سلام من می خوام یه d40 بگیرم چه لنزی واسش خوبه ... لنزهای سیگما باهاش کار می کنه؟
Printable View
سلام من می خوام یه d40 بگیرم چه لنزی واسش خوبه ... لنزهای سیگما باهاش کار می کنه؟
دوست گرامی؛
با توجه به اینکه Nikon D40 موتور فوکوس داخلی ندارد، شما تنها می توانید از لنز های نیکون که مجهز به SWM هستند (در نامشان علامت AF-S قید شده) یا لنز های سیگما مجهز به موتور HSM استفاده کنید.
دوست عزیز سلام . :)
سئوال شما خیلی کلی است . بهتر است مشخص کنید که از لنز تان برای چه کار هایی می خواهید استفاده کنید تا دوستان راحتر راهنمایی کنند مثلا بیشتر برای مناظر یا عکس های خانوادگی یا و رزشی و غیره . در ضمن می خواهید چقدر برای لنز هزینه کنید را حتما مشخص کنید . اما راه بهتر اینه که تو قسمت لنز ها در فورم یه چرخی بزنی تا اطلاعات بهتری نسبت به لنز ها و کارایی انها پیدا کنی .
درضمن دی چهل رو فقط با لنز های موتور دار می تونی استفاده کنی . چه نیکور و چه سیگما که با مانت نیکون باشه
پست من با پست داریوش همزمان شد .
با تشکر مداح
لنز های نیکون:
لنز های سیگما:کد:
AF-S 17-35mm 2.8D IF-ED
AF-S 24-85mm 3.5-4.5G IF-ED
AF-S 28-70mm 2.8D IF-ED
AF-S 300mm 2.8D IF-ED II
AF-S 300mm 4D IF-ED
AF-S 400mm 2.8D IF-ED II
AF-S 500mm 4D IF-ED II
AF-S 600mm 4D IF-ED II
AF-S DX 12-24mm 4G IF-ED
AF-S DX 17-55mm 2.8G IF-ED
AF-S DX 18-135mm 3.5-5.6G IF-ED
AF-S DX 18-55mm 3.5-5.6G ED
AF-S DX 18-70mm 3.5-4.5G IF-ED
AF-S DX 55-200mm 4.0-5.6G ED
AF-S DX VR 18-200mm 3.5-5.6G IF-ED
AF-S VR 24-120mm 3.5-5.6G IF-ED
AF-S VR 70-200mm 2.8G IF-ED
AF-S VR 70-300mm 4.5-5.6G IF-ED
AF-S VR 105mm 2.8G IF-ED
AF-S VR 200-400mm 4G IF-ED
AF-S VR 200mm 2G IF-ED
AF-S VR 300mm 2.8G IF-ED
توضیح:لیست لنز های نیکون رو توی فروم dpreview پیدا کردم و مطمئن نیستم که صحیح یا کامل باشه ولی لیست لنز های سیگما مربوط به اخبار سایت خود سیگماست و درسته.کد:
10-20mm F4-5.6 EX DC
12-24mm F4.5-5.6
17-35mm F2.8-4 DG
50-500mm F4-6.3 DG
APO 50-150mm F2.8 EX DC HSM
70-200mm F2.8 DG MACRO
80-400mm F4.5-5.6
100-300mm F4 DG
120-300mm F2.8 DG
300-800mm F5.6 DG
14mm F2.8 EX
30mm F1.4 EX DC HSM
150mm F2.8 EX DG
180mm F3.5 EX DG
300mm EX DG
500mm EX DG
800mm f5.6 EX DG
اصولا اگر شما دنبال لنز خاص و عجیب غریبی نباشید! مشکلی پیش نمی آد.
تنها چیزی که باعث میشه سری دی۴۰ عکاس رو غمگین کنه؟ اینه که از لنزهایی مثل ۵۰ یا ۸۵ نیکون نمیشه استفاده کرد....
البته میشه انتظار داشت که این لنزها هم دچار نسخههای جدیدی بشن که موتورفوکوس داخلی داره... ولی فعلا که خبری نیست..
آرش با شما موافقم...
اما یک نکته....
به نظرم کسی که به سراغ این بدنه میرود به آن دو لنز ارزشمند محتاج نمیشود ( نه اینکه محال است ، نه ) بلکه شاید کمتر به آنها نیازمند میشود....
