راحت نمي ذاره . از طرفي يك بدنه ي محكم و منيزيومي مثل Nikon D200 براي كوهنوردي ايده آله هر چند كه 25 گرم هم از 5D سنگين تره.
من اگه خودم بودم ( چون آدم محتاطي هستم و اموالمو به در و ديوار نمي زنم ) يه بدنه ي Nikon D80 با اون لنز براي اين منظور مي خريدم.
اينقدر هم فكر نويز نباشيد. در نور روز زياد مشكلي پيدا نمي كنيد براي كاهش نويز عكس هاي شب هم ( اگه نويزي بود) راه هاي نرم افزاري پيدا مي شه.
خدا منو ببخشه ! تقصير كننه كه يه لنز وسيع رنج بيرون نمي ده. تصورشو بكنين كه مثلن كنن يه لنز EF 16-300 L IS مي داد بيرون، ديگه كي به نيكن نگاه مي كرد :biggrin:
حیف
حیف
حیف
من از نیکون دل خوشی ندارم(بگذریم که چرا دل خوشی ندارم)
تازه گفته بودم اگه نویس برگردی میمیرم:) من از نویس بیذارم خیلی متنفرم دست خودم نیست تا جایی پیش رفت که داشتم دوربین فوجی رو میکوبیدم زمین اگه یک روزی شرکتی بگه دوربینی ساخته که اصلا نویس نداره هرچی باشه با کلمه میرم بخرمش:oops:
اصلا نمیتونم فک کنم که یک دوربین نیکون دستمه:(
بازم راهنمایی کنین
در ضمن من ورزشکارم به وزن دوربین فکر نکنین
بابا من همیشه ده کیلو هم چکش و بیا و کلنگ علاوه بر کوله پیشتی دارم (3 ساله بدنسازی کار میکنم - و از بچگی کوهنوردم - 180 قدمه دور بازو رو هم نمیگم :) بابا نمیخام این همه رو کنم:biggrin:
-
سلام...
ميتوان گفت دوربيني كه از 5D سبك*تر باشد و نسبت به بقيه نويز كمتري داشته باشد همين 30D است.
البته سبك*تر هم ميتوان 350 و 400 را نام برد...نويز اين دو دوربين هم كم است...(البته من فقط 350 و 30D را ديده*ام و نظري روي 400 ندارم!!!!)
اما يك نكته: باور كنيد امكانات DSLR ها انقدر زياد و جذاب است كه شما را چندين سال راضي نگه مي*دارد و احساس تعويض دوربين نداريد!...اما با خريد كامپكت و ...... چرا...
نقل قول:
علتش اينه كه وسوسه ي پيشنهاد لنز Nikon 18-200 VR به شما منو راحت نمي ذاره
كاملا" تاييد ميشود...
farhadkhan: نميدونم نويز D80 را ديده*ايد يا خير...ولي واقعا نسبت به بقيه مدل*هاي نيكون مثل D70 حتي D200 هم نويز كمتر تري دارد...
فرهاد عزيز خيلي شجاع است بنده هم از اين شجاعت استفاده كردم و قسمت آخر پست را نوشتم.:biggrin:
-
خیلی منتظر موندم الان ساعت سه و نیم نصفه شبه ولی کسی دیگه نظر نمیده
بهتره برم بخابم
شاید توی خاب به یه نتایجی رسیدم:(
-
خب جناب فرهاد خان با سلام دوباره ...
من چون حریف تایپ سریع و ارسال های برق آسای شما و آن فرهاد خان دیگر نشدم، منتظر ماندم شما به خواب روید تا سر فرصت نظر خود را باز گویم!
تصور می کنم اگر هدف شما به طور غالب عکاسی زمین شناسی باشد، بایستی دو مقوله را از هم تفکیک نمود: 1- در برنامه های زمین شناسی صحرایی که هدف اصلی آن پیمایش و برداشت های کلاسیک زمین شناسی است، هر چقدر هم توانمند باشید، با به همراه داشتن وسایلی مانند چکش، متر، کمپاس، اسید (!) و یک کوله پشتی پر از نمونه های سنگ، کانی یا فسیل، حمل و نقل و استفاده از دوربین های DSLR سنگین و پیشرفته همراه با چند عدد لنز کار نامعقول و طاقت فرسایی خواهد بود. در این شرایط، دوربین هایی مانند 5D و امثال آن جز درد سر چیزی عاید زمین شناس عکاس نمی کنند. همچنین در آب و هوای نامطلوب، در ارتفاعات و همراه با خستگی کار، داشتن لنزهای متعدد و تعویض مداوم آن ها به ویژه در مواقع گرد وغبار و با دست های آلوده به خاک همزمان با نمونه برداری و متراژ، به خصوص در دراز مدت واقعا" عذاب آور است. در این گونه مواقع، یک DSLR کوچک و سبک همراه با یک لنز خوب همه کاره ( مانند 200-18 !!) اکیدا" توصیه می شود. به نظرم پیشنهاد فرهاد عزیز مبنی بر انتخاب D80 و لنز اخیر واقعا" عاقلانه است؛ مگر آن که خوشتان نیاید. در مورد استحکام بدنه دوربین هم اگر قصد استفاده از دوربین به جای چکش را نداشته باشید مشکل خاصی پیش نمی آید.
