H7 رو بفروشم کانن یا فوجی بخرم؟
سلام.
من پس از کلی تحقیق و بررسی یک دوربین سونی H7 خریدم.
اما حالا که باهاش کار می کنم می بینم یه امکانی رو که برای من مهمه نداره. اون هم اینه که مثلا من می خوام از یک زنبور روی یک گل از فاصله 50 سانت تا یک متری عکس بگیرم و برای نزدیک کردن از زوم اپتیکال استفاده کنم و دوربین در حالت زوم ، فوکوس ماکرو را انجام دهد. اما این دوربین این کار را به خوبی انجام نمی دهد.
حالا می خوام بدونم دو مدل Canon S5IS و Fujifilm s9600 عمل بالا رو برای من می تونن انجام بدن یا مثل سونی عمل می کنند. یعنی در حالت زوم (بالای 10 برابر یا کمتر) فوکوس ماکرو را به خوبی انجام میدن؟ در ضمن کیفیت فیلمبرداری هم برای من مهم است. که سونی از این نظر عالیه. آیا فوجی و کانن (دو مدل بالا) هم مثل سونی کیفیت فیلم بالایی دارند؟
چیز مهم دیگه برای من عکاسیه معمولی در حالت عادیه. می خواستم بدونم فوجی و کانن (دو مدل بالا) مانند سونی عکس می گیرند؟
آیا ارزششو داره دوربین H7 رو بفروشم و یکی از دو مدل بالا رو بخرم؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
پاسخ: H7 رو بفروشم کانن یا فوجی بخرم؟
خیر....
دوربین شما در موارد بسیاری که فرمودید بهترین عملکرد را دارد ( در بین رقبا )
شاید در بسیاری از موارد هم در همان رده و با ختلاف جزیی بعد از آنها قرار دارد...
عكاسی در مد ماكرو این دوربین بی نظیر است...
اختلاف این دوربین ها در حد بسیار جزیی و كمی است و ارزش تعویض كردن را ندارد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
خیر....
دوربین شما در موارد بسیاری که فرمودید بهترین عملکرد را دارد ( در بین رقبا )
شاید در بسیاری از موارد هم در همان رده و با ختلاف جزیی بعد از آنها قرار دارد...
عكاسی در مد ماكرو این دوربین بی نظیر است...
با اقای قبادی موافقم نه در همه موارد فقط مد ماکرو اون هم از فاصله نزدیک. ولی یه دوربین با لنز همه کاره نیاز دارید که از قلم انداختید اون هم FZ 50 ه
که یه سرو گردن از دوربینهای زیر بالاتره اون هم بیشتر به لطف لنز بینظیرش.
نکات مثبت دوربین H7
Good resolution, great color, excellent exposure, accurate focus
Bright, punchy results that produce pleasing prints without the need for post-processing
DR-optimization works, though the effect is pretty subtle
Generally very responsive, focus very fast (except at the long end of the zoom in less-than-perfect light)
Packed with features; comprehensive photographic controls
Versatile, genuinely useful 31-465mm equivalent 15x zoom range
Powerful flash
Image stabilization
Program shift and bracketing
Fast automatic face detection in auto and portrait modes
HDTV output (via optional cable)
In-camera effects
High resolution viewfinder (though see cons, below)
Very bright AF illuminator
Can zoom during movie mode (though this does cause focus hunting)
Improved continuous mode
Good macro performance
Lens hood, filter adapter and remote control in the box
نکات منفی دوربین H7
New user interface not conducive to quick operation, convoluted and often confusing
Rear control wheel huge step backwards from the H5's 'turn and click' dial on the grip
Images quite soft and not that clean
Excessive noise reduction robs images of fine texture at anything over ISO 100
Occasional strong NR ('watercolor effect') artefacts at ISO 80 and ISO 100
No JPEG quality options (and default setting too highly compressed)
Some focus hunting and errors at long end of the zoom (especially in low light and at short subject distances)
Easy to accidentally change settings with your thumb, especially when shooting 'single handed'
74mm filter size restricts you to Sony's own limited range of filters
New lens a lot slower (F4.5) at the long end than its predecessor (F3.7)
Image stabilization doesn't seem quite as effective as competition (and camera doesn't choose a fast enough shutter speed)
Poor artificial light Auto White Balance
Small viewfinder - and no eyecup so glare a problem in bright light
Screen difficult to see in bright daylight, and very low resolution
Fairly prevalent chromatic aberration
Strong purple fringing, particularly at wide end of zoom
HIgher than average distortion
Corner softness at wide end of zoom
Movies are a little over-compressed
No RAW mode
Sports mode chooses small aperture over high shutter speed, and is therefore pointless unless used in really, really bright light
'Full' HDTV output only 1080i, not digital output (HDMI)
Too many options (predictive focus, face detection, ISO) not available in all modes
Battery life not fantastic when using the LCD and continuous mode IS
Lacks the robust build quality of some of its competitors
Overall conclusion
The last generation of big zoom Cyber-shots (the H2 and H5) offered purchasers an interesting choice; two almost identical cameras with a $100 price difference that bought you a bigger, higher resolution screen and an extra million pixels. That the H2 produced better high ISO output and showed marginally less fringing made the choice even more difficult. Our final conclusion was that the H2 offered far better value, but that the H5's screen alone might be enough to push some buyers to reach a little deeper into their pockets.
