Konica Minolta DiMAGE A200& a2 بهتره یا canon powershot pro 1
Konica Minolta DiMAGE A200& a2 بهتره یا canon powershot pro 1
ویرایش توسط atana : Sunday 20 February 2005 در ساعت 16:18
هر چند از لحاظ معيارهاي مختلف كيفيت تصوير مانند( دقت تصوير/ نورسنجي دقيق در نور كم/ كيفيت تصوير با ارجحيت فلاش ) Pro1 بهتر است ( و البته از لحاظ نويز تصوير و كيفيت عكسهاي ماكرو A2 برتر است) اما كيفيت ساخت و نيز كارآيي A2 بخصوص در زمينه سرعت و نيز نداشتن لايو هيستوگرام در Pro1 ، مجموعا باعث ميشود كه من A2 را انتخاب كنم.
من Pro1 رو انتخاب میکنم چون تصاویرش شارپتره...
منم canon powershot pro1 رو انتخاب می کنم .کیفیت عکساش یسیار جالبه
بازم منتظر نظرات دوستان هستیم
A2 خیلی امکاناتش بهتره ولی تصاویرش بلار هستش ولی پرووان تصاویر با کیفیت بالا کم نویز و شارپ و عالی بهتون میده وگرنه اگه من پول زیاد داشتم شاید یه پرووان میگرفتم و یه 20d
البته به المپوس 8080 و سونی F828 ونیکون 8700 که تو همین رده هستن هم فکر کن شاید بهتر باشن...
نه از sony f828 va olympus خوشم نمیاد زیاد جالب نیس به نظر من تو این رده فقط canon powershot pro1 - nikon 8700 - minolta a2
از چه لحاظ جالب نیستن؟ از لحاظ ظاهری؟نوشته اصلی توسط atana
تمام این دوربینها که اسمشون رو بردین خوب هستن و منم خودم
pro1 را ترجیح میدم.اما یه دوربین هست که از تمام اینها بهتره واونم Nikon 8800 هستش.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Canon EOS 300D
http://axblog.net/_nima_154.aspx
ویرایش توسط nima : Monday 21 February 2005 در ساعت 01:34
olympus ke kollan khosh dass niss khodetooonam mitonid bebinid . va sony ham ke az babate karhayii ke ta hala didim oo shenidim .
dostan manzorre man bad bade ke niss . hamashooon khoban ama nesbat be bagiye gooftam jaleb niss dar mogabele minolta a2 va pro1 jaleb niss