در خصوص نویز به گمانم نگرانی بی حد و حصر شما بی مورد است. مدل های نیکون از جمله D40x، D80 و D200 رفتار نویزی خوبی دارند و چنانچه اصرار بر عکاسی از آسمان شب نداشته باشید، برای کار شما کاملا" مناسبند.
2- در برنامه های بازدید زمین شناسی مثل سفرهای علمی که کار عملی سنگین ندارید، با توجه به سبکبار بودن و خیال راحت، می توان به تجهیزات عکاسی کمی سنگین تر و حرفه ای تر فکر کرد. مانند بدنه های 5D و 30D و یا D200 نیکون. اگر انتخابتان کنون باشد به احتمال زیاد مشکل تعویض لنز خواهید داشت ( که با ذات کار زمین شناسی چندان جور در نمی آید). با انتخاب کنون می توانید به لنزهای EF-S 85-17 و EF 200-70 فکر کنید. این محدوده فاصله کانونی به نظرم برای تقریبا" تمام کارهای زمین شناسی کفایت می کند. با انتخاب نیکون لنز ایده آل شما 200-18 خواهد بود. اولویت های پیشنهادی من احتمالا" بدین قرار است:
1- D80 + 18-200 سبک، راحت، کارآمد، بی دغدغه با کیفیت تصویر بسیار خوب
2- D200 + 18-200 کمی سنگین تر و محکم تر با احساس عکاسی حرفه ای تر با کیفیت تصویر بسیار خوب
3- 30D + 17-85 + 70-200 سنگین ولی محکم با معضل تعویض لنز و کیفیت تصویر بسیار خوب تا عالی
4- 5D + 16-35 + 24-105 + 70-200 بسیار سنگین ولی حرفه ای همراه با مصیبت تعویض لنز و ترس از صدمات و خطرات، اما احتمالا" با عالی ترین کیفیت تصویر.
البته برای ترکیب لنزها انتخاب های دیگری نیز وجود دارد که شاید مناسب تر باشند و دوستان دیگر می توانند بهتر راهنمایی کنند. به گمان من گزینه شماره 4 به لحاظ فول فریم بودن و جنس متفاوت تصویر، کمی با بقیه متفاوت است. تفاوتی که من نتوانستم از آن به راحتی بگذرم.
خیلی طولانی شد. ببخشید. خوابم می آید. باید بروم. تا بعد ...
-
سلام دوست عزيز
ضمن احترام و قبول نظرات دوستان .
در مورد سوال اول كه آيا 8 مگاپيكسل كم نيست . خير اصلا كم نيست . مگر بخواهيد عكس هاي بزرگتر از 1.5 متر در دو متر چاپ كنيد . يا مثلا بخواهيد عكس كوه آتشفان را بيلبورد ميدان آزادي كنيد .
در خصوص سوال دوم . آقاي كهنسال تقريبا پاسخ دادند . ظاهرا اگر بخواهيد اينگونه پيش برويد . آخر تاپيك ميرسيد به مارك eos1ds or mkIII .
نتيجه گيري شما تا اينجا اين شده كه 400دي را فراموش كرديد. در خصوص نيكون هم كه نظر مثبتي نداريد .
اگر ميخواهيد سبك تر باشد . ميتوانيد 350دي را انتخاب كنيد . ( اين دوربين با توجه به قيمت انتخاب فوق العادهاي است . در خصوص نويز هم از 400 دي رفتار بهتري دارد . ) با همان لنز . و هر وقت لازم شد از لنز هاي بهتر و مناسب تر هم استفاده كنيد .
در مورد لنز اگر دوربين كراپ دار مي گيريد 18-200 sigma os انتخاب خوبي كه به همراه 30 دي ميشود يك دوربين قابل تحمل ( از لحاظ حمل ) .
و اما اگر ميتوانيد . پول بيشتر بدهيد و عضلات مناسبي هم براي راهپيمائي داريد. ميتوانم يك لنز معركه به شما پيشنهاد كنم (*به قول آقاي عاشوري بازوكا ) به نام 28-300 كانن L IS .كه اگه با 5D همراه بشه ميشه يك تركيب معركه و عالي .
و نهايتا :
دوست عزيز SLR ميخري كه بتوني لنز عوض كني .پس خيلي در مورد تعويض لنز سخت نگير .
و گرنه خوب بهترين پيشنهاد براي چنين سفري يه كامپكت مثل S3IS or S5IS or E510 كه الترا زوم هستند.