کمتر دیده ام دوستان به سراغ لنز های فیکس ( به جز ماکرو ) بروند ( بر عکس ، عکاسان قدیمی )
شاید لنز های جذاب فیکسی وجود دارد که بسیاری به سراغ آنها نمیرود ، یک اشکال همان کراپ فاکتور سنسور های دیجیتال است...
شما موافقید ؟
والا مدتی قبل اصلا کسی سراغ لنز فیکس نمیرفت...
حالا به دلایلی در فروم ما که مد شد! حداقل خیلی ها ۵۰ مم خریدن... حالا چقدر استفاده کردند و یا چه استفاده ای کردند رو نمیدونم....
ولی همین الان به امضاها نگاه کنید اکثرا دوستانی که DSLR دارن یکی دوتا لنز فیکس دارن...
حالا بحث ماکرو رو جدا کنیم...
والا من درک درستی از این جمله پیدا نمیکنم...نقل قول:
شاید لنز های جذاب فیکسی وجود دارد که بسیاری به سراغ آنها نمیرود ، یک اشکال همان کراپ فاکتور سنسور های دیجیتال است...
شما موافقید ؟
شما فقط فاصله کانونی های متفاوتی باید خریداری کنید.... وگرنه چه فرقی میکنه؟
اصلا به من و شما الان چه مربوط که این لنز روی فول فریم چه طعمی میده؟ ما با هر دوربینی کار میکنیم؟ با همون کار میکنیم دیگه.. بر اساس همون سیستم خرید میکنیم و استفاده میکنیم....
خیلی از دوستانی که اینجا هستن.... نه نگاتیو کار کردن.... (بطور حرفه ای که این نسبت ها در ذهنشون کندهکاری شده باشه... و نه مدتها 5d دستشون بوده.... اونهایی که رفتن سراغ فول فریم دارن با اون سیستم عکاسی میکنن و نگاهشون همونه....)
وقتی نگاتیو دستم میگیرم... تناسب همه چی تو ذهنم تغییر میکنه... محاسبه هم لازم نداره...
یکی تفاوت واید و تله لنزهاست....
یکی دیگه هم بحث عمق میدان....
من تاحالا مشکل خاصی با عمق میدان هم نداشتم...
مخصوصا روی لنزهای فیکس! چون مجبورم همیشه دیافراگم رو تنگ کنم که بالاخره یه جایی فوکوس باشه!
روی فول فریم دیگه این مساله گاهی تبدیل به مشکل میشه!(البته جدی نگیرید این حرف رو ... میخوام بگم که اتفاق خیلی بزرگی نیست... عکاس چوب خشک نیست که !خودش رو وقف میده)
خلاصه.... چون من این روزها علاقه خاصی به لنزهای پرایم پیدا کردم و شدیدا دارم ازشون استفاده میکنم... ناتوانی این دوربین در استفاده از این لنزها به چشمم میاد...
و خاصیتش رو به عنوان بدنه پشتیبان و یا بدنه دوم برای استفاده با فاصله کانونی مختلف از دست میده.
و این مشکل شاید کمی زیادی شخصی باشه....
یه لنزی که متوسط با:redface:شه و کارایی خوبی داشته باشه..... یکمم تله باشه خوبه ...و قیمتاشون چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام،
علي جان، مي تواني از لنز Sigma 30mm F1.4 HSM استفاده كني. از اين لنز بسيار تعريف و استقبال شده است. به خصوص سايت Photo dot net كه به شدت آن را توصيه مي كند. در كراپ ديجيتال هم كه به يك لنز نرمال تبديل مي شود. قيمت آن هم در بازار ايران حدود 370 است.
18-55 , 18-77 , 18-200 اینا خوبه ؟ قیمتشون چنده؟:oops:
دوستان عزیز ممکنه چند تا لنز ماکرو خوب با قیمت واسه D40 معرفی کنید ؟
اين لنز عالي مي تواند مورد استفاده شما قرار گيرد:
AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED قيمت حدود 750 دلار
ضمن اينكه مي توانيد از مجموعه لنزهاي Sigma كه داراي HSM (موتور فوكوس داخلي) هستند هم استفاده كنيد.