This time Sony has narrowed the gap between its big zoom flagship and its budget sibling even further - and the price gap is smaller too (around $75 in most cases). Using the same sensor in each camera means choosing between the two is a lot simpler, and in reality comes down to the screen, which in one case (the H9) is excellent; big and bright and articulated, in the other case pretty mediocre. The H9's extra features (NightShot, external buttons for metering and burst mode) may not be essential, but they certainly help sweeten the deal.
So, whilst the H7 does come in at a surprisingly low price for a camera with this level of specification, it's hard to see why anyone wouldn't pay the extra for the H9 unless they were on a seriously tight budget.
Putting aside the 'is it worth saving $75' issue the H7 has all the faults - and most of the good stuff - that we covered in length in the H9 review. The extra wideangle capability is still welcome, and the sheer versatility and creative potential of the 31-465mm range cannot be overstated. It offers an incredibly powerful feature set at a bargain price, and is, for the most part, capable of producing decent results for the average user (producing small prints) with point and shoot simplicity.
To put it another way, if you want a genuinely affordable big zoom camera for snapping the family that you can leave on 'full auto' all the time - and you rarely print your pictures bigger than 6x4 inches - the H7 is (at as little as $350 online) certainly worth a closer look.
But if you've got more exacting image quality standards, want to enlarge more or want to actually use all those advanced features I suspect that, like us, you're going to find the H7 disappointing. At least the H9 has a great screen to take your mind off the fiddly controls and less-than-stellar results; the H7 is what it is - a budget model that, unfortunately, performs like one.Detail Rating (out of 10)
Build quality 7.5
Ergonomics & handling 7.0
Features 8.0
Image quality 7.0
Optics 7.0
Performance (speed) 8.5
Value 8.5
Above Average نتیجه گیری
به نظر من اقای قبادی باید ایرادات زیاد این دوربینو قبول کنید چون استفاده کننده هم ازش ناراضیه نمیدونم چرا اسرار دارید فاصله فاحش این دوربین با رقبا خیلی کمه.
من می خوام همچین عکسی با H7 بگیرم. مسلما عکاس در این عکس از فاصله 1 سانتی عکس نگرفته و زوم کرده.
آیا H7 چنین عکسی می گیره؟ اگه میگیره چطور و با چه تنظیماتی؟
دوربینی که این عکس با آن گرفته شده : Fujifilm s9600
عکاس : آقای محسن حاج عباس (از اعضای سایت عکاسی)
http://www.aks.akkasee.com//files/ga...003234723p.jpg
H7 = FZ50 :::confused2::::::confused2:::
نقل قول:
ولی یه دوربین با لنز همه کاره نیاز دارید که از قلم انداختید اون هم FZ 50 ه
که یه سرو گردن از دوربینهای زیر بالاتره اون هم بیشتر به لطف لنز بینظیرش.
.
آقا بهرنگ......
هر جا اسمی از لایک می شه شما فقط می گیFZ50 به نظرت مقایسه این دوربین با H7 کار درستیه ؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
با این نظر کاوه عزیز موافقم.... به نظر تون اگه بخواهید H7 رو بفروشید چند می خرند؟؟؟؟؟
دوست عزیز Ali PG ... اینه که می گن نیازهاتون رو بشناسید بعد دوربین بخرید :::confused2:::
سلام
درسته كه قبل از خرید باید خیلی دقت كرد كه چیزی رو كه بهترین انتخاب انجام بشه ولی مطمئن باشید فرق خیلی مهمی بین دوربین های SLR Like وجود نداره. یعنی اصلن ارزش تعویض دوربین به هیچ دلیلی وجود نداره.