-
من اگر جاي دوستمون بودم و محدوديت پولي نداشتم 30d رو به همراه يك لنز
Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6 USM L IS براي تقريبا محيط مورد نظر شما و در صورت نياز به لنزهاي ultra wide يك لنز 10-20 سيگما هم تهيه ميكردم و مشكلم رو حل ميكردم . البته اين گفته ها بر اساس اينه كه شما محدوديت مالي نداريد . اما خوب اگر محدوديت مالي داريد و روي كنون اصرار داريد ميتونيد به 350d به همراه همون لنزهايي كه ذكر كردم فكر كنيد . اما اينها لااقل 3 ميليوني براي شما هزينه در بر داره .http://m1.freeshare.us/129fs494359.gif
-
دوستان عزیز تاحالا با ۳۰۰-۲۸ کانن چند فریم عکس گرفتین؟ با خودتون و دیگران این کارو نکنین!
ایشون میتونن از این لنز و دوربین در منزل به عنوان دمبل استفاده کنن!
دور بازوی عکاس ۹۰ سانت هم باشه... وقتی دوربین و 300-28 مدت زمانی نه چندان طولانی از گردن آویزان باشه ... عکاس رو از زندگی سیر میکنه...
-
:biggrin::biggrin:
:biggrin::biggrin:
ایشون میتونن از این لنز و دوربین در منزل به عنوان دمبل استفاده کنن! :biggrin:
-
سلام
آرش جان هر وقت اين تمثيلاي شما رو ميبينم . 10 دقيقه مي خندم .
فرهاد خان من پيشنهاد 5d + 28-300 رو رسما پس ميگيرم . حق با آقاي عاشوريه . اين تركيب با توجه به وزن زياد در مواردي حتي ممكنه باعث خفگي عكاس بشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
دوستان عزیز تاحالا با ۳۰۰-۲۸ کانن چند فریم عکس گرفتین؟ با خودتون و دیگران این کارو نکنین!
دور بازوی عکاس ۹۰ سانت هم باشه... وقتی دوربین و 300-28 مدت زمانی نه چندان طولانی از گردن آویزان باشه ... عکاس رو از زندگی سیر میکنه...
درسته . اين لنز تقريبا 1.7 كيلو وزن داره . منتها به لحاظ بدنه و l بودن و رنج خوبش من پيشنهاد دادم براي ايشون كه نياز به تعويض لنز نداشته باشند . تو كنون فكر كنم فقط اين لنز باشه كه رنج خوبي داشته باشه . سيگما هم كه 2 تا 18-200 داره يكيش os دار هس كه ايران ظاهرا به شكل تجاري نيومده . ديگه انتخابي نميمونهhttp://kolobok.wrg.ru/smiles/standar...one-s_head.gif
-
تو حمل من فکر میکنم یه لنز 1.7 کیلو گرمی راحت تر باشه تا 3 تا لنز که وزنشون از 2 کیلو تجاوز میکنه اما این مسئله که همچین وزنی رو چند ساعت دست بگیرن کار سختیه
فرهاد عزیز حساب این رو بکن که بعد از 2 ساعت پیاده روی این کیف 3 کیلویی برای تو 5 کیلو وزن داره و بعد از 3/ 4 ساعت ده کیلو
مسئله وزن خیلی مهمه برای کسی که کل کارش تو دشت و بیابونه
-
نقل قول:
متشکرم از شما
من رسما یک انسان کاملا مرتب و تمیز هستم
و این رو خیلی از اطرافیانم هم میگن
فک نمیکنم سنسور رو گرد و خاک الود کنم
ولی از نظرتون ممنونم
در باره این موضوع هم باید بگم که وقتی شما لنز عوض میکنی گرد غبار روی سنسور میشینه
اون هم تو کویر و بیابون. نه این که به مراقبت شما بی ربط باشه ولی به هر حال با تعویض لنز اون هم تو باد روی سنسور غبار میشینه و کثیف میشه دست خودت هم نیست.
اساتید Canon EF 28 - 200mm F3.5-5.6 USM این لنز توی انتخاب هاتون نبود با این که رنج خوبی داره و میشه به عنوان لنز همه کاره روش حساب کرد. این لنز مشکلی داره که کسی روش حساب نمیکنه؟؟ با توجه به این که قیمت خیلی ارزونی هم داره .
-
نقل قول:
تو حمل من فکر میکنم یه لنز 1.7 کیلو گرمی راحت تر باشه تا 3 تا لنز که وزنشون از 2 کیلو تجاوز میکنه اما این مسئله که همچین وزنی رو چند ساعت دست بگیرن کار سختیه
یقینا تحمل وزن وسایل داخل کوله بسیار آسان*تر از وزن دوربین و لنزیست که روی دست و یا گردن حمل میشود.
این لنز مهره*های گردن رو جابجا می*کنه...
