صفحه 3 از 3 نخستنخست 1 2 3
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27
Like Tree18تشکر

موضوع: 40d بخرم یا 450d؟

كاربر فعال shabab آواتار ها
    تشکر کرده
    8245

پیش فرض پاسخ: 40d بخرم یا 450d؟

دوست خوب اگه ميخواي بزودي يكي از دو دوربين 450d يا 40d رو بگيري . و تحمل صبر كردن براي افت قيمت 450d رو نداري و مساله وزن برات مهم نيست . پيشنهاد بي برو برگرد من 40d است .
    تازه معلوم نيست 450d با اين قيمت اوليه غيرمعقول و بسيار بالا ، كي و چقدر افت قيمت داشته باشه .

آف تاپيك :
    در خصوص مشكل بودن تعمير دوربين هاي جديد هم موافق جناب dell ( با عرض معذرت اسمتون رو نميدونم) نيستم . درسته كه تكنولوژي در حال تغيير وپيشرفت است و قطعات جديدي در ساخت دوربينها بكار ميرود اما اصول كار يكي بوده و هست . و تعميركاري كه به اين اصول مسلط باشه از پس تعمير هر دوربيني بر مياد مگه اينكه بخاطر مسائلي جانبي مثل ناياب بودن قطعه و يا احتياج به يه وسيله خاص جهت تعمير (آنهم فقط و فقط بدليل شرايط خاص اقتصادي حاكم بر بازار ايران) با محدوديت مواجه بشه .
    mazdak تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    3

سلام من هم قصد دارم بین این دو یکی رو انتخاب کنم
    من کارم با 450D راه میفته ولی می خوام دوربینی بخرم که بعدا پشیمون نشم، و برای چند سال کارم رو راه بندازه
    مشخصات هردو رو دیدم ، ولی اونقدر تفاوت رو متوجه نشدم ، لطفا یکی از دوستان تفارت های اصلی این دو دوربین رو خلاصه برای من توضیح بدن ، و مزیت های 40D نسبت به 450D که دلیل انتخاب 40D میشه رو توضیح بدن
    البته این رو هم می دونم که 450D جدید تر است ، و ممکن از نظر فناوری جدیدتر هم باشه

ممنون

كاربر جديد
    تشکر کرده
    3

کمک !:confused:

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

نقل قول نوشته اصلی توسط sam_fisher نمایش پست ها
    کمک !:confused:
    سلام بر شما دوست خوب

در پست 17 همین تاپیک این موارد کاملا گفته شده(نقل قول از سایتی که لینک هایش در همانجا هست)

كاربر همراه kiuna آواتار ها
    تشکر کرده
    218

در پست های زیادی از دوستان خوندم که 450D بر خلاف دوربین های دیگه افت لازم رو نکرده
    سوالی که برام پیش اومده اینه که این دوربین به چه قیمتی برسه می تونیم بگیم قیمتش
    مناسب هست و قیمت معقولی هست
    :confused:
    sm2005nl تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    3

یعنی اگر پول داشتم بدون درنگ 40D بخرم ؟ حتی با اینکه 450 جدیدتر است و دو مگاپیکسل بالاتر است
    لطفا یکی از دوستان درصورتیکه درسته حرف من ور تایید کنه

كاربر جديد
    تشکر کرده
    79

سلام
    همونطور که بارها در این فروم گفته شده ، شما برای انتخاب باید نیازهای خودتون و زمینه ی کاری خودتون رو بدونید و اونارو کامل بشناسید ، شما اگه به صفحات قبل و به پستی که جناب قشقایی معرفی کردند مراجعه کنید و در کنار اون واقعا نیازهای خودتون رو بشناسید ،مسلما انتخاب برای شما خیلی ساده میشه.

اون دو مگاپیکسل بیشتر هیچ برتری خاصی رو برای 450D ایجاد نمی کنه ، در این مورد بهتره جستجویی درمورد مگاپیکسل و ارزش اون در انتخاب و مقایسه ی دوربین ها داشته باشد که از بحث های قدیمیه فرومه.

حالا باید ببینید برتری های 40D که در این مورد میشه از بدنه ی مقاوم تر و غیر قابل نفوذتر ، باتری با عمر شارژ بیشتر، عمر مفید شاتر بیشتر، سرعت شاتر بیشتر، نام برد ، آیا واقعا جز نیازهای شما به حساب میاد یا نه؟؟؟

برای مثال وزن بدنه بیشتر در 40D ممکنه برای شما یه نکته ی منفی به حساب بیاد ، اما برای بنده این اندازه ی بزرگتر و وزن بیشتر یک پوئن مثبت حساب میشه ، می بینید که شناخت شما از نیازهاتون خیلی خیلی در انتخاب مهمه.
    sam_fisher تشکر می‌کند.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 1 2 3