در مورد عكس مگس هم 100% مطمئن باشید كه مگس مرده است و با دست روی اون پایه كار گذاشته شده وگرنه با سرعت 18/1 ثانیه از هیچ مگس زنده ای ( حتا در حال سكون) نمی شه عكس گرفت. سایر اطلاعات اگزیف هم نظر بنده رو تایید می كنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
درسته كه قبل از خرید باید خیلی دقت كرد كه چیزی رو كه بهترین انتخاب انجام بشه ولی مطمئن باشید فرق خیلی مهمی بین دوربین های SLR Like وجود نداره. یعنی اصلن ارزش تعویض دوربین به هیچ دلیلی وجود نداره.
در مورد عكس مگس هم 100% مطمئن باشید كه مگس مرده است و با دست روی اون پایه كار گذاشته شده وگرنه با سرعت 18/1 ثانیه از هیچ مگس زنده ای ( حتا در حال سكون) نمی شه عكس گرفت. سایر اطلاعات اگزیف هم نظر بنده رو تایید می كنند.
طبق گفته عکاس دستهای مگس به دلیل متحرک بودن کمی مات شده. به نظر شما مگس مرده است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali PG
طبق گفته عکاس دستهای مگس به دلیل متحرک بودن کمی مات شده. به نظر شما مگس مرده است؟
به نظرم به خاطر عمق میدان كم در دیافراگم 2.8 بوده نه حركت مگس .
سلام
نقل قول:
اما حالا که باهاش کار می کنم می بینم یه امکانی رو که برای من مهمه نداره. اون هم اینه که مثلا من می خوام از یک زنبور روی یک گل از فاصله 50 سانت تا یک متری عکس بگیرم و برای نزدیک کردن از زوم اپتیکال استفاده کنم و دوربین در حالت زوم ، فوکوس ماکرو را انجام دهد. اما این دوربین این کار را به خوبی انجام نمی دهد.
اصولا" خیلی از دوربینها در مد ماكرو امكان زوم اپتیكال را اصلا" ندارند و آنهایی هم كه دارند بسیار محدود میشوند, مثلا" در دوربین من این بازه حتی كمتر از 4X است (به دلایلی كه هم میدانم و هم نمیدانم!!! :::big grin::: ) و اگر از یك خط زرد رنگی كه در بالای صفحه مشخص میشود, بیشتر زوم كنید, دوربین توانایی فوكوس نخواهد داشت!!! و مجبورید فاصله را از سوژه كمتر كنید!!
نقل قول:
حالا می خوام بدونم دو مدل Canon S5IS و Fujifilm s9600 عمل بالا رو برای من می تونن انجام بدن یا مثل سونی عمل می کنند. یعنی در حالت زوم (بالای 10 برابر یا کمتر) فوکوس ماکرو را به خوبی انجام میدن؟ در ضمن کیفیت فیلمبرداری هم برای من مهم است. که سونی از این نظر عالیه. آیا فوجی و کانن (دو مدل بالا) هم مثل سونی کیفیت فیلم بالایی دارند؟
فوجی رو فكر نكنم, ولی S3 IS اگر بهتر نباشه, بدتر نیست!!!
30 فریم در ثانیه,ابعاد تصویر 480×640 , میكروفون استریو!!! با كیفیت عالی و فیلتر باد برای حذف صداهای مزاحم و قابلیت تنظیم قدرت میكروفون و البته به لطف هك جدید : امكان فیلمبرداری با حجم بسیار كم (4/1 حجم استاندارد) و ...
البته فیلمبرداری دوربینهای عكاسی سونی همیشه زبانزد بوده!!! :)
نقل قول:
چیز مهم دیگه برای من عکاسیه معمولی در حالت عادیه. می خواستم بدونم فوجی و کانن (دو مدل بالا) مانند سونی عکس می گیرند؟
آیا ارزششو داره دوربین H7 رو بفروشم و یکی از دو مدل بالا رو بخرم؟
نه, ارزشش رو نداره, در ثانی برای این حرفها دیگه دیر شده...حالا اگر هوس SLR به سرت زد یك چیزی, ولی از این به اونها....ابدا" !!! فرق زیادی با هم ندارند.