این مشکل رو من با لنزهای تله ندارم! چرا؟
چون استفاده و شکل حمل اونها متفاوت هست.. کسی از یه لنز تله ۴۰۰ به عنوان مصرف عمومی استفاده نمی*کنه... مصرف خاصی داره... + نحوه استفاده خاص خودش... اما لنز سوپرزومی مثل ۲۸-۳۰۰ که گویا قراره یه لنز همه کاره باشه؟ عکاس رو دچار مشکل خواهد کرد.
من هیچ توصیه خاصی ندارم...
ولی یه سوال ؟
چرا اینهمه زوم لازمه؟
مثلا یه ۵دی همراه با یه ۲۴-۱۰۵ مشکلات رو حل نمیکنه؟
-
نقل قول:
چرا اینهمه زوم لازمه؟
مثلا یه ۵دی همراه با یه ۲۴-۱۰۵ مشکلات رو حل نمیکنه؟
http://kolobok.wrg.ru/smiles/standar...one-s_head.gif اينم حرفيه ها . واقعا اگه تله زوم انچناني لازم نداشته باشه ميشه به گزينه هاي بيشتري فكر كرد .
-
عجب آدم گیری هستم...
24-200 canon خیلی ارزونه 500گرم وزن داره چرا کسی پیشنهاد نمیده؟؟
این لنز مشکل خاصی داره؟؟
-
سلام
من با اين لنز 28-200 كار كردم . 3 اشكال داره (*بدون در نظر گرفتن ايرادات اپتيك )
1- لرزه گير نداره
2- سرعت و دقت فوكوس خوبي نداره
3-به درد دوربين كراپ دار نمي خوره . اگرم بگيد براي فول فريم !!!! كيه كه حداقل 2.5 پول بده بعدش اين لنز رو دوربينش فيكس كنه .
اگه ايشان يه خورده تله بالا چشم پوشي كنه . پيشنهاد آقاي عاشوري فكر خوبي ميتونه باشه .
-
اشکالات ۲۸-۲۰۰ رو امیرخان گفتن....
اما یه موردی رو من اضافه کنم... بنا به دلایل و تفاوتهایی که بین نگاتیو و سنسور دیجیتال وجود داره؟ اختلالات در دوربینهای دیجیتال بیشتر به چشم میخوره...
توصیه اول اینه که تا حد ممکن از لنزهای جدید(حالا چه ارزان قیمت و چه گران قیمت) استفاده کنیم که پوششهای بهتری دارند و توجه ویژه*ای به سنسورهای دیجیتال در طراحی این لنزها به کار گرفته شده.
نکته بعدی اینه که دوربینهای دیجیتال فولفریم امکان بیشتری برای نشان دادن عیوب لنزها دارند و گویا مشکل تیرگی در گوشه*های تصویر در این دوربینها بیشتر از دوربینهای مشابه نگاتیوی به چشم میخوره.(امیدوارم آقا کاوه اینجا رو ببینن و این حرف من رو تایید و یا تکذیب کنن. چون من با دوربینهای فول فریم دیجیتال کار نکردم.)
۲۸-۲۰۰ روی دوربینهای کراپ ۱.۵ و ۱.۶ شما رو از واید محروم میکنه...
روی فول فریم هم مشکلاتی رو که گفتم و گفتند رو داره.
-
سلام
من یک جمع بندی بکنم : به نظر من با توجه به استفاده شما و محدودیت در حمل وسایل بهترین پیشنهاد
خرید 5D + 24-105 L باشه فکر کنم ...
ولی من پیشنهاد میکنم دل پر دردتون رو از NIKON خالی کنید و به D200 + 18-200 vr فکر کنید مطمئن باش همیشه ما رو و nikon رو دعا خواهید کرد اما چگونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درد دلتون از nikon رو مطرح کنید شاید سو ء تفاهمی باعث این دل پر درد شده باشه شایدم کسی چیزی گفته( روش خاله زنکانه )
ولی جدای از شوخی در صورتی که این ترکیب بعد از خرید باب میلتون نبود من خریدارش خواهم بود پس تا قبل از سفر خوب این ترکیب رو امتحان کن حتی بعد از سفر هم من خریدار خواهم بود ...
دیگه چی ازین بهتر ...
اینارو هم یک canon دار میگه نه یه nikon باز پس خوب روش فکر کن ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nader Kohansal
خب جناب فرهاد خان با سلام دوباره ...
من چون حریف تایپ سریع و ارسال های برق آسای شما و آن فرهاد خان دیگر نشدم، منتظر ماندم شما به خواب روید تا سر فرصت نظر خود را باز گویم!
