ایکاش همه حرفشان را به عنوان نظر من مطرح میکردند نه ایات اسمانی و نه حرف اول و اخر. یک خورده هم در رهنمود دادن صبور باشیم و بیشتر از دانش پراکنی برای گرد اوری دانش تلاش کنیم بد نیست. یک احتمال کوچک هم بدهیم که چند خواننده مطلع هم به این فروم سر میزنند و چیزی را بدون سند و دلیل قبول نمیکنند.
اینجا چت روم نیست فروم تخصصی عکاسی است.
فکر نمیکنم هیچکدوم از دوستان سهامدار کنون ، نیکون یا سونی باشند. پس دست از برندها برداریم.
هر دوربینی خصوصیات خودشو داره. من شخصاً مدتی بین D40X و 400D مردد بودم تا اینکه D60 اومد و رفتم تو کارش.
برای من شخصاً شارپنس تصویر خیلی مهمه و دلیل اولم برای انتخاب نیکون بود.
دلیل دوم عمر باتری که در 400D کمتر از D60 بود
و دلیل سوم خوش دستی و کیفیت ساخت نیکون. چون من هر دو دوربین رو تو دستم گرفتم و چند عکس با هر کدوم گرفتم .
نهایتاً از D60 خیلی بیشتر خوشم اومد و هر روز که باهاش کار میکنم بیشتر هم میشه. :cool:
تورج فارسی
برای من شخصاً شارپنس تصویر خیلی مهمه و دلیل اولم برای انتخاب نیکون بود.
اينجاشو يا شما اشتباه كردين يا اينكه من بد فهميدم اميدوارم حالت دوم درست باشه.
شارپنس عكس براتون مهم بود بعد براي اين هدفتون دنبال باديه دوربيني بودين كه عكساش شارپتره؟؟؟:confused:
سينااكبرنيا
امیر جان
اولاً من با هر دو دوربین چند عکس با چند حالت مختلف گرفتم
منظورم هر دو دوربین با لنزهای کیتشون . تقریباً در همه موارد نیکون شارپتر بود بخصوص در مد Auto.
دوماً این رو قبلاً از یکی از دوستان هم که جزو عکاسان کاملاً حرفه ای هست شنیده بودم و خودم تجربه کردم.
بله دوست عزیز درسته که کنون نویز کمتری نسبت به نیکون داره ولی همین مسئله باعث افت شارپنس میشه. این مطلب رو در مقایسه های جهانی هم میتونی بخونی :biggrin:شارپنس عكس براتون مهم بود بعد براي اين هدفتون دنبال باديه دوربيني بودين كه عكساش شارپتره؟؟؟
تورج فارسی
منظورم اينه كه براي شارپنس بهتره ، لنزها رو دريابيد :::big grin:::
سينااكبرنيا
در ادامه این مقایسه هم ببینید بد نیست :)
http://www.cameralabs.com/reviews/Ni..._results.shtml
تورج فارسی
سلام دوستان : از پست 13 الی 18 بحث بگونه ای پیشرفت که قبلا نتیجه گیری های خوبی پیرامون این بحث شده بود. بخاطر اینکه تکرار مکررات نباشد خواند این پستها شدیدا توصیه میشود
http://www.akkasee.com/forum/showthr...?t=6373&page=4
از پست 112 الی 131 در آن تاپیک مباحثی پیرامون پست های 13 الی 18 (این تاپیک) شده بود. که به جمع بندی خوبی هم رسید . باشد برای دوستانی که برای خواندن این تاپیک مراجعه میکنند.
البته فکر کنم این پست من آف تاپیک شد...... ولی یک آف تاپیک مرتبط با موضوع مورد اشاره