ضمن اینکه قصد به انحراف کشاندن پرسش شما با بحث بی مورد درباره ی اینکه اصولا آیا این دوربین کیفیت قابل توجهی نسبت به سایر دوربینهای همرده اش دارد یا نه را ندارم باید متذکر شوم که از فروش این دوربین چیزی عاید شما نمی شود چون تصور نمی کنم بهتر از نصف قیمت خریدتان مبلغی برای آن پرداخته شود. اگر واقعا در عکاسی بلندپروازید این دوربین مسلما جوابگوی شما در تمام زمینه ها نخواهد بود. چرا سراغ دوربینهای اس ال آر مقدماتی مثل کانن 350d یا پنتاکس k100d یا نیکون d40 نرفتید؟ (البته اگر محدودیت اقتصادی باعث انتخابتان نبوده. )مطمئن باشید حتی اگر دوربینتان را با قیمت مناسبی بفروشید و همان مدلهای شبه اس ال آر فوجی و کانن و یا پاناسونیک همرده اش را بخرید اختلاف شگفت انگیزی را مشاهده نخواهید کرد.
به نظر من هم بهتره که روی یه SLR ارزون قیمت مثل D40 یا 350d فکر کنید ، و بعذاً با خرید یه لنز ماکرو عکسهای به مراتب بهتر و با کیفیت تری بگیرید.ِِ
اول اینكه كس یكه رفته و یك دوربین 300 یا 400 تومانی خریده رو به سمت Dslr هدایت نكنید...
اتفاقا خیلی ها كه علاقمند ماكرو گرافی هستند به سراغ این رده از دوربین های میروند...
یك لنز كه بتواند آن تصویر را برای شما خلق كند حداقل 500 هزار تومان ( حداقل ) خرج دارد به علاوه حداقل 600 تا 700 تومان بدنه.تازه بدون داشتن زوم و فیلمبرداری و تصویر در مونیتور و خیلی چیز های دیگر.....
بهرنگ جان بار ها و بار ها عرض كردم كه از این اعداد و ارقام اصلا خوشم نمی آید و متاسفانه سر هم در نمی آورم....
دوربین یك وسیله ی كیفی است نه كمی........!
و بعد اینكه دوست دارید میتوانید Fz50 را پیشنهاد بدهید....اما نظر بنده با شما مغایر است..!
این دوربین كه شما میفرمایید یك دوربین بسیار بسیار متوسط است و در هیچ موردی زبان زد نیست.حالا شما می فرمایید دوربین خوب است بنده حرفی ندارم و نظرتان محترم است.اما دیگه اغراق بد است.....
به تست های معتبر مراجعه كنید......
با تشکر از راهنمایی های همه.
یعنی عکس این مگس با لنز مخصوصی گرفته شده؟ در توضیحات عکس حرفی از لنز زده نشده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
اول اینكه كس یكه رفته و یك دوربین 300 یا 400 تومانی خریده رو به سمت Dslr هدایت نكنید...
اتفاقا خیلی ها كه علاقمند ماكرو گرافی هستند به سراغ این رده از دوربین های میروند...
یك لنز كه بتواند آن تصویر را برای شما خلق كند حداقل 500 هزار تومان ( حداقل ) خرج دارد به علاوه حداقل 600 تا 700 تومان بدنه.تازه بدون داشتن زوم و فیلمبرداری و تصویر در مونیتور و خیلی چیز های دیگر.....
بهرنگ جان بار ها و بار ها عرض كردم كه از این اعداد و ارقام اصلا خوشم نمی آید و متاسفانه سر هم در نمی آورم....
دوربین یك وسیله ی كیفی است نه كمی........!
و بعد اینكه دوست دارید میتوانید Fz50 را پیشنهاد بدهید....اما نظر بنده با شما مغایر است..!
این دوربین كه شما میفرمایید یك دوربین بسیار بسیار متوسط است و در هیچ موردی زبان زد نیست.حالا شما می فرمایید دوربین خوب است بنده حرفی ندارم و نظرتان محترم است.اما دیگه اغراق بد است.....
به تست های معتبر مراجعه كنید......
