امین جان
این کیبورد شما را باید طلا گرفت
Printable View
در بحث اهمیت شارپنس لنزها به شدت اغراق شده است و اکثر کاربران به صورت وسواس گونه ای به بحث راجع به این موضوع می پردازند. ولی 99% همین افراد به یک تصویر 24 مگاپیکسلی شارپ نیازی ندارند چون عملا تصاویر را برای نمایش روی کامپیوتر یا نهایتا چاپهای قطع کوچک و متوسط مورد استفاده قرار می دهند که برای این نوع استفاده 12 یا حتی 6 مگاپیکسل هم کفایت می کند.
کن راکول( البته جدیدا به خاطر در آوردن پول بیشتر کمی نظرش رو عوض کرده) مطلب جالبی نوشته که به دوستان توصیه می کنم مطالعه نمایند.نقل قول:
Sharpness is the most overrated aspect of lens performance.
Lens sharpness seems like it ought to be related to making sharp photos, but it isn't.
Sales and marketing departments fuel this misconception because it scares people into buying new lenses. Sharpness is easy to test and analyze, so magazines oblige less experienced photographers with reams of colorful charts and graphs. People would make far better pictures if they spent time learning how to make great photos with what they already own instead of worrying about their tools.
Lens Sharpness لینک
3 Reasons Why Sharpness Doesn’t Matter in Photography | MikeOnTheStreet.com
با این :
فایل پیوست 78520
دوستان لنز 50mm f1.8 g رو بلاخره خریدم.از انتخابم کاملا راضی هستم
مرسی از راهنماییتون
سلام میشه منو راهنمایی کنید ؟
18-200
یا 18-135
یا 18-55 به همراه 55-250 STM
عکاسی خاصی مد نظرم نیست ، همه چیزهست .. بودجه ام کمه
کدوم یکی از این سه گزینه مد نظر هست ؟!
ممنون میشم
سلام به دوستان
من D5300 دارم با لنز کیت 18-140
یک لنز 35mm f1.8 هم گرفتم و ارادت خاصی بهش دارم بخاطر دیافراگم بازش
میخوام بدونم چه مجموعه لنز هایی میتونم تهیه کنم که رنج های کاملی داشته باشم
شارپ بودن عکس ها خیلی برام مهم و بعد از اون دیافراگم باز
یه مدت توی فکر 18-300 بودم . میخواستم 18-140 رو رد کنم بجاش 18-300 بگیرم برای لنز همه کاره که اغلب روی دوربین نصب باشه
لنز 24-120 فول فریم هم که رنج 36-180 میده هم نظرم رو جلب کرده
همینطور 28-300 فول فریم که رنج 42-450 میده روی کراپدار
خیلی جاها هم خوندم که لنز 16-85 لنز شارپی هست
توکینا tokina 11-16 هم به عنوان به لنز واید نظرم رو جلب میکنه
نظرتون چیه چطوری و با چه ترکیبی میتونم لنز هام رو تکمیل تر کنم که هم کیفیت عکس ها بالاتر بره هم تقریبا رنج ها واید تا زوم رو پوشش بده
ژانر عکاسیتون رو نفرمودید.ولیکن در صورتی که فقط تکمیل فواصل کانونی منظور نظرتون باشه میشه با یک 600-150 سرو تهشو هم آورد.معمولا در کراپدار های نیکون اقبال به این مجموعه لنز بد نیست:توکینا 16-11 جهت واید،140-18 جهت لنز زوم،35 یا 50 جهت لنز نرمال( که البته منطقا 35 نرمال محسوب میشه)،200-70 جهت پرتره و ..... و جهت حیات وحش هم 600-150 برندهای سیگما و تمرون و یا 500-200 نیکون.جهت ماکرو هم که 105 سیگام و نیکون و 90 تمرون هر سه عالی هستند.
دوستان نیکون بجز 40 و 60 و 105 و 200 ،ماکرو دیگری هم دارد؟