-
350D or 400D or 450D
با سلام خدمت همه عزیزان
من چند ماهی است که راجع به خرید دوربین تحقیق می کنم. تقریبا 80 تا 90 درصد مطالب این سایت مفید را خوانده ام. اما هر چه بیشتر خواندم، بیشتر گیج شدم!
الان بین 3 دوربین شک دارم:
Canon 350D
Canon 400D
Canon 450D
و اما دلیل.
همه اساتید به این مساله تاکید داشته اند که مهمتر از دوربین، لنز است. نمی دونم یعنی چی!!! من این طور برداشت کردم که یعنی 350D با لنز خوب بهتر است از 450D با لنزکیت. این درست است؟ یعنی من برم سمت 350D؟ یا اینکه اشتباه فهمیدم؟
بدنه دوربین 350D رو من قیمت گرفتم 430 تومن و 450D با لنزکیت رو 840 تومن. یعنی 400 تومن اختلاف. که فکر کنم با این اختلاف و یه مقدار هزینه بشه لنز خوب تهیه کرد. به نظر شما اساتید، من دارم درست انتخاب می کنم؟ یا نه؟
یعنی 350D با لنز خوب بهتره یا 450D با لنزکیت؟
یا حتی اینکه این 350D خیلی قدیمیه برم رو 400D با لنز فکر کنم؟ آخه این 400D هم تفاوت آنچنانی با 350D نداره(غیر از LCD و تعداد نقاط فوکوس، طبق مقاله ای که در همین سایت خوندم غبار گیرشم اثری جزء 5% ندارد!.) تازه نویزشم از 350D بیشتره!
یه سواله دیگه! :
نویز 450D در مقایسه با 350D چطوره؟
** بودجه هم برای دوربین و لنز 900تومن**
**با عکاسی هم آشنایی دارم و عکاسی رو برای دلم میکنم**
آخر کدومو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرتونو درد آوردم. پیشاپیش ممنون.
--------------------------------------------------------------------
حمید
-
پاسخ: 350D or 400D or 450D
سلام
دوست عزیز به نظر من با این بودجه به فکر یک EOS 400D به همراه یک 70_17 سیگما باشید.
به نظرم ترکیب خوبی است.
چون هم 350 دی خیلی قدیمی شده
و اینکه به نظر من 450 دی ارزش پرداخت این مبلغ را ندارد.
اما شما مشخص نکردید که در کدام یک از شاخه های عکاسی فعالیت می کنید؟
مثلا" پرتره می گیرد ماکرو می گیرید و.......
-
حمید عزیز سلام: یک سوال شما فقط 900 تومان برای این موضوع کنار گذاشته اید؟ آیا ممکن است بعدها هم هزینه ای از بابت خرید لنز داشته باشید؟ یا اینکه اگر 900 تومان هزینه کردید دیگر هزینه ای لحاظ نخواهید کرد(یا آنکه احتمال آن پایین باشد)؟
قطعا داشتن لنز خوب نعمتی است.( تا خوب چه باشد). اما در پرداخت هزینه های کم(برای دوربین و لنز) شاید این داستان اندکی متفاوت تر باشد. با هر صرفه جویی (در رنج قیمت های پایین) امکان خرید یک لنز خوب مشکل است. اینگونه بگویم طبق یک قانون نانوشته پرداخت(بیش از) 2 برابر هزینه یک دوربین امکان دسترسی شما را به لنز خوب با توجه به امکانات دوربین (آنهم در محدوده ای از فوکال لنت) میسر میسازد..........
.
.
ضمنا نوع عکاسی را هم بفرمایید
-
سلام خدمت دوستان عزیز.:::love2:::
خیلی ممنونم که به این سرعت پاسخ من رو دادید.
من فعلا 900 تومن بودجه دارم، قصد افزایش بودجه را دارم. اما نه الان. چون در اغلب نوشته های شما عزیزان دیده ام که نوشته اید ابتدا یه مدت عکاسی کنید تا دوربین و نیازهایتان دستتون بیاد. برای همین الان میخوام 900 تومن هزینه بکنم و بعدا با پیدا کردن نیازهام لنز تهیه کنم.:redface:
عکاسی من بیشتر طبیعت، پرتره است. اما به ماکروگرافی و پرنده گرافی هم علاقه زیادی دارم(اما با این بودجه فکر نمیکنم بتوانم به این موارد برسم.):(
لنز سیگما که فرمودید چند است؟ از لحاظ کیفیت اپتیکی و فوکوس چطور است؟ آخه من شنیدم که فوکوس لنزهای سیگما یکم گیجند!
