canon powershot pro1 يا canon eos 300d كدوم بهتره . براي عكاسي از طبيعت
canon powershot pro1 يا canon eos 300d كدوم بهتره . براي عكاسي از طبيعت
بهتر بود تو همیون تاپیک قبلی بحث رو ادامه میدادید ولی...نوشته اصلی توسط atana
به قول دوستان اگه توانایی مالیه خوبی دارید و میتونید لنزهای اضافه برای اون 300دی بخرید حتما اونو بخرید...
دوست عزیز نخواستم موضوع ها قاتی بشه برا همین اینجا مطرح کردم
راستی لنزی که روش هست خوب نیست؟ یا برا یوزر مبتدی خوب نیست؟
این سوال رو من حدود یکسال پیش در فروم مطرح کردم (می تونید پیداش کنید) و جوابها به طور کلی این بود که اصلن این دوتا رو نمی شه مقایسه کرد! اما احساس می کنم منظورتون رو از این مقایسه بدونم. دوربین پرو1 چندان مورد استقبال قرار نگرفته. شاید بخاطر قیمتش باشه. چن نکته: یه دوربین اس ال آر حجیمه! و شما نمی تونید همیشه همراه داشته باشید و به همین دلیل یکسری محدودیتهایی در عکاسی براتون بوجود می آره که با دوربینهای کوچکتر این قضیه رفع می شه. من فکر می کنم با افزایش کیفیت تصویر دوربینهای شبه اس ال آر خرید اونها انتخاب معقولی باشه برای کسی که نمی خواد استفاده حرفه ای(عکاسی خبری و ...) از دوربینش بکنه. این چیزا بصورت پراکنده به ذهنم رسید.
M.Behtash
والله لنزش 18-55 هست حالا خودتون باید ببینید که آیا تله قوی میخواین یا نه؟نوشته اصلی توسط atana
راستی چرا به جای اینا یه دوربین 135 (آنالوگ) حرفه ای با هیم حدود قیمت یا پاببنتر نمیگیرید؟
یا اینکه مثلا یه Canon 300V بگیرید که قیمتش 280-290 تومن هست و آنالوگ همون 300D هست و میتونید با بقیه پولتون یه 2تا لنز خوب و با کیفیت بگیرید و بعدا که دوباره پول دستتون اومد یه دیجیتال SLR بگیرید و اون لنزهایی رو هم که برای 300v خریدین واسه اونم بزارید...
لنز كيت 300 دي لنز EF-S 18-55/3.5-5.6 است. اين لنز با توجه به قيمت 100 دلاري خود لنز نسبتا خوبي است اما مشكلاتي هم دارد. بخصوص در دو سوي طيف فاصله كانوني خود و بخصوص در ديافراگمهاي باز.
اطلاعات بيشتر:
http://digitalcamera.akkasee.com/archives/001123.php
http://digitalcamera.akkasee.com/archives/001109.php
منم به این نتیجه رسیدم که canon eos 300d بهتره از اون
راستی من از تهران بازار جمهوری قیمت کردم canon eos 300d+ lens 18-55 = 730.000 toman
نظر شما چیه ؟ به این قیمت ایا کمتر از اینم سراغ دارین؟؟
730 تومن؟نوشته اصلی توسط atana
من خودم قیمت کردم 850 تومن... این عالیه ولی گارانتی داره؟ از جای مطئن بگیرید...
راستی یه پیشنهاد منم فکر کردین؟
راستی چرا به جای اینا یه دوربین 135 (آنالوگ) حرفه ای با هیم حدود قیمت یا پاببنتر نمیگیرید؟
یا اینکه مثلا یه Canon 300V بگیرید که قیمتش 280-290 تومن هست و آنالوگ همون 300D هست و میتونید با بقیه پولتون یه 2تا لنز خوب و با کیفیت بگیرید و بعدا که دوباره پول دستتون اومد یه دیجیتال SLR بگیرید و اون لنزهایی رو هم که برای 300v خریدین واسه اونم بزارید...
پوریا پیشنهادت خیلی خارجیه ها! خودت در موردش فکر کردی؟ باباجان من نگاتیو الان به چه دردی میخوره ؟ خوب اگه بعدا بخواد پول بگذاره! الان 300 دیجیتال میگیره... بعدا با اون پول لنز میخره... دوربین نگاتیوش تو کمد نمیمونه....
آخه نگاتیو الان به چه دردی میخوره؟ کلی هم خرج داره! اینجا عموما شبه اس ال آر توصیه میکنن که کم خرجه و راحت برای کار و میایی نگاتیو پیشنهاد میکنی؟
آخه خودم عاشق نگاتیو هستم و از عکاسی سنتی بیشتر از دیجیتال خشم میاد (:نوشته اصلی توسط Arash
نمیدونم چرا ولی خوب دوس دارم دیگه ):
راستی دیگه هیچ عکاس حرفه ای با دوربین آنالوگ کار نمیکنه؟ ):