بنده با جناب كاوه عزيز كاملا" موافقم .
متاسفانه هنوز نميتونم خودمو قانع كنم كه آيا پرداخت كلي هزينه براي لنز + بدنه كه هركدووم ميتونه قيمت بهترين دوربين SLR LIKE رو داشته باشه + نداشتن بسياري از امكانات يه دوربين شبه اس ال ار آيا ارزش داشتن يه دوربين اس ال ار رو داره يانه .
چون مدتيه به سرم زده كه يه 400D با لنز مناسب بخرم اما هر جور حساب ميكنم ميبينم با نصف پول اوون ميتونم بهترين دوربين SLR LIKE رو با زووم 18X تهيه كنم .
از دوستان ميخوام اين بحث رو ادامه بدن .
بسته به نیازتان
اگر كیفیت خیلی برای شما مهم است یك slr like جواب کار شما را نمیدهد
لنز s3is 36-436 is است و کل این دوبین 300/350 هزار تومان ارزش دارد
لنز EF 100-400 1.500.000 تومان ارزش دارد
نه اینکه معتقد باشم هر چیز کران تری بهتر است اما مطمئن باشید هرگز کیفیتی که در عکس ها/ بنده/ لنز slr وجود دارد را در slr like ها نمی یابید
همه اینها بسته به نیاز شما از عکاسی مشخص میشود
نیاز بعضی از دوستان حکم میکند که 5D با دو جین لنز تهیه کنند
نیاز من را هم یک موبایل ساده رفع میکند!
slr ها هزینه زیادی دارند و عکاسی با آنها سخت تر از compact هاست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
اصولا" خیلی از دوربینها در مد ماكرو امكان زوم اپتیكال را اصلا" ندارند و آنهایی هم كه دارند بسیار محدود میشوند, مثلا" در دوربین من این بازه حتی كمتر از 4X است (به دلایلی كه هم میدانم و هم نمیدانم!!! :::big grin::: ) و اگر از یك خط زرد رنگی كه در بالای صفحه مشخص میشود, بیشتر زوم كنید, دوربین توانایی فوكوس نخواهد داشت!!! و مجبورید فاصله را از سوژه كمتر كنید!!
فوجی رو فكر نكنم, ولی S3 IS اگر بهتر نباشه, بدتر نیست!!!
30 فریم در ثانیه,ابعاد تصویر 480×640 , میكروفون استریو!!! با كیفیت عالی و فیلتر باد برای حذف صداهای مزاحم و قابلیت تنظیم قدرت میكروفون و البته به لطف هك جدید : امكان فیلمبرداری با حجم بسیار كم (4/1 حجم استاندارد) و ...
البته فیلمبرداری دوربینهای عكاسی سونی همیشه زبانزد بوده!!! :)
نه, ارزشش رو نداره, در ثانی برای این حرفها دیگه دیر شده...حالا اگر هوس SLR به سرت زد یك چیزی, ولی از این به اونها....ابدا" !!! فرق زیادی با هم ندارند.
ای کاش قبل از اینکه H7 رو بخری یه سری تو سایت میزدی چون مدل لرتقا یافتش هم كه H9 باشه دارای مشكلاتی هست ( مثل زمینه قرمزی زیاد در عكاس های با نور كم و ...) . اگر شما میخواستید عكاس های با زوم بالا بگیرید در انتخاب دوربینتون اشتباه كردید و تعویض اون به خودتون بستگی داره و برای عكاسی دقیق و حرفه ای حتما باید slr بگیرید و همنوطور كه آقای قبادی گفتند به غیر از خرید دوربین باید به فكر یه لنز هم براش باشید كه شاید قیمتش اندازه دوتا دوربین H7 باشه ... توی slr ها من دوربین های زیر رو پیشنهاد میكنم :
1. Sony DSLR A100W
2. Canon EOS 40D
3. Nikon D80
4. Canon 400D
البته دوربین شبه اس ال ار Fujifilm 9600 بد نیست البته برای شروع عكاسی حرفه ای .
سلام
البته من H7 نخریدم و آقای Ali PG بودند..... كه ایشون هم ظاهرا" خیلی وقته كه منصرف شدند.
كاوه عزیز هم گفته بود:
نقل قول:
نه اینكه
نقل قول:
برای عكاسی دقیق و حرفه ای حتما باید slr بگیرید
ممنون :redface: