نظرتون راجع به Sigma 18-50mm f/2.8 EX DC چیه؟
Printable View
نظرتون راجع به Sigma 18-50mm f/2.8 EX DC چیه؟
اگر مشکل هزینه ندارید...
17-55 نیکون،سیگما و تامرون رو نگاه بندازید... سایت فوتوزن روی D7000 تست ها رو انجام داده.
Nikon / Nikkor (APS-C) Lens Tests
دوستان عزیز سلام
من یک لنز 200-70 دارم که قصد دارم یه لنزی که به نسبت واک اراند باشه جایگزینش کنم.
بادیم هم Canon 50D هستش. خودم 105-24 مد نظرم بود.
تا دیروز که سری به بازار زدم یکی از فروشنده ها بهم گفت که شما به جای 105-24 یه 85-15 بردار. استدلالش این بود که به هر حال 50D عکسای خیلی شارپی نمیده حتی اگر یه لنز سری L روش ببندی و ادعا میکرد 85-15 تا 4% کیفیت تصویری بهتری میده.
من الان صحبتم روی رنجی که این دوتا لنز بهم میدن نیست چون ترجیح میدم الان که دارم خرید میکنم یه لنز با کیفیت تهیه کنم و بعدا یه لنز واید با کیفیت بالا هم به تجهیزاتم اضافه کتم. بنابراین خواهش میکنم از تجربه تون راجع به کیفیت اپتیکی این دو لنز و هماهنگیش با دوربین من برام بگید و راهنماییم کنید.
من شخصاً نظر اون فروشنده رو صائب ندیدم و دست به دامن شما شدم.
با تشکر
تنها ال بودن دليلی بر برتری مطلق لنز نيست
لنز های سری ال کيفيت ساخت بالا تری دارند اما از نظر اپتيک هميشه برتری ندارند و ممکنه لنز های ديگه اي مثل 17-55 از اونها کيفيت بيشتری داشته باشه
اگر قصد ارتقاء بادی رو نداريد به نظر من 15-85 خيلی کاربردی تر از 24-105
از نظر کيفيت هم اينجا ميتونيد مقايسه کنيد
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens Image Quality
ببينيد
از نظر اپتيكي هر دو لنز لنزهاي خوبي هستند.
منتها معيار انتخاب افراد با توجه به سليقه و نيازهايشان تغيير مي كند. مثلا من نوعي 24-105 را ترجيح مي دهم. چرا؟
كيفيت ساخت 24-105
داشتن F ثابت (هر چند كه 4 باشد)
داشتن لنز اولترا وايد 10-20 كه تمام نيازهاي من در اين دامنه را پوشش مي دهد.
نياز به دامنه 85-105
ممكن است براي شماي نوعي، با توجه به نيازهايتان موضوع كاملا متفاوت باشد.
سلام
شما ظاهرا یک موضوع را در دو تاپیک به صورت موازی پیگیری می کنید؟
اولین مزیتش این است که شما در ۲۴-۱۰۵ یک ۸۵ میلیمتر با F4 دارید اما در ۱۵-۸۵ یک ۸۵ میلیمتر با یک استاپ دیافراگم بسته تر.
مزیت مشخصش هم این است که هر دو لنز زوم هستند. وقتی شما با تغییر فوکال کادر را تغییر می دهید دیگر نگرانی از تغییر اجباری دیافراگم در حالت حرکت به سمت دامنه تله تر لنز ندارید. این مورد مخصوصا در عکاسی در حالت M خودش را نشان می دهد.