با چه قیمتی ؟
لنز ماکرو حداقل از 380 تومان داریم...
آخه چطورماکرویی ؟
50 با 70 یا 60 یا 90 یا 105 یا 150 یا 180 ...
ما کلی ماکرو داریم که هر کدام برتری هایی دارند...
بهتره یک مطالعه ی دقیق در مورد لنز های ماکرو ( هم در سایت و هم در فروم ) داشته باشید تا بتواندی بهتر سوال کنید تا بهتر نتیجه بگیرید...
لنز مورد نظر نیکون باشد یا سیکما و یا حتی تامرون و توکینا....
اینطوری نمیشه ها.....!
اما در کل 70 و 150 سیگما و 60 نیکون پیشنهاد میشود......
کاوه جان الان که 3 نصف شب نیست که خوابی عزیز من.
دوستمون گفت برای دی40 یعنی باید موتوردار یا Afs باشه که میشه گفت تنها انتخاب 105 نیکون وی ار است.
البته از شوخی گذشته به نظر من اتوفوکوس در لنز ماکرو چندان اهمیتی نداره چرا که در اکثر مواقع مجبوری از فوکوس دستی استفاده کنی . شما میتونید 50 سیگما یا 60 نیکون بگیرید و با فوکوس دستی عکسهای عالی. من در بیشتر مواقع از ماکرو 60 در حالت فوکوس دستی استفاده میکنم.
در صورتي كه مي*خواهيد لنز بدون موتور تهيه كنيد اين تاپيك را مطالعه بفرماييد.
انتخاب بین 3 تا ماکرو:
کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=3656
همان طور كه جناب بابك قبادي هم فرمودند ميتوانيد لنز*هاي 150 و 180 سيگما را هم به ليست خود اضافه كنيد!نقل قول:
تنها انتخاب 105 نیکون وی ار است.
علیرضا جان بنده یکمی هول هستم ( هول اینجوری بود ؟ ) ....حق با شما است....
اما به نظرم دوستمان باید بداند که چه نیاز دارد ، تا بهتر بتواند انتخاب کند...
لنزهای 150 و 180 سیگما هم دارای موتور داخلی هستند......
در دوربین هایی که امکان فوکوس به صورت DMF direct manual focusing وجودندارد ( سونی غول ما دارد :::big grin::: ) بهتر است برای ماکرو گرافی از مد manual focusing استفاده شود ( البته اگر سوژه در حرکت باشد و یا اینکه از سه پایه استفاده نشود و یا اینکه در جریان باد و اینها باشد و یا اینکه جاندار باشد )
البته استفاده از اتوفوكوس خيلي هم بي استفاده نيست. براي مثال در عكاسي از حشرات و جانداران كوچك رفتار آنها غير قابل پيش بيني است و زبان نفهم نيز هستند (مثلاً نمي شود آنها را با ”پيش پيش“ كردن آرام كرد)!!! در اين هنگام اتوفوكوس سرعت عمل عكاس را زياد مي كند و فقط كافي است با كمي چرخش در رينگ فوكوس، تنظيم دقيقتري داشت.
در ضمن يكي از دلايل اصلي اختلاف قيمت AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED با مثلاً AF Micro-Nikkor 60mm f/2.8D داشتن VR است (750 دلار در برابر 380 دلار). ضمن اينكه اولي تكنولوژي 2006 ولي دومي تكنولوژي 1993 است. (به نظر شما 13 سال در تكنولوژي ساخت لنز قابل اعتناست يا نه؟)
چيست اين Dmf كاوه جان؟
(اين جمله دو معني همزمان دارد: ١. به قول خودت هلو برو تو گلو! يعني حال جستجو و ... نيست!!! ٢. استاد زير ديپلم صحبت كن. ما كه نفهميديم جريان چيه؟!) ;-)
شما عزیزی.....
استاد کجا بود....؟
والله یک مد فوکوس است ، یک نام دیگر هم دارد ، متاسفانه در حال حاضر حضور ذهن ندارم ....
منظور این است که...