قیمتش چنده؟
-----------------------------------------------------
حمید
-
نقل قول:
عکاسی من بیشتر طبیعت، پرتره است. اما به ماکروگرافی و پرنده گرافی هم علاقه زیادی دارم
سلام.
لنز 70_17 سیگما برای کارهای روزمره و معمولی خوب است. قیمت آن 350 تومان است و در این رنج قیمت لنز بهتری نداریم.
ماکرو اش هم جالبه ولی نه در حد لنزهای تخصصی ماکرو. اما نیازهای شما را جواب خواهد داد.
اما برای پرتره و پرنده گرافی باید دنبال لنزهای جدا گانه باشید.
برای پرتره لنزهای 50 مم 85 مم 135مم پیشنهاد می شود که من 85 مم را پیشنهاد می کنم چون بوکه بسیار خوبی دارد هم چنین لنز شارپی است. با توجه به کراپ فاکتور 1.6 رنج جالبی خواهد داد.
اما برای پرنده گرافی لنزی بالای 200 مم نیاز دارید لنزهایی مثل 400_100 یا 200_70 و در سطح پایین تر لنزهایی مثل 300_70
موفق باشید.
-
با تشکر از بهنام عزیز.
بعد از دیدن پاسخ شما به سایت Pbase رفتم و عکس های گرفته شده با لنز معرفی شده را دیدم. عکسهای خوبی بودند.
در سایت فوتوزون هم راجع بهش خوندم.
این لنز لرزشگیر نداره؟ (اصلا تو این رنج نیازی است؟)
اینکه میگن نویز 400D از 350D بیشتره، این چه مقداره؟ آخه من عکسایی که با 350D دیدم خیلی کم نویز بوده و رنگهای بسیار زیبا و طبیعی داشتند. شما که خودتون 400D دارید، از نظر نویز و رنگ بندی چطوریه؟
نمیدونم، شاید بیخودی حساسم!!:confused:
قیمت 400D رو دارید؟ به من 600 قیمت دادن.(گرون نداده باشند!!:::confused2:::)
-
سلام: حمید جان بنظرم اندکی انتخاب سخت شد. اگر میخواهید با لنزی فعلا عکاسی کنید تا نیازهایتان را بهتر بشناسید بنظرم 450D با لنز کیت شاید گزینه خوبی باشد. البته این مورد منوط به هزینه هایی خواهد بود که بعدا ممکن است قادر به پرداخت باشید یا نه.....
.
.
در این رنج قیمتی که شما فرمودید انتخاب بسیار سخت است چون لنزی پیدا نمیشود که آنقدر خوب باشد که بشود از تفاوت دوربین های مورد اشاره شما گذاشت. تفاوت 350D و 450D خیلی بیشتر از تفاوت دو لنز 18-55 نسخه جدید لرزشگیر دار و سیگما 17-70 است. اما تفاوت 450D با 400D کمتر ولی بازهم مشهود است(( نسبت به فاصله به این دو لنز یا هر لنزی که در این حدود قیمت است))
18-55 بزرگنمایی قابل قبولی دارد که میشود با کراپ(( به نسبت 12 مگاپیکسل به 10 مربوط به 400D و 8 مگاپیکسل 350D ))به آن رسید. تنها مزیت 17-70 اف 2.8 است که آنهم ظاهرا فقط در این محدوده
The apertures change as you zoom as follows:17-20mm f2.8 ; 21-24mm f3.2 ; 25-34mm f3.5 ; 35-54mm f4.0 ; 55-70mm f4.5
البته 18-55 هم در این محدوده است
The Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS Lens' aperture starts at a reasonably wide maximum of f/3.5 at 18mm, goes to f/4 at 24mm, to f/5 at 39mm and to a slow (narrow) max aperture opening of f/5.6 at
در مورد Magnification مربوط به 18-55
The Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS Lens' minimum focusing distance is 9.8" (25 cm) - slightly shorter than the 18-55 II's 11" (28 cm) spec. This distance delivers a very nice MM (Maximum Magnification) of 0.34x at 55mm
اما باز هم میگویم حقیقتا انتخاب در این حالت با این مبلغ بسیار سخت است برای همین در این مورد بخصوص با یک لنز کیت تا حصول یک نتیجه منطقی با استفاده از تجربه های شخصیتان در خصوص SLR (با توجه به فاصله دوربین های مورد اشاره شما نسبت به فاصله و کیفیت لنزهای مورد نظر در این محدوده قیمت) انتخاب 450D با لنز کیت لرزشگیر دار انتخابی بهتر بنظر می آید.
.
.
.
اما پیش از آن باید این موضوع را خوب مد نظر داشته باشید که 450D ممکن است بمرور زمان تا 6 الی 7 ماه دیگر از هم اکنون ارزانتر باشد.
پ.ن نظرات ارایه شده در اصل تحقیقاتی پیرامون انتخاب لنز برای خودم بود. قطعا دوستانی که از این لنز هایی در این محدود قیمت استفاده میکنند نظرشان ارجح است.
ارادتمندتان
-
هر آنچه گفتني بود گفته شده
1-فقط اينكه اگه ميشه شما يه 350 دي با لنز كيت بخريد و خريد لنز رو 2 ماه به تاخير بندازيد يعني پس از تجربه با لنز كيت(تازه ميتونيد يه دوربين كار كرده بخريد تا اگه خوشتون نيومد اونم با كمي ضرر بفروشيد).
2- اگه به پرتره علاقمنديد نيكون رو هم در نظر داشته باشيد (مثلا دي 40 يا دي 60)گفته مي شود پرتره و در واقع رنگ پوست با نيكون بهتر از آب در مياد مثل اينكه ستاره گرافي با كانن بهتر است(دومي براي اينكه منجر به دعواي برندي نشه!). بخصوص اينكه لنز كيت نيكون كمي بهتر از لنز كيت كانن است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
تفاوت 350D و 450D خیلی بیشتر از تفاوت دو لنز 18-55 نسخه جدید لرزشگیر دار و سیگما 17-70 است. اما تفاوت 450D با 400D کمتر ولی بازهم مشهود است
با تشکر مجدد از توجه شما دوست عزیز.
من کیفیت(رنگ بندی، نویز کم و شارپی تصویر) برام خیلی مهمه. میخوام بدونم فرق اساسی که روی موارد گفته شده اثر بگذارد بین این سه دوربین چیست؟
خب به هر حال 450D، لایو ویو داره، ال سی دی بزرگتر داره. اما چه مزیتی دیگری نسبت به 350 و یا 400D داره که منجر به بدست آوردن عکس بهتر بشه؟ یعنی میخوام ببینم میتونه اثر اختلاف قیمت 400 تومن با 350D یا 300 تومن با 400D رو پر کنه یا نه؟
برای من سرعت دوربین و لایو ویو و ال سی دی اهمیت زیادی ندارد. میخوام ترکیبی بگیرم که بتونم عکس خوب بندازم.
بازم ممنونم.
-------------------------------------------------------
حمید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azarigh
هر آنچه گفتني بود گفته شده
- اگه به پرتره علاقمنديد نيكون رو هم در نظر داشته باشيد (مثلا دي 40 يا دي 60)گفته مي شود پرتره و در واقع رنگ پوست با نيكون بهتر از آب در مياد مثل اينكه ستاره گرافي با كانن بهتر است(دومي براي اينكه منجر به دعواي برندي نشه!). بخصوص اينكه لنز كيت نيكون كمي بهتر از لنز كيت كانن است.
با تشکر از شما دوست عزیز.:::love2:::
راستش نیکون خوبه، اما نویزش برای من مشکل ساز میشه. چون میخوام کم نویز بگیرم میخوام برم سراغ کنون.
بازم ممنون از شما دوستان عزیز.:)
---------------------------------------------------
حمید
-
نقل قول:
شما که خودتون 400D دارید، از نظر نویز و رنگ بندی چطوریه؟
در مورد نویز خدمتتون عرض کنم....
این که می گویند نویز 350 دی کم تر از 400 دی است درست است. اما نه در حدی که یک کاربر آماتور متوجه شود.
مثلا" در نوردهی های طولانی مدت مشخص می شود. آن هم به مقدار بسیار کم
اگر خواستید نمونه عکس هم برایتان می گذارم.
من با رنگ های 400 دی مشکلی ندارم رنگها بسیار عالی هستند.