تصور می کنم اگر هدف شما به طور غالب عکاسی زمین شناسی باشد، بایستی دو مقوله را از هم تفکیک نمود: 1- در برنامه های زمین شناسی صحرایی که هدف اصلی آن پیمایش و برداشت های کلاسیک زمین شناسی است، هر چقدر هم توانمند باشید، با به همراه داشتن وسایلی مانند چکش، متر، کمپاس، اسید (!) و یک کوله پشتی پر از نمونه های سنگ، کانی یا فسیل، حمل و نقل و استفاده از دوربین های DSLR سنگین و پیشرفته همراه با چند عدد لنز کار نامعقول و طاقت فرسایی خواهد بود. در این شرایط، دوربین هایی مانند 5D و امثال آن جز درد سر چیزی عاید زمین شناس عکاس نمی کنند. همچنین در آب و هوای نامطلوب، در ارتفاعات و همراه با خستگی کار، داشتن لنزهای متعدد و تعویض مداوم آن ها به ویژه در مواقع گرد وغبار و با دست های آلوده به خاک همزمان با نمونه برداری و متراژ، به خصوص در دراز مدت واقعا" عذاب آور است. در این گونه مواقع، یک DSLR کوچک و سبک همراه با یک لنز خوب همه کاره ( مانند 200-18 !!) اکیدا" توصیه می شود. به نظرم پیشنهاد فرهاد عزیز مبنی بر انتخاب D80 و لنز اخیر واقعا" عاقلانه است؛ مگر آن که خوشتان نیاید. در مورد استحکام بدنه دوربین هم اگر قصد استفاده از دوربین به جای چکش را نداشته باشید مشکل خاصی پیش نمی آید.
در خصوص نویز به گمانم نگرانی بی حد و حصر شما بی مورد است. مدل های نیکون از جمله D40x، D80 و D200 رفتار نویزی خوبی دارند و چنانچه اصرار بر عکاسی از آسمان شب نداشته باشید، برای کار شما کاملا" مناسبند.
2- در برنامه های بازدید زمین شناسی مثل سفرهای علمی که کار عملی سنگین ندارید، با توجه به سبکبار بودن و خیال راحت، می توان به تجهیزات عکاسی کمی سنگین تر و حرفه ای تر فکر کرد. مانند بدنه های 5D و 30D و یا D200 نیکون. اگر انتخابتان کنون باشد به احتمال زیاد مشکل تعویض لنز خواهید داشت ( که با ذات کار زمین شناسی چندان جور در نمی آید). با انتخاب کنون می توانید به لنزهای EF-S 85-17 و EF 200-70 فکر کنید. این محدوده فاصله کانونی به نظرم برای تقریبا" تمام کارهای زمین شناسی کفایت می کند. با انتخاب نیکون لنز ایده آل شما 200-18 خواهد بود. اولویت های پیشنهادی من احتمالا" بدین قرار است:
1- D80 + 18-200 سبک، راحت، کارآمد، بی دغدغه با کیفیت تصویر بسیار خوب
2- D200 + 18-200 کمی سنگین تر و محکم تر با احساس عکاسی حرفه ای تر با کیفیت تصویر بسیار خوب
3- 30D + 17-85 + 70-200 سنگین ولی محکم با معضل تعویض لنز و کیفیت تصویر بسیار خوب تا عالی
4- 5D + 16-35 + 24-105 + 70-200 بسیار سنگین ولی حرفه ای همراه با مصیبت تعویض لنز و ترس از صدمات و خطرات، اما احتمالا" با عالی ترین کیفیت تصویر.
البته برای ترکیب لنزها انتخاب های دیگری نیز وجود دارد که شاید مناسب تر باشند و دوستان دیگر می توانند بهتر راهنمایی کنند. به گمان من گزینه شماره 4 به لحاظ فول فریم بودن و جنس متفاوت تصویر، کمی با بقیه متفاوت است. تفاوتی که من نتوانستم از آن به راحتی بگذرم.
خیلی طولانی شد. ببخشید. خوابم می آید. باید بروم. تا بعد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir33000
سلام دوست عزيز
ضمن احترام و قبول نظرات دوستان .
در مورد سوال اول كه آيا 8 مگاپيكسل كم نيست . خير اصلا كم نيست . مگر بخواهيد عكس هاي بزرگتر از 1.5 متر در دو متر چاپ كنيد . يا مثلا بخواهيد عكس كوه آتشفان را بيلبورد ميدان آزادي كنيد .
در خصوص سوال دوم . آقاي كهنسال تقريبا پاسخ دادند . ظاهرا اگر بخواهيد اينگونه پيش برويد . آخر تاپيك ميرسيد به مارك eos1ds or mkIII .
نتيجه گيري شما تا اينجا اين شده كه 400دي را فراموش كرديد. در خصوص نيكون هم كه نظر مثبتي نداريد .
اگر ميخواهيد سبك تر باشد . ميتوانيد 350دي را انتخاب كنيد . ( اين دوربين با توجه به قيمت انتخاب فوق العادهاي است . در خصوص نويز هم از 400 دي رفتار بهتري دارد . ) با همان لنز . و هر وقت لازم شد از لنز هاي بهتر و مناسب تر هم استفاده كنيد .
در مورد لنز اگر دوربين كراپ دار مي گيريد 18-200 sigma os انتخاب خوبي كه به همراه 30 دي ميشود يك دوربين قابل تحمل ( از لحاظ حمل ) .
و اما اگر ميتوانيد . پول بيشتر بدهيد و عضلات مناسبي هم براي راهپيمائي داريد. ميتوانم يك لنز معركه به شما پيشنهاد كنم (*به قول آقاي عاشوري بازوكا ) به نام 28-300 كانن L IS .كه اگه با 5D همراه بشه ميشه يك تركيب معركه و عالي .
و نهايتا :
دوست عزيز SLR ميخري كه بتوني لنز عوض كني .پس خيلي در مورد تعويض لنز سخت نگير .
و گرنه خوب بهترين پيشنهاد براي چنين سفري يه كامپكت مثل S3IS or S5IS or E510 كه الترا زوم هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_moghadam
فرهاد عزیز حساب این رو بکن که بعد از 2 ساعت پیاده روی این کیف 3 کیلویی برای تو 5 کیلو وزن داره و بعد از 3/ 4 ساعت ده کیلو
مسئله وزن خیلی مهمه برای کسی که کل کارش تو دشت و بیابونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masih-s
سلام
من یک جمع بندی بکنم : به نظر من با توجه به استفاده شما و محدودیت در حمل وسایل بهترین پیشنهاد
خرید 5D + 24-105 L باشه فکر کنم ...
ولی من پیشنهاد میکنم دل پر دردتون رو از NIKON خالی کنید و به D200 + 18-200 vr فکر کنید مطمئن باش همیشه ما رو و nikon رو دعا خواهید کرد اما چگونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درد دلتون از nikon رو مطرح کنید شاید سو ء تفاهمی باعث این دل پر درد شده باشه شایدم کسی چیزی گفته( روش خاله زنکانه )
ولی جدای از شوخی در صورتی که این ترکیب بعد از خرید باب میلتون نبود من خریدارش خواهم بود پس تا قبل از سفر خوب این ترکیب رو امتحان کن حتی بعد از سفر هم من خریدار خواهم بود ...
دیگه چی ازین بهتر ...
اینارو هم یک canon دار میگه نه یه nikon باز پس خوب روش فکر کن ...
مرسی عزیزم به خدا گفتی خاله زنکانه خیلی خندیدم:)
خوب بذارید بگم چرا از نیکون متنفرم
از شما چه پنهون دو ماه پیش یک نیکون هدیه گرفتم - d70- روز اول که داشتم باهاش عکاسی میکردم بند دوربین بنا به دلایلی که نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پاره شد و دوربین متلاشی شد از کوه افتاد
اونم دوربینی که بابام از اینگلیس برام آورده بود
خیلی از نیکون متنفر شدم
بابام دو چه روز دلداری میداد ولی حال واقعا مزخرفی داشتم
همه دوستان واقعا نظراتی خوبی و بجایی داشتند
از آقای کهنسال واقعا متشکرم
آرش خان مدری محترم هم که واقعا خوب میگن یک دوربین با اون وزن واقعا گردن آدمو پایین میاره
نمیدونم چرا ولی به این نیکون d200 علاقه مند شدم با اون لنزی که معرفی کردین واقعا به دردم میخوه
درضمن اینکه یکمی هم بهتره
چی بگم دارم فکر میکنم آیا دارم درست انتخاب میکنم یا شاید این انتخاب نحس خواهد بود
ولی مسیح خان خوب گفتن این دوربین با این لنز واقعا خوبه
باید کمی تامل کرد
آقای مدیر نظر شما چیه؟؟؟؟؟
و آقای کهنسال و همه دوستان اگه میشه منت بر سر ما بنهید و کمی هم در مورد این نیکون برای ما سخن بگویید
ممنونم از همه دوستان
-
http://www.dpreview.com/reviews/nikond200/page26.asp
یه نگاهی به این تصویر بنداید:(
وقتی دیدم واقعا از نیکون مایوس شدم
نمیدونم چرا ولی احساس بدی نسبت به نیکن دارم
-
کد:
چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پاره شد و دوربین متلاشی شد از کوه افتاد
پاره شد یا از جاش در اومد. تا اونجا که من میدونم اگر ادم هم از بند دی 70 اویزون بشه پاره نمیشه.
شاید نحوه جا زدن و چرخش بند توی سگک مشکل داشته.
شاید هم کیفیت بند پایین بوده.
البته مهم هم نیست و قصد تازه کردن داغ شما را ندارم. امیدوارم هر دوربینی میخرید ازش لذت ببرید و عکسهای زیبا بگیرید.
موفق باشید
-
کد:
یه نگاهی به این تصویر بنداید
مطنئن باشید اگر این عکسها با یک دوربین کامپکت یا لایک گرفته میشد از هر دو دوربین خوشگل تر به نظر میرسید
چون in camera sharpness بالاتری از هردو داشت.
فرق اس ال ار با دیگر دوربین ها این است که دست عکاس برای تنظیم های دلخواه بازتر است.
شما اگر از خروجی 20 دی خوشتان می اید کافیست دگمه شارپنس را بچرخانید.
ادامه صفحه ای که لینک داده ید را خوانده اید؟
Turning up the in-camera sharpening to a level which better matches the EOS 20D brings the D200 very slightly out in front, while not a giant leap in resolution there are some areas of the image which exhibit finer detail. It's clear however that there's not a huge resolution advantage in moving from eight to ten megapixels.
-
سلام
ببخشید که بین بحث عزیزان DSLR دار میپرم!!!
ولی فرهاد خان: واقعا" این دو دوربین شما(سونی H1 و فوجی 9500) جواب کار شما رو نمیده یا به خاطر اینکه میخوای از آتشفشان اتنا و مناظر دیگه ای که ممکنه دیگه نبینی, عکسهای به یاد موندنی بگیری, به فکر چنین هزینه ای افتادی؟؟؟ (ای کلک!!!! شاید هم پول دوربین رو سازمان زمین شناسی میده!!!! :biggrin::biggrin:;-) ).
.
.
.
ولی گذشته از شوخی, دوربینهای فوجی که به نویز کم معروفند و دوستان, دایما" 9600 و 6500 را توصیه میکنند, اگر شما یک Panasonic-FZ5 داشتی که حتما" سر به بیابون میذاشتی!!!!! :eek::confused: )
-
سلام.....
دوست عزیز این مسئله ی وزن بسیار مهم است....
دیروز با دوستان بودیم ، دوستانی لنز های Canon 70-200 F4 داشتند و دوستانی Canon 70-200 F2.8 جدای از تفاوت های اپتیکی و برتری های عملکرد ، اما ابعاد F2.8 تقریبا 2 برار آن یکی است.....
شاید کسی نیاز زیادی به F2.8 داشته باشد ، در آن صورت مجبور به تحمل آن وزن و ابعاد است ، اما کسی که نیاز ویژه ای به آن ندارد بهتر است کمی از خواسته های خود کم کند و چیزی را تهیه کند که در استفاده ی بلند مدت باعث آزار او نشود.....
شاید چون قدری تنبل هستم ، این نظر را دارم....اما کوله کشی لنز و لوازم عکاسی زیاد ساده نیست ، هم خطرات خرابی لوازم در اثر صدمات و هم کم شدن تحرک و فعالیت....
-
جالب اینه که بحث از 400D و 30D شروع شد و به 5D و D200 رسید حالا یک دفعه پیشنهاد کامپکت و لایک...
نه من بعید میدونم همچین دوربین هایی جواب این کارو بده با توجه به این که بحث لنز برای فرهاد خان مهمه.
من با nikon D200 کاملاً موافقم دوربین خیلی عالی هست
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3808
این هم مقایسه D200 با 30D هست یه سر بزن اطلاعات خوبی به دست میاری
-
جناب فرهاد خان
این اتفاق بد واسه یکی از دوستای من با دوربین canon 10D افتاد ولی اون 3سالی میشد که اون دوربین رو داشت و همون روز هم بند نو خریده بود و خودش عوض کرده بود که احتمالا" درست وصل نکرده بود بعدش هم رفت یه 5D خرید ولی دیگه دست به بندش نمیزنه . ماجرای شما هم 99٪ به علت درست جانیوفتادن سگک بند بوده . من اون موقع موضوع رو سرچ کردم و دو سه مورد این مشکل با دوربینهای مختلف وجود داشت که همه خودشون یا مغازه دار تازه بند رو عوض کرده بودند...
در مورد D200 هم شک نکن خروجی اون از بسیاری از دوربینها به واقعیت نزدیکتره ولی همونطور که علیرضا گفت حسن SLR اینه که خروجی اونقدر قابل تغییره که هر سلیقه ای رو راضی کنه فقط فرق ماجرا اینجاست که برخی برندها تنظیمات اولیه کارخونه ایشون شارپتره و این باعث دلپسندتر شدن تصویر اون دوربینها توی دید اول البته واسه تازه واردهایی مثل من میشه ...
از نظر کیفیت تصویر . ارگونومی یا خوشدستی و راحتی کارکرد و ... بی نظیره در مورد نویز هم مطمئن باش مشکلی نخواهی داشت ولی برد اصلی اون لنز همه کاره اونه که دل میبره و کارو خیلی واست راحت میکنه ...
قبلا" هم خیلی در مورد مقایسه d200 با 30d و 5d بحث شده خواهشا" بحث به اون طرف نره قطعا" کیفیت همه این دوربینها عالیست و جوابگوی همه نیازهای ما و فرهاد خان تا چندسال اینده...
کاش canon هم یه لنز همه کاره تولید میکرد به همین سبکی و قیمت و ...