وقتی شما بر روی یک سوژه و یا موضوع فوکوس میکنید ، بعد از فوکوس رینگ فوکوس لنز سفت نیست و شل است ( مثل حالت فوکوس دستی ) و به شما اجازه میدهد که فوکوس را با دست تصحیح کنید ، این سیستم برای ماکرو گرافی بسیار جذاب است ، بخصوص وقتی که سوژه خیلی ورجه وورجه میکنه ؛ بعد از فوکوس دقیق به صورت دستی میتوان فوکوس کرد....بنده به این نام میشناسم ، شاید نام میشناسم ، یک نام فراگیر تر هم دارد که متاسفانه مثل همیشه فراموش کرده ام...
البته برای پرتره ( بخصوص کودکان ) هم کاربرد دارد....
Direct Manual Focusing
والا كاوه جان من تا حالا در نيكون (و همچنين كنون) نديدم كه رينگ فوكوس بعد از اتوفوكوس سفت (:confused:) شود!!! هميشه شل (:::confused2:::) است و كار خود را مي كند!!! يعني كلاً نفهميدم منظورت چيست؟
شايد اين به خاطر قابليت A/M ( يعني اتوفوكوس با تقدم دستي) لنز است. بعيد مي دانم اين قابليتي مربوط به دوربين باشد.
تو شك انداختيم! قبل از فرستادن اين پست همين الان بازم تست كردم. جون تو شله!!! حتي اگر دستت را هم روي شاتر نگه داري بازهم مي تواني فوكوس را به صورت دستي تنظيم كني.
در نیکون...
هنگامی که با لنزهای AFS عکاسی میکنید بعد از فوکوس ... میتوانید بصورت دستی فوکوس کنید... یا بهتر بگم فوکوس رو دستکاری کنید....
ولی در لنزهایی که AFS نیستن همچین امکانی رو ندارید و حتما باید حالت فوکوس دستی رو انتخاب کنید تا بتوانید دستی فوکوس کنید.... و حلقه فوکوس در این لنزها .. در هنگامی که در حالت فوکوس اتوماتیک هست... کاملا سفت است.
بله...
در برخی لنز ها بله...
اما لنز های قدیمی و بعضی از جدید ها هم این امکان وجود ندارد...
میدانید...
لنز هایی که رینگ فوکوس به صورت یک حلقه بدون انتها ( یعنی اینکه ابتدا و انتها ندارد و میتواند 360 درجه چرخش کند ) بله...رینگ فوکوس هرگز سفت نمیشود...
همچنین اگر لنز دارای موتور داخلی باشد و به بدنه ارتباطی نداشته باشد ، در آن صورت هم حلقه ی فوکوس شل است ( البته نه همیشه و همه ی لنز ها )
اما لنز هایی که دارای یک محدوده ی فوکوس هستند و مثلا 270 درجه چرخش میکنند و از هر طرف به انتها میرسند . وقتی که از فوکوس خودکار استفاده میشود ، رینگ فوکوس سفت است و هنگاهی که از فوکوس دستی استفاده میکنید رینگ فوکوس شل است ، این موضوع در اکثر لنز های قدیمی وجود دارد و بنده لنز های بسیاری را دیده ام که در حالت دستی شل و در حالت خودکار سفت هستند ...
اساتید راهنمایی و هدایت لطفا.............
آرش جان کمک بفرمایید لطفا....
من DC شدم ، بعد دیدم آرش جان به صورت کامل توضیح داده اند ؛ ممنون آرش عزیز....
دقیقا همین که آرش گفت.....:::big grin:::
خودمانیم ها ، بنده هر وقت مثل آرش پست های کوتاه و مختصر و مفید که تمام منظور را می رساند زدم بعد میتوانم بگویم کلی چیز بلد هستم....
ممنون آرش جان...
خلاصه این دوربین شریف ما یک عدد از همون سیستم ها سر خود دارد :::big grin2:::
آرش و كاوه عزيز، باز هم ممنونم از توضيحتان.
منظورت از اين جمله چيست كاوه جان؟ يعني لنزهاي بدون اين قابليت روي Alpha داراي اين قابليت مي شوند؟ يا اينكه كلاً سوني اين قابليت را از روي لنز به بدنه منتقل كرده؟ (كاري كه در سيستم VR يا IS آن كرده)
با اين اوصاف، لنز AF-S VR 105 Micro قابليت مد نظر تو را دارد.
والله یادم نیست ، با دوستی ( کاوه خان عزیز ) در مورد این نوع فوکوس بحث میکردیم ، ایشان یک دوربین دیگر هم معرفی فرمودند که این نوع فوکوس را دارد ، اما حالا حضور ذهن ندارم ( والله من یکمی حافظه ام مشکل دارد و بعد از یک تصادف اینجوری شده و اگر نه این نداشتن حافظه ام شوخی نیست )
درمورد اینکه این فوکوس را سونی دارد باید عرض کنم که دوربین هایی که موتور داخلی دارند ، بایستی توسط بدنه این فرمان را به لنز بدهند.سونی هم این سیستم را دارد.لنز های بدون موتور داخلی بر روی سونی این قابلیت را دارد که به آن همان DMF میگویند و در ستینگ یک مد از فوکوس است.
به لنز های با موتور داخلی در سونی SSW میگویند ،پس تمام لنز های سونی بدون موتور نیستند.
اما برای بسیاری از کسانی که از لنز های بدون موتور استفاده میکنند این یک حسن است و نبودش گاهی احساس میشود.....مخصوصا در حالت ماکرو و یا پرتره ( بخصوص کودکان )
105 نیکون این قابلیت را داد چرا که موتور داخل لنز است.....
خوب به این میگن تولید سفارشی......
وقتی بدنه ای خوب باشه . همه مجبور هستند جلوش سر خم كنند......
سیگما هم با یك تیر دو نشان زده...هم یك حالی به فروش خودش داده و هم اینكه یك حال اساسی به نیكون....
SIGMA 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO HSM for Nikon
SIGMA 18-50mm F2.8 EX DC MACRO HSM for Nikon
http://new.iranupload.net/photo/img/...mahsm17-70.jpg
دو لنز جدید سیگما هستند كه به نظرم بازار حدف این دو لنز خوب و ارزشمند فقط Nikon D40 / D40x باشه....
پس نیكون داران بشتابند برای خرید این دو لنز ارزشمند و پرطرفدار.....
کد:http://www.sigma-photo.co.jp/english/news/070725_1850_1770_na.htm
کد:http://www.dpreview.com/news/0707/07072502sigmanikondchsm.asp
می شه بگین قیمت ایت دو لنز چقدر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :::wow::: :::confused2:::
کاملا درست که دی۴۰ ها موثر بودن در تغییر این دو لنز... اما بازار این لنزها فقط این دو دوربین نیست....نقل قول:
دو لنز جدید سیگما هستند كه به نظرم بازار حدف این دو لنز خوب و ارزشمند فقط Nikon D40 / D40x باشه....
۱۷-۷۰ سیگما بخاطر وجود ۱۸-۷۰ نیکون فروشی تقریبا برابر صفر داشت!
اگر از ۱۰۰ کانن دار این فروم ۷۰ تاشون ۱۷-۷۰ دارن... از ۱۰۰ نیکون دار فروم ۱ یا ۲ نفر ۱۷-۷۰ سیگما رو خریدن...
حالا لنز سیگما بخاطر داشتن موتور فوکوس سریع رقیب بسیار نزدیکی برای نسخه نیکون خواهد بود + اینکه تا حدودی امکان ماکروگرافی میدهد و دیافراگم بازتری هم دارد.
۱۸-۵۰ هم همین مشکل رو داشت.... حتی اختلاف قیمت بسیارش با ۱۷-۵۵ نیکون باعث نشد خریدار زیادی پیدا کنه....
حالا میشه روش فکر کرد...
البته همه این جذابیتها در صورتی خواهد بود که با قیمتهای ارزان سیگما ترکیب بشه...
والله تازه دیروز معرفی شده اند ( یعنی دیشب ) هنوز هیچ قیمتی اعلام نشده...اما نباید زیاد با نسخه های عادی این لنز تفاوت داشته باشد.قیمت مدل عادی ( بدون موتور داخلی ) حدود 400 تومان بود و این مدل احتمالا 45 تومان و شاید 500 تومان است.(منظور 17-70)
به نظرم اختلاف 50 تا 100 توملنی داشته باشد ( شاید هم كمتر ) اما لنز های با ارزشی هستند.در تاپیك لنز های با ارزش بسیار از این دو لنز حرف زده شده است...