در کل به نظر من 450 دی به این قیمت ارزش ندارد و 350 دی هم خیلی قدیمی شده......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behnam_703
در مورد نویز خدمتتون عرض کنم....
این که می گویند نویز 350 دی کم تر از 400 دی است درست است. اما نه در حدی که یک کاربر آماتور متوجه شود.
مثلا" در نوردهی های طولانی مدت مشخص می شود. آن هم به مقدار بسیار کم
اگر خواستید نمونه عکس هم برایتان می گذارم.
من با رنگ های 400 دی مشکلی ندارم رنگها بسیار عالی هستند.
در کل به نظر من 450 دی به این قیمت ارزش ندارد و 350 دی هم خیلی قدیمی شده......
سلام. بازم ممنون بهنام جان.
اگر لطف کنید چند عکس بگذارید خیلی به من لطف می کنید.(البته اگر براتون مشکلی نیست.):::blushing:::
پس 400D تصویب شد.!! ;)
فقط چند تا سوال می ماند.
از کجا بخرم؟(کسی از بچه های اینجا رو نمی شناسید که فروشنده باشه یا فروشنده مطمئن بشناسه؟)
گارانتی مهمه یا نه؟(البته اغلب میگن نه!):::confused2:::
قیمتش چنده؟
لنز چی؟ همون سیگمای 70-17 خوبه؟ یا لنز بهتری هم هست؟(تو همین رنج قیمت.)
اینم اگه جواب بدید ممنون میشم. این لنز لرزش گیر داره یا نه؟(البته اینطور که من دیدم نداره. اما تو سایت نورنگار زده OS، که نمی دونم لرزش گیره یا نه؟.)
----------------------------------------------------------
حمید
-
توی این رنج قیمت معمولا" انتخاب بهتری نسبت به 70_17 وجود ندارد.....
70_17 سیگما لرزشگیر ندارد. به سایت شرکت X هم زیاد توجه نکنید....
نقل قول:
از کجا بخرم؟(کسی از بچه های اینجا رو نمی شناسید که فروشنده باشه یا فروشنده مطمئن بشناسه؟)
پیام خصوصی تا را چک بفرمایید در آن آدرس فروشنده معتبر را نوشته ام
اینم یک نمونه...
الان آرشیوم بهم ریخته است به محض اینکه درستش کنم نمونه های بهتری برایتان می گذارم.
EOS 400D + Sigma 17_70
[IMG]http://i34.*******.com/2nkuu87.jpg[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behnam_703
توی این رنج قیمت معمولا" انتخاب بهتری نسبت به 70_17 وجود ندارد.....
70_17 سیگما لرزشگیر ندارد. به سایت شرکت X هم زیاد توجه نکنید....
پیام خصوصی تا را چک بفرمایید در آن آدرس فروشنده معتبر را نوشته ام
اینم یک نمونه...
الان آرشیوم بهم ریخته است به محض اینکه درستش کنم نمونه های بهتری برایتان می گذارم.
EOS 400D + Sigma 17_70
[IMG]http://i34.*******.com/2nkuu87.jpg[/IMG]
با سلام.
واقعا ممنون.
سنگ تموم گذاشتید آقا بهنام.:::blushing:::
پیام خصوصیمو دیدم. بسیار عالی.
عکس را دیدم. ممنونم. اگر از طبیعت و ماکرو هم از این لنز و دوربین داشتید، بگذارید ممنون میشم.:::blushing:::
بازم ممنون از کمک های شما.:redface:
--------------------------------------------------------------------
حمید
-
آقا سلام
ممكنه اون آدرس مورد نظر رو براي ما هم ارسال كنيد.
ممنون
-
با سلام مجدد.
قیمت این پکیج تو ایران چنده؟
اینو میگم:
link
میخام ببینم صرف میکنه که من این پکیج رو بگیرم، لنزاشو بفروشم و باهاش لنز 70-10 سیگما بگیرم؟.(یکمم پول بدم روش.):confused:
اینطوری همه چی دارم.(دوربین خوب. لنز خوب. فیلتر. کیف. کیس. رم. فلاش. سه پایه و...)
البته اینطور که من حساب کردم، فکر کنم حداقل پول 1100 این پکیج بشه. درست نمی گم؟
اگر نمی صرفه که برم سراغ همون 400D با لنز سیگما 70-17.:cool:
با تشکر
--------------------------------------------------
حمید
-
با سلام
این پکیج عالیه لنزاشم خوبه چرا بفروشی من 4 روز پیش 1 450d با لنز خودش و یک رم 8 گیگ خریدم 845000 تومان اگر من هم این پکیج رو دیده بودم حتما اینو میگرفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad87
با سلام
من 4 روز پیش 1 450d با لنز خودش و یک رم 8 گیگ خریدم 845000 تومان
من دیروز قیمت کردم بدون لنز 680 تومان..
لنز 70-17 هم 355 تومان.
رم 8 گیگ هم فکر کنم 30 تومن می گفتند.
--------------------------------------------------------
حمید
-
این پکیج رو کسی که تو ایران هست چطوری می تونه بخره !
واقعا این پکیج با این قیمت خیلی عالیه!
من اشنا تو امریکا دارم اما مشکل اینه که بخره چطوری برام بیاره
یه چیزه دیگه چرا به جای یکی از این 4 تا لنز لنز کیت خودش رو نگذاشته !
دلیل خاصی داره ؟
-
سلام
دوستان اين پكج ها به لعنت يزيد هم نمي ارزند.
لنز تامرون 80-28 قيمت 140 دلار در ليست دارد ولي كسي حتا به همين قيمت هم نمي خرد.تامرون 300-75 هم 100 دلار بيشتر قيمت ندارد ولي آنهم مشتري ندارد به نوعي كه در حراجي ها نوي آن را به 60 دلار و كمتر حراج مي كنند.
آن دو كانورتر هم كه در اصل كانورتر نيستند بلكه نوعي فيلتر هستند كه به جاي پشت لنز در قسمت فيلتر جلوي لنز نصب مي شوند در واقع براي دوربين هاي كامپكت ساخته مي شوند نه SLR . تازه بي نام و نشان هم هستند و ارزش چنداني ندارند. بقيه ي لوازم از فيلتر و سه پايه و مموري و فلاش هم همگي از انواع چيپ چيني است.
خلاصه اينها عاشق چشم و ابروي كسي نيستند. زياد غصه ي اونجا نبودن رو نخوريد :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
دوستان اين پكج ها به لعنت يزيد هم نمي ارزند.
لنز تامرون 80-28 قيمت 140 دلار در ليست دارد ولي كسي حتا به همين قيمت هم نمي خرد.تامرون 300-75 هم 100 دلار بيشتر قيمت ندارد ولي آنهم مشتري ندارد به نوعي كه در حراجي ها نوي آن را به 60 دلار و كمتر حراج مي كنند.
آن دو كانورتر هم كه در اصل كانورتر نيستند بلكه نوعي فيلتر هستند كه به جاي پشت لنز در قسمت فيلتر جلوي لنز نصب مي شوند در واقع براي دوربين هاي كامپكت ساخته مي شوند نه SLR . تازه بي نام و نشان هم هستند و ارزش چنداني ندارند. بقيه ي لوازم از فيلتر و سه پايه و مموري و فلاش هم همگي از انواع چيپ چيني است.
خلاصه اينها عاشق چشم و ابروي كسي نيستند. زياد غصه ي اونجا نبودن رو نخوريد :biggrin:
فرهان عزیز از راهنمایی و توضیحات خوبت تشکر می کنم
سوالی که برام پیش اومد اینه که ایا همه پکیج ها به همین ترتیب هستند ؟
پکیجی میشه پیدا کرد که به طور مثال 2 تا لنز خوب و رو با وسائل جانبی خوب بفرشند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
فرهان عزیز از راهنمایی و توضیحات خوبت تشکر می کنم
سوالی که برام پیش اومد اینه که ایا همه پکیج ها به همین ترتیب هستند ؟
پکیجی میشه پیدا کرد که به طور مثال 2 تا لنز خوب و رو با وسائل جانبی خوب بفرشند ؟
من كه تا به حال نديده ام. تا به حال ده ها پكج كنن و نيكن در اينترنت ديده ام اكثرا همينگونه بوده اند لنز هاي روي دست باد كرده را معمولا به اين طريق مي فروشند.
البته در بسياري موارد اگر خودتان 2 يا چند قطعه را با هم بخريد تخفيف ها يي مي دهند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
من كه تا به حال نديده ام. تا به حال ده ها پكج كنن و نيكن در اينترنت ديده ام اكثرا همينگونه بوده اند لنز هاي روي دست باد كرده را معمولا به اين طريق مي فروشند.
البته در بسياري موارد اگر خودتان 2 يا چند قطعه را با هم بخريد تخفيف ها يي مي دهند.
با سلام خدمت فرهاد خان.
البته اینطور که شما هم می فرمایید نیست.
نمی دونم شما چقدر در سایت ebay گشتید. اما من حداقل 50 تا 60 مورد ازشون خرید کردم.:::big grin::: البته نه دوربین.
ببینید مثلا در این پکیج دوربین 450D که همین دو روز پیش من قیمت کردم 680 تومان را به همراه برخی اضافات می دهند 650$. که می شود( با دلاری 960 تومان):624تومان!!!. حالا گیریم که بقیه اضافات بدرد نمیخورند. یعنی 10% ارزانتر نمیصرفه. تازه اینو من الان با 5 دقیقه سرچ تو ایت سایت پیدا کردم.
نامردی نکنید دیگه!!! مموری 4 گیگ هم 10 تومان حساب کنید که ردش کنید بره، اون کیفم با سه پایه و نیز پاک کن همش رو هم 14 تومان:eek:!!! می توانید با 600 تومن، دوربین 680 تومانی ایران را بگیرید.
تازه این یه نمونه ی خیلی سادش بوده. حالا من امشب میگردم، چند تا از اون خوباش پیدا میکنم براتون. :::love2:::
من تا حالا هر چی ازشون خریدم مشکلی نداشته. همشم جنس ارزن نگرفتم. جنس 2 میلیونی هم گرفتم. هیچ مشکلی هم نداشته.:)
آقا فرهاد، حالا که سرتونو درد آوردم، شما هم یه نظر میدی که من چه دوربینی بگیرم؟
400D با لنز 70-17 ؟
یا 450D با لنز کیت؟
یا 350D با 70-17؟
یا اصلا 450D با 70-17؟:confused:
قیمت 400D را به من 600 دادند. بدنه 450D را 680، 350D که 500. 70-17 هم 355.
با تشکر
------------------------------------------------
حمید
-
سلام
حميد جان
- من عرض كردم من نديده ام و بديهي است كه دليل ندارد چيزي كه من نديده ام وجود خارجي نداشته باشد :)
- بنده عرض كردم معمولا پكج هايي كه با لنز فروخته مي شود ....
پكج جديد معرفي شده ي شما لنز ندارد مشكلي هم ندارد چند قلم چيز ارزان قيمت را به عنوان تخفيف كالا مي دهند خيلي هم خوب است ولي اگر همين بدنه ي خالي را در ebay پيدا كنيد مسلما قيمت معقولتري خواهد داشت.
- اصلا بحث مقايسه ي ريال و دلار نبود :eek: خوب بديهي است خيلي چيزا رو از ebay مي شه به قيمت خيلي خوبي خريد. بنده هم خريد داشته ام ولي اگر مسافري آنور نداشته باشيد هزينه هاي حمل تا دوبي و از آنجا به ايران ( تازه اگر آدرسي در دوبي داشته باشيد) كمر شكن است. بحث اين بود كه در مقايسه ي دلار با دلار ( خريد پكج يا دوربين تنها هر دو در ينگه دنيا) خيلي هم وسوسه انگيز نيست و به قول اون ضرب المثل فارسي بوي كباب نيست كه مي آيد و بيشتر بوي ... داغ كردن است.
- بين گزينه هاي شما من 450D با لنز كيت را بيشتر مي پسندم.
- اين وسط ما رو نامرد هم كرديد. اشكال ندارد :::confused2:::
-
خوب با سلام مجدد
اين هم يك شاهد . 450D Kit رو مي دهند 550 دلار. آيا اون اضافات 100 دلار مي ارزيد ؟
البته در حراجه و هنوز مهلتش تموم نشده. شايد تا شما لينك رو باز كنيد بالاتر رفته باشه.
اينرو هم بايد در نظر داشته باشيد كه بيشتر اينها كه خيلي ارزانند غير قابل برگشتند يعني در صورت مشكل داشتن پس نمي گيرند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
...
- بين گزينه هاي شما من 450D با لنز كيت را بيشتر مي پسندم.
- اين وسط ما رو نامرد هم كرديد. اشكال ندارد :::confused2:::
شرمنده فرهاد خان. :( من کی باشم که شما رو نامرد کنم. :(
احتمال خیلی زیاد 450D میگیرم. دوربینا رو دیدم، از 450D بیشتر خوشم اومد. الان مشکلم لنزه. لنز کانن 55-18 is یا سیگما 70-17?؟ چقدر اختلاف دارند؟ البته تو سایت pbase به نظرم عکسهای 70-17 خیلی شارپ تر و بهترند. اما نمیدونم که ارزششو داره هزینه کنم سیگما بگیرم یا نه؟
یا فعلا با لنز کیت سر کنم تا عکاسی یاد بگیرم، بعدش ببینم تکلیف این Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS چی میشه که جدید اومده.:::love2:::
تو آرزوهام برای بعدا ایناست!:
canon 70-200 f4 is
canon 50mm 1.8
:::love2:::
بازم شرمنده آقا فرهاد. از دست ما دلگیر نشید.:::blushing:::
------------------------------------------------------------------
حمید
-
سلام
خواهش مي كنم.
من در تاپيك ديگري هم عرض كردم لنز سيگما 70-17 ارزشش شايد دوبرابر لنز EFS 18-55 IS باشد ولي قيمتش سه برابر است پس از نظر من نمي ارزد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
خوب با سلام مجدد
اين هم يك شاهد . 450D Kit رو مي دهند 550 دلار. آيا اون اضافات 100 دلار مي ارزيد ؟
البته در حراجه و هنوز مهلتش تموم نشده. شايد تا شما لينك رو باز كنيد بالاتر رفته باشه.
اينرو هم بايد در نظر داشته باشيد كه بيشتر اينها كه خيلي ارزانند غير قابل برگشتند يعني در صورت مشكل داشتن پس نمي گيرند.
سلام.
پستتون همزمان شد ندیدم.
بله. البته اینو مد نظر داشته باشید:
در ebay با توجه به میزان فروش، به فروشنده امتیاز داده میشود. این موردی که شما پیدا کردید، طرف تازه کاره. احتمال دزد بودنش زیاده.
روش تشخیص:
حتما Buy it now باشد. نه اینکه Bid.
سمت راست و بالای صفحه امتیاز دهی و میزان فروش فروشنده بررسی شود.
**فروشنده های Power Seller بیمه هستند.(آشنای بنده تو دیار کفر دو سه بار جنسو پس داده.)
حتی اینم بگم!!!! برای من یه جنسی رو خرید، براش فرستادند، اما خونه نبود. آدرس دومو داده بود خونه همساشون. اونا هم به همسایه دادن. آشنامون زنگ زد به فروشنده که چرا نفرستادین. فروشنده دوباره براش جنسو فرستاد. بعد از یک هفته همسایشون اومد گفت که این جنس مال شماست. من یادم نبود بهتون بدم!!!!
یعنی شد 2تا!!lol
انصافا power seller هاشون کارشون درست تر از این حرفاست.
_________حرفام چه ربطی به تاپیک داشت نمیدونم!!____________
-------------------------------------------------------------------------------
حمید
-
سلام.
با تشکر از همه دوستان. من بالاخره یک فروند دوربین Canon 350D دست دوم از یک عزیزی گرفتم. البته نوی نو بود و فقط 220 شات کارکرده بود:eek:!!! با لنز و فیلتر و یک رم 1 گیگ 300000 تومان!:::big grin:::
از همه دوستان(بهنام جان و فرهاد خان و ...) ممنونم.
فقط مونده یک لنز 70-17 سیگما.:::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hitoo
سلام.
با تشکر از همه دوستان. من بالاخره یک فروند دوربین Canon 350D دست دوم از یک عزیزی گرفتم. البته نوی نو بود و فقط 220 شات کارکرده بود:eek:!!! با لنز و فیلتر و یک رم 1 گیگ 300000 تومان!:::big grin:::
از همه دوستان(بهنام جان و فرهاد خان و ...) ممنونم.
فقط مونده یک لنز 70-17 سیگما.:::love2:::
مبارك باشه!! :::yess:::
اصطلاحا" به اين خريد شما ميگويند : شكار !!! :::big grin:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
مبارك باشه!! :::yess:::
اصطلاحا" به اين خريد شما ميگويند : شكار !!! :::big grin:::
ممنون آقا وحید.
همه بهم میگن که شانسم زیاده.:cool: اولین بارم نیست که اینقدر شانس میارم.:::big grin:::
ولی خداییش خیلی دوربین خوبیه.:::love2:::