-
نقل قول:
ز شما چه پنهون دو ماه پیش یک نیکون هدیه گرفتم - d70- روز اول که داشتم باهاش عکاسی میکردم بند دوربین بنا به دلایلی که نمیدونم چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پاره شد و دوربین متلاشی شد از کوه افتاد
واقعا بند پاره شده؟ و یا بند رو درست وصل نکردین؟
حدود یک ماه پیش یه دی۸۰ و ۱۸-۲۰۰ از مسعود خان قدیری برای یکی از دوستام خریدم(خودشم شخصا رفتم تا canon رنگ نکنه جای نیکون بده! :biggrin: )
خلاصه... دوربین رو گرفتیم و این بنده خدا رفت..... چند روز بعد اومده بود خونه ما... دوربین هم گردنش.... که توضیحات مختصری در مورد دوربین و عکاسی بهش بدم... دوربین روی تخت بود..... از بند برداشتم! دوربین افتاد! در آخرین لحظات بین زمین و آسمان بصورت روپایی! دوربین رو گرفتم!
دوست عزیز بنده بند رو از اون حلقه رد کرده بود و برگردانده بود توی اون پلاستیک مستطیل شکل....
اون دو سه روز هم احتمالا توسط فرشته*های چپ و راست شانه دوربین سالم مانده بود!
این روایت فقط بخاطر اطلاع بود... نه چیز دیگه......... بند دوربین رو دقیق از روی کاتالوگ دوربین بیندازید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
حدود یک ماه پیش یه دی۸۰ و ۱۸-۲۰۰ از مسعود خان قدیری برای یکی از دوستام خریدم(خودشم شخصا رفتم تا canon رنگ نکنه جای نیکون بده! :biggrin: )
جل الخالق شنیده ام با همه همین است ، اما دیگه نه با آرش خان نیکونی اصل و دوستانشان....مسعود توبه کن ... آرش همیشه خودت برو این وجدان کاری نداره هااا....
از این روزها هم به همه ی ایران یک SIGMA SD14 میدهد.....:biggrin:
-
سلام بر همگی دوستان از نظرات همه ممنونم
خواستم بگم من بند دوربین رو چک کردم واقعا پاره شده بود ولی در هر صورت مهم نیست
من یقینا هیچ وقت دنبال دوربین کامپکت نخواهم رفت
واقعیتشو بخاید نیکون دی دویست انتخاب خوبی هست و فکرمو مشغول کرده
ولی باز هم میگم من از نویس خوشم نمیاد
من فردی هستم که بسیاری از شبها تا صببح بیدارم و همیشه در کوه و قبرستان (البته بماند که چرا قبرستان میرم و میخابم توی تاریکی قبرستان) و جنگل هستم
من فردی شبگردم
بگذریم
سال دیگه تابستون یقینا در اکوادور و جزایر گالاپاگوس خواهم بود و این به خواست حس جهانگردی منه
از بچگی به جهانگردی علاقه داشتم
و یا مثلا در زمانی که اگر تونستیم از شفق قطبی عکسی بگیریم این نویس مشکلی برای ما نخواهد داشت؟
چی بگم واقعا قفل کردم
رو راست بگم من اگه میخاستم همین فردا دوربین یک دی مارک کنون رو هم میتونستم دست و پا کنم ولی خودمونیم بهم نمیخندن؟
چنین دوربینهایی باید دست بزرگان و عکاسانی مثل شما باشه
من عکاس نیستم و لی عکاسی رو خیلی دوست دارم
واقعا نمیدونم چیکار باید کرد
دوستان نظرات واقعا خوبی دارن
معذرت میخام که کلا از بحث اصلی که دوربین 400 دی بود فراتر رفتیم
باید بیشتر در مورد نویس و تاریکی تحقیق کنم و در مورد این دوربین d200
حدود بیست روزه دیگه سفری به اهواز دارم
پس از اون به دوبی
و پس از دوبی به ایتالیا و سیسیل و در بازگشت اگر توفیقی شد آلپ و مناطق دیگه
-
سلام برگشتم نظرتون نسبت به عکسایی که با دوربینهای قبلی گرفتم بدونم
اگه میشه به این عکسا هم نگاهی کنید تا سبک کارهای من رو بدنید شاید در انتخاب دوربین کمکم کنه
البته این عکسها خیلی ساده هستن
و بازم میگم من عکاس نیستم
ولی دوست دارم عکاسی بکنم
عکس زمین شناس رو همین الان گذاشتم میتونید ببینید من بیشتر میخام چنین صحنه هایی ثبت کنم...
http://www.aks.akkasee.com/view_user...s&user_id=1008
-
.
.
نقل قول:
رو راست بگم من اگه میخاستم همین فردا دوربین یک دی مارک کنون رو هم میتونستم دست و پا کنم ولی خودمونیم بهم نمیخندن؟
.
سلام
نه که نمیخندند, کی جرئت داره :x, قرار نیست که هر کسی با هر دوربینی به حد اعلای توانایی عکاسی اون بتونه عکس بگیره ( البته اگه اینطور بشه که خیلی بهتره ;))
.
.
نقل قول:
من عکاس نیستم و لی عکاسی رو خیلی دوست دارم
این جملت چقدر آشنا بود...:biggrin: