معمولاً لنزها در بازترین دیافراگمشون، بخاطر مسئله پراش نور (Diffraction) از شارپنس پایینی برخوردار میشن. با تنگ تر کردن یکی دو استاپی دیافراگم، به بیشترین شارپنس در هر لنز دست خواهید یافت.
پیشنهاد میکنم برای درک این موضوع سری به این لینک مفید بزنید:
Printable View
معمولاً لنزها در بازترین دیافراگمشون، بخاطر مسئله پراش نور (Diffraction) از شارپنس پایینی برخوردار میشن. با تنگ تر کردن یکی دو استاپی دیافراگم، به بیشترین شارپنس در هر لنز دست خواهید یافت.
پیشنهاد میکنم برای درک این موضوع سری به این لینک مفید بزنید:
به نقل از مقاله:
و صد البته پدیده diffraction بیشتر در دیافراگم بسته بررسی میشه.نقل قول:
اما به هرحال باید دانست که در روزنههای بزرگ نیز پراش نور وجود دارد اما عملا قابل اغماض است.
دلایلی که شما دوست عزیز ذکر کردید هم مهم هستند و باید مورد توجه قرار بگیرند. بهرحال خواندن این مقاله رو برای دوستمون خالی از لطف ندیدم.
با سلام
اگه منظورتون عدم فکوسه دقیقه که باید بگم درسته,این لنز باید با دوربین میکروادجاست بشه(تقریبا بیشتر لنزهای با دیاف باز ) و نیز بهتره در دیاف 4 تا 5.6 که به بیشترین شارپنس میرسه عکاسی کنید تا حداقل کمتر دچار خطا بشین. مسئله دیفراکشن هم همونجور که دوستمون گفتند در دیاف خیلی بسته اتفاق میوفته ( 14 به بالا معمولا بوجود میاد) که البته کمتر با این لنز از این دیاف استفاده خواهید کرد!
امیدوارم تونسته باشم جواب سوال شما رو داده باشم.
یا حق
با توجه به راهنمایی دوستان کیفیت عکسها خیلی بهتر شد با تشکر از همگی
جناب شکری، با توجه به فرمودتون و توضیحات دوست عزیزم ( JPL1 ) برای خرید سیگما 17-50، مسئله ای به ذهنم رسید و اونم اینکه برای لنز های دیاف باز که ممکنه با مشکل میکروادجاست روبرو بشیم، روی بادی هایی که همچین امکانی رو ندارن راهکار چیه ؟ - همچون بادی من و شما....
البته راهکاری بجز فرستادن به نمایندگی و .....
به نسبت قیمتش لنز خیلی خوبیه فقط یک نواقصی داره که باید به مزایایش ببخشید تقریبا میشه گفت توی نور مناسب و outdoor عکسهای قابل قبولی میگیره اما در نور کم در فوکوس خیلی گیج میزنه. کلا اپتیمال فوکال لنت که بهینه ترین حالت لنزه در بهترین لنزها هم در 2-3 استاپ بسته تر از بازترین دیافراگمه و در مورد لنز های نه چندان با کیفیت مثل همین لنز که من خودم هم دارمش و ازش راضیم 3-4 استاپ بسته تره. کلا عمق میدان کمش به نسبت این قیمت می ارزه اما قلقش باید دستتون بیاد
سلام
خدمت اساتید 1 سوال داشتم.برای دروبین 7100 میخواستم بدونم اگه به فاصله 18-300 احتیاج داشته باشم بهتره یک لنز 18-55 بگیرم با یک لنز 70-300 یا فقط یک لنز 18-300 بگیرم؟
حدود 2 میلیون تومن هم بودجه دارم!
سلام
خدمت اساتید 1 سوال داشتم.برای دروبین 7100 میخواستم بدونم اگه به فاصله 18-300 احتیاج داشته باشم بهتره یک لنز 18-55 بگیرم با یک لنز 70-300 یا فقط یک لنز 18-300 بگیرم؟
حدود 2 میلیون تومن هم بودجه دارم!